PDA

Пълна версия: Ланс смазва Дофин Time Trial

Ronde Chumpion

Хей

Просто исках да видя какво всички сте идиоти които смятаха, че формата му е много лошо, мисля, че сега.

Благодаря, Ronde Chumpion

Курган Gringion

"Ronde chumpion" <rondechumpion@aol.com> пише в съобщение
Новини: 62f26b38.0306110737.49a4d776 @ posting.google.com ...
> Ей
>
> Просто исках да видя какво всички сте идиоти които смятаха, че формата му е много лошо, че
сега.

Мисля, че формата му е много лошо. Racers не изглеждат толкова зле, освен ако не се изкачва по нещо е въпроса
с тях.

K. Gringioni

PS. Не мога да кажа кой е в областта на наркотиците, като се потърси в състезанието резултати в интернет

Jtn

само че някой друг ще спечели екскурзия за него да го загубим от падане надолу. Скот е
Определено ще има добра година в турнето все пак. 3-ти в класически Алпите и сега може би 2-ра
като цяло в Dauphine ..... си удивителен какъв напускане на бар сцена ще направите за вашата подготовка.

Линдзи

On Mon, 11-ти юни 2003 15:43:12 GMT, "Курган Gringioni"
<kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> написа:

>
> "Ronde chumpion" <rondechumpion@aol.com> пише в съобщение
> Новини: 62f26b38.0306110737.49a4d776 @ posting.google.com ...
>> Ей
>>
>> Просто исках да видя какво всички сте идиоти които смятаха, че формата му е много лошо, че
> сега.
>
>
>
>
> Мисля, че формата му е много лошо. Racers не изглеждат толкова зле, освен ако не се изкачва по нещо е въпроса
> с тях.

Не, не може да изглежда така, когато те смачка конкуренцията. От това, което видях, Ланс е в 1:07 часа
на второ място Скот. Уау. Скот не е мърляч в ТТ.

Линдзи
----------------------------
"Една от досадни неща, за да вярват в свободната воля и индивидуалната отговорност е
затруднение за намиране на някой виновен за проблемите си. И когато се намери някой, това е
забележително колко често си картина се превръща горе на лиценз ви водача. "

PJ O'Rourke

Марлене Blansha

В статия <veejjb3ml1t607@corp.supernews.com>, "JTN" <jnelson@garfield-county.com> написа:

> Само че някой друг ще спечели екскурзия за него да го загубим от падане надолу. Скот е
> Определено ще има добра година в турнето все пак. 3-ти в класически Алпите и сега може би 2-ра
> Като цяло в Dauphine ..... си удивителен какъв напускане на бар сцена ще направите за вашата подготовка.

Аз не мисля, че някой че формата му е лошо. Не той завърши на пето миналата година в ТТ?
Нещо такова.

Роналд

> Просто исках да видя какво всички сте идиоти които смятаха, че формата му е много лошо, че
сега.

О, не, той е връхна точка е твърде рано. Момчетата, които смучат сега сигурно ще ритник в задника си обиколка.

"Ronde chumpion" <rondechumpion@aol.com> пише в съобщение
Новини: 62f26b38.0306110737.49a4d776 @ posting.google.com ...
> Ей
>
сега.
>
> Благодаря, Ronde Chumpion

Ник Бърнс

Чудя се дали някога ще бъде Скот може да продължава за цели 3 седмици. Този човек може да стане опасно,
и може би дори по-досаден.

"Липа" <ldblueSPASMSUX@mindspring.com> пише в съобщение
Новини: frieev0gb475f52940g9tgg6428q05b0po@4ax.com ...
> On Wed, 11-ти юни, 2003 15:43:12 GMT, "Курган Gringioni"
> <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> Написа:
>
>>
>> "Ronde chumpion" <rondechumpion@aol.com> пише в съобщение
>> Новини: 62f26b38.0306110737.49a4d776 @ posting.google.com ...
>>> Ей
>>>
>>> Просто исках да видя какво всички сте идиоти които смятаха, че формата му е лошо
мисля
>> Сега.
>>
>>
>>
>>
>> Мисля, че формата му е много лошо. Racers не изглеждат толкова зле върху изкачва
освен ако
>> Нещо е въпроса с тях.
>
> Не, вие може да изглежда така, че когато те смачка конкуренцията. От това, което видях, Ланс е в 1:07
> Предната част на второ място Скот. Уау. Скот не е мърляч в ТТ.
>
> Линдзи
> ----------------------------
> "Един от досадни неща, за да вярват в свободната воля и индивидуалната отговорност е
> Трудност за намиране на някой виновен за проблемите си. И когато се намери някой, това е
> Забележително колко често си картина се превръща горе на лиценз ви водача. "
>
> PJ O'Rourke

Питър Алън

"Ник Бърнс" <chrismcreynolds@hotmail.com> пише в съобщението новини: rVLGa.7 $ Tv6.6 @ news.randori.com ...
> Millar Чудя се дали някога ще бъде в състояние да продължава за цели 3 седмици. Този човек може да стане опасно,
> И вероятно дори по-досаден.

Той има много талант, и като Брит би било хубаво да видите някои британци в реално подиуми - но
трудността да се избягва тъй като след оплакваш раса / самохвалство сесия ...

Петър

Deeznuts

"JTN" <jnelson@garfield-county.com> пише в съобщението новини: <veejjb3ml1t607@corp.supernews.com> ...
> Само че някой друг ще спечели екскурзия за него да го загубим от падане надолу.

JTN,

Остави на алкохол и след това започнете да пишете.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish