Шумна Гигантски TCR композитен ... Някакви идеи?
Пълна версия: Шумна Гигантски TCR композитен ... Някакви идеи?
Закупен Гигантски TCR Съставен в последно време и сега ми впечатление по-скоро силен и смущаващ шум, докато
езда. Аз съм се чудех дали някой има някакви идеи или опит те биха могли да споделите?
Детайли: • наем само има 500 км по него. • Шумът е едва започват да се появяват по време на
последните няколко колесници. • Шум се появява, когато въртене на педалите при високи обороти (100 +, дори когато не пускането много
натиск върху педалите) • Шумът е ясно изразени по време на катерене и спринт • Шум звучи като
огъване или огъване тръби, идващи от основните триъгълник или отзад остава
Изненадан съм да чуя всичко това шум, особено от наем карбонови влакна. Аз никога не са собственост на едно
и съм малко разочарован и загрижен, че нещо може да бъде погрешно.
Много благодаря предварително.
"Frank" <fdominguez@sympatico.ca> пише в съобщение
Новини: <MRxEa.6118$IR1.892772@news20.bellglobal.com> ...
> Закупен Гигантски TCR Съставен в последно време и сега ми впечатление по-скоро силен и смущаващ шум
> Докато езда. Аз съм се чудех дали някой има някакви идеи или опит те биха могли да споделите?
>
> Детайли:? Моторът само има 500 км по него. ? Шумът е едва започват да се появяват по време на
> Последните няколко колесници. ? Шум се появява, когато въртене на педалите при високи обороти? S (100 +, дори когато не пускането много
> Натиск върху педалите)? Шумът е ясно изразени по време на катерене и спринт? Шум звуци
> Като огъване или огъване тръби, идващи от основните триъгълник или отзад остава
>
> Аз съм изненадан да чуе всичко това шум, особено от наем карбонови влакна. Аз никога не са собственост на едно
> И съм малко разочарован и загрижен, че нещо може да бъде погрешно.
>
> Много благодаря предварително.
Да - не е трябвало да купи гигант. А местния екип е спонсориран от тях и винаги ще знаете
, когато те са в групата заради тяхната squeeking и кракване рамки.
-а
Имам TCR-1 комбинирани с подобен шум, който си отива, ако аз се изправи (сляза седалка).
В противен случай, това е един от най-малко шумни мотори, които някога съм настройка.
"Frank" <fdominguez@sympatico.ca> пише в съобщение
> Закупен Гигантски TCR Съставен в последно време и сега ми впечатление по-скоро силен и смущаващ шум
> Докато езда. Аз съм се чудех дали някой има някакви идеи или опит те биха могли да споделите?
>
> Детайли:? Моторът само има 500 км по него. ? Шумът е едва започват да се появяват по време на
> Последните няколко колесници. ? Шум се появява, когато въртене на педалите при високи обороти? S (100 +, дори когато не пускането много
> Натиск върху педалите)? Шумът е ясно изразени по време на катерене и спринт? Шум звуци
> Като огъване или огъване тръби, идващи от основните триъгълник или отзад остава
>
> Аз съм изненадан да чуе всичко това шум, особено от наем карбонови влакна. Аз никога не са собственост на едно
> И съм малко разочарован и загрижен, че нещо може да бъде погрешно.
>
> Много благодаря предварително.
На 8-ми юни, 2003 02:55:57 -0700, andrew_f_martin@hotmail.com (Andrew Martin) написа:
> "Frank" <fdominguez@sympatico.ca> пише в съобщение
> Новини: <MRxEa.6118$IR1.892772@news20.bellglobal.com> ...
>> Закупен Гигантски TCR Съставен в последно време и сега ми впечатление по-скоро силен и смущаващ шум
>> Докато езда. Аз съм се чудех дали някой има някакви идеи или опит те биха могли да споделите?
>>
>> Детайли:? Моторът само има 500 км по него. ? Шумът е едва започват да се появяват по време на
>> Последните няколко колесници. ? Шум се появява, когато въртене на педалите при високи обороти? S (100 +, дори когато не пускането много
>> Натиск върху педалите)? Шумът е ясно изразени по време на катерене и спринт? Шум звуци
>> Като огъване или огъване тръби, идващи от основните триъгълник или отзад остава
>>
>> Аз съм изненадан да чуе всичко това шум, особено от наем карбонови влакна. Аз никога не са собственост на едно
>> И съм малко разочарован и загрижен, че нещо може да бъде погрешно.
>>
>> Много благодаря предварително.
>
> Да - не е трябвало да купи гигант. А местния екип е спонсориран от тях и винаги ще знаете
>, когато те са в групата заради тяхната squeeking и кракване рамки.
>
>-а
Те по-добре получите по-добра mechaic. Продадох 45 от тях. Не squeeking и кракване в Санта
Барбара .....
Дейв Lettieri Fastrack Велосипеди 118 W. Canon Perdido Санта Барбара, Калифорния 93101 805-884-0210
775-248-7632 факс 805-680-7094 Cell
www.fastrackbicycles.com
Франк-<<закупен Гигантски TCR Съставен в последно време и сега ми впечатление по-скоро силен и смущаващи
шум при езда. Аз съм се чудех дали някой има някакви идеи или опит те биха могли да споделите?
Вземи го обратно до мястото, където сте го купили ...
Петър Chisholm Векио's Bicicletteria 1833 Pearl Св. Boulder, CO, 80302
(303) 440-3535 http://www.vecchios.com (http://www.vecchios.com/) "Ruote convenzionali costruite eccezionalmente Bene"
Глен, не се притеснявай, ти си имаш отлична под наем. Опитайте с проверка на тези два критерия:
1. Вилицата въглероден дистанционни. Заседанието бе правилно ли са те?
2. Вода клетка болтове.
P / S: Можете да установят noice от източник със стационарни и огромен наем на седалка, оборудвана с
дланта си.
Успех.
Глен пише в съобщението <7d7c7451.0306081905.3d7e09df @ posting.google.com> ...
> Имам TCR-1 комбинирани с подобен шум, който си отива, ако аз се изправи (сляза седалка).
> В противен случай, това е един от най-малко шумни мотори, които някога съм настройка.
>
> "Frank" <fdominguez@sympatico.ca> пише в съобщение
>> Закупен Гигантски TCR Съставен в последно време и сега ми впечатление по-скоро силен и смущаващ шум
>> Докато езда. Аз съм се чудех дали някой има някакви идеи
или
>> Опит те биха могли да споделите?
>>
>> Детайли:? Моторът само има 500 км по него. ? Шумът е едва започват да се появяват по време на
>> Последните няколко колесници. ? Шум се появява, когато въртене на педалите при високи обороти? S (100 +, дори когато не поставяне на
много
>> Натиск върху педалите)? Шумът е ясно изразени по време на катерене и спринт? Шум
>> Звучи като огъване или огъване тръби, идващи от основните
триъгълник
>> Или отзад остава
>>
>> Аз съм изненадан да чуе всичко това шум особено от карбон
под наем. Аз
>> Никога не са собственост на едно и съм малко разочарован и загрижен, че нещо може да бъде погрешно.
>>
>> Много благодаря предварително.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0