PDA

TV предавания от Дофин Libéré

Пълна версия: TV предавания от Дофин Libéré

Мортен

Здрасти!

Някой знае ли, ако има някакви телевизионни станции, които предават от Дофин Libéré?

Благодаря предварително

Мортен

Malte Lewan Nee

news.itd.umich.edu <jrodgers@umicx.edx> написа:
> "Мортен" <morten_skovgaard@hotmail.com> пише в съобщение
> Новини: d3084d7f.0306060013.5c413aa4 @ posting.google.com ...
>> Някой знае ли, ако има някакви телевизионни станции, които предават от Дофин Libéré?
>
> 2003 Дофин Libéré OLN: четвъртък, 26 юни в 8pm ET / PT

Аз не знам какво OLN е, но 26 юни не е точно утре.

Аз бих искал да гледам Dauphiné по телевизията тази година (въпреки че аз не съм толкова впечатлен от областта
- Само Армстронг сред основните претенденти турне, добре Хамилтън е там). Той започва утре и
Бих искал да го последва цяла седмица.

http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id=default

--
«Wann аз де Schwitz и Volk redet, ръчно г Politikär ruhig ОИИ."

Давиде Tosi

mlneelsen-supprimer@europe.com (Malte Lewan Neelsen) пише:

> news.itd.umich.edu <jrodgers@umicx.edx> написа:
>> "Мортен" <morten_skovgaard@hotmail.com> пише в съобщение
>> Новини: d3084d7f.0306060013.5c413aa4 @ posting.google.com ...
>>> Някой знае ли, ако има някакви телевизионни станции, които предават от Дофин Libéré?
>>
>> 2003 Дофин Libéré OLN: четвъртък, 26 юни в 8pm ET / PT
>
> Аз не знам какво OLN е, но 26 юни не е точно утре.

OLN е американска мрежа, може би си мислеше, че са американски като той е

> Аз бих искал да гледам Dauphiné по телевизията тази година (въпреки че аз не съм толкова впечатлен от областта
> - Само Армстронг сред основните претенденти турне, добре Хамилтън е там). Той започва утре и
> Бих искал да го последва цяла седмица.
>
> http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id=default

Аз не знам тази година, но през последната година Франция 2 телевизията само на голямата сцена планина, която се
състои в събота. В други дни не е имало дори не motocameras след състезанието. Доста зле за
2.HC едно ниво състезанието.

Мисля, че така или иначе най-доброто място да се провери е сайтът на френската обществена телевизия (France 2
Франция и 3)

Malte Lewan Nee

Давиде Tosi <davide.tosi@comune.re.it> написа:
> Mlneelsen-supprimer@europe.com (Malte Lewan Neelsen) пише:
>> Аз бих искал да гледам Dauphiné по телевизията тази година (въпреки че аз не съм толкова впечатлен от
>> Област - само Армстронг сред основните претенденти турне, добре Хамилтън е там). Започва
>> Утре и бих искал да го следват цяла седмица.
>>
>> Http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id=default
>
> Аз не знам тази година, но през последната година Франция 2 телевизията само на голямата сцена планина, която се
> Състои в събота. В други дни не е имало дори не motocameras след състезанието. Доста зле
> За 2.HC ниво състезанието.

Наистина лошо. Тази година аз не намирам кой да е етап, който завършва в планински връх. Има етапи, през които
са върхове малко преди края все пак. Това е една обиколка за рите.

> Мисля, че така или иначе най-доброто място да се провери е сайтът на френската обществена телевизия (France 2 и
> Франция 3)

Не мога да получите пълния анализ на резултатите и www.cyclingnews.com, но дали ще има видео клипове
на тези френски сайтове, тогава, че ще бъде интересно.

Тур дьо Suisse и обиколка на Каталуня през следващата седмица ще бъде чудесно да се следват. Аз съм гладен за про
колоездене точно сега. Къде ще се любимите ми Симони се затопляне (ако е навсякъде)?

--
«Wann аз де Schwitz и Volk redet, ръчно г Politikär ruhig ОИИ."

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations made by vBET Translator 3.2.2