Пълна версия: ROSSNER НЕ WIN СВОБОДАТА КЛАСИК
ROSSNER НЕ WIN СВОБОДАТА КЛАСИК
За първи път от 1997 г. насам, Петра Rossner НЕ спечели свободата Класик. От четене
cyclingnews.com е покритие, звучи като едно отлично състезание с голяма соло победа от Lyne Bessette,
откъсване през последните км.
"Steven L. Шефилд" <stevens@veloworks.com> пише в съобщение
Новини: BB08BF34.3C0F4 stevens@veloworks.com% ...
>
> За първи път от 1997 г. насам, Петра Rossner НЕ спечели свободата Класик. От четене
> Cyclingnews.com е покритие, звучи като
отлично
> Състезанието с голяма соло спечели от Lyne Bessette, откъсване през последните км.
Очаквайте да видите някои от които на OLN. Деде Бари, Амбър Neben, Мари Холдън, Никол и Лора Фридман
Ван златар са били на проекта списъка, но не е място в челната десятка.
B -
Гледах покритие върху местната гара. Това беше добро състезание за жени веднъж. Bessette нападнат
на стената, за да се създаде добра, но разликата бе върната на спускане, а след това T-Mobile уволнен
ездач след ездач по пътя нагоре се атакува отново и отново, всеки път, когато предишната атака беше подадена
отзад. Те направиха много хубав раса, като никога не оставяме peloton биват консолидирани след
крайно време до стената. В крайна сметка 5 момичета се е измъкнал с 2 Т-мобилни телефони, Bessette, Лин Gaggiola, и
Арнд. Gaggiola нападнат и имам добро разликата в един момент и след това изглеждаше като тя е била загубена. Тя ще
бавен, обърни се и гледам за лов като тя се отказа, а след това да излезе от седлото и
reaccelerate и продължила с атаката. Тя направи това няколко пъти, преди тя да е била уловена от
Останалите четири. Bessette нападнат през Лимон Хил и държани на разликата до финала. Големите телевизия изстрел на
Bessette с четирите канали само отзад и след това на куп закриване на тях (Париж-много посещения
подобни). T-Mobile направи състезанието и след това има много малко да се покаже за това. Мислех, че имам последно
две места в 4-нагоре спринт за второ, но не и дори, cyclingnews Резултатите показват, че един от тях
Дори имам pipped по линията от Rossner за 5-то място, като китка ги залавя на линията!
"Уейн" <wscott@udel.edu> пише в съобщението новини: de90a9b6.0306081320.510295cb @ posting.google.com ...
> Гледах покритие върху местната гара. Това беше добро състезание за жени веднъж. Bessette
> Нападнат на стената да се създаде добри, но разликата бе върната на спускане, а след това
> T-Mobile уволнен след ездач ездач по пътя нагоре се атакува отново и отново, когато предишните
> Нападението е върнал. Те направиха много хубав раса, като никога не се оставяме peloton
> Ре-консолидирана след окончателното време до стената. В крайна сметка 5 момичета се е измъкнал с 2 T-мобилни телефони,
> Bessette, Лин Gaggiola и Арнд. Gaggiola нападнат и имам добро разликата в един момент и след това
> Изглеждаше като тя е била загубена. Тя ще бавен, обърни се и гледам за лов като тя се отказа,
> И след това да излезе от седлото и reaccelerate и продължила с атаката. Тя направи това няколко
> Пъти, преди тя да е задържан от останалите четири. Bessette нападнат през Лимон Хил и проведе празнина
> До финала. Големите телевизия изстрел на Bessette с четирите канали само отзад и след това на куп
> Закриване на тях (Париж-много посещения подобни). T-Mobile направи състезанието и след това има много малко да
> Покажи за него. Мислех, че имам последните две места в 4-нагоре спринт за второ, но не и дори,
> Cyclingnews Резултатите показват, че един от тях дори има pipped по линията от Rossner за 5-то място
> Като китка ги залавя на линия!
От това, което видях на състезанието от страна на пътя и откъси по телевизията, той изглеждаше ми се, че е
колкото Сатурн вземане на състезанието, както никой друг ... например, не е Jutras от себе си за
от доста време?
Анди Coggan
"Анди Coggan" <acoggan@earthlink.net> пише в съобщение
Новини: j6_Ea.37542 $ rO.3508025 @ newsread1.prod.itd.earthlink.net ...
> "Уейн" <wscott@udel.edu> пише в съобщението новини: de90a9b6.0306081320.510295cb @ posting.google.com ...
>> Гледах покритие върху местната гара. Това беше добро състезание за жени веднъж. Bessette
>> Нападнат на стената да се създаде добри, но разликата бе върната на спускане, а след това
>> T-Mobile уволнен след ездач ездач по пътя нагоре се атакува отново и отново, когато предишните
>> Нападението е върнал. Те направиха много хубав раса, като никога не се оставяме peloton
>> Ре-консолидирана след окончателното време до стената. В крайна сметка 5 момичета се е измъкнал с 2 T-мобилни телефони,
>> Bessette, Лин Gaggiola и Арнд. Gaggiola нападнат и имам добро разликата в един момент и след това
>> Изглеждаше като тя е била загубена. Тя ще бавен, обърни се и гледам за лов като тя се отказа,
>> И след това да излезе от седлото и reaccelerate и продължила с атаката. Тя направи това
>> Няколко пъти, преди тя да е задържан от останалите четири. Bessette нападнат над Хил и лимон
>> Проведе на разликата до финала. Големите телевизия изстрел на Bessette с четирите канали само отзад и след това
>> На куп закриване на тях (Париж-много посещения подобни). T-Mobile направи състезанието и след това има много
>> Малко да се покаже за това. Мислех, че имам последните две места в 4-нагоре спринт за секунда, но
>> Дори не, cyclingnews Резултатите показват, че един от тях дори има pipped по линията от Rossner за
>> 5-то място, като китка ги залавя на линия!
>
> От това, което видях на състезанието от страна на пътя и откъси по телевизията, той изглеждаше ми се, че
> Беше много Сатурн вземане на състезанието, както никой друг ... например, не е Jutras от себе си за
> Доста време?
>
> Анди Coggan
Имам снимка на Jutras от пред което е продължило около 18 мили аз вярвам.
B -
wscott@udel.edu (Wayne) пише в съобщение новини: <de90a9b6.0306081320.510295cb@posting.google.com> ...
> Гледах покритие върху местната гара. Това беше добро състезание за жени веднъж. Bessette
> Нападнат на стената да се създаде добри, но разликата бе върната на спускане, а след това
> T-Mobile уволнен след ездач ездач по пътя нагоре се атакува отново и отново, когато предишните
> Нападението е върнал. Те направиха много хубав раса, като никога не се оставяме peloton
> Ре-консолидирана след окончателното време до стената. В крайна сметка 5 момичета се е измъкнал с 2 T-мобилни телефони,
> Bessette, Лин Gaggiola и Арнд. Gaggiola нападнат и имам добро разликата в един момент и след това
> Изглеждаше като тя е била загубена. Тя ще бавен, обърни се и гледам за лов като тя се отказа,
> И след това да излезе от седлото и reaccelerate и продължила с атаката. Тя направи това няколко
> Пъти, преди тя да е задържан от останалите четири. Bessette нападнат през Лимон Хил и проведе празнина
> До финала. Големите телевизия изстрел на Bessette с четирите канали само отзад и след това на куп
> Закриване на тях (Париж-много посещения подобни). T-Mobile направи състезанието и след това има много малко да
> Покажи за него. Мислех, че имам последните две места в 4-нагоре спринт за второ, но не и дори,
> Cyclingnews Резултатите показват, че един от тях дори има pipped по линията от Rossner за 5-то място
> Като китка ги залавя на линия!
Лин Gaggioli е търсил за някои ездачи в групата с нея, без опаковката улов. Тя знаеше,
тя ще те хванат и само тя знаеше, че тя не е имал шанс в куп спринт. Тя беше по същество не
съотборници, така че тя е необходимо някои от големите отбори в нейната група, да се запази пакет от заразяване. Пътят към
работата на екипите, когато сте соло ездач.
Сабине www.velobella.org
> От това, което видях на състезанието от страна на пътя и откъси по телевизията, той изглеждаше ми се, че
> Беше много Сатурн вземане на състезанието, както никой друг ... например, не е Jutras от себе си за
> Доста време?
Бях главно, отнасящи се до финала, но да е извън Jutras само за известно време и след това е уловена в
в основата на стената за последен път. Пакетът се изкачи по стената заедно за известно време, след това каза Jutras
Bessette да атакуват (според нея след състезанието интервюто). Тя splintered областта, но то е
Определено T-Mobile, че държат Rossner от победителя. Техните непрекъснато атакува до 5 ездач
печелившия ход е било установено се държат от един куп финал. Всъщност, все още изглежда Bessette
отбранително да пътувам в мили до създаването на окончателно прекъсване. Тя ще
близо-надолу нападение (обикновено започва от T-Mobile ездач), а не дърпам-до, но след като
жени държат напада и не се върна заедно.
> Лин Gaggioli е търсил за някои ездачи в групата с нея, без опаковката улов. Тя знаеше,
> Тя ще те хванат и само тя знаеше, че тя не е имал шанс в куп спринт. Тя беше по същество не
> Съотборници, така че тя е необходимо някои от големите отбори в нейната група, да се запази пакет от заразяване. Пътят към
> Работата на екипите, когато сте соло ездач.
>
> Сабине www.velobella.org
Да, но ако аз съм се бъркат нещата, аз съм сигурен, че това е след 5 момичета са вече
на разстояние от предната част. Защо ги атака на първо място, ако искате тяхната помощ? О добре, може би аз съм
объркващо е, и то си е атака, която започна на почивка от 5 с други 4 до преодоляване. Аз като че ли
да се помни Фил и Eustice се опитвам да разбера коя е тя, така че може би това е атака, която я
установен печелившия ход и чакат за канали имаше смисъл.
"Уейн" <wscott@udel.edu> пише в съобщението новини: de90a9b6.0306091424.9a1890d @ posting.google.com ...
>> Лин Gaggioli е търсил за някои ездачи в групата с нея, без опаковката улов. Тя
>> Знаеше, че ще ни хванат и само тя знаеше, че тя не е имал шанс в куп спринт. Тя е
>> Същество не съотборници, така че тя е необходимо някои от големите отбори в нейната група, да се запази пакет от
>> Улов. Пътят към работата на екипите, когато сте соло ездач.
>>
>> Сабине www.velobella.org
>
>
> Да, но ако аз съм се бъркат нещата, аз съм сигурен, че това е след 5 момичета са
> Вече на разстояние от предната част. Защо ги атака на първо място, ако искате тяхната помощ?
<snip>
В този конкретен раса, Арндт е там, за да помогне Rossner (6? Време защитава шампион в тази надпревара). Така
когато пауза от 4 отива, Arndt ще седят и да чакат на Rossner да наваксат изоставането си.
Ако Арндт седи, а след това така правя Bessette и Андерсон.
Gaggioli атаки. Арнд вече не може да седне на, тя трябва да си сътрудничат, не може да споделите с победа минат през
пътя. Bessette гишета, когато Gaggioli е хванат. Арнд продължава да работи. Smart състезания от Gaggioli --
с повече късмет може би Bessette може да не са в състояние да го вкарвам.
Това е чисто предположение от моя страна, въз основа на това, което прочетох.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0