Rumsas в новините
Пълна версия: Rumsas в новините
Да, знам, че трябва да чакам за "резултатите Б" проба, но ...
Rumsas е боклук!
виж историята Velonews.
Аз не съм много сигурен са изненадани от това.
"Скот Хендрикс" <hendricks_scott@hotmail.com> пише в съобщение
Новини: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
> Да, знам, че трябва да чакам за "резултатите Б" проба, но ...
>
> Rumsas е боклук!
Scumsas?
> От: hendricks_scott@hotmail.com (Скот Хендрикс)
>
> Rumsas е боклук!
>
> виж историята Velonews.
>
> Аз не съм много сигурен са изненадани от това.
>
Надявам се, че съпругата му издърпва Bobbit върху него, след като той я остави загниване в затвора, през цялото време
твърди невинност. Бил C
"Скот Хендрикс" <hendricks_scott@hotmail.com> пише в съобщение
Новини: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
>
> Rumsas е боклук!
>
> Виж историята Velonews.
>
> Аз не съм много сигурен са изненадани от това.
Аз съм изненадан. За важна ездачи раси са обикновено като само лекарства, които не могат да бъдат открити.
И Rumsas знае, разбира се, че той е лесна мишена. Чудя се какво се обърка.
Benjo Maso
"benjo Maso" <benjo.maso@chello.nl> пише в съобщението новини: bc9ac3 $ gkco1 $ 1@ID-75468.news.dfncis.de ...
>
> "Скот Хендрикс" <hendricks_scott@hotmail.com> написа
>>
>> Аз не съм много сигурен са изненадани от това.
>
> Аз съм изненадан. За важна ездачи раси са обикновено като само лекарства, които не могат да бъдат открити.
> И Rumsas знае, разбира се, че той е лесна мишена. Чудя се какво се обърка.
Като разплата за отдаване под наем Едита седят в затвора, съпругата му и майка на практика шип на неоткриваеми
неща с ЕПО.
каква изненада. Обзалагам се, че си извинение ще бъде той беше създаден ..... като Меркс на старите ......
Enlightned Моята сестра не би след себе си този така ще ........
Така че аз имам един въпрос: когато един чудо, не rumsas получите представа, че могат да карат Гранд Тур
легирани до хрилете на ЕПО и преминават допинг контрол? Сега всеки има подозрения, че rumsas се качи на
турне миналата година на ЕПО - не само че си hemato. увеличение в сравнение с хода на турне, но има
жалко е, че инцидента с трупа на жена си, пълна с екстри. И все пак, някак си, runsas
успя да премине си наркотици тестове на турне - и той изпитва най-малко два пъти, като припомни, аз. Един
Година по-късно, rumsas показва до джиро. Отвежда ЕПО да се вози достатъчно добре, за да запази поста си - той
не са особено звездна джиро, но достатъчно почтени. И тогава, в това, което трябва да е бил
изненада, тестове положителни. Как може да се обясни това? Пропуски на дрога тестове в турнето. Провали в
на джиро. Малко те кара да се чудя какво точно те са за тестване на турне. Може би те просто
хвърля проби веднага щом те имат фотосесия на всички, докладване за изпитване? Вещи
, че да отидеш Hmmm ...
Galdeano и все още е забранен за френски състезания лекарствата за астма ..............
hhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm ...............
benjo Maso написа:
> "Скот Хендрикс" <hendricks_scott@hotmail.com> пише в съобщение
> Новини: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
>
>> Да, знам, че трябва да чакам за "резултатите Б" проба, но ...
>>
>> Rumsas е боклук!
>>
>> виж историята Velonews.
>>
>> Аз не съм много сигурен са изненадани от това.
>
>
> Аз съм изненадан. За важна ездачи раси са обикновено като само лекарства, които не могат да бъдат открити.
> И Rumsas знае, разбира се, че той е лесна мишена. Чудя се какво се обърка.
>
> Benjo Maso
"нас" <us@wethey.com> пише в съобщението новини: bcarn3 $ 29е $ 1@terabinaries.xmission.com ...
> Enlightned Моята сестра не би след себе си този така ще ........
>
> Така че аз имам един въпрос: когато един чудо, не rumsas получите представа, че могат да карат Гранд Тур
> Легирани до хрилете на ЕПО и преминават допинг контрол? Сега всеки има подозрения, че rumsas се качи на
> Турне миналата година на ЕПО - не само че си hemato. увеличение в сравнение с хода на турне, но има
> Жалко е, че инцидента с трупа на жена си, пълна с екстри. И все пак, някак си, runsas
> Успяла да прехвърли си наркотици тестове на турне - и той изпитва най-малко два пъти, като припомни, аз. Един
> Години по-късно, rumsas показва до джиро. Отвежда ЕПО да се вози достатъчно добре, за да запази поста си - той
> Не са особено звездна джиро, но достатъчно почтени. И тогава, в това, което трябва да е бил
> Изненада, тестове положителни. Как може да се обясни това? Пропуски на дрога тестове в турнето. Провали в
> На джиро. Малко те кара да се чудя какво точно те са за тестване на турне. Може би те просто
> Хвърля проби, веднага щом те имат фотосесия на всички, докладване за изпитване? Вещи
>, Че да отидеш Hmmm ...
>
> Galdeano и все още е забранен за френски състезания лекарствата за астма ..............
> Hhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm ...............
Двете най-известните dopers в историята на състезателни велосипеди са Ерик де Vlaeminck и Йохан ван
дер Велде. И двамата са напълно пристрастен към amphitamines. След кариерата си и двете са били арестувани,
трябваше да направя известно време и претърпя детоксикация. И двамата са много шампиони, спечелиха много
раси и са били изследвани много пъти. Нищо не е по-лесно да се открие от amphitamines. Де Vlaemynck
преминали всички тестове на наркотици лесно, Ван дер Велде е задържан веднъж - но те не са намерили следи от
amphitamines, но на steroides. Как го правят? Аз не знам. Дали са го купя на разстояние? Може би.
Според Жан-Кристоф Currit положителен тест може да се купи в разстояние от 1990 г. за да се четиредесет
шестдесет хиляди франка. Той се положителни проби в Париж-Bruxelles, но благодарение на своя екип
управителя, който го е затрупан.
Benjo Maso
"нас" <us@wethey.com> пише в съобщението новини: bcarn3 $ 29е $ 1@terabinaries.xmission.com ...
>
> Така че аз имам един въпрос: когато един чудо, не rumsas получите представа, че могат да карат Гранд Тур
> Легирани до хрилете на ЕПО и преминават допинг контрол? Сега всеки има подозрения, че rumsas се качи на
> Турне миналата година на ЕПО - не само че си hemato. увеличение в сравнение с хода на турне, но има
> Жалко е, че инцидента с трупа на жена си, пълна с екстри. И все пак, някак си, runsas
> Успяла да прехвърли си наркотици тестове на турне - и той изпитва най-малко два пъти, като припомни, аз. Един
> Години по-късно, rumsas показва до джиро. Отвежда ЕПО да се вози достатъчно добре, за да запази поста си - той
> Не са особено звездна джиро, но достатъчно почтени. И тогава, в това, което трябва да е бил
> Изненада, тестове положителни. Как може да се обясни това? Пропуски на дрога тестове в турнето. Провали в
> На джиро. Малко те кара да се чудя какво точно те са за тестване на турне. Може би те просто
> Хвърля проби, веднага щом те имат фотосесия на всички, докладване за изпитване? Вещи
>, Че да отидеш Hmmm ...
>
> Galdeano и все още е забранен за френски състезания лекарствата за астма ..............
Не забравяйте, че само няколко от множество лекарства установено с г-жа Rumsas са повишаване ефективността.
Останалите?
Ще Предполагам, че са някои маскиране агенти. Аз също така ще Rumsas Предполагам, че не разполагат с ресурси да
разбера кои от тях работят най-добре.
Просто ми предположения, не се работи прекалено нагоре.
Може би той кръвта подсилен с болната му майка в закона кръвта и урината включен с нея урината.
>
>, Че да отидеш Hmmm ...
>
>
> Benjo Maso написа:
>> "Скот Хендрикс" <hendricks_scott@hotmail.com> пише в съобщение
>> Новини: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
>>
>>> Да, знам, че трябва да чакам за "резултатите Б" проба, но ...
>>>
>>> Rumsas е боклук!
>>>
>>> Виж историята Velonews.
>>>
>>> Аз не съм много сигурен са изненадани от това.
>>
>>
>> Аз съм изненадан. За важна ездачи раси са обикновено като само лекарства, които не могат да бъдат
>> Открити. И Rumsas знае, разбира се, че той е лесна мишена. Чудя се какво се обърка.
>>
>> Benjo Maso
>>
>
> Каква изненада. Обзалагам се, че си извинение ще бъде той беше създаден ..... като Меркс на старите ......
Четох в книга днес, че Ланс Армстронг твърди, живота суспензия за Rumsas, ако той наистина
положителни проби за 2-ри път в 1 година.
"Кени" <gelei2001@hotmail.com> написа
> Четох в книга днес, че Ланс Армстронг твърди, живота суспензия за Rumsas, ако той наистина
> Положителни проби за 2-ри път в 1 година.
Не, didn't прочетете това. Rumsas не е намерен положителен през миналия сезон. Така че със сигурност Ланс didn't кажа
това по този начин.
Bart написа:
> "Кени" <gelei2001@hotmail.com> написа
>> Четох в книга днес, че Ланс Армстронг твърди, живота суспензия за Rumsas, ако той
>> Действително положителни проби за 2-ри път в 1 година.
>
> Не ви didn't прочетете това. Rumsas не е намерен положителен през миналия сезон. Така че със сигурност Ланс didn't го кажа
> По този начин.
>
И това не е работа Ланс да предполагат употребата на допинг наказания. Тя ще го нужно е просто да се затвори piehole
и расата му под наем.
В статия <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com>, "Кайл легат"
<legatek@sympatico.getridofthis.ca> написа:
> И това не е работа Ланс да предполагат употребата на допинг наказания. Тя ще го нужно е просто да се затвори
> Piehole и расата му под наем.
Ние трябва да аплодираме всички бегач активизиране и се предполага, че измамници твърда забрана. Стига това
не пресича "спандекс линия" (препратка към полицията синя линия).
chiefhiawatha написа:
>
> В статия <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com>, "Кайл легат"
> <legatek@sympatico.getridofthis.ca> Написа:
>
>> И това не е работа Ланс да предполагат употребата на допинг наказания. Тя ще го нужно е просто да се затвори
>> Piehole и расата му под наем.
>
> Трябва да аплодираме всички бегач активизиране и се предполага, че измамници твърда забрана. Стига
> Това не пресича "спандекс линия" (препратка към полицията синя линия).
Ланс трябва да знаят, че каквото и каза ще бъдат изхвърлени обратно в лицето му, ако той някога е замесено.
ако аз бях чисто състезателни Бих тече в устата ми като не е имало утре срещу всички druggies. ако
те не харесват това те биха могли да ми целуват задника чисто .....
"Дейвид Райън" <bikerpackman@hotmail.com> пише в съобщението новини: 3EECEA64.9BB7FB78 @ hotmail.com ...
> Chiefhiawatha написа:
>>
>> В статия <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com>, "Кайл легат"
>> <legatek@sympatico.getridofthis.ca> Написа:
>>
>>> И това не е работа Ланс да предполагат употребата на допинг наказания. Тя ще подобава
него
>>> Просто да затвори piehole и расата му под наем.
>>
>> Трябва да аплодираме всички бегач активизиране и се предполага, че измамници твърда забрана. Стига
>> Това не пресича "спандекс линия" (препратка към полицията синя линия).
>
> Ланс трябва да знаят, че каквото и каза ще бъдат изхвърлени обратно в лицето му, ако той някога е замесено.
JTN написа:
>, Ако бях аз чисто състезателни би влязло в устата ми като не е имало утре срещу всички druggies.
>, Ако те не харесват това те биха могли да ми целуват задника чисто .....
>
Това не би било твърде чисти след като тичам в канавката на няколко пъти.
тогава аз ще си взема чисти задника на канавка и удар в **** от невестулка, че ме крив.
и след това да му кажа да отида още малко стероиди, ако той иска да бъде в състояние да защити позицията си на наркотици пристрастен
самостоятелно срещу моя мъжествен чист задник ..... например rumsas, че ще ми отнеме около 10 секунди, за да чукам
нему, крадат си лекарства от джоба си, да ги продават и да ми момиченце се за добра вечеря с
печалбите ..... Hows, че за американската изобретателност?
"Кайл легат" <legatek@sympatico.ca> пише в съобщение
Новини: HXoHa.862 $ 5d.232939 @ news20.bellglobal.com ...
> JTN написа:
>> Ако бях състезателни чисти Бих тече в устата ми като не е имало утре срещу всички druggies.
>> Ако те не харесват това те биха могли да ми целуват задника чисто .....
>>
> Не би било твърде чисти след като тичам в канавката на няколко пъти.
"Дейвид Райън" <bikerpackman@hotmail.com> пише в съобщението новини: 3EECEA64.9BB7FB78 @ hotmail.com ...
> Chiefhiawatha написа:
>>
>> В статия <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com>, "Кайл легат"
>> <legatek@sympatico.getridofthis.ca> Написа:
>>
>>> И това не е работа Ланс да предполагат употребата на допинг наказания. Тя ще подобава
него
>>> Просто да затвори piehole и расата му под наем.
>>
>> Трябва да аплодираме всички бегач активизиране и се предполага, че измамници твърда забрана. Стига
>> Това не пресича "спандекс линия" (препратка към полицията синя линия).
>
> Ланс трябва да знаят, че каквото и каза ще бъдат изхвърлени обратно в лицето му, ако той някога е замесено.
Тогава проблемът тук е замесено ....... защото знаеш, че на френски ще замеси дори с вън
причина, доказателства или нещо друго ......
"Кайл легат" <legatek@sympatico.ca> пише в съобщение
Новини: HXoHa.862 $ 5d.232939 @ news20.bellglobal.com ...
> JTN написа:
>> Ако бях състезателни чисти Бих тече в устата ми като не е имало утре срещу всички druggies.
>> Ако те не харесват това те биха могли да ми целуват задника чисто .....
>>
> Не би било твърде чисти след като тичам в канавката на няколко пъти.
>
>
Или се bitched от LANCE като френски ездач, който се опита като проповядваше, че преди няколко лета.
Карл (явно ме бива в припомня имена)
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0