Cannondale CADD 3 Frame
Пълна версия: Cannondale CADD 3 Frame
Купих си стартови под наем, Cannondale R400 с компоненти Сора. Намирам, че аз съм езда през цялото време
и съм обмисля обновяване. Моят въпрос е Струваше ли си? Аз съм с въглероден искат вилица, за изглаждане
в надпреварата. Аз съм 6'7 ", 215 LBS така алуминиева рамка не е лошо, но аз нямам какво да го сравнят с.
Оценявам всяка мисъл ... H
> Купих си стартови под наем, Cannondale R400 с компоненти Сора. Намирам, че аз съм езда през цялото време
> и съм обмисля обновяване. Моят въпрос е Струваше ли си? Аз съм с въглероден искат вилица, за изглаждане
> в надпреварата.
Най-ефективният начин за изглаждане на езда е да си купя някои по-големи гуми и да ги изпълните най-малко
по-малко налягане.
Джон Айзъкс
> Най-ефективният начин за изглаждане на езда е да си купя някои по-големи гуми и да ги изпълните най-малко по-малко
> налягане.
>
Или купи стоманена рамка. Алуминиева мотори се наказва. Стомана ще се плъзгат надолу по пътя, но да се схванат
достатъчно за завиване и свеж спринт.
Fit е по-важна, особено за комфорт. Ако ти станат по-добре след това можете да по-добро усвояване на пътя
условия. След като настроите добре, след което разгледа гуми, подходящи за езда вашия стил. Бих
предполагат 700x25 или по-широк.
Игнорирайте коментар за стомана в сравнение с алуминия. Големият Cannondales са страхотни за големи момчета, по-добре
от почти всяка стоманена рамка с изключение на тези, направени обичай с гигантски тръби.
Въглероден вилица? Въглероден ще влошат някои от най-фини вибрации, и звучи различно. Автомобилни гуми
Област повече. Fit въпроси, най-много. Ако поставите по-малко тегло на кормилото тогава да усетите сблъскване
по-малко. Това заяви, след като гледам в тези получите въглероден вилици, но се уверете, че е твърда един.
Имайте предвид, че най-вилици са предназначени за среден размер, и са направени само с една версия само с
различни тръби дължина steerer. Така че имате нужда от един по схванат края на пазара. За exampe г.
Ветрушка със стоманена тръба steerer се вписва, че и може да се намери за $ 140.
-Брус
"Валери / Хал Хъдсън" <hudh056@mchsi.com> пише в съобщение
Новини:% vo8a.313614 $ HN5.1361477 @ rwcrnsc51.ops.asp.att.net ...
> Купих си стартови под наем, Cannondale R400 с компоненти Сора. Намеря
онзи
> Аз съм езда през цялото време и съм обмисля обновяване. Моят въпрос е Струваше ли си? Аз съм една искат
> Въглероден вилица, за изглаждане на надпреварата. Аз съм 6'7 ", 215 LBS така алуминиева рамка не е лошо, но имам
> Нищо да я сравни
към.
> Оценявам всяка мисъл ... H
jkpoulos7@cs.com (Jkpoulos7) пише:
>> Най-ефективният начин за изглаждане на езда е да си купя някои по-големи гуми и да ги изпълните най-малко
>> По-малко налягане.
>>
>
> Или купи стоманена рамка. Алуминиева мотори се наказва. Стомана ще се плъзгат надолу по пътя, но да се схванат
> Достатъчно за завиване и свеж спринт.
Предупреждение за neophytes тук:
Не слушайте нещо jkpoulos7 е да се каже.
Ще се радвам да се докаже защо този съвет не е наред, ако е необходимо, но само основни познания
на материали науката ще го направя, както добре.
--
Тед Бенет Портланд ИЛИ
Вижте Fit първи. И подобно на другите казал, по-големи гуми, различен натиск, и т.н. Мога просто отиде
от R600 Cadd3 на "стомана за недвижими имоти" реставрирана 1990 Schwinn от първостепенно значение. Знаете моята първа езда днес (30
мили) на Paramount, и аз като карам много по-добре. (използван за колела на R600). Мисля, че
рамка материал е по предпочитание, като двата за сравнение, мисля, че ще съм като
Paramount, че се чувства плавно. Но мисля, че това е нещо рамка материал, както и компонент нещо. DA срещу
105 Groupo нещо прекалено. Още не сте го претегля все още, но рамо до рамо на R600 и Paramount мислите за
със същото тегло мъдър.
Ето на стомана е реален наем, пълна със стоманена вилицата:
http://www.wolfenet.org/gallery/Bikes/IMG_0757
За някои интересни четене на подходящи и какво работи и защо, този сайт Ломидол има някои добри неща.
http://www.rivendellbicycles.com/
Валери / Хал Хъдсън написа:
> Купих си стартови под наем, Cannondale R400 с компоненти Сора. Намирам, че аз съм езда всички
> Време и съм обмисля обновяване. Моят въпрос е Струваше ли си? Аз съм с въглероден вилица които искат да помогнат
> Гладко в надпреварата. Аз съм 6'7 ", 215 LBS така алуминиева рамка не е лошо, но аз нямам нищо за сравнение
> Към него. Оценявам всяка мисъл ... H
jonisaacs@aol.com (Джон Айзъкс) пише:
(HAL):
>> Купих си стартови под наем, Cannondale R400 с компоненти Сора. Намирам, че аз съм езда всички
>> Време и съм обмисля обновяване. Моят въпрос е Струваше ли си? Аз съм с въглероден вилица които искат да помогнат
>> Гладко в надпреварата.
>
> Най-ефективният начин за изглаждане на езда е да си купя някои по-големи гуми и да ги изпълните най-малко
> По-малко налягане.
Амин, Хал. Използвайте най-дебелата гуми, които не ви даде рамката или спирачка клирънс проблеми.
Стоманени вилици са по-надеждни от въглероден вилици; така може да се направи много силен, но само един от
тези видове има потенциал да щракам махам без предишните симптоми на стрес.
Други мерки, които ще дават много по-забележими резултати в сравнение с въглероден вилицата са суспензия
seatpost, спиране стъбло, или дори cushier / двойно-лента слой кормило.
Помислете за това неудобство на ръцете предлага годни проблем, който може да бъде преодоляна с
различни кормило стволови клетки.
Влизане-равнище велосипеди Cannondale все още използват най-рамки за качество. Замяната на части, както вие ги изтощава е
ползотворна подход, тъй като pricier C'dale не е задължително да са по-хубав кадър. Надстройване с
компонент дълголетие в съзнанието (и само при необходимост) за най-добра ефективност на разходите.
Chalo Colina
"Валери / Хал Хъдсън" <hudh056@mchsi.com> пише в съобщение
Новини:% vo8a.313614 $ HN5.1361477 @ rwcrnsc51.ops.asp.att.net ...
> Купих си стартови под наем, Cannondale R400 с компоненти Сора. Намирам, че аз съм езда всички
> Време и съм обмисля обновяване. Моят въпрос е Струваше ли си?
Модернизиране мотори обикновено не си заслужава, ти си цяло по-добре, получаването на нови под наем, ако ти правя
значителни подобрения, тъй като закупуване на компоненти, части е по-скъп (по-високи белег).
> Аз съм желаещи с въглероден вилица, за изглаждане на надпреварата. Аз съм 6'7 ", 215 LBS така алуминиева рамка е
> Не е зле, но аз нямам какво да го сравнят с.
А мазнините tubed алуминиева рамка, като Cannondale или Клайн е обикновено най-добрият залог за големи ездачи,
големи размери, тъй като рамка са по-малко странични реакции към шнур. Това не е голяма работа, но забележим (I'm
6'10 ", 230 и карам Cannondale най-вече, но са стоманени рами също). Аз не мисля, че рамката
материал има нещо общо с комфорт, аз правя много голямо разстояние езда (като двойно в.)
и няма да бъде езда, което аз съм по друг начин.
Аз не съм сигурен какво ви ъпгрейд цели са. Ако това е удобно нещо, на евтини експеримент е различен
гуми. Аз бях яздени 23 мм, но не намират 25 или 28 да бъде също толкова бързо и по-малко наказва и предлагат по-джантата
защита. Той винаги е хубаво да има втори комплект на колела, така че ако парите гори една дупка в
джоба ви може да отиде за това, те винаги ще бъде от полза, дори ако имаш нов наем надолу по пътя, но
Не очаквайте трансформация в комфорт или скорост. На ваше размер (и моя), щях да съм малко подозрителен на
трик компоненти като з-барове и вилици, които не могат да имат допълнителен резерв. Сора не е лошо
група, но тя със сигурност не е последен, и от времето, когато сте показа за цялата група, вие сте
по средата на нов мотор. Ако това, което имаш работи ОК, а след това по-новите неща ще бъде незначително
запалка, не е забележителна разлика.
Основното е, имаш доста приятен под наем за един човек си размер вече, вие сте повече или по-малко в
точка за намаляващата възвращаемост. Вие ще забележите, че разликите преминаването към по-добро под наем, но те '
идват от един куп малки промени, трудно, а и не е много рентабилно, да инсталирате.
На 02 Mar 2003 18:39:38 GMT, jkpoulos7@cs.com (Jkpoulos7) пише:
>> Най-ефективният начин за изглаждане на езда е да си купя някои по-големи гуми и да ги изпълните най-малко
>> по-малко налягане.
>>
>
> Или купи стоманена рамка. Алуминиева мотори се наказва. Стомана ще се плъзгат надолу по пътя, но да се схванат
> достатъчно за завиване и свеж спринт.
От уеб сайта Bebop (Drønon Андон е известен металург и консултант, който да Bebop):
"Д-р Андон е наскоро обяви, че той ще дари $ 10,87 до Сиера клуба" Бан мотори от
singletrack и не-междудържавни пътища "Фонд за всеки път, когато някой knucklehead твърди, че е алуминий
"схванат" рамка материал. Помощ запази пътища и пътеки каса за велосипеди - Smack следващия човек
, който го казва. "
jeverett3 <at> EarthLink <DOT> мрежа jeverett3 http://home.earthlink.net/ ~
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0