Колко възстановяване?
Пълна версия: Колко възстановяване?
Включа 40 тази година и съм опит стария синдром на човек. Това отнема повече време за възстановяване от твърд
усилия, и аз наскоро overdid ми интервални тренировки. Така че аз съм предпазлив на overtraining сега и да
Може би не е толкова силно, колкото обучение мога да / трябва.
Аз още не са направили официално интервал тренировка за известно време, но аз добивам в анаеробни си гама най-малко
веднъж на всички, но тренировки хардкор възстановяване.
Какво е стандарт за вземане на не-BS дни за възстановяване (а)? Х броя на интервали от една тренировка на х
интензитет. Или е най-добре да използва тялото си като моят водач? Краката ще се оплаче, ако съм ги работи усилено
вчера - трябва ли да ги игнорирате, ако моята почивка ВП изглежда добре тази сутрин?
--
--
Лин Уолъс http://www.xmission.com/ ~ lawall "Аз не съм горд. Ние наистина не са направили всичко, което
възможно, за да защитим нашите клиенти. Нашите продукти просто не са проектирани за сигурност. "- Вицепрезидент в Microsoft
отговаря за ОС Windows развитие, Брайън Валентин.
On Mon, 09 Jun 2003 11:40:51 -0600, Raptor <me@attbi.com> написа:
> Включа 40 тази година и съм опит стария синдром на човек. Това отнема повече време за възстановяване от твърд
> усилия, и аз наскоро overdid ми интервални тренировки. Така че аз съм предпазлив на overtraining сега и да
> Може би не е толкова силно, колкото обучение мога да / трябва.
>
> Аз още не са направили официално интервал тренировка за известно време, но аз добивам в анаеробни си гама най-малко
> веднъж на всички, но тренировки хардкор възстановяване.
>
> Какво е стандарт за вземане на не-BS дни за възстановяване (а)? Х броя на интервали от една тренировка на х
> интензивност. Или е най-добре да използва тялото си като моят водач? Краката ще се оплаче, ако съм ги работили
> твърди вчера - трябва ли да ги игнорирате, ако моята почивка ВП изглежда добре тази сутрин?
>
> --
лесна.
проекта водене на дневник на събуждането си сърце / пулсовата честота. да го всяка сутрин, когато за пръв път след
до * * преди получаване махаме легло.
Ако вашата почивка пулса някога е 10 удара в минута или повече над средната, трябва да си почине.
само да спрем, докато будя импулс отново пада под 10 удара на средната стойност. doesn't добивам кой да е
по-лесно от това. (Въпреки, че срокът е 10 победи admitedly една размита граница за стойност * всички * надниквам,
това е хубаво общи насоки.)
ултрамодерен
PS на Лин - от другата конци "Знаех си, че е твърде тежък": трябва да се научат проект за по-добре. това е
умение, много хора пренебрегват и се нуждаят от много по подобрение. ако можете да AVG. 23 mph, имате много
на фитнес състезания да завърши по-ниска категория, ти просто се нуждаете от умения, за да го направят.
дори и ако увеличите фитнес, (винаги е добро нещо като яхния Марта бих казал!) все още са
да се научат да се отпуснете в опаковката да се използва, че подобряването на фитнес. опитайте да стартирате катерене хълма в началото
10 от опаковката и избледняват обратно към средата на пакет от върха на изкачване. след това изплакнете, пяна,
се повтаря за всяка обиколка и вие ще останете защитени (и почивка!) в средата на опаковката за 75% от
раса. Това е труден умение да се опише и да научат "да видиш някой действително го изпълнение по време на
раса. тогава кликвания за вас.
Не забравяйте, висящи отзад 1 / 2 от пакет по време на състезанието е много напрегната работа. Това е чудесно
начин за отпадъци, големи количества от физическа и емоционална енергия.
В статия <3EE4C6A3.4070902 @ attbi.com>, Raptor <me@attbi.com> написа:
> Включа 40 тази година и съм опит стария синдром на човек. Това отнема повече време за възстановяване от твърд
> Усилия, и аз наскоро overdid ми интервални тренировки. Така че аз съм предпазлив на overtraining сега и да
> Може би не е толкова силно, колкото обучение мога да / трябва.
>
> Аз още не са направили официално интервал тренировка за известно време, но аз добивам в анаеробни си гама най-малко
> Веднъж на всички, но тренировки хардкор възстановяване.
>
> Какво е стандарт за вземане на не-BS дни за възстановяване (а)? Х броя на интервали от една тренировка на х
> Интензивност. Или е най-добре да използва тялото си като моят водач? Краката ще се оплаче, ако съм ги работили
> Твърди вчера - трябва ли да ги игнорирате, ако моята почивка ВП изглежда добре тази сутрин?
Защо е човек, който не раса (много) да направим повече от един ден от 7/10 с анаеробни
интервали от време? Бързо път да достигне своя връх и overtraining.
За да се увеличи между възстановяването Ви вози, както и между твърд усилия, както и да сведе до минимум шансовете си за
Burnout, прекарват повече време правите интервали от 5-20 BPM-долу ви LT. Моят треньор ме да прави това и ми
възстановяване е придобил невероятно добре. За по-добро оползотворяване дава възможност за по-усилена работа по време на обучението, но
Първо, трябва да получите аеробна система, разработена достатъчно, за да помогне за възстановяване.
РГ -
"Уорън" <warren@usvh.com> пише в съобщението новини: 090620031638344413% warren@usvh.com ...
> В статия <3EE4C6A3.4070902 @ attbi.com>, Raptor <me@attbi.com> написа:
>
> Защо да е човек, който не раса (много) да направим повече от един ден от 7/10 с анаеробни
> Интервали от време? Бързо път да достигне своя връх и overtraining.
Защо това е от значение? Хората, които не са много раса езда им под наем за забавление и да направим всичко
се чувства добре. Ако това означава, че състезателни Freds по време на обяд, така да бъде.
В статия <ixbFa.2890$Jw6.2031206@news1.news.adelphia.net>, Курган Gringioni
<kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> написа:
> "Уорън" <warren@usvh.com> пише в съобщението новини: 090620031638344413% warren@usvh.com ...
>> В статия <3EE4C6A3.4070902 @ attbi.com>, Raptor <me@attbi.com> написа:
>>
>> Защо е човек, който не раса (много) да направим повече от един ден от 7/10 с анаеробни
>> Интервали от време? Бързо път да достигне своя връх и overtraining.
>
>
>
>
> Защо това е от значение? Хората, които не са много раса езда им под наем за забавление и трябва да правят
> Каквото се чувства добре. Ако това означава, че състезателни Freds по време на обяд, така да бъде.
Той каза, че е това анаеробна интервали редовно. Това е контра-продуктивно за своя поставените цели,
никой от тях, посочени състезателни Freds на обяд.
Той каза, че това, което той е правил, не е работил. Както д-р Фил ще каже: "Как е, че са
Работя за теб? "
РГ-треньор на личности токшоу
Уорън написа:
> Защо да е човек, който не раса (много) да направим повече от един ден от 7/10 с анаеробни
> Интервали от време? Бързо път да достигне своя връх и overtraining.
>
> За да се увеличи между възстановяването Ви вози, както и между твърд усилия, както и да сведе до минимум шансовете си за
> Burnout, прекарват повече време правите интервали от 5-20 BPM-долу ви LT. Моят треньор ме да прави това и ми
> Възстановяване е придобил невероятно добре. За по-добро оползотворяване дава възможност за по-усилена работа по време на обучението
>, Но първо трябва да получи аеробна система, разработена достатъчно, за да помогне за възстановяване.
>
>-РГ
Изглежда не мога да бъда там вече. Съм направил много за този вид работа също, но обикновено не могат да устоят
състезателни трафик по пътя към дома си, или чукане по стръмен раздел. Ще оздравея по време вози и други
упражняване доста бързо. За съжаление, допустимите периоди за възстановяване на състезанието направих бяха около 20
секунди твърде кратък за мен.
--
--
Лин Уолъс http://www.xmission.com/ ~ lawall "Аз не съм горд. Ние наистина не са направили всичко, което
възможно, за да защитим нашите клиенти. Нашите продукти просто не са проектирани за сигурност. "- Вицепрезидент в Microsoft
Уорън написа:
> Той каза, че е това анаеробна интервали редовно. Това е контра-продуктивно за неговата заяви
> Цели, като никой от тях, посочени състезателни Freds на обяд.
>
> Той каза, че това, което той е правил, не е работил. Както д-р Фил ще каже: "Как е, че е работа
> За теб? "
>
> РГ-треньор на личности токшоу
Аз не съм казвал, че все пак, само, че съм прекален ми интервал работа напоследък. Аз опаковани твърде много
в рамките на кратко време, веднъж или два пъти. Мислех, че ще удари хубав фитнес, че ще плати
изпълнява моите нужди, но аз ходя да достигне за по-високо ниво. Просто трябва да получи по-систематичен
за да се възстановя.
--
--
"Курган Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> написа
>
> Защо това е от значение? Хората, които не са много раса езда им под наем за забавление и трябва да правят
> Каквото се чувства добре. Ако това означава, че състезателни Freds по време на обяд, така да бъде.
Ами ако това означава, че е Дебел Учителю?
"Барт" <bartvhooreb@hotmail.com> пише в съобщение
Новини: 52aa9f33.0306092313.3cb6cdd9 @ posting.google.com ...
> "Курган Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> написа
>>
>> Защо това е от значение? Хората, които не са много раса езда им под наем за
забавление
>> И трябва да направим всичко се чувства добре. Ако това означава, че по време на състезания Freds
обяд,
>> Така да бъде.
>
> Какво, ако това означава, че е Дебел Учителю?
Това е илюзия, когато започва създаването на сигурност, въпреки че не всички от "Мастърс Fatties са
преувеличено чувство за тяхната значимост. Това отнема само няколко да направят впечатление.
"на gopheur" <gopher@loveboat.com> пише в съобщение
Новини: btr9evg1c8tkoe3q04in3c9s18enobk07h@4ax.com ...
> On Mon, 09 Jun 2003 11:40:51 -0600, Raptor <me@attbi.com> написа:
>
>> Включа 40 тази година и съм опит стария синдром на човек. Него
се
>> Повече време за възстановяване от твърд усилия, и аз наскоро си overdid
интервал
>> Обучение. Така че аз съм предпазлив на overtraining сега и най-вероятно няма да
бил
>> Обучение толкова силно, колкото мога да / трябва.
>>
>> Аз още не са направили официално интервал тренировка за известно време, но не получавам
в моя
>> Анаеробни обхват най-малко веднъж на всички, но твърди възстановяване
тренировки.
>>
>> Какво е стандарт за вземане на не-BS дни за възстановяване (а)? Х броя
на
>> Интервали от време на самата тренировка на интензивност Х. Или е най-добре да използвам
орган, както е
>> Моят водач? Краката ще се оплаче, ако съм ги работи усилено
вчера --
>> Трябва да ги игнорирате, ако моята почивка ВП изглежда добре тази сутрин?
>>
>> --
>
> Лесна.
>
> Проекта водене на дневник на събуждането си сърце / пулсовата честота.
вземам
> Него всяка сутрин, когато за пръв път преди да се събудя * * Първи махаме легло.
>
>, Ако си почивка пулса някога е 10 удара в минута или повече над средната, трябва да се
> Почивка. само да спрем, докато будя импулс отново пада под 10 удара на средната стойност.
doesn't
> Добивам кой да е по-лесно от това. (Въпреки, че срокът е 10 победи
admitedly
> Една размита граница за стойност * всички * надниквам, това е хубаво общите
насока.)
Това е то? За "лесна"? ВП опрял до 10 удара след почивка? Уау, това е ужасно прости отговори
на един от най-фундаменталните въпроси за обучение.
Към оригиналния плакат: препоръка от Gopheur е correst тъй като по-голяма почивка човешките ресурси в
Сутринта е знак за по-спокойно. Но има много други възможни признаци - като човешките ресурси не могат да
Изкачването до очакваните нива при работа, или ВП прекалено високи, или чувства зле, или става бавно.
Основните неща са
1) план за лесно дни или дни почивка и не правят нищо усилено върху тях.
2) води регистър или друг документ на вашето обучение, отдих и състезания. С течение на времето може да започнете да видите
колко трябва за възстановяване от специфични тренировки. Един полезен инструмент, ако използвате windtrainer е да се
направи тест рампата, където ще направи серия от три или четири периода от две до четири минути
все по-бързо и записваме човешките ресурси в края на всеки един. Тогава също почивка за минута в
края на поредицата и записваме на човешките ресурси. Съберете всички ценности и ще получи номер, който можете да използвате
да се сравни състоянието на фитнес и умора от ден на ден. Рампата може да служи като Warmup, и
интензивността на етапите, трябва да се движат от много лесно, до умерен, от интензитета на дълга
времето процес. Това е само една идея.
JT
--
Важно: Адрес за отговор е munged
Посетете http://www.jt10000.com (http://www.jt10000.com/)
В статия <I3gFa.2972$Jw6.2107769@news1.news.adelphia.net>, Курган Gringioni
<kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> написа:
> "Барт" <bartvhooreb@hotmail.com> пише в съобщение
> Новини: 52aa9f33.0306092313.3cb6cdd9 @ posting.google.com ...
>> "Курган Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> написа
>>>
>>> Защо това е от значение? Хората, които не са много раса езда им под наем за
> Забавно
>>> И да направим всичко се чувства добре. Ако това означава, че по време на състезания Freds
> Обяд,
>>> Така да бъде.
>>
>> Какво следва, ако това означава, че е Дебел Учителю?
>
>
>
> Това е илюзия, когато започва създаването на сигурност, въпреки че не всички от "Мастърс Fatties са
> Преувеличено чувство за тяхната значимост. Това отнема само няколко да направят впечатление.
FWIW, Наскоро забелязах там са повече мазнини момчета във Висшата 3, отколкото в 35 + 1,2,3 тук
в NorCal.
"... Не че има нещо лошо."
РГ -
"Джон Форест Tomlinson" <usenetremove@jt10000.com> пише в съобщение
Новини: 84314734.0306100144.40f64ad @ posting.google.com ...
> "На gopheur" <gopher@loveboat.com> пише в съобщение
> Новини: btr9evg1c8tkoe3q04in3c9s18enobk07h@4ax.com ...
>> On Mon, 09 Jun 2003 11:40:51 -0600, Raptor <me@attbi.com> написа:
>>
>
> Основните неща са
>
> 1) план за лесно дни или дни почивка и не правя нищо усилено върху тях.
>
> 2) води регистър или друг документ на вашето обучение, отдих и състезания. С течение на времето може да започнете да видите
> Колко трябва за възстановяване от специфични тренировки. Един полезен инструмент, ако използвате windtrainer е
>, За да направи тест рампата, където ще направи серия от три или четири периода от две до четири минути
> Все по-бързо и записваме човешките ресурси в края на всеки един. Тогава също почивка за минута в
> Края на поредицата и записваме на човешките ресурси. Съберете всички ценности и ще получи номер, който можете да
> Използват, за да сравни състоянието на фитнес и умора от ден на ден. Рампата може да послужи като
> Warmup, и интензивността на етапите трябва да се движат от много лесно, до умерен, до
> Интензивността на дълго бягане по часовник. Това е само една идея.
>
> JT
Аз яздя каже как се чувстваш след затоплена.
Ако се чувстваш добре яздя трудно, не толкова добри обратно на разстояние по малко.
Вземете един ден или два на разстояние, когато се чувствате като него.
Fartlek (speedplay) работи.
Dashii
"Даши Toshii" <Toshii@Jpn.com> пише в съобщение
Новини: mJpFa.110444 $ DV.125179 @ rwcrnsc52.ops.asp.att.net ...
>
> Fartlek (speedplay) работи.
Не съм съгласен.
Аз се пошегува за провеждане главата си приятелка по силата на шалтета, когато farted и тя каза, че ще дъмп
ми на място, ако аз го направих.
"Курган Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> пише в съобщение
Новини: uQpFa.3137 $ Jw6.2264237 @ news1.news.adelphia.net ...
>
> "Даши Toshii" <Toshii@Jpn.com> пише в съобщение
> Новини: mJpFa.110444 $ DV.125179 @ rwcrnsc52.ops.asp.att.net ...
>>
>> Fartlek (speedplay) работи.
>
>
>
>
> Не съм съгласен.
>
>
> Аз се пошегува за провеждане главата си приятелка по силата на шалтета, когато
farted
> И тя каза, че ще ме стоварва на място, ако аз го направих.
Не, не! Намирате се мисли за Fartlick (любовна игра), не Fartlek (speedplay).
Dashii
моля прочетете това първо, преди мислене
http://www.greglemond.com/site/gregstips.shtml
Грег от Калифорния в Сан Матео
В статия <20030611214209.12195.00000698 @ MB-m04.aol.com>, нептуний <neptunium@aol.com> написа:
> Моля прочетете първо това преди мислене
>
> Http://www.greglemond.com/site/gregstips.shtml
>
> От Грег Калифорния в Сан Матео
Съмнявам се Грег LeMond aggrees с много от това, което е там, тъй като има грешки и неверни твърдения в
почти всеки раздел.
За пример ...
"1. Максимално усилие (спринтове): Това усилие трае от 10 до 25 секунди.
- Той е подобен на 200 метра спринт.
- Той призовава за 100 процента от максималната сърдечна дейност. "
Вашият ВП няма да получат до 100% само за 25 секунди.
"2. Submaximum усилие (чиста анаеробни интервал): Това усилие трае 25 секунди до две минути.
- Тя е подобна на един км пробния период на пистата.
- Вашето тяло е работа на почти 100 процента от максималната сърдечна дейност.
- Това се счита за чисто анаеробни интервал от време. "
Много ездачи килограм няма да им хит MHR и е добре документирано, че 20-40% от енергията, използвана
по време на килограм е аеробика, а не 0%, както е посочено друго. Това е още по аеробика за 2-минутен интервал.
"4. Средна интензивност (анаеробна праг): Това упражнение продължава от четири до 30 минути.
- Той е подобен на пет до 20 км индивидуален пробния период.
- Вашият сърдечната честота е между 90 и 100 процента от максималния си.
- В това упражнение за тялото използва аеробно окисляване (кислород се осигурява посредством кръвта), тъй като
не е в състояние анаеробни. "
Съмнявам се, че всеки може да отидете до 100% от MHR, когато те са "не в анаеробни състояние." Дори 90% от MHR
и напълно аеробно би било най-необичайни.
"5. Интензитета на светлината (интензивни аеробни): Това упражнение трае 30 или повече минути.
- Това упражнение е подобно на опит 25 мили път до дълги разстояния, но интензивни усилия.
- Вашият пулс е от 80 до 90% от максималния си по време на това упражнение.
- Вашето тяло е в изключително аеробика състояние.
- Вашето тяло първо ще изгори гликоген съхранените от него. След това ще се бяга мастни
киселини. Това е bonks (пълно изтощение).
Вие не горят след това гликоген и мастни киселини в този интензитет. Можете да ги запишете и двете едновременно.
Ако ви свърши на гликоген ще изгори мастни киселини, но също така и протеин (от мускулна тъкан). И
"bonks" не е пълно изтощение.
Това звучи като това е било преведено от друг език от някой, който е "личен треньор"
на местно фитнес.
РГ -
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0