Fattie Учителю?
Пълна версия: Fattie Учителю?
Аз трябва да се запитаме: Кога и от кого е името "fattie магистър" изобретил? Какво означава това за стойката и защо
е то използва толкова много тук?
в член 47493688.0306100325.5d7507f @ posting.google.com, Кени в gelei2001@hotmail.com пише на
06/10/2003 05:25 AM:
> Аз трябва да се запитаме: Кога и от кого е името "fattie магистър" изобретил? Какво означава това отстояват и
> Защо се използва толкова много тук?
Почти съм сигурен, Хенри Чанг въвежда термина. Старите позоваване мога да се намери на адрес:
http://groups.google.com/groups?hl\u003den&lr\u003d&ie\u003dUTF-8&threadm\u003d3a28ae3d.55162098
% 40news.connectnet.com & rnum \u003d 297 & предишна \u003d / групи% 3Fq% 3Dfattie% 2Brec.bicycles.rac
ING% 26hl% 3Dbg% 26lr% 3D% 26ie% 3DUTF-8% 26scoring% 3Dd% 26start% 3D290% 26sa% 3DN% 26fi лтер% 3D0
Дани Callen прави позоваване си дебелия задник, и Хенри го взех от там. Въпреки това, терминът наистина
не влизат в собствените си, докато Анри и Fattie Стиви "Аз не съм
FAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Тейлър започва в един на друг.
Благодарен, Хенри е спаднал на Fattie Стиви нещо ... Жалко Fattie Стиви не мога да кажа същото
нещо, което, имайки предвид неговата папагал мания (или фетиш).
--
Steven L. Stevens в Шефийлд veloworks Dot Com veloworks в Worldnet точка Ay чай чай Dot Net Bellum
ма est Libertas servitus est est ignoratio по ЕСС Ay лакът лакът чай О Кей EE чай морски ай защо ти
Ay aitch aitch чай дебелото черво чай грах [за дума] наклонена черта [четири отделение] наклонена черта двойно-ти двойно-тис двойно-овца
точкова veloworks Dot Com [четири дума] наклонена черта
На Вто, 10-ти юни 2003 13:49:52 GMT, Steven L. Шефийлд написа:
>> Аз трябва да се запитаме: Кога и от кого е името "fattie магистър" изобретил? Какво означава това отстояват и
>> Защо е толкова използван тук?
>
> Аз съм сигурен, че Хенри Чанг въвежда термина. Старите позоваване мога да се намери на адрес:
>
> http://groups.google.com/groups?hl\u003den&lr\u003d&ie\u003dUTF-8&threadm\u003d3a28ae3d.55162098
>% 40news.connectnet.com & rnum \u003d 297 & предишна \u003d / групи% 3Fq% 3Dfattie% 2Brec.bicycles.rac
> ING% 26hl% 3Dbg% 26lr% 3D% 26ie% 3DUTF-8% 26scoring% 3Dd% 26start% 3D290% 26sa% 3DN% 26fi лтер% 3D0
Въпреки това, ако сте също да разчита "мазни магистър" след Олбрайт правила безпределно: http://groups.google.com/gro-
UPS? Selm \u003d slrnfbtfl009flj7n.pil.albrigh% 40dolphin.upenn.edu & OE \u003d UTF-8 & продукция \u003d gplain
Ето един твърде чувствителен Fattie Учител, който предшества Стиви:
http://groups.google.com/groups?threadm\u003dcqJJ6.75099% 24122,14334336% 40news1.rdc1.md.home.com
Най-ранните пост комбиниране на идеи от двете е магистърска бегач и мазнини, датира от юли 1993:
http://groups.google.com/groups?selm\u003d21kdvdINN9n4% 40lynx.unm.edu
терминът се отнася само до Калифорния и Флорида Geographic's. Dont така го използвате, за да опише стари хора
състезателни някъде другаде, да речем, Колорадо, например. Най-майстори тук са по-тънки и техник от
други области на страната.
"Кени" <gelei2001@hotmail.com> пише в съобщение
Новини: 47493688.0306100325.5d7507f @ posting.google.com ...
> Аз трябва да се запитаме: Кога и от кого е името "fattie магистър" изобретил? Какво означава това отстояват и
> Защо се използва толкова много тук?
"Ewoud Dronkert" <nospam@invalid.info> пише в съобщение
Новини: 5ppbevkkf5r7hu07h1d5l9feoov4ln3glt@news.xs4all.nl ...
>
> Ето един твърде чувствителен Fattie Учител, който предшества Стиви:
>
http://groups.google.com/groups?threadm\u003dcqJJ6.75099% 24122,14334336% 40news1.rdc1.md.home.com
Това беше един много тънък конец. Помня го добре.
Мисля, че Кени предимно бърка с думата господар. Склонни сме да се обадя, че "ветераните" във Фландрия. И
дори и тогава това е породата, която едва ли съществува като народ като цяло просто разходка с клуба. Използване на
Капитана английски думата "обикновено предполага идеята на върховните постижения, не непременно свързани с
възраст. Така че за фламандски ушите на мазнини капитана звучи oxymoronic.
"JTN" <jnelson@garfield-county.com> пише в съобщението новини: vebsivft3ltuf5@corp.supernews.com ...
> Терминът се отнася само до Калифорния и Флорида Geographic's. така Dont употреба
него
>, За да опише старите момчета състезателни никъде другаде, да речем, Колорадо, например.
най-много
> Майстори тук са по-тънки и техник в сравнение с други райони на страната.
В "е добре да спечелят 1 lb. / година" е национално чувство.
http://www.cyclingnews.com/photos.php?id\u003dphotos/2003/jun03/wedworlds2/4_bs_c Европа
Ето един пример от Колорадо майстори ездачи. той също се вписва в описанието на белгийските
"магистър ".....
"Ван Hoorebeeck Барт" <bart.vanhoorebeeck@wvc.vlaanderen.be> пише в съобщение
Новини: 3EE5F166.B33D38A1 @ wvc.vlaanderen.be ...
> Мисля, че Кени предимно бърка с думата господар. Склонни сме да се обадя, че "ветераните" във Фландрия.
> И дори тогава, че е порода
които едва ли съществува като хора по принцип
> Просто разходка с клуба. Използване на капитана на английски думата "обикновено предполага идеята за върховен
постижения, не непременно свързани с
> Възраст. Така че за фламандски ушите на мазнини капитана звучи oxymoronic.
Трябва да се oxymoronic на английски език. Да бъдеш "майсторски" в нещо предполага високи постижения, а не възрастта.
Някои стари его-Meister обратния път, когато must've въведен този срок - да се опише класа на състезател, който
счита себе си твърде стар да се състезават в най-добрия си ниво.
Те трябва да преминат на "Пенсионери" и "Мастърс" етикети ".
"Старши означава" стари хора. "Мастърс" означава компетентност.
И така, какво можем да направим? Добавяне на думата "Fattie" на гърба на "магистър", за да го приведат всички обратно в
перспектива.
"JTN" <jnelson@garfield-county.com> пише в съобщението новини: <vebsivft3ltuf5@corp.supernews.com> ...
> Терминът се отнася само до Калифорния и Флорида Geographic's. Dont така го използвате, за да опише стари хора
> Състезателни някъде другаде, да речем, Колорадо, например. Най-майстори тук са по-тънки и техник от
> Други области на страната.
>
>
>
> "Кени" <gelei2001@hotmail.com> пише в съобщение
> Новини: 47493688.0306100325.5d7507f @ posting.google.com ...
>> Аз трябва да се запитаме: Кога и от кого е името "fattie магистър" изобретил? Какво означава това отстояват и
>> Защо е толкова използван тук?
Да, и ако ни се обадете Колорадо майстори fatties отново, аз съм може да отвори 200 # кутия
whup задник на теб!
"JTN" <jnelson@garfield-county.com> пише в съобщението новини: vebsuscoija1b@corp.supernews.com ...
>
http://www.cyclingnews.com/photos.php?id\u003dphotos/2003/jun03/wedworlds2/4_bs_c
> Европа
>
> Ето един пример на Колорадо майстори ездачи. той също се вписва в описанието на белгийските
> "Господар ".....
Той изглежда добре, като той трябва!
Dashii
"Ewoud Dronkert" <nospam@invalid.info> пише в съобщение
Новини: 5ppbevkkf5r7hu07h1d5l9feoov4ln3glt@news.xs4all.nl ...
> На Wed, 10-ти юни, 2003 13:49:52 GMT, Steven L. Шефийлд написа:
>>> Аз трябва да се запитаме: Кога и от кого е името "fattie магистър" изобретил? Какво означава това за стойката
>>> И защо тя е толкова използван тук?
>>
>> Аз съм сигурен, че Хенри Чанг въвежда термина. Старите позоваване мога да намеря
е
>> На адрес:
>>
>
> http://groups.google.com/groups?hl\u003den&lr\u003d&ie\u003dUTF-8&threadm\u003d3a28ae3d.5516209
8
>
>% 40news.connectnet.com & rnum \u003d 297 & предишна \u003d / групи% 3Fq% 3Dfattie% 2Brec.bicycles.ra
C
>
> ING% 26hl% 3Dbg% 26lr% 3D% 26ie% 3DUTF-8% 26scoring% 3Dd% 26start% 3D290% 26sa% 3DN% 26е
аз
>> Лтер% 3D0
>
> Все пак, ако можете също да разчита "мазни магистър" след Олбрайт правила безпределно:
>
http://groups.google.com/groups?selm\u003dslrnfbtfl009flj7n.pil.albrigh% 40dolphin
. upenn.edu & OE \u003d UTF-8 & продукция \u003d gplain
Признавам, Андрю започна през по "мазни майстори" преди мен.
Ще взема кредит за "Магистър Fattie". "Майстори Fattie" е хубав пръстен на
него.
Барт Ван Hoorebeeck написа:
> Мисля, че Кени предимно бърка с думата господар. Склонни сме да се обадя, че "ветераните" във Фландрия.
> И дори тогава, че е порода, която едва ли съществува като народ като цяло просто разходка с клуба. Използвам
> На капитана на английски думата "обикновено предполага идеята на върховните постижения, не е задължително
>, Свързани с възрастта. Така че за фламандски ушите на мазнини капитана звучи oxymoronic.
Той трябва да е това объркване, което доведе белгийски име Тим Elebaut да се присъедини към Боулдър Мастърс "
Racing Team тази година. Той мислеше, че да не влязат в екипа на върховните постижения. Те могат да имат
дори му казах, че. :-)
Сме свикнали да наричаме това "ветерани" и тук, но USCF промени, които по някаква причина. Харесва ми
Италианската система, където ще бъдат в "категория господа.
Брет
"Ван Hoorebeeck Барт" <bart.vanhoorebeeck@wvc.vlaanderen.be> пише в съобщение
Новини: 3EE5F166.B33D38A1 @ wvc.vlaanderen.be ...
> И дори тогава, че е порода
които едва ли съществува като хора по принцип
> Просто разходка с клуба. Използване на капитана на английски думата "обикновено предполага идеята за върховен
постижения, не непременно свързани с
> Възраст. Така че за фламандски ушите на мазнини капитана звучи oxymoronic.
>
Кои са Cyclosportieven EN Мастърс "след това? Това е вид oxymoronic да се слепват един тези
класове заедно.
Това е възрастта на капитаните хора, които управлява цялото шоу цял свят във всеки случай, така че предполагам, че може да
го наричат това, което те искат. Аз мисля, че някой <40 не трябва да бъде в този клас все пак, тъй като неотменим
Точният спад (TM) отнема известно време да се определят в по велосипедисти. Museeuw все още е добър в 37, много
ездачи са спечелили класиката в края на 30's др
Харесва ми wielertoerist клас - някои от тези момчета може да отстрани ****, и въпреки че няма възраст
лимит, те всички изглеждат на 55 и повече години.
Jeff
On Mon, 11-ти юни 2003 05:59:18 1000, "Джеф Джоунс" <jeff@cyclingnews-punt-com> написа:
> Това е възрастта на капитаните хора, които управлява цялото шоу цял свят във всеки случай, така че предполагам, че може да
> го наричат това, което те искат. Аз мисля, че някой <40 не трябва да бъде в този клас все пак, тъй като неотменим
> физически спад (TM) отнема известно време да се определят в по велосипедисти. Museeuw все още е добър в 37, много
> ездачи са спечелили класиката в края на 30's др
>
Ние сме били като този "дебат" в шотландския Колоездене форум.
http://www.scuonline.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID\u003d494
Препоръчителната, че традиционните нации колоездене (Франция, Италия, Испания, Белгия, Холандия) не
дават един и същ слава на fattie майстори като новаците (САЩ, Великобритания, Оз) - със сигурност няма - всички тези Ница
шампионат потници ...
Dig In! Стефан
В статия <3ee638d2 $ 0 $ 10836 $ ba620e4c@reader1.news.skynet.be>, Джеф Джоунс
<jeff@cyclingnews-punt-com> написа:
> Това е възрастта на капитаните хора, които управлява цялото шоу цял свят във всеки случай, така че предполагам, че
> Може да го наричат това, което те искат. Аз мисля, че някой <40 не трябва да бъде в този клас все пак, тъй като
> Неотменимо физически спад (TM) отнема известно време да се определят в по велосипедисти. Museeuw все още е добър в 37,
> Много ездачи са спечелили класиката в края на 30's др
Но по-ездачи са се оттеглили от техните началото на 30-е, защото те не са толкова бързо вече. Каква е
Средната възраст на Великото победител обиколка или тоалетна победител раса?
Обикновено VO2max ще намалее за 10ml (например 75 отива на около 65) за всяко десетилетие във възрастта след
около 30-годишна възраст. Това е значително
% Спад в способността да отиде бързо. Знам, че на един олимпиец кой е VO2max
е 85 през 1984 г. и правото си обучение Целта сега е да си VO2max до 60.
РГ -
на 53 и повишаване на
Те трябва да имат магистърска степен мастни клас, като МТБ Clydesdales. Хареса ми, че мазнините момчета стари дни плакат.
Над 40 и 20 LBS върху борбата с тегло трябва да свърши работа.
--
Джеф Потър
* Out Your Backdoor * http://www.outyourbackdoor.com (http://www.outyourbackdoor.com/) за съвременна култура folkways и възраждане ...
... предлагащи "малкия свят" възгледи за велосипеди, лъкове, ски, книги, филми ...
... нови книги ще участват: XC ски култура, трилър за малък град контрабанда на наркотици, и сгъваеми
велосипеди ... радикална романи идва! ... много повече книги, за сваляне на музика и видео ...
предмети в изобилие!
плюс националните "встрани от утъпкания път" пътуване форуми! СВ пуши!
JTN написа:
> Http://www.cyclingnews.com/photos.php?id\u003dphotos/2003/jun03/wedworlds2/4_bs_c Европа
>
> Ето един пример на Колорадо майстори ездачи. той също се вписва в описанието на белгийските
> "Господар ".....
>
>
Джим рядко се майстори състезания и Алън никога не трябва да ми е известно. Това, което искам е истински майстори
състезателни Колорадо fattie. Ето един пример:
http://www.tourofthegila.com/2003race/day1/photoalbum/photos/totg_day1_211.JPG
Брет
Уорън <warren@usvh.com> написа:
> Но по-ездачи са се оттеглили от техните началото на 30-е, защото те не са толкова бързо вече. Каква е
> Средната възраст на Великото победител обиколка или тоалетна победител раса?
> Обикновено VO2max ще намалее за 10ml (например 75 отива на около 65) за всяко десетилетие по възраст
> След около 30 години. Това е значително
>% Спад в способността да отиде бързо. Знам, че на един олимпиец кой е VO2max
> Е 85 през 1984 г. и правото си обучение Целта сега е да си VO2max до 60.
За обиколка: http://www.angelfire.com/realm/cvccbikers/tour/tour_age.html
Gimondi спечели Джиро през 1976 г. на възраст 34. Мисля, Поу-Pou е 37 или приблизително толкова, когато той си взе подиум
място през 1976 година. Той също така взе 2-ра през 1974 година.
В началото на 30s изглежда да е много критична възраст за участниците Grand Tour. Но за класики състезатели
се оказва много по-малко важно, особено в калдъръмени класика. PR, както и може да бъде FM раса
с последните победители като Gibbus, Ballerini и Museeuw.
Аз не разполагат с данни за спринтьори, но аз не мисля, че някой трябва да се учудваме, че не е Cipó
вече на голямо куче в спринт на
36. Хората в Saeco помислих, че е така за няколко години назад и той все още печели състезания,
дори и ако той вече не е най-добрият залог.
Всички вие, които се надяват на Пантани да получи място в Тура да развеселявам нещата ... Аз не
знаете какво хората мислят. Той е 33 и като се има предвид липсата на значими състезания за него в
близкото минало Мисля, че дните му като движеща сила в планините са повече. Но историята на негова страна е
Ван Impe полка, които взеха точка потници на възраст 34 и 36.
Боб Шварц cvcc@execpc.com
вършат. нарича своята котка 4 в Колорадо на органа. Можете да ги видите.
"Джеф Потър" <jp@outyourbackdoor.NOSPAMcom> пише в съобщение
Новини: 3EE68514.12A64DEC @ outyourbackdoor.NOSPAMcom ...
> Те трябва да имат магистърска степен мастни клас, като МТБ Clydesdales. Хареса ми, че мазнините момчета
> Стари дни плакат.
>
> Повече от 40 и 20 LBS върху борбата с тегло трябва да свърши работа.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0