омекотител
Пълна версия: омекотител
моята GF пуснати оксо-BRITE без хлор и белина гушвам Ultra омекотител за тъкани в моята зареждане за пране, които са около 3 / 4 от моята колекция, колоездене облекло. Аз разбрах, 5 мин след като факт, и имам параноик (Взеха ми неща от измиване), тъй като всичко, което чете, казва, не правете това.
- Аз съм се чудех каква "щети" могат да се появят на велосипед дрехи при пране с не-хлорна белина и омекотител за тъкани.
- А, тя е обратим? След като част от нея на зареждане за пране е било направено, сложих си върнем обратно само за още един кръг от двойно цикъл изплакване, надявайки се, че ще изплакнете враг на всякакви химикали.
Thx ...
моята GF пуснати оксо-BRITE без хлор и белина гушвам Ultra омекотител за тъкани в моята зареждане за пране, които са около 3 / 4 от моята колекция, колоездене облекло. Аз разбрах, 5 мин след като факт, и имам параноик (Взеха ми неща от измиване), тъй като всичко, което чете, казва, не правете това.
- Аз съм се чудех каква "щети" могат да се появят на велосипед дрехи при пране с не-хлорна белина и омекотител за тъкани.
- А, тя е обратим? След като част от нея на зареждане за пране е било направено, сложих си върнем обратно само за още един кръг от двойно цикъл изплакване, надявайки се, че ще изплакнете враг на всякакви химикали.
Thx ...
От това, което аз чух, че ще загуби своята wicking свойства. И не забравяйте да го измийте студено. :)
Не мога да говоря с потенциалните щети направено, или как да го обратно, но то може да е добре да се преобрази нишката малко грижа към колоездене облекло, като цяло.
За мен, тя отива във втората част на мивката след езда. А малко студена вода и миене на течността е всичко, което използвате. Той soaks за една нощ. Аз го изплакнете, след което се разточва в кърпа и стъпка по него да го сух. Окончателният сушене идва от това обесване за останалата част от деня.
Моите неща остава чист. На износване процент изглежда доста добре. Аз не се занимавам с перални машини за дрехи под наем.
Успех с възстановяването. Аз не мога да си представя твърде много вреда е било направено.
Аз да пия и фланелка в душ с мен преди пот изсъхва и да ги изплаквам, свиване на водата внимателно, и да ги затвори. Не сапун. Те никога не миришат лошо и продължи дълго време. Подобна е ситуацията веднъж, една GF измити и изсушени! един лигавник и те бяха напълно hosed - еластична на краката е суха и напукана, по-малко еластична тъкан.
Ами всичко това е новина за мен. Току-що ми патронник съоръжения колоездене в измийте с всичко останало и са направили това в продължение на години без видимо лошо влияе на всички.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0