PDA

INSYNC 158 спиране вилица въпрос ...

Пълна версия: INSYNC 158 спиране вилица въпрос ...

gclark8

"INSYNC 158 вилица окачване с 45 мм от пътуване"

Аз гледам на закупуване на този мотор с вилица, може да бъде коригирана за пътуване и тегло?

Ако е така, как?

Има ли производителите на уеб сайт? Диаграми?

Всяка помощ е ценена.

Darjevon

Dont се глупаво. купи под наем с Manitou, един marzocchi, или rockshox вилица. Ако Youre бедни като мен, купи **** tiest наем с RST, както theyre по-добре от nsyncs. уверете се, че този, който се вписва все пак. I Dont всъщност знаят много за това, но аз съм чел много по тази тема. Ако можете да набирам 400 купя Гари Фишер Wahoo - относително ниски компоненти края, но една наистина хубава кола, с удобни генезис геометрия и вилица този доста евтини, но чувства добре.

gclark8

Благодаря за отговора, това е добър съвет: Ако Youre бедни като мен, купи **** tiest наем с RST, както theyre по-добре, отколкото nsyncs. уверете се, че този, който се вписва все пак.

Моторът дойде вчера. Тя е RST, приятен и мек, точно това имах нужда, пътуване е малко по-дълго, но веднъж в седлото този ОК. Той дойде с огромно разгъва лист на 5 езика, казва, че нищо не може да се коригира. ;)

Това е влизане равнище (около $ 400) трекинг под наем от филц (Trevisa), закупени за зимата за пазаруване и пътуване до басейна. Днес той получава своята превозвач, следващата седмица своите зимни калници ... Купих хубаво Michelin Panniers ..

Solanog

Благодаря за отговора, това е добър съвет:

Моторът дойде вчера. Тя е RST, приятен и мек, точно това имах нужда, пътуване е малко по-дълго, но веднъж в седлото този ОК. Той дойде с огромно разгъва лист на 5 езика, казва, че нищо не може да се коригира. ;)

Това е влизане равнище (около $ 400) трекинг под наем от филц (Trevisa), закупени за зимата за пазаруване и пътуване до басейна. Днес той получава своята превозвач, следващата седмица своите зимни калници ... Купих хубаво Michelin Panniers ..

Добре е за теб, че не дойде с Insync, това са КРЕП: Седмица: Мина дойде с един от тези, не знам модела, но това продължи около 6 месеца, след това си купих Marzocchi MX Comp без ЕТА, голяма вилица, тя е за една година и не са направили нищо за нея, тя държи под налягане за дълго време съм рядко трябва да сложим на въздуха в нея. Исках трайност и здравина като основна характеристика аз не се грижи за теглото и Marzocchi бе препоръчано над Rock Shox и Manitou. Един приятел е имал няколко RSTs и няма нищо, но добри неща да кажа за тях. Той не тежки, аз тегло 200lbs: и или:.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
vBET 3.2.2 supports automatic translations