Аз знаех, че съм доста е твърде тежък ...
Пълна версия: Аз знаех, че съм доста е твърде тежък ...
Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit. 45 минути с три довършителни
обиколки. Курсът беше прясно настилка, за
1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка има две 50-крак се изкачва. Занимавам се
се твърди и е спечелила 5 паунда до 185 през последните шест месеца.
Тъй като мога да направя 23-24 mph соло на добър ден, мислех, че може да се оправи. След това, "О, да, спомням си
това ... "от преди 15 години, последният път, когато състезава. скорост Всички тези изроди се редуват горене
само нагоре, което води до много горещо темпо от началото до края.
Направих глоба люлееше на гърба за около шест обиколки, небрежно отдаване под наем на проекта ме да извадя по
downhills и апартаменти, и доста лесно създаване на спринт изкачва да наваксат. Имаше едно време, когато
хода стяга и няколко момчета в средата има squirly, но не и катастрофи.
Тогава говорител писти прости обиколки близо един до друг и изведнъж peloton е 30 ярда напред и
Разбирам, че аз съм направи. Аз висеше за още една обиколка преди да се извади.
Изглежда, че ми трябва по-висока скорост работа. Опитвам се да реши дали да го структуриран интервални тренировки
на моята собствена, или да участва в състезания по-седмично обучение, за да получите, че с висок капацитет за възстановяване темпото
отиване. Или трябва да се присъедини към местния екип и се вози с тях?
--
--
Лин Уолъс http://www.xmission.com/ ~ lawall "Аз не съм горд. Ние наистина не са направили всичко, което
възможно, за да защитим нашите клиенти. Нашите продукти просто не са проектирани за сигурност. "- Вицепрезидент в Microsoft
отговаря за ОС Windows развитие, Брайън Валентин.
"Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщението новини: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit. 45 минути с три довършителни
> Обиколки. Курсът беше прясно настилка, за
> 1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка има две 50-крак се изкачва. Аз бях
> Разработване на твърд и е спечелила 5 паунда до 185 през последните шест месеца.
Вие не кажа колко сте висока, но ако сте над 6 пеша или трябва да се губят още 15 паунда за
20 паунда.
Ако по-малко от 6 фута, отколкото ще трябва да загубим много по-голяма тежест.
Dashii (6 '1 "166 паунда)
"Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщението новини: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit. 45 минути с три довършителни
> Обиколки. Курсът беше прясно настилка, за
> 1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка има две 50-крак се изкачва. Аз бях
> Разработване на твърд и е спечелила 5 паунда до 185 през последните шест месеца.
>
> Тъй като мога да направя 23-24 mph соло на добър ден, мислех, че може да се оправи. След това, "О, да, спомням си
> Това ... "от преди 15 години, последният път, когато състезава. Скорост Всички тези изроди се редуват горене
> Си, което доведе в много горещо темпо от началото до края.
>
> Направих глоба люлееше на гърба за около шест обиколки, небрежно отдаване под наем на проекта ме да извадя по
> Downhills и апартаменти, и доста лесно създаване на спринт изкачва да наваксат. Имаше едно време
>, Когато курсът стяга и няколко момчета в средата има squirly, но не и катастрофи.
>
> Тогава говорител писти прости обиколки близо един до друг и изведнъж peloton е 30 ярда напред
> И разбирам, че аз съм направи. Аз висеше за още една обиколка преди да се извади.
>
> Изглежда, че ми трябва повече скорост на работа. Опитвам се да реши дали да го структуриран интервални тренировки
> На моята собствена, или да участва в състезания по-седмично обучение, за да получите, че с висок капацитет за възстановяване темпото
> Отиваме. Или трябва да се присъедини към местния екип и се вози с тях?
>
> --
> --
> Лин Уолъс http://www.xmission.com/ ~ lawall "Аз не съм горд. Ние наистина не са направили всичко, което
> Може да защитим нашите клиенти. Нашите продукти просто не са проектирани за сигурност. "- Microsoft вицепрезидент
> Отговаря на ОС Windows развитие, Брайън Валентин.
"Даши Toshii" <Toshii@Jpn.com> пише в съобщение
>> 1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка има две 50-крак се изкачва. Аз бях
>> Работи се трудно и е спечелила 5 паунда до 185 през последните шест месеца.
>
> Ти не каза колко сте висока, но ако сте над 6 пеша или трябва да се губят още 15 лири
> До 20 килограма.
>
> Ако по-малко от 6 фута, отколкото ще трябва да загубим много по-голяма тежест.
>
За 50 крак изкачване?
Интервал би било по-практично.
"Даши Toshii" <Toshii@Jpn.com> пише в съобщението новини: KxqEa.102556 $ M01.53351 @ sccrnsc02 ...
>
> "Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщение
Новини: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit. 45 минути с три
>> Довършителни обиколки. Курсът беше прясно настилка, за
>> 1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка има две 50-крак се изкачва. Аз бях
>
> Ти не каза колко сте висока, но ако сте над 6 пеша или трябва да се губят още 15 лири
> До 20 килограма.
>
> Ако по-малко от 6 фута, отколкото ще трябва да загубим много по-голяма тежест.
Не съвсем. 185 LBS за някой, 6 ', в една котка раса V е наред. Ако Уолъс може да направи 23 + mph Ave. плосък
соло тогава той е повече от достатъчно годни и се надяваме, достатъчно бързо, и расата разбирам достатъчно, за да направи много добре
и ъпгрейд след 5-10 Кат. V започва.
>
> Dashii (6 '1 "166 паунда)
(това е доста darned кльощава)
> Направих глоба люлееше на гърба за около шест обиколки,
Има си проблем.
Вие не виждате Ланс върна там за дълго!
Вземи смели и да седне в опаковката повече. Внимавай за хора с отвратителен умения и престоя пред тях.
JW Милуоки
"Карл Sundquist" <carlsun@cox-internet.com> пише в съобщение
Новини: ve4du88f33mu0d@corp.supernews.com ...
>
> "Даши Toshii" <Toshii@Jpn.com> пише в съобщение
>
>>> 1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка има две 50-крак се изкачва. Аз бях
>>> Работи се трудно и е спечелила 5 паунда до 185 през последните шест месеца.
>>
>> Ти не каза колко сте висока, но ако сте 6 крак или повече, трябва
към
>> Губят още 15 паунда за 20 паунда.
>>
>> Ако по-малко от 6 фута, отколкото ще трябва да загубим много по-голяма тежест.
>>
>
> За изкачване на 50 крак?
>
> Интервал ще бъде по-практично.
Не само за 50 крак изкачване, но и за цялостното представяне.
Dashii
"Кен Papai" <ken@kenpapai.com> пише в съобщението новини: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>
> "Даши Toshii" <Toshii@Jpn.com> пише в съобщението новини: KxqEa.102556 $ M01.53351 @ sccrnsc02 ...
>>
>> "Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщение
> Новини: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>>> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit. 45 минути с три
>>> Довършителни обиколки. Курсът беше прясно настилка,
за
>>> 1,3 мили обиколки. В парка има езеро в басейни, така че всяка обиколка има две 50-крак се изкачва. Аз бях
>>
към
>>
>> Ако по-малко от 6 фута, отколкото ще трябва да загубим много по-голяма тежест.
>
> Не съвсем. 185 LBS за някой, 6 ', в една котка раса V е наред. Ако Уолъс може да направи 23 + mph Ave. плосък
> Соло тогава той е повече от достатъчно годни и се надяваме, достатъчно бързо, и расата разбирам достатъчно, за да направи много
> Както и ъпгрейд след 5-10 Кат. V започва.
Разбира се, но за да бъдат конкурентноспособни и да бъде възможно най-победител ще трябва да губи тегло.
Не искам да кажа с диета, но като работят усилено по наем и здравословно хранене.
>> Dashii (6 '1 "166 паунда)
>
> (Това е доста darned кльощава)
Благодаря, но аз не мисля, че съм твърде слаб, аз съм изградена по-скоро като средно тегло от боксьор
колоездач.
Dashii
"J999w" <j999w@aol.com> пише в съобщението новини: 20030607153900.27469.00000264 @ MB-m01.aol.com ...
>> Направих глоба люлееше на гърба за около шест обиколки,
>
> Има си проблем.
>
> Не виждам Ланс върна там за дълго!
>
> Получаване на смели и да седне в опаковката повече. Внимавай за хора с умения и въшлив
стоя
> Напред от тях.
>
> JW Милуоки
Дори по-добре, престой в топ 20, или на цялото състезание.
1. си по-лесно: не спринт от ъглите.
2. можете да видите, когато предната част на опаковката ускорява и да бъдат готови, когато вълните достига до вас.
3. ездачите в предната част обикновено са по-добре работещи под наем и по този начин по-безопасни
4. Споменах ли, че е по-лесно?
5. си по-лесно да видите дали някой's достатъчно смели, за да атакува една котка 5 раса и се опитайте почивка. Ако не
като езда в опаковката, OTF отида вместо OTB! Най-малко OTF имате шанс да спечелите нещо
(като на състезанието!)
Номерът е да стигнем до мястото, където можете да карате в предната част, но не и в предната част. Нека някои
други търтей дърпай!
Тогава пак, вероятно вече знаете всичко това, просто не го правят ...
Майк
"Кен Papai" <ken@kenpapai.com> пише в съобщението новини: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>>
>
> (Това е доста darned кльощава)
>
Имах приятел, който е бил 6 '2 "и претегля 130 LBS (59 кг), когато той е бил Racing (той беше в началото
20's все пак). Той използва за да отида ОК върху хълмовете, и той може да спринт сравнително добре. Той се спря около шест
преди години и аз мисля, че той сега е около 190 марки паунда.
Джеф
"Джеф Джоунс" <jeff@cyclingnews-punt-com> пише в съобщение
Новини: 3ee2515c $ 0 $ 10842 $ ba620e4c@reader1.news.skynet.be ...
>
> "Кен Papai" <ken@kenpapai.com> пише в съобщението новини: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>
>>>
>>> Dashii (6 '1 "166 паунда)
>>
>> (Това е доста darned кльощава)
>>
> Имах приятел, който е бил 6 '2 "и претегля 130 LBS (59 кг), когато той е бил
Racing
> (Той беше в началото на 20's все пак). Той използва за да отида ОК върху хълмовете, и той
бих могъл
> Спринт сравнително добре. Той се спря около шест години и мисля, че
Той е сега
> LB около 190 марки.
Така че това си е "приятел" в огледалото Джеф?
"Джеф Джоунс" <jeff@cyclingnews-punt-com> пише в съобщение
Новини: 3ee2515c $ 0 $ 10842 $ ba620e4c@reader1.news.skynet.be ...
>
> "Кен Papai" <ken@kenpapai.com> пише в съобщението новини: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>
>>>
>>> Dashii (6 '1 "166 паунда)
>>
>> (Това е доста darned кльощава)
>>
> Имах приятел, който е бил 6 '2 "и претегля 130 LBS (59 кг), когато той е бил
Racing
> (Той беше в началото на 20's все пак). Той използва за да отида ОК върху хълмовете, и той може да спринт сравнително добре.
> Той се спря около шест години и мисля, че той е
сега
> LB около 190 марки.
>
> Джеф
Аз не мисля, че има някакви про ездачи СРЕЩА С над 2,3 на инч.
В "Големият Миг" Мигел Indurain е около 2,4 LBS на инч.
Dashii
"Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщение:
<snip>
"О, да, спомням си този ..." от преди 15 години, последният път, когато
> Състезава. Всички тези изроди скорост се редуват да се парене, което доведе в много горещо темп от
> Начало до край.
Този вид определя Crit състезания.
>
> Направих глоба люлееше на гърба за около шест обиколки, небрежно отдаване под наем на проекта ме да извадя по
> Downhills и апартаменти, и доста лесно създаване на спринт изкачва да наваксат. Имаше едно време
>, Когато курсът стяга и няколко момчета в средата има squirly, но не и катастрофи.
>
> Тогава говорител писти прости обиколки близо един до друг и изведнъж peloton е 30 ярда напред
> И разбирам, че аз съм направи. Аз висеше за още една обиколка преди да се извади.
>
> Изглежда, че ми трябва повече скорост на работа. Опитвам се да реши дали да го структуриран интервални тренировки
> На моята собствена, или да участва в състезания по-седмично обучение, за да получите, че с висок капацитет за възстановяване темпото
> Отиваме. Или трябва да се присъедини към местния екип и се вози с тях?
Група вози и на няколко състезания, където имате никакви намерения да се подобри, но всеки излет.
>
> --
> --
> Лин Уолъс http://www.xmission.com/ ~ lawall "Аз не съм горд. Ние наистина не са направили всичко, което
> Може да защитим нашите клиенти. Нашите продукти просто не са проектирани за сигурност. "- Microsoft вицепрезидент
Да, има няколко. Обиколка от спечелилите може да бъде съвсем различно.
"Даши Toshii" <Toshii@Jpn.com> пише в съобщение
Новини: w6wEa.612560 $ Si4.554224 @ rwcrnsc51.ops.asp.att.net ...
>
> "Джеф Джоунс" <jeff@cyclingnews-punt-com> пише в съобщение
> Новини: 3ee2515c $ 0 $ 10842 $ ba620e4c@reader1.news.skynet.be ...
>>
>> "Кен Papai" <ken@kenpapai.com> пише в съобщението новини: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>>
>>>>
>>>> Dashii (6 '1 "166 паунда)
>>>
>>> (Това е доста darned кльощава)
>>>
>> Имах приятел, който е бил 6 '2 "и претегля 130 LBS (59 кг), когато той е бил
> Състезателни
>> (Той беше в началото на 20's все пак). Той използва за да отида ОК върху хълмовете, и той
бих могъл
>> Спринт сравнително добре. Той се спря около шест години и мисля, че той е
> Сега
>> Около 190 паунда марка.
>>
>> Джеф
>
> Аз не мисля, че има някакви про ездачи СРЕЩА С над 2,3 на инч.
>
> "Big Миг" Мигел Indurain е около 2,4 LBS на инч.
>
> Dashii
Даши Toshii написа:
> "Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщението новини: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>
>> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit. 45 минути с три довършителни
>> обиколки. Курсът беше прясно настилка, за
>
>
> До 20 килограма.
>
>
> Dashii (6 '1 "166 паунда)
Аз съм 5'10 ". Тялото ми състав е доста добър, просто съм много силен за наем бегач, особено едно
опитват да се изкачат хълмове. Мога да отида до хълмовете много по-бързо, отколкото в миналото, но е наистина твърд
окачване с flyweights.
( "Реал твърди" = "невъзможно", поне в този момент. Аз съм готов да чуя, ако това е вярно, че това е
почти невъзможно някой с моя създадена да поддържат по хълмовете, но загуба на тегло, което не е, че
голяма част от приоритет за
мене. Моят изграждане е голям, но изглежда доста добре на ИМО. Предпочитам да смучат под наем в състезания, мисля.)
--
--
Лин Уолъс http://www.xmission.com/ ~ lawall "Аз не съм горд. Ние наистина не са направили всичко, което
възможно, за да защитим нашите клиенти. Нашите продукти просто не са проектирани за сигурност. "- Вицепрезидент в Microsoft
Благодаря на всички за съвет. Той има смисъл.
Аз просто не е готова да се смесват в тясно сътрудничество с peloton. Аз съм достатъчно гладко за моя под наем, но аз не съм
използвани за непосредствена близост. Окачени на гърба е също толкова услуга на моите колеги ездачи, както беше за
Моето усещане за безопасност.
Мисля, че ще направя практика състезания като моята основна подготовка (както и обичайните дълго соло "удоволствие"
вози). Аз ще взема интервал / скорост на работа и да получите по-добър в езда в peloton навреме.
Не мога да кажа, че съм изненадан какво се е случило, просто малко bummed. Моята сила (крейсерска скорост) ме доведе
да повярвам, че може да направи по-добре.
--
--
"Том Kunich" <tkunich@earthlink.net> пише в съобщение
Новини: wTtEa.39298 $ Io.3424168 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>
> Така че това си е "приятел" в огледалото Джеф?
>
Не. Той е 2 "по-висок от мен като за начало и 20 паунда запалка (в момента). Ситуацията е
малко наопаки сега!
Джеф
В статия <3ee2efac 0 $ 278 $ $ ba620e4c@reader0.news.skynet.be> ", Джеф Джоунс"
<jeff@cyclingnews-punt-com> написа:
> "Том Kunich" <tkunich@earthlink.net> пише в съобщение
> Новини: wTtEa.39298 $ Io.3424168 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>>
>> Така че това си е "приятел" в огледалото Джеф?
>>
> Не. Той е 2 "по-висок от мен като за начало и 20 паунда запалка (в момента). Ситуацията е
> Малко наопаки сега!
>
> Джеф
>
>
Аха, значи сте отглеждат четири инча, Джеф?
--
tanx, Хауърд
Чета. Мисля. Тип. Изпращам.
Премахване на обувките си на отговор, к?
За някои хора, количеството е качество ...
Raptor написа:
>
> Направих глоба люлееше на гърба за около шест обиколки, ...
>
парченце
>
> Изглежда, че ми трябва повече скорост на работа ....
>
Изглежда ще трябва да не вися на гърба на опаковката. Това не е умен състезания.
"Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщението новини: 3EE2DB1C.6030004 @ attbi.com ...
> Даши Toshii написа:
>> "Raptor" <me@attbi.com> пише в съобщение
Новини: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>>
>>> Най-накрая се отправих в състезанието кабелна телевизия, на Sugarhouse парк Crit. 45 минути с три
>>> Довършителни обиколки. Курсът беше прясно настилка, за
>>
>>
към
>>
>>
>
> Аз съм 5'10 ". Тялото ми състав е доста добър, просто съм много силен за наем бегач, особено
> Една опитват да се изкачат хълма. Мога да отида до хълмовете много по-бързо, отколкото в миналото, но това е реално
> Твърди обесване с flyweights.
>
> ( "Реал твърди" = "невъзможно", поне в този момент. Аз съм готов да чуя, ако това е вярно, че това е
> Почти невъзможно някой с моя създадена да поддържат по хълмовете, но загуба на тегло, което не е, че
> Голяма част от приоритет за
> Мен. Моят изграждане е голям, но изглежда доста добре на ИМО. Предпочитам да смучат под наем в състезания, мисля.)
Ако не са сериозни за спечелване състезания и да се наслаждавате на спорта като сте тогава да намалите теглото си не е
е необходимо.
Dashii
>
> --
> --
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0