Salanson умира от сърдечна недостатъчност
Пълна версия: Salanson умира от сърдечна недостатъчност
Френски колоездач е починал от сърдечна недостатъчност, лекар казва
6 юни, 2003DRESDEN, Германия (AP) - A обещаващ френски колоездач намерен мъртъв в хотелската си стая с
съотборника си почина от сърдечна недостатъчност, лекари, предаде АП. Фабрис Salanson е бил намерен мъртъв до неговия
хотелски легла във вторник. Той се готви за обиколка на Германия, който стартира същия ден.
Д-р Ян Дреслер на университета в Дрезден медицински институт заяви, че 23-годишният моторист
вероятно смъртта е причинена от сърцето си и разширяване на коронарните съдове не е помпа
достатъчно кръв.
`` Според това, което сме открили досега, Френската колоездене професионален умира Фабрис Salanson
от естествена смърт,''Дреслер каза. Никакви наркотици или забранени вещества са открити в тялото, област
Адвокат Юрген Schaer предаде АП. Salanson, който се оказа про през 2000 г. и е смятан за един от неговите
страната най-големите таланти колоездене, е бил намерен от съквартирант Себастиен Chavel.
> Д-р Ян Дреслер на университета в Дрезден медицински институт заяви, че 23-годишният ездач смъртта
> Вероятно е причинена от сърцето си и разширяване на коронарните съдове помпа не е достатъчно
> Кръвта.
>
Това няма смисъл за мен ... той може да раса велосипед на професионално ниво, но сърцето му
не разполагат с достатъчно резерв, за да го поддържа жив, докато спи???
Аз не го купя.
JW Милуоки
J999w <j999w@aol.com> написа:
>> Д-р Ян Дреслер на университета в Дрезден медицински институт заяви, че 23-годишният ездач смъртта
>> Вероятно е причинена от сърцето си и разширяване на коронарните съдове помпа не е достатъчно
>> Кръвта.
>>
> Това няма смисъл за мен ... той може да раса велосипед на професионално ниво, но сърцето му
> Не разполага с достатъчно резерв, за да го поддържа жив, докато спи???
Сърце разширяването обикновено е резултат на белодробна недостатъчност. Той може да са загинали по всяко време. Той
просто избра да отиде тихо в съня си (не крещи като пътниците в колата си)
> Аз не го купи.
смъртта е безплатно, винаги е бил. Последното, което чух, че е лесно достъпна за всички.
> JW Милуоки
"J999w" <j999w@aol.com> пише в съобщението новини: 20030606183623.17667.00000081 @ MB-m23.aol.com ...
>> Д-р Ян Дреслер на университета в Дрезден медицински институт
каза, че
>> 23-годишният ездач смъртта вероятно е причинена от сърцето му
разширяване и
>> Коронарните съдове помпа не е достатъчно кръв.
>>
>
> Това няма смисъл за мен ... той може да раса велосипед в
професионална
> Равнище, но сърцето му не разполага с достатъчно резерв, за да го държат жив
докато
> Спи???
>
> Аз не го купи.
Не е нужно да си купя нещо. Има вероятност, че този човек за напреднали твърде бързо. Негов
мускулите и белите дробове нараства по-бързо, отколкото си сърдечно система. Може да е имало генетичен проблем, но повече
вероятно просто се опитва да стане твърде добър твърде бързо.
Чудя се колко дълго той ще се състезавали на професионално ниво и най аматьор.
"J999w" <j999w@aol.com> пише в съобщението новини: 20030606183623.17667.00000081 @ MB-m23.aol.com ...
>> Д-р Ян Дреслер на университета в Дрезден медицински институт заяви, че 23-годишният моторист
>> Вероятно смъртта е причинена от сърцето му разширяване и
на
>> Коронарните съдове помпа не е достатъчно кръв.
>>
>
> Това няма смисъл за мен ... той може да раса велосипед в
професионална
> Равнище, но сърцето му не разполага с достатъчно резерв, за да го поддържа жив, докато спи???
>
> Аз не го купи.
Внезапна сърдечна смърт в елитни спортисти издръжливост всъщност е добре известен (макар и слава Богу рядко)
събитие. Направи MEDLINE търсене.
Един от проблемите е, че елитните спортисти издръжливост са такива големи промени в сърдечния морфология, че нормалната
стандарти за проверка болни хора се прецаках. Един образец на ЕКГ, че ти или аз ще тръгна
мигащи светлини и аларми, често (но за съжаление, явно не винаги) доброкачествени в елитен спортист.
"Д-р Ян Дреслер на университета в Дрезден медицински институт заяви, че 23-годишният ездач смъртта
вероятно е причинена от сърцето си и разширяване на коронарните съдове на помпата при липса на достатъчно кръв. "
Звучи като това, което той описва е хипертрофична кардиомиопатия нарича идиопатична хипертрофична
субаортна стеноза (IHSS). Това е състояние, при което се удебелява сърдечния мускул, точно под
отваряне на аортна клапа. Това удебелени област стеснява ефективна площ на аортна клапа и
причинява стеноза или стриктура, в потока на кръвта. Винаги има налягането след
стриктура в потока. От откриването на коронарните артерии са само миналото на този аортна клапа
може да намали натиска перфузия (разликата в налягането в коронарните артерии) и
намаляване коронарен кръвоток. Това условие може да се направи по-лошо с лека атлетика за обучение, защото това
причинява повече удебеляване на стената на сърдечния мускул, но това е нещо, което сте родени с не
нещо, което получавате от обучение. Пациентите могат да бъдат без симптоми, докато те са внезапно
сърдечно-съдова смърт, вероятно от камерна аритмия. Единственото нещо, което не се вписва е, че когато
хората с това заболяване са внезапна сърдечна смърт, това е обикновено след кратък епизод на
упражняване, а не в съня им като Salanson.
--
Майк Мъри
Аз също не го купя, но е в областта на медицината, и, ако правителствата не нечестна игра или незаконна употреба на
наркотици, тук е мое мнение .............. Умирането на един сън от "Топлофикация провал", с лице, което не е
над теглото, физическа форма и вероятно са имали курс спи сърцето на 40bpm или по-малко е рядкост
освен ако не catestrophic събитие се случи. Това оставя само 2 възможности. Там може да са били
електролитен дисбаланс, за който е причинило аритмия или той е кръвен съсирек, че спонтанно възникнали
в голям коронарна артерия. Колкото по-късно може да се случи на всеки, по всяко време и това е причина, че
бебе аспирин на ден е толкова важна за всички възрастни да предприеме. В първия случай е малко вероятно, освен ако не си диета и
прием на течности е redically променена форма предишна подготовка раса. Или сценарий вероятно биха могли да се
изключена от аутопсията. Soemthing не е кошер ............................ декан
би било да се направи с "катастрофални" губят на кръвното налягане. При работа натоварване на кръвното налягане е
ОК, защото на сърдечната честота е нагоре. като corallary когато спи на сърдечната честота пада до ниски резултати
ВР в катастрофа и смърт .....
>> Сърце разширяването обикновено е резултат на белодробна недостатъчност. Той може да са загинали по всяко време. Той
>> просто избра да отиде тихо в съня си (не крещи като пътниците в колата си)
>>
>
>
> Дръжте телефона.
>
> Белодробна недостатъчност? Отново, ако сте в състояние да педал велосипед в 50kph, как ли _suddenly_
> Не разполагат с достатъчно кислород, за доставка на изискванията на сърцето. Спазми на коронарните артерии, може би, но
>, Че не е това, което "Д-р" съобщава.
>
> Съгласен съм, че сърцето му е вероятно да се увеличи, но това само по себе си не е причина да спре побой.
> Разбира се, ако сърцето е, че "болните", не би могло на нарушения на сърдечния ритъм се открива в неговата проверка
> UPS? (не Франция са най-строги медицински контрол в професията?). Ако това беше
> "Чисто застойна сърдечна недостатъчност", както твърди ... той не е имал някакви симптоми на недостиг на
> Въздух, болки в гърдите, подуване на глезените (признаци на сърдечна недостатъчност)?
>
> Ако е бил член на семейството ми, аз ще погледна за второ мнение.
>
> FWIW.
>
> JW Милуоки
Съгласен съм с възможност за IHSS, но аз мисля, че всички трябва да отстъпват и ще се реализира
четене на вестници доклад с профан тълкуване. Опитваме се да прочетете в това. Имам
работи с европейските велосипедисти и медицинските регистри са изпратени и всички терминология се различава
малко от американските версии. Терминът "сърдечна недостатъчност" означава различни неща. Най-често то е
хронични заболявания, които могат да бъдат причинени от много различни причини (т.е. кардиомиопатия, щети от
сърдечен пристъп, дългогодишен хипертония). Лицата, при сърдечна недостатъчност може да бъде фатален, податливи на
аритмии (който е най-вероятно това велосипедисти причина за смърт). Възможно е да има леко
кардиомиопатия, която предизвиква сериозни arrhthmia. Тази аритмия може да възникне при усилие и при
почивка. Също така е възможно да има кардиомиопатия и все още изпълняват силно. Много от вас може да
ех USPS помня / Тото ездач Stive Vermaut който се е пенсионирал по-рано тази година след диагностицирането на
сериозна аритмия (вероятно от леко кардиомиопатия и / или повреда на сърдечния мускул от
предишни заболявания). Той е извършвал много добре (мисля, че в топ 30 TDF) и като са работили с
Stive случай тук в та-членки, наркотиците не са проблем. За щастие, аритмия Stive бе
диагностицирана рано и лекарства и т.н. ще му позволи да водят здравословен живот, макар и без конкуренция
велосипед. Между другото, аз също thimk на коментар за френските спортисти скрининг не е изключено база.
Нико Матан имаше много доброкачествена аритмия по време на проверка на няколко години назад и той не е бил
позволено да се вози отново, докато (след посещение в САЩ за по-нататъшни изследвания) беше доказано, че това
аномалия е доброкачествено. Ако нещо предварително physicals сезон са доста строги.
И накрая, не Salanson езда на TDF в последните няколко години? Ако не се лъжа, те
изпълнява сърдечен ултразвук на всички предястия. Значителен кардиомиопатия вероятно ще показаха
на този тест, ако това е направено правилно. Въпреки това, в hypertophy и атлетичен сърцето понякога може да
маска кардиомиопатия. "Майк Мъри" <mike.murray@obra.org> пише в съобщение
Новини:% YfEa.864519 $ OV.812187 @ rwcrnsc54 ...
> "Д-р Ян Дреслер на университета в Дрезден медицински институт заяви, че 23-годишният моторист
> Вероятно смъртта е причинена от сърцето му разширяване и
на
> Коронарните съдове помпа не е достатъчно кръв. "
>
> Звучи като това, което той описва също е хипертрофична кардиомиопатия
наречен
> Идиопатична хипертрофична субаортна стеноза (IHSS). Това е условие
къде
> Удебелява на сърдечния мускул, точно под отвора на аортна клапа.
Това
> Удебелени стеснява областта на ефективното областта на аортна клапа и причинява стеноза или стриктура,
> В потока на кръвта. Винаги има налягането след стриктура в потока. От откриването
> За коронарна
артерии
> Са само миналото на аортна клапа това може да намали натиска перфузия
(на
> Диференциално налягане в коронарните артерии) и намаляване коронарен кръвоток. Това
> Състояние може да се направи по-лошо с атлетичен обучение
защото
> Повече, което причинява задебеляване на стената на сърдечния мускул, но това е нещо, което сте родени с
> Не е нещо, което получавате от обучение. Пациентите могат да бъдат без симптоми, докато те имат
> Внезапна сърдечна смърт, вероятно от камерна аритмия. Единственото нещо, което не се побира е
>, Че при хората с това заболяване са внезапна сърдечна смърт, това е обикновено след
един
> Кратък епизод на упражняване, не в съня им като Salanson.
>
> --
> Майк Мъри
>
Всичко това говори за ihss, или сърце и да се увеличи в сравнение с коронарни кръвоносни капацитет е наистина
само relavent условия по време на стрес.
(т.е. това е, когато на стероид напълнена футболист попада през пролетта по време на обучението и
катехоламини бъде изритан от надбъбречните жлези задейства коронарна вазоконстрикция,
проводимост abnormallity или в случай на спазъм IHSS на сърцето тъкан ).... Това не е
Сравнение на колоездача, който спи в дълбоко състояние на покой. Отново аз съм нов велосипед и
дори не знам този човек Salanson, но докладът на смъртта му е много странно (отново в светлината
на факта, че употребата на наркотици не се отчита )............... декан
Херб Dershowitz написа:
>
> Френски велосипедист почина от сърдечна недостатъчност, лекар казва
"сърдечна недостатъчност" = "ние нямаме идея"
Всеки умира от сърдечна недостатъчност. Това е симптом, а не причина. Нещо кара сърцето да се провали.
Когато не мога да го разбера какво е, те просто пуснати "сърдечна недостатъчност" на сертификата, защото те
трябва да сложим нещо.
"Дейвид Райън" <bikerpackman@hotmail.com> пише в съобщението новини: 3EE2F0E6.E51FBA71 @ hotmail.com ...
> Херб Dershowitz написа:
>>
>> Френски колоездач е починал от сърдечна недостатъчност, лекар казва
>
> "Сърдечна недостатъчност" = "ние нямаме идея"
>
> Всички умира от сърдечна недостатъчност. Това е симптом, а не причина. Нещо кара сърцето да се провали.
> Когато не мога да го разбера какво е, те просто пуснати "сърдечна недостатъчност" на сертификата, защото
> Те трябва да сложим нещо.
Когато бях в общежития, един от пичове поставени много от бившите Lax в друга бира, пич.
Пич # 2 има много болен и трябваше да отида до болницата. Болницата изпомпвана стомаха му и го сложи
на IV една нощ.
Тяхното обяснение за неговата болест? Стомашен вирус.
Основно, защото те не знаят какво е това.
J999w написа:
>
> Съгласен съм, че сърцето му е вероятно да се увеличи, но това само по себе си не е причина да спрете
> Побой. Разбира се, ако сърцето е, че "болните", не би могло на нарушения на сърдечния ритъм се открива в
> Му прегледи?
>
Това е, което аз се чудех по-рано.
Има различни видове на сърцето разширяването. Там е резултат от разширяването на белодробна
недостатъчност (много малко вероятно, в случай Salanson's) и там е разширяването, която е обща
издръжливост атлетите. Сигурен съм, че един патолог може да каже разликата.
"Кловис чучулига" <clark@steel.ucs.indiana.edu> пише в съобщение
Новини: bbr5ap $ 3cs $ 7@hood.uits.indiana.edu ...
> J999w <j999w@aol.com> написа:
<snip>
> Сърце разширяването обикновено е резултат на белодробна недостатъчност. Той може да са загинали по всяко време. Той
> Просто избра да отиде тихо в съня си (не крещи като пътниците в колата си)
Белодробна недостатъчна причина за разширения сърцата на младите, годни спортисти? Къде са ви получавате това
от? При смърт на младите спортисти от "сърцето faliure" обикновено се дължи на хипертрофична кардиомиопатия.
Г.
>> Аз не го купи.
>
> Смъртта е за свободен, винаги е бил. Последното, което чух, че е лесно достъпна за всички.
>
>> JW Милуоки
---
Изходяща поща е сертифицирана Virus Свободен. Проверени от AVG Anti-Virus система (http://www.grisoft.com (http://www.grisoft.com/)).
Версия: 6.0.483 / Virus Database: 279 - Release Date: 5/19/2003
Това твърдение не може да бъде повече неправилно, тъй като сърдечна недостатъчност се отнася до конкретен субект, а не
просто ситуацията, когато сърцето спре, или не.
--
Майк Д-р Мъри
"Дейвид Райън" <bikerpackman@hotmail.com> пише в съобщението новини: 3EE2F0E6.E51FBA71 @ hotmail.com ...
> Херб Dershowitz написа:
>>
>> Френски колоездач е починал от сърдечна недостатъчност, лекар казва
>
> "Сърдечна недостатъчност" = "ние нямаме идея"
>
> Всички умира от сърдечна недостатъчност. Това е симптом, а не причина. Нещо кара сърцето да се провали.
> Когато не мога да го разбера какво е, те просто пуснати "сърдечна недостатъчност" на сертификата, защото
> Те трябва да сложим нещо.
Майка ми беше веднъж с диагноза "сърдечна недостатъчност." По времето, когато лекарите почти я уби с
дигиталисови предозиране, че я поставили в болницата за две седмици, аз предложих, че тя може да бъде свързано
на щитовидната жлеза състояние предполагам излекувани с "атомна коктейл" 40 години преди това. Разбира се, че достатъчно
се беше върнал и тя нужда от втора. Тя възстановява от сърдечни, сърцето си да се върнат
нормални и тя е все още живи.
И така, докторе, кажи ми за него.
Майк Мъри написа:
>
> Това изявление не може да бъде повече неправилно, тъй като сърдечна недостатъчност се отнася до конкретен субект, а не
> Просто ситуацията, когато сърцето спре, или не.
> --
> Майк Д-р Мъри
>
> "Дейвид Райън" <bikerpackman@hotmail.com> пише в съобщението новини: 3EE2F0E6.E51FBA71 @ hotmail.com ...
>> Херб Dershowitz написа:
>>>
>>> Френски колоездач е починал от сърдечна недостатъчност, лекар казва
>>
>> "Сърдечна недостатъчност" = "ние нямаме идея"
>>
>> Всички умира от сърдечна недостатъчност. Това е симптом, а не причина. Нещо кара сърцето
>> Провалят. Когато не мога да го разбера какво е, те просто пуснати "сърдечна недостатъчност" на сертификат
>> Защото те трябва да сложим нещо.
Тиреотоксикоза, на патологично състояние на високи нива на щитовидната жлеза, е необичайно причина за сърцето
неуспех. Най-често сърдечна недостатъчност е причинена от първични сърдечни заболявания, че намаляването на помпени
Способността на сърцето. По-рядко, сърдечна недостатъчност се дължи на увеличеното търсене на сърцето си, че
е по-нормална помпена функция. Тиреотоксикоза е пример за това. Други примери са сепсис,
претоварване с течности и някои свръхдоза наркотици. Разделянето се на разликата между тези две неща могат да
е трудно да се направи без инвазивни тестове.
Сърдечни беше в близкото минало, стандартна терапия за сърдечна недостатъчност. В повечето случаи то е вече
superceded чрез по-добро наркотици. Една от причините, поради които другите лекарства са по-добре е така, защото е с дигиталисови
много тесен терапевтичен прозорец на токсичните ниво припокриващи се в терапевтично ниво. Сърдечни
токсичност е обща и голям проблем с употребата на наркотици.
Долната линия е, че това звучи като че ли майка действително са имали сърдечна недостатъчност, което е причинено
от тиреотоксикоза. Понижаването на щитовидната си ниво от лечение с радиоактивен йод премахна
причина за сърдечна недостатъчност.
--
Майк Мъри
"Дейвид Райън" <bikerpackman@hotmail.com> пише в съобщението новини: 3EE4E4FF.F779623A @ hotmail.com ...
> Майка ми беше веднъж с диагноза "сърдечна недостатъчност." По времето, когато лекарите почти я уби с
> A сърдечни предозиране, че я поставили в болницата за две седмици, аз предложих, че може да се
>, Свързани с щитовидната жлеза състояние предполагам излекувани с "атомна коктейл" 40 години преди това. Сигурен
> Достатъчно той се беше върнал и тя нужда от втора. Тя възстановява от сърдечни, сърцето си
> Връща към нормален и тя е все още живи.
>
> Така че, докторе, кажи ми за него.
>
> Майк Мъри написа:
>>
>> Това изявление не може да бъде повече неправилно, тъй като сърдечна недостатъчност се отнася до
един
>> Специфични субект и не само за ситуацията, когато сърцето спре, или не.
>> --
>> Майк Д-р Мъри
>>
>> "Дейвид Райън" <bikerpackman@hotmail.com> пише в съобщението новини: 3EE2F0E6.E51FBA71 @ hotmail.com ...
>>> Херб Dershowitz написа:
>>>>
>>>> Френски колоездач е починал от сърдечна недостатъчност, лекар казва
>>>
>>> "Сърдечна недостатъчност" = "ние нямаме идея"
>>>
>>> Всеки умира от сърдечна недостатъчност. Това е симптом, а не причина. Нещо кара сърцето
>>> Провалят. Когато не мога да го разбера какво е, те просто пуснати "сърдечна недостатъчност" на сертификат
>>> Защото те трябва да сложим нещо.
Ето, вземи лекар един необикновен ", за да кажа, че ние всички трябва да вземат аспирин дневно.
Предполагам, че когато се чувствам малко болни Ще отнеме известно лекарство, кашлица, когато се чувствам един сърбеж, benedryl,
, когато е разстроен стомах Ще отнеме известно пепто, когато се чувствам тъжен Ще отнеме известно prozak.
Или може би ще пусна тялото ми да се грижи за него и се третира така че аз не станат зависими на лекарство
за всяко малко нещо, което ме разболява. Аз не са приемали лекарството в продължение на 8 години, а аз се чувствам
по-добре от всякога,
О добре,
Въже
"realdean" <realdean@hotmail.com> пише в съобщение
Новини: f29a30e3.0306062328.6323a321 @ posting.google.com ...
> Аз също не го купя, но е в областта на медицината, и, ако правителствата не нечестна игра или незаконна употреба на
> Лекарства, тук е мое мнение .............. Умирането на един сън от "Топлофикация провал", с лице, което е
> Не повече от теглото, физическа форма и вероятно са имали курс спи сърцето на 40bpm или по-малко
> Редки, освен ако не catestrophic събитие се случи. Това оставя само 2 възможности. Там могат да имат
> Е електролитен дисбаланс, за който е причинило аритмия или той е кръвен съсирек, че спонтанно
> Настъпили в голям коронарна артерия. Колкото по-късно може да се случи на всеки, по всяко време и това е
> Причина, че бебето аспирин на ден е толкова важна за всички възрастни да предприеме. В първия случай е малко вероятно
> Освен ако не си диета и прием на течности е redically променена форма предходната раса подготовка. Или
> Сценарий вероятно биха могли да се изключи по време на аутопсията. Soemthing не е
> Кошер ............................ декан
В статия <f23e9c900c0119f8a4fd8d783141de74@unlimited.ultrafeed.com>, въже
<cfbill@charterBLAHBLAH.net> написа:
> Ето, вземи лекар един необикновен ", за да кажа, че ние всички трябва да вземат аспирин дневно.
>
> Предполагам, че когато се чувствам малко болни Ще отнеме известно лекарство, кашлица, когато се чувствам един сърбеж,
> Benedryl, когато е разстроен стомах Ще отнеме известно пепто, когато се чувствам тъжен аз трябва да се
> Някои prozak.
>
> Или може би ще пусна тялото ми да се грижи за него и се третира така че аз не стават зависими от
> Лекарство за всяко малко нещо, което ме разболява.
Да, малко аспирин за разреждане на кръвта-какво може да бъде добро за това? Нашите предци не трябва не
лекари или превантивна медицина и са живели до дълбока старост на 57. Звучи добре за мен.
РГ -
Уорън <warren@usvh.com> пише в съобщението новини: <100620031526190384% warren@usvh.com> ...
> Аз знам, че съм в отговор на някой с никакви познания за около
фармакология, но за това, което си струва чувам, че отива ........... Аспирин НЕ разреждане на кръвта! Тя не
предотвратяване на агрегацията на тромбоцитите, което е добро нещо, особено ако някой е достатъчно глупав да
излишно да ЕПО изстрела. С ниска доза аспирин (81mg на ден) терапия се застъпва с органи
cycloxygenase система, което причинява вазоконстрикция и агрегация на тромбоцитите като има предвид доказателствата,
предполага, че приемането на по-високи дози може в действителност отричат това обезщетение. Във всеки случай, за статистически
пациенти без диабет от 2-добрите неща, които всеки може да направите, за да живеят дълго и здравословен живот (1)
взема бебето asdpirin един ден и (2) поддържате холестерола толкова ниски, колкото е възможно. Занимавам се с тези 2 настройки
outways на ползите от приемането на витамини, antioxdants, които контролират теглото, упражняващи, stoping
пушене и списъкът продължава.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0