PDA

Обиколката на Франция (Гренобъл през юли)

Пълна версия: Обиколката на Франция (Гренобъл през юли)

Телфорд

Привет,

Ако някой са за Гренобъл около времето обиколка,

може ли да ми кажете колко е зает да очаквате Гренобъл да бъде, по отношение на намирането на скъпи хотели, за
краткосрочен план бележка. Аз ще бъда във Франция в продължение на 10 дни, или така преди да съм там, но главата не съм сигурен точно
дата. тя ще бъде около 7 юли или 8-ми, не по-късно от 10-ти.

(Знам, че с Обиколката на Франция, пристигащи в близост Бург d'Oisan на 13 и ще бъдат опаковани след това
но също така ще го засяга хотелски резервации 5-6 дни преди пристигането обиколка?)

Много благодаря.

Chiefhiawatha

В статия <f36ee3e6.0306081519.141b6961@posting.google.com>, telfordutd@hotmail.com
(Телфорд) пише:

> Здравейте,
>
> Ако някой са за Гренобъл около времето обиколка,
>
> Може ли да ми кажете колко е зает да очаквате Гренобъл да бъде, по отношение на намирането на скъпи хотели, за
> Краткосрочен план бележка. Аз ще бъда във Франция в продължение на 10 дни, или така преди да съм там, но главата не съм сигурен
> Точната дата. тя ще бъде около 7 юли или 8-ми, не по-късно от 10-ти.
>
> (Знам, че с Обиколката на Франция, пристигащи в близост Бург d'Oisan на 13 и тя ще бъде опакован
> След това, но ще го да засегне и хотелски резервации 5-6 дни преди пристигането обиколка?)
>
> Благодаря ви много.

Като правило.

които обиколка спира.

Вземи около 1 час извън обхвата, и ти ще се оправи.

Ние веднъж са на лагер в лагер на християнско възраждане. Имаме от Dodge преди sunup.

Телфорд

Аз разбирам, че ще бъде лудница ден или два преди обиколка пристига в града, но аз бях просто
Опитвам се да разбера как ще се 5-6 дни преди това. Аз няма да бъда там в момента на пристигане обиколка на
13, а на 8 и 9. Аз просто не бях сигурен колко по-рано тълпата обиколка на проекта за създаване в някои
град. Благодарности.

chiefhiawatha@yahoo.com (chiefhiawatha) пише в съобщение
Новини: <chiefhiawatha-0806032157410001@10.0.1.3> ...
> В статия <f36ee3e6.0306081519.141b6961@posting.google.com>, telfordutd@hotmail.com
> (Телфорд) пише:
>
>> Здравейте,
>>
>> Ако някой са за Гренобъл около времето обиколка,
>>
>> Може ли да ми кажете колко е зает да очаквате Гренобъл да бъде, по отношение на намирането на скъпи хотели, за
>> Краткосрочен план бележка. Аз ще бъда във Франция в продължение на 10 дни, или така преди да съм там, но главата не съм сигурен
>> Точната дата. тя ще бъде около 7 юли или 8-ми, не по-късно от 10-ти.
>>
>> (Знам, че с Обиколката на Франция, пристигащи в близост Бург d'Oisan на 13 и тя ще бъде опакован
>> След това, но ще го да засегне и хотелски резервации 5-6 дни преди пристигането обиколка?)
>>
>> Благодаря ви много.
>
> По правило.
>

> Които обиколка спира.
>
> Получаване на около 1 час извън обхвата, и ти ще се оправи.
>
> Ние веднъж са на лагер в лагер на християнско възраждане. Имаме от Dodge преди sunup.

Gm

Вие не трябва да има някакъв проблем 5 или 6 дни преди събитието. Ние бяхме в Гренобъл през 2001 г., когато
време Делото започна в града и ние успяхме да намерим хотела в деня на състезанието. Гренобъл е много
pleasnat изненада, много по-хубав, отколкото очаквах и доста голям град с много хотели, които да
усвояване на контингент турне. По-малките градове по маршрута обиколка са съвсем друга история и са
обикновено резервирани месеца предварително. Ние лагер в началото на Алп г "Huez през 2001 г. и имаше взрив
окачен с Full Tilt купоните холандски и белгийски почитатели. Там обикновено не повече от един ден
предварително създадена. Обиколката е с логистична чудо. Това е наистина невероятно, за да видите колко големи производствени
е и колко бързо те свалям и създаде.

telfordutd@hotmail.com (Телфорд) пише в съобщение
Новини: <f36ee3e6.0306090418.47a15b04@posting.google.com> ...
> Аз разбирам, че ще бъде лудница ден или два преди обиколка пристига в града, но аз бях просто
> Опитвам се да разбера как ще се 5-6 дни преди това. Аз няма да бъда там в момента на пристигане обиколка
> На 13, а на 8 и 9. Аз просто не бях сигурен колко по-рано тълпата обиколка на проекта за създаване в някои
> Града. Благодарности.
>

Sessamoid

telfordutd@hotmail.com (Телфорд) пише в новините: f36ee3e6.0306081519.141b6961 @ posting.google.com:

> Здравейте,
>
> Ако някой са за Гренобъл около времето обиколка,
>
> Може ли да ми кажете колко е зает да очаквате Гренобъл да бъде, по отношение на намирането на скъпи хотели, за
> Краткосрочен план бележка. Аз ще бъда във Франция в продължение на 10 дни, или така преди да съм там, но главата не съм сигурен
> Точната дата. тя ще бъде около 7 юли или 8-ми, не по-късно от 10-ти.

Това е било известно време, така че нещата може да са се променили, но аз не мисля, че ще има труден път намиране
пространство 5-6 дни напред в Гренобъл. Това не е малък град, подобно на много от обиколка спира. Бях в
Гренобъл '92 за обиколка, а аз просто остана в местното младежко общежитие за през нощта.

Само колоездач

"sessamoid" <notreal@notmail.com> пише в съобщение
Новини: Xns939ABB622695Amoviefanhotmailsuxco@65.32.1.6 ...
> Telfordutd@hotmail.com (Телфорд) пише в новините: f36ee3e6.0306081519.141b6961 @ posting.google.com:
>
>> Здравейте,
>>
>> Ако някой са за Гренобъл около времето обиколка,
>>
>> Може ли да ми кажете колко е зает да очаквате Гренобъл да бъде, по отношение на намирането на скъпи хотели, за
>> Краткосрочен план бележка. Аз ще бъда във Франция в продължение на 10 дни, или така преди да съм там, но главата не съм сигурен
>> Точната дата. тя ще бъде около 7 юли или 8-ми, не по-късно от 10-ти.
>
>
> Това е било известно време, така че нещата може да са се променили, но аз не мисля, че ще има труден път намиране
> Пространство 5-6 дни напред в Гренобъл. Това не е малък град, подобно на много от обиколка спира. Бях в
> Гренобъл '92 за обиколка, а аз просто остана в местното младежко общежитие за през нощта.

Отидох преди две години .......... няма проблем ..... много в Гренобъл за туристически .....

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish