PDA

САЩ ПРО Candyass Национално първенство

Пълна версия: САЩ ПРО Candyass Национално първенство

Курган Gringion

Следва да се нарече Candyass първенство.

The Jersey получава издадени през тази година с ездач, който не прави на подиума.

Дори "Мастърс Fattie граждани е по-добре от това. Най-малко победителят пресече линията на челно място.

За да е кредит, USPRO Candyass първенство не давам всеки медал като те най-Мастърс "
Fattie Nats.

Скот Downie

Ами той дойде преди Бързо Фреди ... Плюс ездач Маккормак е един от classiest под наем
състезатели ще се срещнете.

--
Нерационално проведе истини, може да бъде по-вредни от мотивирано грешки. "Курган Gringioni"
<kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> пише в съобщение
Новини: 9v2Fa.2495 $ Jw6.1890675 @ news1.news.adelphia.net ...
> Трябва да се нарече Candyass първенство.
>
>
> The Jersey получава издадени през тази година с ездач, който не прави на подиума.
>
>
>
> Дори Мастърс Fattie граждани е по-добре от това. Най-малко победителят пресече линията на челно място.
>
>
> За да е кредит, USPRO Candyass първенство не давам всеки медал като те най-Мастърс "
> Nats Fattie.

Курган Gringion

"Скот Downie" <Cillyman@adelphia.net> пише в съобщение
Новини: xC7Fa.2686 $ Jw6.1968453 @ news1.news.adelphia.net ...
> Ами той дойде преди Бързо Фреди ... Плюс ездач Маккормак е един
на
> Classiest на състезатели под наем ще се срещнете.

Ей Fattie --

Аз говоря за начина, по който раса е създадена, а не самите състезатели.

Брет Уейд

Скот Downie написа:

> Ами той дойде преди Бързо Фреди ... Плюс ездач Маккормак е един от classiest под наем
> Състезатели ще се срещнете.

Не всеки ще се съгласи. Ето какво Julean Дийн трябваше да каже онзи ден:

"Маккормак натъкнала предната ми гума и я извади с 150 метра да отида. Това е непрофесионално ход
защото знаех, че той щеше да дойде около себе си и това е единственото нещо, което той може да направи. "

И от "Луси спортсменство?" нишката на 2/5/99, Брайън евреин бе цитиран:

"В скута на четири, на McCormacks показа само един от начините да се направи цикло-кръст истински спортни екипа.
С Sundt се движат на фронта отново да направи своя ход на подготовката, Франк Маккормак отчете ръст в предната
да се отрече Sundt си линия и му се движат към фехтовката. Тогава, Марк Маккормак доставени на доминото се
удар "." Сложих си под наем встрани и каза (на Франк), това е вашата възможност ", заяви Марк Маккормак.
"Този ход почука Sundt в ограда и се възвръща Франк Маккормак безплатно. Sundt е взел всички в
крачка. "Те са професионалисти и те са изплатени на победа раси," каза той. "Това е агресивна, тя е като
Хокей на колела. Това е, което го прави вълнуващо. "

Така че, смятате ли, Маккормак е класа, защото от това поведение или независимо от това? Аз съм наясно, че някои
хора, че това е правилният начин да се вози (аз не), но не всеки наистина мисля, че това е класа?

Брет

Скот Downie

О, аз се извинявам бях ясно на истинската си dissatifaction.

--
Нерационално проведе истини могат да бъдат по-мотивирани от harmfull грешки. "Курган Gringioni"
<kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> пише в съобщение
Новини: hI8Fa.2763 $ Jw6.1987279 @ news1.news.adelphia.net ...
>
> "Скот Downie" <Cillyman@adelphia.net> пише в съобщение
> Новини: xC7Fa.2686 $ Jw6.1968453 @ news1.news.adelphia.net ...
>> Ами той дойде преди Бързо Фреди ... Плюс на водача е Маккормак
един
> На
>> На classiest наем състезатели ще се срещнете.
>
>
>
> Ей Fattie --
>
>
> Аз говоря за начина, по който раса е създадена, а не на самите състезатели.

Скот Downie

Не бях наясно с тези въпроси. Аз го срещнах и той ми харесва като човек и аз не съм чувал някой да
казват нещо като това, което ви посочих. Знам, че много хора, които са състезава с него и не
едно никога не е казвал нищо отрицателно около мен. Предполагам, че можете да се намери някой да каже
нещо лошо за почти всеки, особено в про звания, тъй като на силно конкурентния
атмосфера.

--
Нерационално проведе истини, може да бъде по-вредни от мотивирано грешки. "Брет Уейд"
<bretwade@earthlink.net> пише в съобщение
Новини: PadFa.43073 $ Io.3775376 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
> Скот Downie написа:
>
един от
>
> Не всеки ще се съгласи. Ето какво Julean Дийн трябваше да каже на другите
ден:
>
> "Маккормак натъкнала предната ми гума и я извади с 150 метра да отида. Това е непрофесионално
> Ход, защото знаех, че щеше да дойде около себе си и това е единственото нещо, което той може да направи. "
>
> И от "Луси спортсменство?" нишката на 2/5/99, Браян е евреин
цитира:
>
> "В скута на четири, на McCormacks показа само един от начините да се направи цикло-кръст истински отбор
> Спорта. С Sundt се движат на фронта отново да направи своя ход на подготовката, Франк Маккормак отчете ръст
> Пред да се отрече Sundt си линия и му се движат към фехтовката. Тогава, Марк Маккормак доставени
> На страничен удар се "." Сложих си под наем встрани и каза (на Франк), това е вашата възможност ", каза
> Марк Маккормак. "Този ход почука Sundt в ограда и се възвръща Франк Маккормак безплатно. Sundt
> Е взел всички в крачка. "Те са професионалисти и те са изплатени на победа раси," каза той. "Това е
> Агресивна, тя е като хокей на колела. Това е, което го прави вълнуващо. "
>
> Значи, смятате ли, Маккормак е класа, защото от това поведение или независимо от това? Аз съм наясно,
>, Че някои хора, че това е правилният начин да се вози (аз не), но не всеки наистина мисля, че
> Това е класа?
>
> Брет

Дани Callen

"Брет Уейд" <bretwade@earthlink.net> пише в съобщение
Новини: PadFa.43073 $ Io.3775376 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
> Скот Downie написа:
>
един от
>
> Не всеки ще се съгласи. Ето какво Julean Дийн трябваше да каже на другите
ден:
>
> "Маккормак натъкнала предната ми гума и я извади с 150 метра да отида. Това е непрофесионално
> Ход, защото знаех, че щеше да дойде около себе си и това е единственото нещо, което той може да направи. "
>
> И от "Луси спортсменство?" нишката на 2/5/99, Браян е евреин
цитира:
>
> "В скута на четири, на McCormacks показа само един от начините да се направи цикло-кръст истински отбор
> Спорта. С Sundt се движат на фронта отново да направи своя ход на подготовката, Франк Маккормак отчете ръст
> Пред да се отрече Sundt си линия и му се движат към фехтовката. Тогава, Марк Маккормак доставени
> На страничен удар се "." Сложих си под наем встрани и каза (на Франк), това е вашата възможност ", каза
> Марк Маккормак. "Този ход почука Sundt в ограда и се възвръща Франк Маккормак безплатно. Sundt
> Е взел всички в крачка. "Те са професионалисти и те са изплатени на победа раси," каза той. "Това е
> Агресивна, тя е като хокей на колела. Това е, което го прави вълнуващо. "
>
> Значи, смятате ли, Маккормак е класа, защото от това поведение или независимо от това? Аз съм наясно,
>, Че някои хора, че това е правилният начин да се вози (аз не), но не всеки наистина мисля, че
> Това е класа?
>
> Брет
>

Конна ****! Аз бях там и това беше голям тактически ход. Това е не cyclocross гаден арпа-торта.
Маккормак е класа ездач, който е взел неговия дял на бучки. Помниш ли, когато той има винт от една
Олимпийски място през 1996 г. поради политиката? Нишката е за formnat на USPRO cahampionships.
Колкото аз съм развълнувана, че Марк спечели, трябва да поеме резултат може да има различен, ако beed
формат е различно. Колоездене е интересно, това не е едно "лице", спорт, това е колективен спорт.
Без екип конкретен индивид има малък шанс за победа. Така че, ще бъде справедливо да има
събития за ездачи НАС Про само? Може би, но тогава не би да има огромна промяна в предимство за
САЩ основава професионалистите? Не казвам, че би било добро или лошо просто различни ..

Дани Callen

Курган Gringion

"Дани Callen" <dancall@ix.netcom.com> пише в съобщението новини: bc5r3r $ fp3 $ 1@slb5.atl.mindspring.net ...
>
> Човек има малък шанс за печалба. Така че, ще бъде справедливо да има събитие, за НАС Про
> Ездачи само?

За американския Национален шампионат, дух, какво мислите?

Скот Downie

Мисля, че брат Франк е един винт от Олимпийските Spot.

--
Нерационално проведе истини могат да бъдат по-мотивирани от harmfull грешки. "Дани Callen"
<dancall@ix.netcom.com> пише в съобщението новини: bc5r3r $ fp3 $ 1@slb5.atl.mindspring.net ...
>
> "Брет Уейд" <bretwade@earthlink.net> пише в съобщение
> Новини: PadFa.43073 $ Io.3775376 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>> Скот Downie написа:
>>
>>> Ами той дойде преди Бързо Фреди ... Плюс на водача е Маккормак
> Една от
>>> На classiest наем състезатели ще се срещнете.
>>
>> Не всеки ще се съгласи. Ето какво Julean Дийн трябваше да каже на другите
> Ден:
>>
>> "Маккормак натъкнала предната ми гума и я извади с 150 метра да отида. Това е непрофесионално
>> Ход, защото знаех, че щеше да дойде около себе си и това е единственото нещо, което той може да направи. "
>>
>> И от "Луси спортсменство?" нишката на 2/5/99, Браян е евреин
> Цитира:
>>
>> "В скута на четири, на McCormacks показа само един от начините да се направи цикло-кръст истински отбор
>> Спорта. С Sundt се движат на фронта отново да направи своя ход на подготовката, Франк Маккормак
>> Отчете ръст в часа да се отрече Sundt си линия и му се движат към фехтовката. Тогава, Марк Маккормак
>> Доставени страничен удар се "." Сложих си под наем встрани и каза (на Франк), това е вашият
>> Възможност ", заяви Марк Маккормак." Този ход почука Sundt в ограда и се възвръща Франк
>> Маккормак безплатно. Sundt е взел всички в крачка. "Те са професионалисти и те са изплатени за победа
>> Раси, "каза той. "Това е агресивна, тя е като хокей на колела. Това е, което го прави вълнуващо. "
>>
>> Така че, смятате ли, Маккормак е класа, защото от това поведение или независимо от това? Аз съм наясно, че
>> Някои хора, мисля, че това е правилният начин да се вози (аз не), но не всеки наистина мисля, че това е
>> Класа?
>>
>> Брет
>>
>
> Конна ****! Аз бях там и това беше голям тактически ход. Това е
cyclocross
> Не гаден арпа-торта. Маккормак е с първокласен ездач, който е взел
дял
> На бучки. Помниш ли, когато той има винт от олимпийски място през 1996 г. поради
към
> Политика? Нишката е за formnat на USPRO cahampionships. Колкото и да съм развълнуван
> Тази марка спечели, трябва да поеме резултат може да има beed различен формат, ако е различно.
> Колоездене е интересно, това е
не
> Едно "лице", спорт, това е колективен спорт. Без екип, едно или друго лице е малко вероятно
> За победа. Така че, ще бъде справедливо да има събитие, за ездачи НАС Про само? Може би, но след това не би
> Има огромен
променям
> В предимство по отношение на САЩ основава професионалистите? Не казвам, че би било добро или лошо просто различни ..
>
> Дани Callen

Брет Уейд

Дани Callen написа:

> "Брет Уейд" <bretwade@earthlink.net> пише в съобщение
> Новини: PadFa.43073 $ Io.3775376 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>
>> Скот Downie написа:
>>
>>
>>> Ами той дойде преди Бързо Фреди ... Плюс на водача е Маккормак
>
> Една от
>
>>> на classiest наем състезатели ще се срещнете.
>>
>> Не всеки ще се съгласи. Ето какво Julean Дийн трябваше да каже на другите
>
> Ден:
>
>> "Маккормак натъкнала предната ми гума и я извади с 150 метра да отида. Това е непрофесионално
>> ход, защото знаех, че щеше да дойде около себе си и това е единственото нещо, което той може да направи. "
>>
>> И от "Луси спортсменство?" нишката на 2/5/99, Браян е евреин
>
> Цитира:
>
>> "В скута на четири, на McCormacks показа само един от начините да се направи цикло-кръст истински отбор
>> спорта. С Sundt се движат на фронта отново да направи своя ход на подготовката, Франк Маккормак отчете ръст
>> пред да се отрече Sundt си линия и му се движат към фехтовката. Тогава, Марк Маккормак доставени
>> на страничен удар се "." Сложих си под наем встрани и каза (на Франк), това е вашата възможност ", каза
>> Марк Маккормак. "Този ход почука Sundt в ограда и се възвръща Франк Маккормак безплатно. Sundt
>> е взел всички в крачка. "Те са професионалисти и те са изплатени на победа раси," каза той. "Това е
>> агресивна, тя е като хокей на колела. Това е, което го прави вълнуващо. "
>>
>> Така че, смятате ли, Маккормак е класа, защото от това поведение или независимо от това? Аз съм наясно,
>>, че някои хора, че това е правилният начин да се вози (аз не), но не всеки наистина мисля, че
>> това е класа?
>>
>> Брет
>>
>
>
> Конна ****! Аз бях там и това беше голям тактически ход. Това е не cyclocross гаден
> Арпа-торта. Маккормак е класа ездач, който е взел неговия дял на бучки. Помниш ли, когато той има
> Винт от олимпийски място през 1996 г. поради политиката? Нишката е за formnat на
> Cahampionships USPRO. Колкото аз съм развълнувана, че Марк спечели, аз трябва да поеме резултат може да
> Имат beed различен формат, ако е различно. Колоездене е интересно, това не е едно "лице",
> Спорт, това е колективен спорт. Без екип конкретен индивид има малък шанс за победа. Така,
> Ще бъде ли честно да са събитие, за ездачи НАС Про само? Може би, но тогава не би имало огромен
> Към промяна в полза на САЩ основава професионалистите? Не казвам, че би било добро или лошо просто различни ..
>
> Дани Callen

Аз яздя cyclocross прекалено и не очаквам хората да се опитват да ме събарят. Аз ще отложи за
Белгийците в тази група. Ако те казват, че работи конкурент в ограда, докато си съотборник
атаки е голям тактически ход, тогава аз ще приема, че като част от спорта.

Брет

Дани Callen

"Брет Уейд" <bretwade@earthlink.net> пише в съобщение
Новини: 1QyFa.44687 $ Io.3930970 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
> Дани Callen написа:
>
>> "Брет Уейд" <bretwade@earthlink.net> пише в съобщение
>> Новини: PadFa.43073 $ Io.3775376 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>>
>>> Скот Downie написа:
>>>
>>>
>>>> Ами той дойде преди Бързо Фреди ... Плюс на водача е Маккормак
>>
>> Една от
>>
>>>> На classiest състезатели под наем ще се срещнете.
>>>
>>> Не всеки ще се съгласи. Ето какво Julean Дийн трябваше да каже на другите
>>
>> Ден:
>>
>>> "Маккормак натъкнала предната ми гума и я извади с 150 метра да отида. Това е непрофесионално
>>> Ход, защото знаех, че щеше да дойде около себе си и това е единственото нещо, което той може да направи. "
>>>
>>> И от "Луси спортсменство?" нишката на 2/5/99, Браян е евреин
>>
>> Цитира:
>>
>>> "В скута на четири, на McCormacks показа само един от начините да се направи цикло-кръст истински отбор
>>> Спорта. С Sundt се движат на фронта отново да направи своя ход на подготовката, Франк Маккормак
>>> Отчете ръст в часа да се отрече Sundt си линия и му се движат към фехтовката. Тогава, Марк Маккормак
>>> Доставени страничен удар се "." Сложих си под наем встрани и каза (на Франк), това е вашият
>>> Възможност ", заяви Марк Маккормак." Този ход почука Sundt в ограда и се възвръща Франк
>>> Маккормак безплатно. Sundt е взел всички в крачка. "Те са професионалисти и те са изплатени за победа
>>> Раси, "каза той. "Това е агресивна, тя е като хокей на колела. Това е, което го прави вълнуващо. "
>>>
>>> Така че, смятате ли, Маккормак е класа, защото от това поведение или независимо от това? Аз съм наясно, че
>>> Някои хора, мисля, че това е правилният начин да се вози (аз не), но не всеки наистина мисля, че това е
>>> Класа?
>>>
>>> Брет
>>>
>>
>>
>> Конна ****! Аз бях там и това беше голям тактически ход. Това е
cyclocross
>> Не гаден арпа-торта. Маккормак е с първокласен ездач, който е взел
дял
>> На бучки. Помниш ли, когато той има винт от олимпийски място през 1996 г.
поради
>> Политика? Нишката е за formnat на USPRO cahampionships.
Както
>> Колкото и аз съм развълнувана, че Марк спечели, трябва да поеме резултат може да
имам
>> Beed различен формат, ако е различно. Колоездене е интересно, това е
не
>> Едно "лице", спорт, това е колективен спорт. Без екип, едно или друго лице е малко вероятно
>> За победа. Така че, ще бъде справедливо да има събитие, за ездачи НАС Про само? Може би, но след това
>> Не би да има огромен
променям
>> В предимство по отношение на САЩ основава професионалистите? Не казвам, че би било добре или
лош
>> Просто различни ..
>>
>> Дани Callen
>
> Аз яздя cyclocross прекалено и не очаквам хората да се опитват да ме събарят. Аз ще отложи за
> Белгийците в тази група. Ако те казват, че работи конкурент в ограда, докато си съотборник
> Атаки е много тактически ход, тогава аз ще приема, че като част от спорта.
>
> Брет
>

Марк беше преди Джони става в бариера и го изстисква думата, тъй като той взе колелото му. В
поне това е начина, по който аз го помня ....

Дани Callen

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations made by vBET 3.2.2