PDA

Аз знаех, че съм доста е твърде тежък ...

Пълна версия: Аз знаех, че съм доста е твърде тежък ...

Страници: 1 [2]

Том Kunich

Масаж изграждане не означава един куп с котешка 4, 5 състезания. По времето, когато да Кат. 3, тя започва да
разлика и по-горе, че трябва да специализират малко за Вашия тип състезания.

"Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщението новини: 3EE2DB1C.6030004 @ attbi.com ...
> Даши Toshii написа:
>> "Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщение
Новини: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>>
>>> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit.
45
>>> Довършителни минути с три обиколки. Курсът беше прясно настилка,
за
>>> 1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка е
две
>>> 50-крак се изкачва. Занимавам се и се твърди е спечелила 5 паунда за
185
>>> През последните шест месеца.
>>
>>
>> Ти не каза колко сте висока, но ако сте 6 крак или над вас
необходимостта да се
>> Губят още 15 паунда за 20 паунда.
>>
>> Ако по-малко от 6 фута, отколкото ще трябва да загубим много по-голяма тежест.
>>
>> Dashii (6 '1 "166 паунда)
>
> Аз съм 5'10 ". Тялото ми състав е доста добър, просто съм много мускулест
за
> Под наем бегач, особено един се опитва да отида до хълмове. Мога да отида до
хълмове
> Много по-бързо, отколкото в миналото, но е наистина твърд обесване с
на
> Flyweights.
>
> ( "Реал твърди" = "невъзможно", поне в този момент. Аз съм готов да
чувам
>, Ако това е вярно, че това е почти невъзможно някой с моя
изграждане на
> Държа горе на хълма, но загуба на тегло, което не е, че голяма част от приоритет
за
> Мен. Моят изграждане е голям, но изглежда доста добре на ИМО. Предпочитам да дръпвам
под наем
> Надбягвания, мисля.)
>
> --
> --
> Лин Уолъс http://www.xmission.com/ ~ lawall "Аз не съм горд. Ние наистина не са направили всичко, което
> Може да се
защита
> Нашите клиенти. Нашите продукти просто не са проектирани за сигурност. "- Microsoft вицепрезидент, отговарящ за
> Windows ОС развитие, Брайън Валентин.

Том Kunich

1) Вие сте може да подобри доста бързо, ако може да стои толкова близо, колкото сте го направили. Той е на интервали
това, което получаваш. Вашата максимална скорост няма да се подобри много, за да започнем с, но вие ще бъдете в състояние да се ускори
по-често, без да разпенващ отзад.

2) Най-трудното Кат. 4, 5 състезателни умения за да научите кой е да вярвате в опаковката и кой не. По-добре да
untrusting и наистина да се съхраняват всички от кожата си, отколкото обратното.

3) След можете да карате върху или близо до предната част можете да се тревожи за тактиката и стратегията. Пак ще
Препоръчваме Ви да намери местен клуб състезания да се вози с, тъй като те могат да ви научат повече за една година от
Вие можете да научите от себе си в 5.

"Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщението новини: 3EE2DCDA.6080209 @ attbi.com ...
> Благодаря на всички за съвет. Той има смисъл.
>
> Аз просто не е готова да се смесват в тясно сътрудничество с peloton. Аз съм достатъчно гладко за моя под наем, но аз не съм
> Използвани за непосредствена близост. Увисналите
на
> Обратно беше много услуга на моите колеги ездачи, тъй като беше за моя
чувство за
> Безопасност.
>
> Мисля, че ще направя практика състезания като моята основна подготовка (както и на
Обичайната
> Дълго соло "удоволствие" вози). Аз ще взема интервал / работа, скоростта и
взимам
> По-добър в езда в peloton навреме.
>
> Не мога да кажа, че съм изненадан какво се е случило, просто малко bummed. Моята сила (крейсерска скорост) ме доведе
>, За да повярвам, че може да направи по-добре.
>
> --
> --
> Лин Уолъс http://www.xmission.com/ ~ lawall "Аз не съм горд. Ние наистина не са направили всичко, което
> Може да се
защита
> Нашите клиенти. Нашите продукти просто не са проектирани за сигурност. "- Microsoft вицепрезидент, отговарящ за
> Windows ОС развитие, Брайън Валентин.

Mike S.

"Кайл легат" <legatek@sympatico.ca> пише в съобщение
Новини: QbLEa.435 $ JN6.81764 @ news20.bellglobal.com ...
> Raptor написа:
>>
>> Направих глоба люлееше на гърба за около шест обиколки, ...
>>
> Парченце
>> Тогава говорител писти прости обиколки близо един до друг и изведнъж peloton е 30 ярда напред
>> И разбирам, че аз съм направи. Аз висеше за още една обиколка преди да се извади.
>>
>> Изглежда, че ми трябва повече скорост на работа ....
>>
> Изглежда трябва да не вися на гърба на опаковката. Това не е умен състезания.
>
>
Като продължение на: Как очаквате да спечелите, когато сте висейки OTB?

Защо състезанието, ако не се опитвате да спечелиш? Има по-евтини начини да се ритна по задника на
уикенд, ако просто искате твърд тренировка!

Майк

Deeznuts

"Даши Toshii" <Toshii@Jpn.com> пише в съобщението новини: <KxqEa.102556$M01.53351@sccrnsc02> ...
> "Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщението новини: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit. 45 минути с три
>> Довършителни обиколки. Курсът беше прясно настилка, за
>> 1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка има две 50-крак се изкачва. Аз бях
>> Работи се трудно и е спечелила 5 паунда до 185 през последните шест месеца.
>
> Ти не каза колко сте висока, но ако сте над 6 пеша или трябва да се губят още 15 лири
> До 20 килограма.
>
> Ако по-малко от 6 фута, отколкото ще трябва да загубим много по-голяма тежест.
>
> Dashii (6 '1 "166 паунда)

Аз това номинират за най-лошото RBR съвети на всички времена.

Deez

Даши Toshii

"Deeznuts" <deeznuts2002@hotmail.com> пише в съобщение
Новини: f8f34113.0306090417.50e5ed2f @ posting.google.com ...
> "Даши Toshii" <Toshii@Jpn.com> пише в съобщение
Новини: <KxqEa.102556$M01.53351@sccrnsc02> ...
>> "Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщение
Новини: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>>> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit. 45 минути с три
>>> Довършителни обиколки. Курсът беше прясно настилка,
за
>>> 1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка има две 50-крак се изкачва. Аз бях
>>> Работи се трудно и е спечелила 5 паунда до 185 през последните шест месеца.
>>
>> Ти не каза колко сте висока, но ако сте 6 крак или повече, трябва
към
>> Губят още 15 паунда за 20 паунда.
>>
>> Ако по-малко от 6 фута, отколкото ще трябва да загубим много по-голяма тежест.
>>
>> Dashii (6 '1 "166 паунда)
>
> Аз номинират това за най-лошото RBR съвети на всички времена.

Разбира се, вие сте на мазнини и не искам да направя нещо за него.

Дебел хора се нуждаят от оправдания и ти просто намери друг.

Dashii

Курган Gringion

"Даши Toshii" <Toshii@Jpn.com> пише в съобщението новини: qd5Fa.1186024 $ S_4.1209028 @ rwcrnsc53 ...
>
> "Deeznuts" <deeznuts2002@hotmail.com> пише в съобщение
> Новини: f8f34113.0306090417.50e5ed2f @ posting.google.com ...
>> "Даши Toshii" <Toshii@Jpn.com> пише в съобщение
> Новини: <KxqEa.102556$M01.53351@sccrnsc02> ...
>>> "Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщение
> Новини: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>>>> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit.
45
>>>> Довършителни минути с три обиколки. Курсът беше прясно настилка,
> За
>>>> 1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка има две 50-крак се изкачва. Аз бях
>>>> Работи се трудно и е спечелила 5 паунда за
185
>>>> През последните шест месеца.
>>>
>>> Ти не каза колко сте висока, но ако сте 6 крак или повече, трябва
>, За да
>>> Губят още 15 паунда за 20 паунда.
>>>
>>> Ако по-малко от 6 фута, отколкото ще трябва да загубим много по-голяма тежест.
>>>
>>> Dashii (6 '1 "166 паунда)
>>
>> Аз номинират това за най-лошото RBR съвети на всички времена.
>
> Разбира се, вие сте на мазнини и не искам да направя нещо за него.
>
> Дебел хора се нуждаят от оправдания и ти просто намери друг.

Не всички Fatties трябва извинения.

Някои (много малко), просто казват: Аз избирам да се мазнини.

Вие сте най-вече правилен все пак - Fatties обикновено не са честни за собствената им мотивация.

Джеф Потър

Мисля, че ако нашият човек се учи да се отпуснете и да се вози в топ 20 след това той е добре в апартамент Crit дори ако
6 'Д-180.

Много повече от това, че нормалната скача от своя страна ще носят на теб, дори ако сте близо до предната част, аз
заподозрян. И разбира се, в хълмист събития, които ще се вдигнат тост.

Аз съм проучване на различни усещания за езда здраво 175-195 LBS и 6 ". Не става дума за доста по
висок обхват и това е явен грозни в хълмовете. На 175 сте се щастлив. Всички чак до
155 звучи по-щастливи и по-щастлив дори и в crits, щях да мисля.

Ще ходя да видя 175 това лято или друго!

Аз само 10 галона бутилирана на Primo извън фуния смахнат малц Pilsner, 10 паунда, така е!

--

Джеф Потър
* Out Your Backdoor * http://www.outyourbackdoor.com (http://www.outyourbackdoor.com/) за съвременна култура folkways и възраждане ...
... предлагащи "малкия свят" възгледи за велосипеди, лъкове, ски, книги, филми ... ... нови книги ще участват: XC
ски култура, трилър за малък град контрабанда на наркотици, и сгъваеми велосипеди ... радикална романи
наближава! ... много повече книги, за сваляне на музика и видео ... предмети в изобилие! плюс националните "Зад
отъпкания път "пътуване форуми! СВ пуши!

Скот Downie

Аз нямам никакви проблеми довършителни Cat 5 плоски crits най-6'1 "230. Арго вися в 4 / 5 раса, с изключение на FOT
4/5 обучение раси. В реалния състезания на младите котка 4 търсите точки за подобряване просто ме убие. О
Да аз съм 44 също ... Стари и мазнини. Ами не са истински мазнини. 19% само големи обезкостено Haha Колко струва
M. Nothstein тегло?

--
Нерационално проведе истини могат да бъдат по-мотивирани от harmfull грешки. "Джеф Потър"
<jp@outyourbackdoor.NOSPAMcom> пише в съобщението новини: 3EE4EC90.5428FC77 @ outyourbackdoor.NOSPAMcom ...
> Мисля, че ако нашият човек се учи да се отпуснете и да се вози в топ 20 след това той е добре
в
> Плоски Crit дори ако 6 'Д-180.
>
> Много повече от това, че нормалната скокове от своя страна ще носят на теб, дори ако
сте
> Близо до предната част, аз подозирам. И разбира се, в хълмист събития, които ще се вдигнат тост.
>
> Аз съм проучване на различни усещания за езда здраво 175-195 LBS и 6 ". Не става дума за доста по
> По-висока гама и това е явен грозни в хълмовете.
В
> 175 сте се щастлив. Всички чак до 155 звучи по-щастливи и
по-щастливи
> Дори и в crits, щях да мисля.
>
> Ще посетя, за да видите 175 това лято или друго!
>
> Аз само 10 галона бутилирана на Primo извън фуния смахнат малц Pilsner, така че
10
> Паунда е!
>
> --
>
> Джеф Потър
> ****
> * Out Your Backdoor * http://www.outyourbackdoor.com (http://www.outyourbackdoor.com/) за съвременна култура folkways и възраждане ...
> ... Предлагащи "малкия свят" възгледи за велосипеди, лъкове, ски, книги, филми ... ... нови книги ще участват: XC
> Ски култура, трилър за малък град контрабанда на наркотици, и сгъваеми велосипеди ... радикална романи
> Наближава! ... много повече книги, за сваляне на музика и видео ... предмети в изобилие! плюс националните
> "Встрани от утъпкания път" пътуване форуми! СВ пуши!

Уорън

В статия <qd5Fa.1186024$S_4.1209028@rwcrnsc53>, Даши Toshii <Toshii@Jpn.com> написа:

>>>> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit. 45 минути с три
>>>> Довършителни обиколки. Курсът беше прясно настилка,
> За
>>>> 1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка има две 50-крак се изкачва. Аз бях
>>>> Работи се трудно и е спечелила 5 паунда до 185 през последните шест месеца.
>>>
>, За да
>>>
>>> Ако по-малко от 6 фута, отколкото ще трябва да загубим много по-голяма тежест.
>>>
>>
>
>
>
> Dashii

Mebbe така. Тегло и височина не са много точни предвиждания за колко тегло лице следва да
загубят или да спечелят.

I "m 6'5" и ми LBM е 184lbs.

РГ -

Том Kunich

"Уорън" <warren@usvh.com> пише в съобщението новини: 090620031631067445% warren@usvh.com ...
> В статия <qd5Fa.1186024$S_4.1209028@rwcrnsc53>, Даши Toshii <Toshii@Jpn.com> написа:
>
>> "Deeznuts" <deeznuts2002@hotmail.com> пише в съобщение
>> Новини: f8f34113.0306090417.50e5ed2f @ posting.google.com ...
>>> "Даши Toshii" <Toshii@Jpn.com> пише в съобщение
>> Новини: <KxqEa.102556$M01.53351@sccrnsc02> ...
>>>> "Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщение
>> Новини: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>>>>> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк
Crit. 45
>>>>> Довършителни минути с три обиколки. Курсът беше току-що
настилка,
>> За
>>>>> 1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка
има две
>>>>> 50-крак се изкачва. Занимавам се и се твърди е спечелила 5
до 185 кг
>>>>> През последните шест месеца.
>>>>
>>>> Ти не каза колко сте висока, но ако сте пеша или над 6
трябва
>>, За да
>>>> Губят още 15 паунда за 20 паунда.
>>>>
>>>> Ако по-малко от 6 фута, отколкото ще трябва да загубим много повече
тегло.
>>>>
>>>> Dashii (6 '1 "166 паунда)
>>>
>>> Аз номинират това за най-лошото RBR съвети на всички времена.
>>
>> Разбира се, вие сте на мазнини и не искам да направя нещо за
него.
>>
>> Дебел хора се нуждаят от оправдания и ти просто намери друг.
>>
>> Dashii
>
> Mebbe така. Тегло и височина не са много точни предвиждания за това как
много
> Тегло лице, следва да загубят или да спечелят.
>
> I "м 6'5" и ми LBM е 184lbs.

Се надявате на 30 килограма мазнини извън LBM?

Deeznuts

"Даши Toshii" <Toshii@Jpn.com> пише в съобщението новини: <qd5Fa.1186024$S_4.1209028@rwcrnsc53> ...
>>>> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit. 45 минути с три
>>>> Довършителни обиколки. Курсът беше прясно настилка,
> За
>>>> Работи се трудно и е спечелила 5 паунда до 185 през последните шест месеца.
>>>
>, За да
>>>
>>>
>>
>
>
>
> Dashii

НЕ СЪМ ДЕБЕЛ !!!!!!!! Аз съм 5 '8 "и 235 Lbs. Имах бъбречни заболявания и просто излезе от
болница! Аз съм за обучение и получаване на Супер бързи! Аз нямам време за диета или учението, защото аз
не са доверителен фонд. Носете си мършав задник в Ел CAJONE този уикенд и ще хвърлят
определяне !!!!!!!!

Deez

Лий

"Уорън" <warren@usvh.com> пише в съобщението новини: 090620031631067445% warren@usvh.com ...
>
>

LBM - Последно черво движение?

Лий (лов на патици)

Уорън

В статия <bc3h5q$l66$1@bob.news.rcn.net>, Лий <nospam@nospam.com> написа:

> "Уорън" <warren@usvh.com> пише в съобщението новини: 090620031631067445% warren@usvh.com ...
>>
>>
>
> LBM - Последно черво движение?
>
>
> Лий (лов на патици)

Чувствам много по-добре сега.

РГ -

LBM = Облегни на телесната маса = 0% bodyfat

Suz

">
> Mebbe така. Тегло и височина не са много точни предвиждания за колко тегло лице следва да
> Загубят или да спечелят.
>
, Нито как те ще бъдат успешни в състезания. Аз състезанието с момичета, които ме компенсират с 20 паунда или повече лица, които
може да ритник в задника ми crits и да я закачите с мен в планините (най-малко по-кратък хълмове), и момичета
много по-лек, които не могат да изкачват или ТТ някъде близо до по-бързо от мен (все още понякога може да ме победи в crits).
Това е всичко за фитнес, умения, силните и слаби страни, както и съотношението мощност / тегло, по -
от теглото на мира. Но много от най-добрите състезатели Crit Знам, че са по-големи момчета / момичета.

Suz

Жак Frirac

Raptor,

Единственото нещо, което ще предложи на вас (всички Nevermind на теглото и всичко, което хората ще кажат
ти) е да се вози повече към предната част. Ти каза, че може да се придържа към гърба в продължение на 6 обиколки, или така.

Това е най-лошото място да бъде, имате удари и хора атакуват и преследват и го получава обратно
най-лошото. Може да се направи си услуга и се присъедини към местния клуб, така че това са група вози и
Първи в удобна опаковка. Или по време на състезания при всяко движение нагоре-далеч, започнете да се концентрира върху
е в първата половина на опаковката, а на гърба, след това се опитайте пребиваващи в първата третина, или така. Ти
ще намерите много по-лесно усилие мъдри да остане в областта по този начин.

Веднага след като се направят някои езда като увереността ви, че ще вървим напред и ще колко усилия
записвате, ако сте заявявайки, че правото номер, който можете да карате 23-24 на добър ден и че
да е равна или подвижния терен след това имате повече от достатъчно мощност, за да остане в областта и да завърши
котка 5,4,3 раси. Може би просто трябва да се развиват уменията си група езда и се вози по отношение на
часа повече.

Надявам се, че помага,

Въже

"Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщението новини: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit. 45 минути с три довършителни
> Обиколки. Курсът беше прясно настилка, за
> 1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка има две 50-крак се изкачва. Аз бях
> Разработване на твърд и е спечелила 5 паунда до 185 през последните шест месеца.
>
> Тъй като мога да направя 23-24 mph соло на добър ден, мислех, че може да се оправи. След това, "О, да, спомням си
> Това ... "от преди 15 години, последният път, когато състезава. Скорост Всички тези изроди се редуват горене
> Си, което доведе в много горещо темпо от началото до края.
>
> Направих глоба люлееше на гърба за около шест обиколки, небрежно отдаване под наем на проекта ме да извадя по
> Downhills и апартаменти, и доста лесно създаване на спринт изкачва да наваксат. Имаше едно време
>, Когато курсът стяга и няколко момчета в средата има squirly, но не и катастрофи.
>
> Тогава говорител писти прости обиколки близо един до друг и изведнъж peloton е 30 ярда напред
> И разбирам, че аз съм направи. Аз висеше за още една обиколка преди да се извади.
>
> Изглежда, че ми трябва повече скорост на работа. Опитвам се да реши дали да го структуриран интервални тренировки
> На моята собствена, или да участва в състезания по-седмично обучение, за да получите, че с висок капацитет за възстановяване темпото
> Отиваме. Или трябва да се присъедини към местния екип и се вози с тях?
>
> --
> --
> Може да защитим нашите клиенти. Нашите продукти просто не са проектирани за сигурност. "- Microsoft вицепрезидент
> Отговаря на ОС Windows развитие, Брайън Валентин.

Жак Frirac

Това е страхотно - за LBM на пениса ми е само 184lb

Викат ми въже,

Жак

> В статия <qd5Fa.1186024$S_4.1209028@rwcrnsc53>, Даши Toshii <Toshii@Jpn.com> написа:
>
>> "Deeznuts" <deeznuts2002@hotmail.com> пише в съобщение
>> Новини: f8f34113.0306090417.50e5ed2f @ posting.google.com ...
>>> "Даши Toshii" <Toshii@Jpn.com> пише в съобщение
>> Новини: <KxqEa.102556$M01.53351@sccrnsc02> ...
>>>> "Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщение
>> Новини: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>>>>> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit.
45
>>>>> Довършителни минути с три обиколки. Курсът беше прясно настилка,
>> За
>>>>> 1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка е
две
>>>>> 50-крак се изкачва. Занимавам се и се твърди е спечелила 5 паунда за
185
>>>>> През последните шест месеца.
>>>>
>>>> Ти не каза колко сте висока, но ако сте 6 крак или над вас
нуждая се
>>, За да
>>>> Губят още 15 паунда за 20 паунда.
>>>>
>>>> Ако по-малко от 6 фута, отколкото ще трябва да загубим много по-голяма тежест.
>>>>
>>>> Dashii (6 '1 "166 паунда)
>>>
>>> Аз номинират това за най-лошото RBR съвети на всички времена.
>>
>> Разбира се, вие сте на мазнини и не искам да направя нещо за него.
>>
>> Дебел хора се нуждаят от оправдания и ти просто намери друг.
>>
>> Dashii
>
> Mebbe така. Тегло и височина не са много точни предвиждания за колко тегло лице следва да
> Загубят или да спечелят.
>
>
>-РГ

Нас

Пич съм бил от Кал Така в продължение на 20 години, но все още знаят как да обяснят El Cajon, но след като плажа
хлапе бях наясно с факта, че не е имало разумен живот на изток от I-5.

Фокус, че гневът / енергия и да се годни ...

Викане на тези момчета няма да помогне те просто се смеят .... По-трудно!

Очаква необичаен отговор .....

Джеф Потър

Старият "излизам от часа преди изкачва" работи за fatties ако на върха са големи, но не и прекалено големи.

Той е работил за мен преди две години. Тази година аз забравих да го направя --- уверени, прекалено ръждясал --- и изключване на
обратно отидох.

Човече, има изобилие от скоростна планиране информация за комплекс разбира се. Всеки трябва да ги получите в набрани
да не страдат прекалено. Малки разлики добавите до силно.

Както, когато fattie рула до един хълм пред всеки трябва да е преобръщане му съоръжения равнинни, доколкото е
е възможно в седлото след това се изправи, или да отидете за по-големи съоръжения и да стоят по-рано след като той седна
избледнява чрез преминаване пакет, с което броят на темпото над горната за улов на гърба. Botching тази серия
ще заклинание в края на този конкретен случай, който ви дава възможност да го разбера по-добре следващия път.

Спомням си, че е в правото съоръжения от ъглите в crits е от съществено значение, в допълнение към следването
близо до предната част, дори обратно, когато бях слаб. Shift определени с една степен преди ъгъла. В противен случай твърде
много млечна излиза от завои и резултатите отивам надолу. Малките неща въпроса. Те дори въпрос
повече, за да fatties! - Това е добър съвет раса, мисля, че: смяна за определяне на съоръжение в crits преди плоски ъгли.

--

Джеф Потър
* Out Your Backdoor * http://www.outyourbackdoor.com (http://www.outyourbackdoor.com/) за съвременна култура folkways и възраждане ...
... предлагащи "малкия свят" възгледи за велосипеди, лъкове, ски, книги, филми ... ... нови книги ще участват: XC
ски култура, трилър за малък град контрабанда на наркотици, и сгъваеми велосипеди ... радикална романи
наближава! ... много повече книги, за сваляне на музика и видео ... предмети в изобилие! плюс националните "Зад
отъпкания път "пътуване форуми! СВ пуши!

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Integration with Google translations by vB Enterprise Translator 3.3.1