Екип Фуджи (1980?) Как трябва да го оценяват?
Пълна версия: Екип Фуджи (1980?) Как трябва да го оценяват?
Имам екип Фуджи (1980?) Под наем, че наскоро извади от съхранение. Това изглежда е в голяма
състояние с няколко чипа с всички оригинални части (1 липсва пластмасова капачка на края на една
дръжка бар). Един приятел спомена, че аз трябваше да го оценяват за застрахователни цели (аз съм в
Oakville, за Канада).
Как мога да имам този преценява под наем / оценяват?
-Благодаря ви за обратна връзка на Вашия води, линкове, сайтове и др ако това не е правилно дискусионна група, моля
моля някой да ме доведат до правилното група!
Cranston <beresys@netscape.net> пише в новините: 3EE75181.1040802 @ netscape.net:
> Имам екип Фуджи (1980?) Под наем, че наскоро извади от съхранение. Това изглежда е в голяма
> Състояние с няколко чипа с всички оригинални части (1 липсва пластмасова капачка на края на една дръжка
> Бар). Един приятел спомена, че аз трябваше да го оценяват за застрахователни цели (аз съм в Oakville, ПО
> Канада).
>
> Как мога да имам този преценява под наем / оценяват?
>
> Благодаря ти-за обратна връзка на Вашия води, линкове, сайтове и др ако това не е правилно дискусионна група, а след това
> Моля, моля някой да ме доведе до правилното група!
>
Сложете го на EBay с някои смешен цена резерв.
Cranston <beresys@netscape.net> пише в съобщението новини: <@ 3EE75181.1040802 netscape.net> ...
> Имам екип Фуджи (1980?) Под наем, че наскоро извади от съхранение. Това изглежда е в голяма
> Състояние с няколко чипа с всички оригинални части (1 липсва пластмасова капачка на края на една дръжка
> Бар). Един приятел спомена, че аз трябваше да го оценяват за застрахователни цели (аз съм в Oakville, ПО
> Канада).
>
> Как мога да имам този преценява под наем / оценяват?
>
> Благодаря ти-за обратна връзка на Вашия води, линкове, сайтове и др ако това не е правилно дискусионна група, а след това
> Моля, моля някой да ме доведе до правилното група!
Този човек не може да продаде този за $ 60 и твое не е много по-добре.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3612816236&category=7298
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0