Обрив! СПЕШНА ПОМОЩ ИЗИСКВА.
Пълна версия: Обрив! СПЕШНА ПОМОЩ ИЗИСКВА.
Надяваме се това не е просто ми се, че страда от това дразни (неудобно) проблем, или може би това е!
В този рядък топлото време, че сме свидетели в момента, аз като че ли да получите обрив пот в
горната част на краката ми, точно между седалката област (без да е твърде графичен!). Ако някой знае от
лечение или превенция начин това да се случи, аз ще бъда много благодарен. Или това, или ще извършва
пеша като току-що слязъл от коня! Наздраве, смутено предварително, Джон
Зависи какво друго да правят разбира се, но малко на талк в шорти може да помогне.
Ian
> От: "John Smith" <johnnysmith@btinternet.com> Организация: БТ OpenWorld групи:
> Uk.rec.cycling Дата: Fri, 13-ти юни 2003 12:54:27 +0000 (UTC) Тема: обрив! СПЕШНА ПОМОЩ ИЗИСКВА.
>
>
> Надявам се това не е просто ми се, че страда от това дразни (неудобно) проблем, или може би
> Е! В този рядък топлото време, че сме свидетели в момента, аз като че ли да получите обрив пот
> В горната част на краката ми, точно между седалката област (без да е твърде графичен!). Ако някой
> Знае на лечение или превенция начин това да се случи, аз ще бъда много благодарен. Или това, или
> Аз нося на ходене като току-що слязъл от коня! Наздраве, смутено предварително, Джон
"Джон Смит" <johnnysmith@btinternet.com> пише в съобщението новини: bcchi3 $ jo0 $ 1@titan.btinternet.com ...
>
> Надявам се това не е просто ми се, че страда от това дразни
(неудобно)
> Проблем, или може би това е! В този рядък топлото време, че сме
изпитват
> В момента, аз като че ли да получите обрив, изпотяване в горната част на краката ми, точно между седалката област
> (Без да е твърде графичен!). Ако някой знае за лечение или превенция начин това да се случи, аз
> Ще бъда много благодарен. Или това, или аз нося на ходене като току-що слязъл от коня!
> Cheers, смутено предварително, Джон
Kamillosan крем за разранените зърна и пелена обрив - но също така работи по проблема ви. Незабавно облекчение!
През брояч на всяка аптека PK
Наздраве Пол, аз съм просто остър, за да аптеката!
"Джон Смит" <johnnysmith@btinternet.com> пише в съобщение
Новини: bcclp3 $ mhh $ 1@sparta.btinternet.com ...
> Cheers Пол, аз съм просто остър, за да аптеката!
>
Пълен очаква доклад!
PK
"Paul Kelly" <pgkelly@btinternetREMOVETHIS.com> пише в съобщение
Новини: bccm7g $ p87 $ 1@hercules.btinternet.com ...
>
> "John Smith" <johnnysmith@btinternet.com> пише в съобщение
> Новини: bcclp3 $ mhh $ 1@sparta.btinternet.com ...
>> Cheers Пол, аз съм просто остър, за да аптеката!
>>
>
>
> Пълен очаква доклад!
>
> PK
>
>
Но ни пощади JPEGs ......
Ще правите, не се притеснявайте! След това отново ..................
Ами поема там не е без велосипед да причини на обрив ;-)
Съхранявайте област * безупречно чисти * душ веднага след колоездене и се уверете, че да изсъхне
правилно. Талк може да помогне.
Тогава преди обличане колоездене шорти, гладка, някои Savlon / Germolene тип крем в тази зона.
Също така поддържа шорти безупречно чисти - Да се носи само веднъж преди миене.
Наздраве, Хелън е
~~~~~~~~~~
Това е изпратено от излишни имейл за изпращане на поща до нея е дъмпингов ми правилно може да бъде придобит от
з $**$*$ EL $ $ ** д н $ ** $ г $ ** $ O $ * $ $ $ ** т и $ ** $ IM п $ $ НЧ * @ от $ $ ** о LC $ $ $ о * * M * $ чрез премахване на
прекомерната за пари и слава
~~~~~~~~~~
wafflyDIRTYcatLITTERhcsBOX написа:
> Също така поддържа шорти безупречно чисти - Да се носи само веднъж преди миене.
т.е. закарам от работа в баба ....? ;-)
"wafflyDIRTYcatLITTERhcsBOX" <wafflycathcs@aol.comcomcom> пише в съобщение
Новини: 20030613173810.08487.00001117 @ MB-m24.aol.com ...
>> Т.е. закарам от работа в баба ....? ;-)
>
> Вземи си резервен чифт ;-)
>
> Cheers, Хелън е
>
>
> ~~~~~~~~~~
> Това е изпратено от излишни имейл за изпращане на поща до нея е дъмпингов ми правилно може да бъде придобит от
> H $**$*$ EL $ $ ** д н $ ** $ г $ ** $ O $ * $ $ $ ** т и $ ** $ IM п $ $ НЧ * @ долара ** о LC $ $ $ $ * о * M * $ чрез премахване на
> Прекомерната за пари и слава
> ~~~~~~~~~~
Носете шорти веднъж, след като премахнете immeadiately Ride (не искам да кажа на чай спрете все пак!). Душ като
възможно най-скоро. Използвайте Assos велур крем за зоната по време на езда и палто с Sudacrem след
къпане. Работи за мен.
Марк
"MSA" <onyerbikemark@yahoo.co.uk> пише в съобщението новини: bcebd3 $ ql3 $ 1@hercules.btinternet.com ...
>
> Носи къси панталони веднъж, след като премахнете immeadiately Ride (не искам да кажа на чай спрете все пак!). Душ като
> Възможно най-скоро. Използвайте крем за Assos велур
на
> Район по време на езда и палто с Sudacrem след къпане. Работилница за
мене.
>
>
> Марк
>
>
Какво прави "стойка OS" за после?
On Sat, 14-ти Юни, 2003 05:21:40 0000 (UTC), "MSA" <onyerbikemark@yahoo.co.uk> написа:
> Носи къси панталони веднъж, след като премахнете immeadiately Ride (не искам да кажа на чай спрете все пак!). Душ като
> възможно най-скоро. Използвайте Assos велур крем за зоната по време на езда и палто с Sudacrem след
> къпане. Работи за мен.
Намирам, че ако душ преди и след езда и се уверете, че шорти са чисти и сухи, и
за предпочитане изсъхне между каране по езда за работа и у дома, не е реален проблем. Никога не съм
трябваше да се използва някоя от тези фантазия кремове и препарати. Но тогава аз обикновено само езда на къси разстояния
(до 30 мили), като само от време на време 80-100 мили излет.
Момче
===
** ВНИМАНИЕ ** Този публикуване може да съдържа следи от ирония. http://www.chapmancentral.com (http://www.chapmancentral.com/) Предварителни
забележка: ADSL услуга в процес на прехвърляне към нов доставчик. Очевидно ще има една седмица на престой
между инженер премахване на услугата БТ "АД и на една и съща инженер свързване на едно и също оборудване по
една и съща линия в една и съща валута и то за плащане към новия доставчик.
В новините: a9DGa.17808 $ n93.128800895 @ News-text.cableinet.net, Orienteer
<orienteeruk@NOSPAMhotmail.com> въвели:
> "MSA" <onyerbikemark@yahoo.co.uk> пише в съобщението новини: bcebd3 $ ql3 $ 1@hercules.btinternet.com ...
>>
>> Носи къси панталони веднъж, след като премахнете immeadiately Ride (не искам да кажа на чай спрете все пак!). Изливам
>> Възможно най-скоро. Използвайте Assos велур крем за зоната по време на езда и палто с Sudacrem
>> След къпане. Работи за мен.
>>
>>
>> Марк
>>
>>
>
> Какво прави "стойка OS" за после?
Операционна система?
Тони
--
http://www.raven-family.com (http://www.raven-family.com/)
"Всички истина минава през три етапа: Първо, тя се подиграват. Второ, тя е бурно се противопостави.
И накрая, тя е приета като очевидно. "Артур Шопенхауер
"Само zis Гай, знаеш ли?" <guy.chapman@spamcop.net> пише в съобщение
Новини: t73mevgecedo02gceoe1jece16rm6otmq4@4ax.com ...
> On Sat, 14-ти Юни 2003 05:21:40 +0000 (UTC), "MSA" <onyerbikemark@yahoo.co.uk> написа:
>
>> Носи къси панталони веднъж, след като премахнете immeadiately Ride (не искам да кажа на чай спрете все пак!). Изливам
>> Възможно най-скоро. Използвайте крем за Assos велур
на
>> Район по време на езда и палто с Sudacrem след къпане. Работилница за
мене.
>
> Намеря, че ако душ преди и след езда и се уверете, че шорти са чисти и сухи,
> И за предпочитане да изсъхне между каране по езда за работа и у дома, не е реален проблем. Имам
> Никога не трябваше да се използва някоя от тези фантазия кремове и препарати. Но тогава аз обикновено само езда кратко
> Разстояния (до 30 мили), като само от време на време 80-100 мили излет.
>
> Гай
> ===
> ** ВНИМАНИЕ ** Този публикуване може да съдържа следи от ирония. http://www.chapmancentral.com (http://www.chapmancentral.com/) Предварителни
> Забележка: ADSL услуга в процес на прехвърляне към нов доставчик. Очевидно ще има една седмица от
> Престой между инженер премахване на услугата БТ "АД и на една и съща инженер свързване на една и съща
> Оборудване на една и съща линия в една и съща валута и то за плащане към новия доставчик.
Аз обикновено се установи, че аз съм ОК докато се на километрите. Аз започнете да получавате проблеми след няколко 100
мили дни.
Марк
On Sat, 14-ти Юни, 2003 20:29:15 0000 (UTC), "MSA" <onyerbikemark@yahoo.co.uk> написа:
> Аз обикновено се установи, че аз съм ОК докато се на километрите. Аз започнете да получавате проблеми след няколко 100
> ден мили.
Това звучи справедливо. Аз направи точка за поддържане и почистване в тези области, така или иначе. Ние сме мъртви и докаран
да биде ;-)
Момче
===
** ВНИМАНИЕ ** Този публикуване може да съдържа следи от ирония. http://www.chapmancentral.com (http://www.chapmancentral.com/) Предварителни
забележка: ADSL услуга в процес на прехвърляне към нов доставчик. Очевидно ще има една седмица на престой
между инженер премахване на услугата БТ "АД и на една и съща инженер свързване на едно и също оборудване по
една и съща линия в една и съща валута и то за плащане към новия доставчик.
> Това звучи справедливо. Аз направи точка за поддържане и почистване в тези области, така или иначе. Ние сме мъртви и докаран
> Да биде ;-)
>
> Гай
Добре е за пране на мръсни обувки в МТБ :-)
Марк
On Sat, 14-ти Юни, 2003 21:47:13 0100, "Само zis Гай, знаеш ли?" <guy.chapman@spamcop.net> написа:
> Това звучи справедливо. Аз направи точка за поддържане и почистване в тези области, така или иначе. Ние сме мъртви и докаран
> да биде ;-)
>
Е, ако ще запази производството на въглища в банята ...
Вода, сапун, кърпа, талк, е това, което казвам аз.
Джеймс
--
http://homepage.ntlworld.com/c.butty/Dscf0632.jpg
On Sat, 14-ти Юни, 2003 21:47:13 0100, "Само zis Гай, знаеш ли?" <guy.chapman@spamcop.net> написа:
> да биде ;-)
Проклятие! Мислех, че е footbath. :-)
--
Дейв ...
"Джон Смит" <johnnysmith@btinternet.com> пише в съобщение
Новини: <bcchi3$jo0$1@titan.btinternet.com> ...
> Надявам се това не е просто ми се, че страда от това дразни .....
Не, това съм аз, както и :-(
Аз бях на док за съвет по този въпрос и той посочи, че тя може да бъде гъбична инфекция.
Без да става прекалено графичен - като спортист крак с болка, а ако сърбеж.
Курсът на Crean Canestan (достъпни в борбата) е работил за мен. Махни не крема на
"други" форми ;-)
Май ви бъде по-добре в най-скоро, Робърт
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0 -
TalkFinance.net