PDA

Велосипедни зарядно устройство

Пълна версия: Велосипедни зарядно устройство

Jože Marolt

Привет

Много от легнало фенове са добър фотограф, с помощта на филм или цифров фотоапарат. Проблемът на всички
цифрови фотоапарати е кратък живот на батериите. Ти винаги се нуждаят от много резервни батерии, един
зарядно устройство или AC / DC адаптер. Няма проблем, когато сте у дома или някъде в градските
места, но как да се зарежда батериите в пустинята, колоездене мили или километри далеч от
градове? Има ли някой изобретил зарядно устройство, използвайки динамо 6V DC ток за осветление под наем за
зареждане празни батерии все още?

Най-добър поглед от Sovenia

Йоже Marolt Lightning P-38 Nikon CP5000

Микаел Seierup

"Йоже Marolt" skrev ...
> Много от легнало фенове са добър фотограф, с помощта на филм или цифров фотоапарат. Проблемът на всички
> Цифрови фотоапарати е кратък живот на батериите. Ти винаги се нуждаят от много резервни батерии, един
> Зарядно устройство или AC / DC адаптер. Няма проблем, когато сте у дома или някъде в градските
> Места, но как да се зарежда батериите в пустинята, колоездене мили или километри далеч от
> Градове? Има ли някой изобретил зарядно устройство, използвайки динамо 6V DC ток за осветление под наем за
> Празен пълнител батерии все още?

http://www.mark-ju.net/bike_ride/equipment/charger.htm

Това изглежда доста готин.

Наздраве от Дания Микаел

Исус Голдбърг

Същият този сайт ви даде линк към също е чудесен 8 LED задни мигачи, че е Слънчевата
задвижвани ... пълен със строителни планове. А нали червени ч.
-------------------------------------------------- --------
"Микаел Seierup" <briangoebbels@hotmail.com> пише в съобщение
Новини: b5a65n $ 27dgbn $ 1@ID-169681.news.dfncis.de ...
>
> "Йоже Marolt" skrev ...
>> Много от легнало фенове са добър фотограф, с помощта на филм или цифров фотоапарат. Проблемът на всички
>> Цифрови фотоапарати е кратък живот на
батерии.
>> Ти винаги се нуждаят от много резервни батерии, батерия, зарядно устройство или AC / DC адаптер. Няма проблем, когато
>> Сте у дома или някъде в населените пунктове,
но
>> Как да се зарежда батериите в пустинята, колоездене мили или километри далеч
далеч
>> От градове? Има ли някой изобретил зарядно устройство, използвайки динамо 6V DC ток за осветление под наем
>> Към празен пълнител батерии все още?
>
> Http://www.mark-ju.net/bike_ride/equipment/charger.htm
>
> Това изглежда доста готин.
>
> Наздраве от Дания Микаел

Микаел Seierup

"Исус Голдбърг" skrev ...

> А нали червени ч.

Това ще бъде Андерс "Ein Volk, Ein Фюрера ... CEPT 56%, която не поддържа без ООН санкционирани
война "Фог? обслужва-малко Блеър wannabee право, ако питате мен. ;-)

И те изпратиха под и корвета. Колко крайбрежие issit Ирак?

И за нашите американски приятели ... Привет! Тези картофи са все още ще убие теб какво ти се обадя Ем. ;-)

M.

Робърт Haston

За едно и също тегло като генератор за настройка, бихте могли да получите слънчево зарядно, което работи дали
са въртене на педалите, или не. Batteries.com има един, който тежи .28 паунда и ще таксува 4 AAS в "като
малко 12 часа от пряка слънчева "и струва 20 долара.

"Йоже Marolt" <jmarolt@siol.net> пише в съобщението новини: mQ0ea.2494 $ wK6.106174 @ news.siol.net ...
> Здравейте
>
> Много от легнало фенове са добър фотограф, с помощта на филм или цифров фотоапарат. Проблемът на всички
> Цифрови фотоапарати е кратък живот на батериите. Ти винаги се нуждаят от много резервни батерии, батерия
> Зарядното устройство или AC / DC адаптер. Няма проблем, когато сте у дома или някъде в населените пунктове,
но
> Как да се зарежда батериите в пустинята, колоездене мили или километри далеч от града? Има
> Някой изобретил зарядно устройство, използвайки динамо 6V DC ток за осветление под наем за празен пълнител
> Батерии все още?
>
> Най-добри пожелания от Sovenia
>
> Йоже Marolt Lightning P-38 Nikon CP5000
>
>

Исус Голдбърг

уау-12 часа от пряка слънчева .... е зима, докато аз не мога да си спомня какво прилича на Слънцето. Не
помня някога като видял, 12 часа пряка слънчева за един ден.
-------------------------------------------------- --------
"Робърт Haston" <rehaston@earthlink.net> пише в съобщение
Новини: 6m8ea.10108 $ pK4.856123 @ newsread1.prod.itd.earthlink.net ...
> За приблизително същото тегло като генератор за настройка, бихте могли да получите слънчево зарядно, което работи дали
> Сте въртене на педалите, или не. Batteries.com има един, който тежи .28 паунда и ще таксува 4 AAS в "като
>-Малко 12 часа от пряка слънчева "и струва 20 долара.
>
>
> "Йоже Marolt" <jmarolt@siol.net> пише в съобщението новини: mQ0ea.2494 $ wK6.106174 @ news.siol.net ...
>> Здравей
>>
>> Много от легнало фенове са добър фотограф, с помощта на филм или цифров фотоапарат. Проблемът на всички
>> Цифрови фотоапарати е кратък живот на
батерии.
>> Ти винаги се нуждаят от много резервни батерии, батерия, зарядно устройство или AC / DC адаптер. Няма проблем, когато
>> Сте у дома или някъде в населените пунктове,
>, Но
>> Как да се зарежда батериите в пустинята, колоездене мили или километри далеч
далеч
>> От градове? Има ли някой изобретил зарядно устройство, използвайки динамо 6V DC ток за осветление под наем
>> Към празен пълнител батерии все още?
>>
>> Най-добри пожелания от Sovenia
>>
>> Йоже Marolt Lightning P-38 Nikon CP5000
>>
>>
>>
>>
>

Дерек Суифт

Микаел:

Welches Sie Phasen innen земя?

Дерек

Джей

в член mQ0ea.2494 $ wK6.106174 @ news.siol.net, Jože Marolt в jmarolt@siol.net написа на
3/19/03 11:22 ч.:

> Здравейте
>
> Цифрови фотоапарати е кратък живот на батериите. Ти винаги се нуждаят от много резервни батерии, един
> Зарядно устройство или AC / DC адаптер. Няма проблем, когато сте у дома или някъде в градските
> Места, но как да се зарежда батериите в пустинята, колоездене мили или километри далеч от
> Градове? Има ли някой изобретил зарядно устройство, използвайки динамо 6V DC ток за осветление под наем за
> Празен пълнител батерии все още?
>
> Най-добри пожелания от Sovenia
>
> Йоже Marolt Lightning P-38 Nikon CP5000

Аз съм също се интересуват от информация на хората, които създаде генератори и слънчеви панели да се зарежда всеки стил
на батерията.

Памела Далас

"Робърт Haston" <rehaston@earthlink.net> пише в съобщение
Новини: <6m8ea.10108 $ pK4.856123 @ newsread1.prod.itd.earthlink.net> ...
> За приблизително същото тегло като генератор за настройка, бихте могли да получите слънчево зарядно, което работи дали
> Сте въртене на педалите, или не. Batteries.com има един, който тежи .28 паунда и ще таксува 4 AAS в "като
>-Малко 12 часа от пряка слънчева "и струва 20 долара.
>
Любопитно, посетих Batteries.com, за да видите, и е установено, това е описано като зарядното устройство за NiCd AAS.
Тъй като използването NiMH в моя Canon A40, Изпратих заявка им информация Бюро питат дали това ще зарядно
правя тези прекалено. Имате ли отговор този AM, че той работи с всяка никел основава AAS, така че трябва NiMH
презареждане ОК.

OTOH, аз вече имам Rayovac PS1 зарядно ($ 10,99 на Walgreens), която се счита за едно и също
размер и тегло като една илюстрирана, и като индивидуални схеми за всяка батерия, ще таксува
1, 2, 3 или 4 батерии. И, за съвети в статия, прочетох в един преглед на цифров фотоапарат
места (вероятно Steves DigiCams) Аз нося набор от литиево AAS като резервни копия на НИМХ. Аз съм нов за
цифровата фотография, но са взели най-малко 200 снимки в последния месец за първоначално зареждане на
ми NiMH AAS. Струва ми се, аз няма да се нуждаят от слънчево зарядно, освен ако не е бил на турне в повече от една
месец. На такива обиколки обичам да си угаждам с мотел престоя на всеки 5-ти ден или е така, и да направя
NiMH презареждане след това, така че предполагам, аз няма да получите това слънчево зарядно.

Памела BikeE RX

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations supported by vBET Translator 3.2.2