PDA

Завой Проблеми по LeMond ....

Пълна версия: Завой Проблеми по LeMond ....

lorrod

Има ли някой някога е имал проблеми в завой на LeMond велосипеди? Имам големи Colnago, че мога да ъгъл удобно, но ми изглежда LeMond искат да направят възможно най-широка дъга около превръща - прекалено широк, които не са в състояние да извая чрез свой ред с лекота. Просто се чудех, ако някой друг имал същия проблем.

Стив Холоуей

Имам 2004 Lemond и да не изглежда да се превърне добре. Аз се опитах позиция някои промени, но тя все още изглежда направи широка дъга. И аз помислих, че е просто ме ...

dhk

Има ли някой някога е имал проблеми в завой на LeMond велосипеди? Имам големи Colnago, че мога да ъгъл удобно, но ми изглежда LeMond искат да направят възможно най-широка дъга около превръща - прекалено широк, които не са в състояние да извая чрез свой ред с лекота. Просто се чудех, ако някой друг имал същия проблем.
LeMond геометрия е всичко за стабилност: спокойна главата и ъгли на седалката тръба, по-дълъг chainstay, по-ниски ББ. Това означава, че под наем ще бъде по-лесно и по-отпускащо да се вози, стабилни с ръце от баровете и по-висока скорост на спускане. Но компромис е то отнема малко повече, за да го превърне в един ъгъл.

Можете да проверите техния уебсайт за повече информация. Ще мисля, че търговец ще спомена този факт, преди да продава LeMond, а също така искам да го тествам надпреварата. Това е Трек's марка линия за тези, които не искат бързо геометрия.

lokstah

Всички вярно, е вярно. Това каза, те не са от картата по отношение на сериозни геометрия - в края на краищата, някои доста competetive про екипи са имали успех в тях през последните няколко години сам.

Обзалагам се, че просто ще отнеме известно време за опознаване, но вие ще се адаптира.

Lemonds са прекрасни ...

EL34

LeMonds са век мотори не Criterium велосипеди. Това не означава, че няма ъгъл, те просто различен ъгъл. Намерете верига някъде с много завои и 90 градуса практика.

Аз притежавам от 2005 г. LeMond Версай и аз го обичам. http://www.lemondbikes.com/2005_bikes/versailles.shtml

Може да се каже, че ъглите като седан, а на спортен автомобил. Но предназначението си купих тази за наем е дълъг, дълъг път вози в планината. Най-голямото ми колоездене година ще бъде зебло 10000 върховете крак планина и 9000 крак минава и аз не мога да си представя низходящ тези пътища на мотор, че е била предназначена за Criterium състезания.

jitteringjr

LeMond геометрия е всичко за стабилност: спокойна главата и ъгли на седалката тръба, по-дълъг chainstay, по-ниски ББ. Това означава, че под наем ще бъде по-лесно и по-отпускащо да се вози, стабилни с ръце от баровете и по-висока скорост на спускане. Но компромис е то отнема малко повече, за да го превърне в един ъгъл.

Можете да проверите техния уебсайт за повече информация. Ще мисля, че търговец ще спомена този факт, преди да продава LeMond, а също така искам да го тествам надпреварата. Това е Трек's марка линия за тези, които не искат бързо геометрия.

Am I погрешно да се каже, че част от геометрията, че повечето ефекти способността Ви да ъгъл е просто разстоянието между колелата? Струва ми се, че колкото по-близо колелата, на по-строгите на ъгъла с всички други неща постоянно.

Като каза, че аз и като намери това, което dhk просто казва, че е интересна, аз погледна геометрията на на Colnago, Lemond, Бианки (защото кара), Pinnarello и др. От един поглед, изглежда, че в дадена рамка размер, задната верига престой разлики в тези мотори е само няколко милиметра. Това не изглежда като това ще направи много от нещата. Сега както казах, това е общото разстояние от ос до ос, което си струва, но не мога да намеря това измерване на велосипеди Colnago. Дали някой има някои сравнителни данни за разликата в колело база в кажем например 56 cm под наем на Colnago над Lemond?

Геометрията на моите 55 cm Бианки е много близка до тази на Lemond със същия размер. (За да бъдем точни в сравнение аз си XL въглероден рамка с тази на Цюрих, защото теста се качи на Цюрих, Швейцария и съм най-запознат с нея в сравнение с други Lemonds) Колелото бази са само на няколко различни mm. Предполагам, че това означава, че ми Бианки се счита за повече от една стабилна геометрия от бърз геометрия и не би помислил, че.

Какво е мнението на всички, че?

EDD

Am I погрешно да се каже, че част от геометрията, че повечето ефекти способността Ви да ъгъл е просто разстоянието между колелата? Струва ми се, че колкото по-близо колелата, на по-строгите на ъгъла с всички други неща постоянно.

Като каза, че аз и като намери това, което dhk просто казва, че е интересна, аз погледна геометрията на на Colnago, Lemond, Бианки (защото кара), Pinnarello и др. От един поглед, изглежда, че в дадена рамка размер, задната верига престой разлики в тези мотори е само няколко милиметра. Това не изглежда като това ще направи много от нещата. Сега както казах, това е общото разстояние от ос до ос, което си струва, но не мога да намеря това измерване на велосипеди Colnago. Дали някой има някои сравнителни данни за разликата в колело база в кажем например 56 cm под наем на Colnago над Lemond?

Геометрията на моите 55 cm Бианки е много близка до тази на Lemond със същия размер. (За да бъдем точни в сравнение аз си XL въглероден рамка с тази на Цюрих, защото теста се качи на Цюрих, Швейцария и съм най-запознат с нея в сравнение с други Lemonds) Колелото бази са само на няколко различни mm. Предполагам, че това означава, че ми Бианки се счита за повече от една стабилна геометрия от бърз геометрия и не би помислил, че.

Ъгъл на седалката стълб, главата ъгъл, горната тръба дължина, chainstay дължина, дължина на слушалките. твърдост на рамата, вилки, задни триъгълник, рамката материал и общото тегло на мотора и т.н., и т.н., и т.н., всички ефект пътя под наем чувства и ъгли не само на база колело.

Аз тест се качи три други под наем, преди да закупят една Имам (цена бе основна внимание) тримата яздех са високи края $ 4000 + АС велосипеди, един Трек, един Бианки и Lemond.

Яздех всички мотори за определяне на ликвидация достойни после обратно на същия път, на около 20 мин. за всеки. Чувствах, с посочени съмнение, най-сигурните в Bianchi двете завой определени хълм и катерене. В Трек е най-отзивчив. В Lemond ме остави студ, не се харесва на всички, при катерене тя не искаше да остане на права линия. Дилъра каза, че това е създадена и се дължи на дължината на слушалките?

Boudreaux

LeMond геометрия е всичко за стабилност: спокойна главата и ъгли на седалката тръба, по-дълъг chainstay, по-ниски ББ. Това означава, че под наем ще бъде по-лесно и по-отпускащо да се вози, стабилни с ръце от баровете и по-висока скорост на спускане.

Ръководителят ъгъл не е много спокойна и действително е малко стръмен в по-големите sizes.Besides пътека е по-голям фактор в предния край геометрия. Chainstays не са наистина long.BB, че не е било ниско. В действителност имаше хващам за работа и относително високото ВВ на 27.2 cm в стар колоездач test.More типичен ще бъде 26,5, а някои са по-ниски, отколкото, че ... Colnagos се отбележи, за това, че по-пътека, която забавя развитието на волана малко, дори и със сравнително стръмен ъгъл на седалката и относително по-кратък престой от lemond.

Boudreaux

LeMonds са век мотори не Criterium велосипеди.

Може да се каже, че ъглите като седан, а на спортен автомобил. Cripes, защо да не ви кажа, че глупости на екипа на Сатурн, че използвате, за да ги раса.

dhk

ОК, ти и Boudreaux ме хвана. Не е необходимо време, за да сравняват всяко геометрии; просто повтаря това, което каза Lemond уебсайт. Искаш да кажеш, да ми кажеш всичко, което казват в рекламата копие не е вярно? Предполагам, когато казват "спокойна ъгъл главата тръба", логичният въпрос трябва да се .... в сравнение с какво?

Точка аз се опитвах да направи е, че стабилна геометрията на LeMond е широко рекламира като предимство. Сигурната работа следва обжалване на всеки, който купува мотор. Ако не ви харесва, че Трек има много други решения да продават.

И са съгласни с Boudreaux, че пътеката е важна характеристика, още повече, че от междуосието, ъгъл на главата или ВВ височина.

jitteringjr

Ръководителят ъгъл не е много спокойна и действително е малко стръмен в по-големите sizes.Besides пътека е по-голям фактор в предния край геометрия. Chainstays не са наистина long.BB, че не е било ниско. В действителност имаше хващам за работа и относително високото ВВ на 27.2 cm в стар колоездач test.More типичен ще бъде 26,5, а някои са по-ниски, отколкото, че ... Colnagos се отбележи, за това, че по-пътека, която забавя развитието на волана малко, дори и със сравнително стръмен ъгъл на седалката и относително по-кратък престой от lemond.

Какво точно е пътека. Аз не съм сигурен, че съм го консумираме.

Boudreaux

ОК, ти и Boudreaux ме хвана. Не е необходимо време, за да сравняват всяко геометрии; просто повтаря това, което каза Lemond уебсайт. Искаш да кажеш, да ми кажеш всичко, което казват в рекламата копие не е вярно? Предполагам, когато казват "спокойна ъгъл главата тръба", логичният въпрос трябва да се .... в сравнение с какво?

Мисля, че е просто lemond навакса него водовъртеж на собствените си BS. HT ъгъл на 57 е 73,5 и 45 мм наклона, 58 Trek е 73,8 с грапа 45, Cdale 57 е 73 с наклон 40,5, Colnago 58 е 72,2 с 43 рейк. Ако ви харесва обобщения, 73 headtube и 73 seattube в средносрочен до средно големи размери често се счита за средата на пътя. Както казах, това е пътека, че наистина има значение и colnago е повече от много, но все още аз наистина не я забележат в моя 2.

Boudreaux

Какво точно е пътека. Аз не съм сигурен, аз съм се it.Check Шелдън Browns наем речник на термини.

531Aussie

Bordy! Браво, аз мисля, че това е най-дългата си някога пост: D

jitteringjr

Проверете Шелдън Browns наем речник на термини.

Благодарности. А картината винаги ми помага.

dhk

Мисля, че е просто lemond навакса него водовъртеж на собствените си BS. HT ъгъл на 57 е 73,5 и 45 мм наклона, 58 Trek е 73,8 с грапа 45, Cdale 57 е 73 с наклон 40,5, Colnago 58 е 72,2 с 43 рейк. Ако ви харесва обобщения, 73 headtube и 73 seattube в средносрочен до средно големи размери често се счита за средата на пътя. Както казах, това е пътека, че наистина има значение и colnago е повече от много, но все още аз наистина не я забележат в моя 2.
Добра информация. Изненадан да видите Cdale има толкова малко ровя в вилица. Дори и отчитане на разликата в ъглите главата тръба, изглежда, че ще има малко по-пътека (~ 1 мм) в сравнение с Colnago. И все пак, никога не съм чувал някой да казват, че е бавен Cdale волана. Имате ли информация някаква разлика в отговор на волана между Colnago и Cdale?

Или е нещо друго по време на работа тук, може би различни височини headtube или разпределение на тежестта на колелото? Не питам кой е "по-добро", само ако можете да забележите разликата между двете.

Boudreaux

Добра информация. Изненадан да видите Cdale има толкова малко ровя в вилица. Дори и отчитане на разликата в ъглите главата тръба, изглежда, че ще има малко по-пътека (~ 1 мм) в сравнение с Colnago. И все пак, никога не съм чувал някой да казват, че е бавен Cdale волана. Имате ли информация някаква разлика в отговор на волана между Colnago и Cdale?

Или е нещо друго по време на работа тук, може би различни височини headtube или разпределение на тежестта на колелото? Не питам кой е "по-добро", само ако можете да забележите разликата между най-подходящата two.Even ми Cdale не се чувстват right.May са имали по-скоро с относително висока 27,3 ВВ от всичко друго. Аз не изглежда да е истинско sensetive за малки промени в пътека и аз суап вилици в диапазон с 40-45 ровя се притеснявате много за него.

Hypnospin

Какво съм аз изслушване тук е възприятието на работа с велосипеди "а не на реалната способност на работа на мотора. Тенденции в наем геометрия премине от спокойна до здраво и обратно, винаги уреждане на малко близо до неутрална.
73x73 градуса с 40 chainstays constitué неутрален като всеобщност.

Ако производител се различава от този на разклонението понякога се променя наклона да се компенсира, запазвайки неща в неутрална страна.

Един от най-рите съм последвана качи век със спокойна Меркс ъгли, и аз лично разбита от roadies върху МТБ със супер дълго междуосие и спокойна перпендикулярно на мача.

Аз веднъж aske един капитан екип, майстори област 5 шампион Crit спринтьор ако агресивна геометрия е предимство, той отговори, ако получите ударих ще желание за неутрален геометрия, тъй като е по-прощава.

Осъзнайте, този човек е видял появата и упадъка на Crit специфични мотори геометрия.
Всичко това се каза, наем съм езда най-много Wilier, е доста здраво геометрия, имам нужда от поглед Ergopost да получи достатъчно пречка седло, и тя може да се счита за рязкото страна, но тя се чувства телепатичен за мен сега.

LeMonds са век мотори не Criterium велосипеди. Това не означава, че няма ъгъл, те просто различен ъгъл. Намерете верига някъде с много завои и 90 градуса практика.

Аз притежавам от 2005 г. LeMond Версай и аз го обичам. http://www.lemondbikes.com/2005_bikes/versailles.shtml

Може да се каже, че ъглите като седан, а на спортен автомобил. Но предназначението си купих тази за наем е дълъг, дълъг път вози в планината. Най-голямото ми колоездене година ще бъде зебло 10000 върховете крак планина и 9000 крак минава и аз не мога да си представя низходящ тези пътища на мотор, че е била предназначена за Criterium състезания.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 3.3.1