PDA

Льо Монд Arrivée Ti

Пълна версия: Льо Монд Arrivée Ti

Боб

Имам свиват търсенето ми за нов под наем до две. \\ На Льо Монд Arrivée Ти или Трек 5200 OCV
въглероден аз ще приветства становища по който аз трябва да купя. Аз съм с труден път като ми мина

Майк Jacoubowsk

> Имам свиват търсенето ми за нов под наем до две. \\ На Льо Монд Arrivée Ти или Трек 5200 OCV
> Въглероден аз ще приветства становища по който аз трябва да купя. Аз съм с труден път като ми мина

Боб: Двете мотори яздя много по-различно, отчасти се дължи на рамката геометрии, отчасти материали & колко
те са използвани. Били ли сте настройка за всеки (като се уверите, те са създадени еднакви, с еднакви седалка
височини, седло пречка и седалката до бар връзка)?

Вие не може да се обърка с или под наем ... ако някой от тях има нещо за това, че ви кара да искате да
езда е повече, дори и ако това е вид, тогава това е може би начин да отида. Но питам тук не е
ще бъде много от помощ, тъй като ние говорим за нещата, че неговото лично за вас и вашия избор
може да се основава на критерии, различни от някой друг.

- Майк - Chain Reaction Велосипеди http://www.ChainReactionBicycles.com (http://www.chainreactionbicycles.com/)

Джеф Броуди

On Mon, 11-ти юни 2003 02:24:41 GMT, "Боб" <bob56@hotmail.com> написа:

> Имам свиват търсенето ми за нов под наем до две. \\ На Льо Монд Arrivée Ти или Трек 5200 OCV
> въглероден аз ще приветства становища по който аз трябва да купя. Аз съм с труден път като ми мина
>
Fer GoDz голяма. по какъв начин мислиш, че прави? Защо искаш някой друг, за да компенсирате
ума си? купи тази, която искате. след прекарване на свободното време на езда GD нещо, не се притеснявате за
какво да си купя.

Нептуний

Здравейте моето име е Грег. Може би трябва някои положителни imput за вас. в зависимост от това, което се използва за езда.
Аз бях езда за известно време, и само на Peugeot,. Мога ли да си представите, че. През цялото това време съм бил
за велосипеди, които не са оборудвани с мен лично. Първо Peugeot в '72 и '75 след това в 85. След 3
Преди месец получих LEMOND Алп д'Юез и съм много щастлив. Моята първа езда на 46 мили беше много
удобни и бях впечатлен. Работата е много стабилен. Бях езда за определяне хълм 40Mph и се
заседнат в елитен (около 20 фута 3 / 4 до 1 инч дълбочина) и се качи на мотора се качи точно през
него. Мисля, че е под наем или ще отговарят на вашите нужди. Вие трябва да вземете решение. Имаше
консултации по OLN мрежата на ден за наем е удобно. Мисля, че беше Крис Кармайкъл. И той заяви
, че "ако не се побира под наем не се върху него" Той каза, че когато сте streached въз под наем
трябва да виждате пред Аксел облицовани с дръжката бар и същи, когато си в капките. Аз
проверява това върху моята нова Lemond и то е вярно. Тогава ми се качи Пежо и не е подравнена
правилно. Така че най-важното е, бих казал, че под наем годни е вашият най-важното внимание. Друг
нещо, което съм забелязал веднага, когато се качи на Lemond е, че простря горната част на тялото е
Позволете ми да дишат въздух много повече, отколкото ми Пежо. Lemondbikes.com подчертава способността да дишат
по-дълбоко в техните геометрия, мисля, че това е много важно. Аз като гледам на Льо Монд
Arrivée. Това е страхотно жълто с червени подчертава. Това е един много красив велосипед. Геометрия:
Lemond геометрия рамо до рамо с Трек е странно - дори погрешно мач. И така, как може да сравнявате
две. Ако издърпайте нагоре на gometry за Trek и lemond можете да видите, че на 61 см lemond е по-дълъг
Най-тръба от Trek 62 см. Това е, че Lemond с най-дълъг тръба ще бъде по -
, изложени езда позиция с по-добра способност да дишат. Главата ъгъл и вилица наклона е един и същ, така
мотори двете имат сходни характеристики управление и обработка. Освен всичко това мога да ти направя една услуга.
Гледах през trekbikes.com и намери нещо интересно. В сайта им е коментар
от собственика на ChainReaction велосипеди. Той вози OCLV. Купих си от ChainReaction велосипеди под наем, така
бихте могли да го попитам. Изглежда, че е честен човек. на Trekbikes казва той,

"Това е най-близкия до Вас някога ще дойде с чувството за пресукване на педала на газта на голям двигател
мотоциклет на велосипед. "

Майк Jacoubowsky Трек Дилър - OCLV Собственик mikej@chainreaction.com

късмет Грег от Сан Матео Калифорния

Kevan Смит

On Mon, 11-ти юни 2003 02:24:41 GMT, "Боб" от <bob56@hotmail.com> написа:

> въглероден аз ще приветства становища по който аз трябва да купя. Аз съм с труден път като ми мина

Махни и двете.

--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ правата на човека = мир ОКЕЙ! Включване на звука САМО за TRYNEL
Килими, напълно оборудвана
RV'S и флотация СИСТЕМИ!
11:39:22 ч. 10-ти юни 2003 година

Роналд

> Fer GoDz голяма. по какъв начин мислиш, че прави? Защо искаш някой друг, за да компенсирате
> Ума си? купи тази, която искате. след прекарване на свободното време на езда GD нещо, не се притеснявате за
> Какво да си купя.

Може ли ние поставяме този в Често задаваните въпроси, това е най-добрият отговор досега за ", които човек трябва да си купя" въпрос.

"Джеф Броди" <jeffwbrody@yahoo.com> пише в съобщение
Новини: 28adevkoprpvsn840t3q81c1e1fha1kv7u@4ax.com ...
> On Wed, 11-ти юни, 2003 02:24:41 GMT, "Боб" <bob56@hotmail.com> написа:
>
>> Имам свиват търсенето ми за нов под наем до две. \\ На Льо Монд Arrivée Ти или Трек 5200
>> Въглероден OCV аз ще приветства становища по който аз трябва да купя. Аз съм с труден път, съставляващи
>> Ми мина
>>
> Fer GoDz голяма. по какъв начин мислиш, че прави? Защо искаш някой друг, за да компенсирате
> Ума си? купи тази, която искате. след прекарване на свободното време на езда GD нещо, не се притеснявате за
> Какво да си купя.

Боб

Изпрати ми проверите! Аз ще бъда много благодарен!

"Kevan Смит" <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> пише в съобщение
Новини: tjcdevc3f4cbfgtacvtnqib97d5tvujbto@4ax.com ...
> On Wed, 11-ти юни, 2003 02:24:41 GMT, "Боб" от <bob56@hotmail.com> написа:
>
>> Имам свиват търсенето ми за нов под наем до две. \\ На Льо Монд Arrivée Ти или Трек 5200
>> Въглероден OCV аз ще приветства становища по който аз трябва да купя. Аз съм с труден път, съставляващи
>> Ми мина
>
> Получаване на двете.
>
>
>
> --
> Http://home.sport.rr.com/cuthulu/ правата на човека = мир ОКЕЙ! Включване на звука САМО за TRYNEL
> Килими, напълно оборудвана
> RV'S и флотация СИСТЕМИ!
> 11:39:22 ч. 10-ти Юни, 2003

Боб

Благодаря Грег за "интелигентни коментар" Един от малкото съм прочел

"Нептуний" <neptunium@aol.com> пише в съобщение
Новини: 20030611003632.11524.00000372 @ MB-m13.aol.com ...
> Hi моето име е Грег. Може би трябва някои положителни imput за вас. в зависимост от това, което се използва за
> Езда. Аз бях езда за известно време, и
само
> На Peugeot,. Мога ли да си представите, че. През цялото това време съм бил на велосипеди
онзи
> Не са били монтирани на мен лично. Първо Peugeot в '72 и '75 след това в
85.
> След това преди 3 месеца имам LEMOND Алп д'Юез и съм много щастлив. Моят първи
езда на
> 46 мили е много удобна и бях впечатлен. Работата е много стабилен. Бях езда определени хълм
> За 40Mph и се остана
в
> Пляскане (около 20 фута 3 / 4 до 1 инч дълбочина) в яздеха и под наем
яздеха
> Право то чрез. Мисля, че е под наем или ще отговарят на вашите нужди. Трябва да се направи
> Решение. Имаше консултации по OLN мрежата на ден за наем е удобно. Аз
мисля
> Беше Крис Кармайкъл. И той заяви, че "ако не се побира под наем
не се
> За него "Той каза, че когато сте streached върху мотора трябва да виждате
часа
> Axel облицовани с дръжката бар и същи, когато си в капките. Аз
проверени
> Това върху моята нова Lemond и то е вярно. Тогава ми се качи Пежо и това е
не
> Подравнена правилно. Така че най-важното е, бих казал, че под наем годни е вашият най-важното
> Внимание. Друго нещо, което аз забелязах веднага, когато
яздеха
> На Lemond е, че простря горната част на тялото не ми позволи да дъх
много
> Повече въздух от моето Пежо. Lemondbikes.com подчертава способността да дишат
повече
> Дълбоко им геометрия, мисля, че това е много важно. Аз като гледам на Льо Монд Arrivée.
> Това е страхотно жълто с червени подчертава. Това е един много красив велосипед. Геометрия: Lemond
> Геометрия рамо до рамо с Трек е странно - дори погрешно мач. Така
как
> Може ли да ги сравните. Ако издърпайте нагоре на gometry за Trek и lemond можете да видите, че на 61 см
Lemond> е по-дълъг горната тръба от Trek 62 см. Това е, че
Lemond
> С най-дълъг тръба ще бъде по-изложени езда позиция с
по-добре
> Способността да дишат. Главата ъгъл и вилица наклона е един и същ, така и двете имат сходни велосипеди
управление
> Характеристики и манипулации. Освен всичко това мога да ти направя една услуга. Гледах през
> Trekbikes.com
и
> Намери нещо интересно. В сайта им е коментар от собственика на ChainReaction
> Велосипеди. Той
вози
> OCLV. Купих си от ChainReaction велосипеди под наем, така бихте могли да го попитам.
Изглежда
> Да бъде честен човек. на Trekbikes казва той,
>
> "Това е най-близкия до Вас някога ще дойде с чувството за пресукване на педала на газта
на
> Големи мотоциклети двигател на велосипед. "
>
> Майк Jacoubowsky Трек Дилър - OCLV Собственик mikej@chainreaction.com
>
> Късмет Грег от Сан Матео Калифорния

Kevan Смит

On Mon, 11-ти юни 2003 21:38:09 GMT, "Боб" от <bob56@hotmail.com> написа:

> Изпрати ми проверите! Аз ще бъда много благодарен!

Гласувайте за мен за президент. Моята кампания е обещанието "А LiteSpeed за всеки гражданин!"

>
> "Kevan Смит" <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> пише в съобщение
> Новини: tjcdevc3f4cbfgtacvtnqib97d5tvujbto@4ax.com ...
>> On Mon, 11-ти юни, 2003 02:24:41 GMT, "Боб" от <bob56@hotmail.com> написа:
>>
>>> Имам свиват търсенето ми за нов под наем до две. \\ На Льо Монд Arrivée Ти или Трек 5200
>>> OCV въглероден аз ще приветства становища по който аз трябва да купя. Аз съм с труден път, съставляващи
>>> Ми мина
>>
>> Получаване на двете.
>>
>>
>>
>> --
>> Http://home.sport.rr.com/cuthulu/ правата на човека = мир ОКЕЙ! Включване на звука САМО за TRYNEL
>> Килими, напълно оборудвана
>> RV'S и флотация СИСТЕМИ!
>> 11:39:22 ч. 10-ти юни, 2003
>

--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ правата на човека = мир ключ откос на монахиня, защото крещи
8:35:32 ч. 11-ти юни, 2003

Kevan Смит

On Mon, 11-ти юни 2003 20:35:47 -0500, Kevan Смит <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> от Pandimensional
Orgasmatronics написа:

> Гласувай за мен за президент. Моята кампания е обещанието "А LiteSpeed за всеки гражданин!"

Трябва да отбележа, че тук се използва LiteSpeed rhetorically само. Ако искате Трек, или Lemond,
или всякакви други под наем, което си струва, също. Не ценовата граница! А ако искате една от мотори Ти Марк, ти
да получите две!

--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ правата на човека = мир над подлеза! ПО надлез!
Около бъдещето и безвъзвратно!
8:42:32 ч. 11-ти юни, 2003

Urhome

Имам и двете: A 2000 Lemond Цюрих (последната от цафара мотори стволови) и годишният Пежо. И двата
са стоманени и са Ultegra компоненти.

В Lemond е 59 (препоръчана от Ergo диаграми и наем професионалисти като размер под наем за моя размер. В
Всъщност, те трябва да се поберат, прав вън от кутията.

В Пежо е 63. Ъгли Двата мотора са много сходни - само недостатъчно инча ги разделят.
Въпреки това, докато Lemond моторите са много хубаво, и ако те се вписват там вероятно нищо по-добро за мен,
на Пежо е най-великият.

Най-големият ми проблем с Lemond е, че не мога да си колене зад педала вретена. Аз
чувам има нов пост седалка, която може да ми помогне, но след това бих необходим по-дълъг и по-кратък цафара
стволови (не лесно да се намери).

В Пежо просто става. Трябва да try'm вън и независимо от Ergo графики и други може да се каже да
понякога се на малка или никаква помощ.

"Боб" <bob56@hotmail.com> пише в съобщението новини: ioNFa.3778 $ Jw6.2648777 @ news1.news.adelphia.net ...
> Благодаря Грег за "интелигентни коментар" Един от малкото съм прочел
>
>
>
> "Нептуний" <neptunium@aol.com> пише в съобщение
> Новини: 20030611003632.11524.00000372 @ MB-m13.aol.com ...
>> Hi моето име е Грег. Може би трябва някои положителни imput за вас. в зависимост от това, което се използва за
>> Езда. Аз бях езда за известно време, и
> Само
>> На Peugeot,. Мога ли да си представите, че. През цялото това време съм бил на велосипеди
>, Че
>> Не са били монтирани на мен лично. Първо Peugeot в '72 и '75 след това в
> 85.
>> Тогава преди 3 месеца имам LEMOND Алп д'Юез и съм много щастлив. Моят първи
> Езда на
>> 46 мили е много удобна и бях впечатлен. Работата е много стабилен. Бях езда определяне
>> Хълм за 40Mph и се
лепкав
> В
>> Пляскане (около 20 фута 3 / 4 до 1 инч дълбочина) в яздеха и под наем
> Яздеха
>> Право то чрез. Мисля, че е под наем или ще отговарят на вашите нужди. Трябва да се направи
на
>> Решение. Имаше консултации по OLN мрежата на ден за наем е удобно.
Аз
> Мисля
>> Беше Крис Кармайкъл. И той заяви, че "ако не се побира под наем
> Не се
>> На него "Той каза, че когато сте streached върху мотора трябва да виждате
> Часа
>> Axel облицовани с дръжката бар и същи, когато си в капките. Аз
> Проверка
>> Това върху моята нова Lemond и то е вярно. След това се качи и тя ми Peugeot
е
> Не
>> Подравнена правилно. Така че най-важното е, бих казал, че под наем годни е вашият
най-много
>> Важно съображение. Друго нещо, което аз забелязах веднага, когато
> Яздеха
>> На Lemond е, че простря горната част на тялото не ми позволяват да дишат
един
> Много
>> Повече въздух от моето Пежо. Lemondbikes.com подчертава способността да дишат
> Повече
>> Дълбоко им геометрия, мисля, че това е много важно. Аз като гледам на Льо Монд
>> Arrivée. Това е страхотно жълто с червени подчертава. Това е един много красив велосипед.
>> Геометрия: Lemond геометрия рамо до рамо с Трек е странно - дори погрешно мач.
Така
> Как
>> Можете да сравните. Ако издърпайте нагоре на gometry за Trek и lemond можете да видите, че на 61
CM
>> Lemond е по-дълъг горната тръба от Trek 62 см. Това е, че
> Lemond
>> Като най-дълъг тръба ще бъде по-изложени езда позиция с
> По-добре
>> Способността да дишат. Главата ъгъл и вилица наклона е един и същ, така и двете имат сходни велосипеди
> Волана
>> Характеристики и манипулации. Освен всичко това мога да ти направя една услуга. Гледах през
trekbikes.com
> И
>> Намери нещо интересно. В сайта им е коментар от собственика на ChainReaction
>> Велосипеди. Той
> Вози
>> OCLV. Купих си от ChainReaction велосипеди под наем, така бихте могли да го попитам.
> Изглежда
>> Да бъде честен човек. на Trekbikes казва той,
>>
>> "Това е най-близкия до Вас някога ще дойде с чувството за пресукване на
педала на газта
> На
>> Големи мотоциклети двигател на велосипед. "
>>
>> Майк Jacoubowsky Трек Дилър - OCLV Собственик mikej@chainreaction.com
>>
>> Късмет Грег от Сан Матео Калифорния

Марк Хики

Kevan Смит <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> написа:

> On Wed, 11-ти юни, 2003 20:35:47 -0500, Kevan Смит <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> от Pandimensional
> Orgasmatronics написа:
>
>> Гласувайте за мен за президент. Моята кампания е обещанието "А LiteSpeed за всеки гражданин!"
>
> Трябва да отбележа, че LiteSpeed тук се използва само rhetorically. Ако искате Трек, или Lemond,
> или друг под наем, което си струва, също. Не ценовата граница! А ако искате една от мотори Ти Марк, ти
> могат да получат две!

Whew ... Просто за загуби моят глас там за малко, пич.

Марк Хики Habanero цикли http://www.habcycles.com (http://www.habcycles.com/) Начало на 695 $ ти рамка

Kevan Смит

На Sun, 12-ти юни 2003 година 16:00:46 GMT, Марк Хики <mark@habcycles.com> от Habanero цикли написа:

> Kevan Смит <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> написа:
>
>> On Mon, 11-ти юни, 2003 20:35:47 -0500, Kevan Смит <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> от Pandimensional
>> Orgasmatronics написа:
>>
>>> Гласувайте за мен за президент. Моята кампания е обещанието "А LiteSpeed за всеки гражданин!"
>>
>> Трябва да отбележа, че LiteSpeed тук се използва само rhetorically. Ако искате Трек, или Lemond,
>> или друг под наем, което си струва, също. Не ценовата граница! А ако искате една от мотори Ти Марк, ти
>> може да получите две!
>
> Whew ... Просто за загуби моят глас там за малко, пич.

Не може да има, че тъй като започваш да се секретар на Министерството на финансите!

--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ правата на човека = мир Тони Рандал! Е твоят живот тераса на шега?
1:48:40 ч. 12-ти юни 2003 година

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations by vBET translator 3.2.2