Raceline пътища велосипеди
Пълна версия: Raceline пътища велосипеди
Здрасти,
С поглед към закупуване на вписване под наем равен път да допълни ми под наем планината. Някой има ли становища
относно марката Raceline на велосипеди, особено по отношение на качество и издръжливост. Особено
интересуват от модел на изпълнение, които изглежда сравнително добре оборудвани за пари. Всички мнения
много оценявам.
Също така забелязах, че Freedomachine Гигантски OCR2 продава за $ 1250. Всички становища по този мотор?
Благодарности,
Саша
Саша Nackovski <snackov@alphalink.com.au> написа: Здравей Саша,
Моят ограничен опит с Racelines е, че те са просто добре ...
Вижте Meridas и специализирани мотори ....
Много добра стойност за парите ...
> Здравейте,
>
> Какво при закупуване вписване под наем равен път да допълни ми под наем планината. Някой има ли
> Становища относно марката Raceline на велосипеди, особено по отношение на качество и издръжливост.
> Особен интерес в модел на изпълнение, които изглежда сравнително добре оборудвани за пари.
> Всички становища много оценявам.
>
> Също така забелязах, че Freedomachine Гигантски OCR2 продава за $ 1250. Всички становища по този мотор?
>
> Благодаря,
>
> Саша
--
Андрю Морис Големия взрив теория: amorris@iname.com Ph: +61401140797 В началото имаше
нищо ... UIN: 314454 ... който експлодира
КРКОНОШЕ OCR2 е ОК, но е OCR1 въглероден вилица & пълен 105 Gruppo, която е толкова по-добра сделка & ти
трябва да бъде в състояние да се получи това по 1600 $. Ако бюджетът ви може да го разпънете TCR2 е добре изглеждащи
тази година под наем & първи погледи минава за много по-скъп наем. Да не се продава или Raceline Мерида,
Мерида, но сме глобална марка, много големи в Европа, Raceline са разпределени марка от локално
Аполон. Мерида е малко повече слава Racing & Jazzy боята, но стик с алуминиева рамка
версии. Стив
someone@somewhere.com написа:
> Саша Nackovski <snackov@alphalink.com.au> написа: Здравей Саша,
>
> Моят ограничен опит с Racelines е, че те са просто добре ...
>
> Вижте Meridas и специализирани мотори ....
>
>
> Много добра стойност за парите ...
>
>
>> Здравейте,
>>
>> Какво при закупуване вписване под наем равен път да допълни ми под наем планината. Някой има ли
>> становища относно марката Raceline на велосипеди, особено по отношение на качество и издръжливост.
>> Особен интерес в модел на изпълнение, които изглежда сравнително добре оборудвани за пари.
>> Всички становища много оценявам.
>>
>> Също така забелязах, че Freedomachine Гигантски OCR2 продава за $ 1250. Всички становища по този мотор?
>>
>> Благодаря,
>>
>> Саша
Здравейте Стив,
по отношение на Мерида's, Чували ли сте нещо добро, лошо или безразлично за техните
"Магнезий" серия? Гледах на магнезий 105 ...
Също така, на великаните, какво $ $ 'и сме очаквали да плати за TCR2? "Идеал" <ideal@iinet.net.au>
пише в съобщението новини: 3ECE42B6.7080309 @ iinet.net.au ...
> КРКОНОШЕ OCR2 е ОК, но е OCR1 въглероден вилица & пълен 105 Gruppo, която е толкова по-добра сделка & ти
> Трябва да бъде в състояние да се получи това по 1600 $. Ако бюджетът ви може да го разпънете TCR2 е добре изглеждащи
> Под наем тази година & първия погледи минава за много по-скъп наем. Да не се продава или Мерида
> Raceline, но Мерида се глобална марка, много големи в Европа, Raceline са разпределени локално
> Марка от Аполон. Мерида е малко повече слава Racing & Jazzy боята, но остана с техните
> Версии алуминиева рамка. Стив
>
>
> Someone@somewhere.com написа:
>> Саша Nackovski <snackov@alphalink.com.au> написа: Здравей Саша,
>>
>> Моят ограничен опит с Racelines е, че те са просто добре ...
>>
>> Вижте Meridas и специализирани мотори ....
>>
>>
>> Много добра стойност за парите ...
>>
>>
>>> Здравейте,
>>>
>>> Какво при закупуване вписване под наем равен път да допълни ми под наем планината. Някой има ли
>>> Становища относно марката Raceline на велосипеди, особено по отношение на качество и издръжливост.
>>> Особен интерес в модел на изпълнение, които изглежда сравнително добре оборудвани за
>>> Пари. Всички мнения много оценявам.
>>>
>>> Също така забелязах, че Freedomachine Гигантски OCR2 продава за $ 1250. Всички становища по този мотор?
>>>
>>> Благодаря,
>>>
>>> Саша
>>
Здрасти,
Изглежда общото заключение е, че Raceline мотори не са лоши, но не блестящ един от двамата. Мисля, че
може да остана с по-уважавани марка.
Стив, които споменавате, че трябва да бъде в състояние да получите Гигантски OCR1 за под $ 1600. Имаш ли представа къде? Най-много
магазини изглежда да ги продава в близост до RRP от $ 1899. Съгласен съм, че OCR1 изглежда
изключително добра стойност за парите.
Ако разгледаме един OCR2 в магазина на друг ден, но не е всичко, което впечатлен от качеството на
поставям в рамка. Заваряване изглеждаше малко помия по места. Все пак, за 1250 $ си все още не вероятно лошо
стойност за парите.
Не мога да получа добра сделка за един Аванти Vivace (въглероден вилица, Tiagra / Сора компоненти, Mavics и др.) Жалко
грозен схема за боя. Може ли някой да ми даде опит с този мотор?
Благодаря на всички, които са отговорили.
Саша
На пт на 23 май 2003 23:48:06 0800, Идеален <ideal@iinet.net.au> написа:
> КРКОНОШЕ OCR2 е ОК, но е OCR1 въглероден вилица & пълен 105 Gruppo, която е толкова по-добра сделка & ти
> трябва да бъде в състояние да се получи това по 1600 $. Ако бюджетът ви може да го разпънете TCR2 е добре изглеждащи
> под наем тази година & първия погледи минава за много по-скъп наем. Да не се продава или Мерида
> Raceline, но Мерида се глобална марка, много големи в Европа, Raceline са разпределени локално
> марка от Аполон. Мерида е малко повече слава Racing & Jazzy боята, но остана с техните
> версии алуминиева рамка. Стив
>
>
> someone@somewhere.com написа:
>> Саша Nackovski <snackov@alphalink.com.au> написа: Здравей Саша,
>>
>> Моят ограничен опит с Racelines е, че те са просто добре ...
>>
>> Вижте Meridas и специализирани мотори ....
>>
>>
>> Много добра стойност за парите ...
>>
>>
>>> Здравейте,
>>>
>>> Какво при закупуване вписване под наем равен път да допълни ми под наем планината. Някой има ли
>>> становища относно марката Raceline на велосипеди, особено по отношение на качество и издръжливост.
>>> Особен интерес в модел на изпълнение, които изглежда сравнително добре оборудвани за
>>> пари. Всички мнения много оценявам.
>>>
>>> Също така забелязах, че Freedomachine Гигантски OCR2 продава за $ 1250. Всички становища по този мотор?
>>>
>>> Благодаря,
>>>
>>> Саша
>>
>
OCR 2 рамка е точно същата като OCR1 и OCR3.
Наздравици
Джон
Саша Nackovski написа:
>
> Здравейте,
>
> Изглежда общото заключение е, че Raceline мотори не са лоши, но не блестящ един от двамата. Мисля, че
> Мога да остана с един по-уважавани марка.
>
> Стив, които споменавате, че трябва да бъде в състояние да получите Гигантски OCR1 за под $ 1600. Имаш ли представа къде?
> Повечето магазини изглежда да ги продава в близост до RRP от $ 1899. Съгласен съм, че OCR1 изглежда
> Да бъде изключително добра стойност за парите.
>
> Ако разгледаме един OCR2 в магазина на друг ден, но не е всичко, което впечатлен от качеството на
> Рамката. Заваряване изглеждаше малко помия по места. Все пак, за $ му вероятно все още не 1250
> Лошо стойност за парите.
>
> Мога да получа добра сделка за един Аванти Vivace (въглероден вилица, Tiagra / Сора компоненти, Mavics и др.) Също
> Лошо за грозен схема боя. Може ли някой да ми даде опит с този мотор?
>
> Благодаря на всички, които са отговорили.
>
> Саша
>
> На пт на 23 май 2003 23:48:06 0800, Идеален <ideal@iinet.net.au> написа:
>
>> КРКОНОШЕ OCR2 е ОК, но е OCR1 въглероден вилица & пълен 105 Gruppo, която е толкова по-добра сделка &
>> Би трябвало да можете да се получи това по 1600 $. Ако бюджетът ви може да го разпънете TCR2 е страхотен
>> Търсите под наем тази година & първия погледи минава за много по-скъп наем. Да не се продава Мерида
>> Или Raceline, но Мерида се глобална марка, много големи в Европа, Raceline са локално
>> Разпределени марка от Аполон. Мерида е малко повече слава Racing & Jazzy боята, но остана с
>> Техните версии алуминиева рамка. Стив
>>
>>
>> Someone@somewhere.com написа:
>>> Саша Nackovski <snackov@alphalink.com.au> написа: Здравей Саша,
>>>
>>> Моят ограничен опит с Racelines е, че те са просто добре ...
>>>
>>> Вижте Meridas и специализирани мотори ....
>>>
>>>
>>> Много добра стойност за парите ...
>>>
>>>
>>>> Здравейте,
>>>>
>>>> Какво при закупуване вписване под наем равен път да допълни ми под наем планината. Някой има ли
>>>> Становища относно марката Raceline на велосипеди, особено по отношение на качество и издръжливост.
>>>> Особен интерес в модел на изпълнение, които изглежда сравнително добре оборудвани за
>>>> Пари. Всички мнения много оценявам.
>>>>
>>>> Също така забелязах, че Freedomachine Гигантски OCR2 продава за $ 1250. Всички становища по този мотор?
>>>>
>>>> Благодаря,
>>>>
>>>> Саша
>>>
>>>
Първоначално публикувано от Саша Nackovski
Здрасти,
С поглед към закупуване на вписване под наем равен път да допълни ми под наем планината. Някой има ли становища
относно марката Raceline на велосипеди, особено по отношение на качество и издръжливост. Особено
интересуват от модел на изпълнение, които изглежда сравнително добре оборудвани за пари. Всички мнения
много оценявам.
Също така забелязах, че Freedomachine Гигантски OCR2 продава за $ 1250. Всички становища по този мотор?
Благодарности,
Саша
Здравей Саша,
Отидох на тези въпроси чрез себе си не много отдавна и аз Ви предлагам да отделите време за изпитване, както е много мотори, колкото можете. Гигантската е ОК, но се опитват да отидете в най-малко 105 Shimano ходова част, а не на ниво Tiagra. Призовавам ви да се провери на Мерида Пътна 904. Те са страхотна под наем. Пълен Shimano 105 ходова част, подразделение 10 кг тегло, вилици въглерод и набор от силна джанти Ричи. На около $ 1800 може да струва малко повече, отколкото на великана, но по мое мнение, това е далеч по-добре под наем с по-горен рамка геометрия.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0