Всеки улов днешната статия в "Таймс", където Ричард Sandomir се оплаква, че обхватът OLN
не е "основни" достатъчно и "погрешно" грижи за колоездене ентусиасти? Той взривове Фил и Пол (той
наричаше и Павел "Джеф") за неизпълнение на задължението да се обясни как хората "се присъединят към" спринт. Как много досадно!
http://www.nytimes.com/2003/07/08/sports/tennis/08sandomir.html
Това беше достатъчно да ме накара огън на разстояние писмо до редактора. Нямам представа дали той ще бъде публикуван (I
подозирам, не):
До редактора:
Ричард Sandomir ("две покани за различни по колоездене и тенис", 8-ми юли, 2003 година) да помислите
изучаване на малко повече за колоездене преди оплакват от commentating. Никога не съм някога
Някой скачат с моя помощ, когато понеделник вечер по футбол коментатори не успяват да обяснят колко точки на
Тъчдаун е, или защо този човек в крайна сметка зона просто да си коляното надолу. И защо не? Защото отпадъци
по време на футболните фенове, всички от които вероятно знаят основните правила на играта, преди да реши да
Търси инча Така че аз не гледам понеделник вечер по футбол, но до до OLN пое на обиколка, аз не са имали
спортно шоу за мен, колоездене ентусиасти.
Колоездачите са, в продължение на години, толерирани ужасно обиколка в обхвата на ABC и ESPN, чиито 30минути дневно
Обиколка предаването се състои от 11 минути панорамен дисплей на френските провинции и
История на етапа на започване и градове цел девет минути на фона на човека интерес дискусия
един от чуждестранните колоездачи и семейството му, така че средният американец зрителят може да се свържете с
резултат, и тогава, може би, на две минути Край на състезания. Единственият начин да получите достъп до интелигентни
коментари, идващи от Европа, ако някой хубав колоездач в Англия отбелязва уеб камера му по негова
TV. Аз не съм единственият колоездач, който е буквално гледания часа на Тур дьо покритие Франция крив в
пет секунди все още график улавя, без звук в интернет. Но сега, мрежата е най-накрая осъзнах
че това, което искаме е компетентна велосипедисти, мъдра дискусия по света е най-запознат английски
говори колоездене коментатор, Фил Liggett, който се подпомага чудесно от дългогодишния си съвместен домакин
Павел не, Jeff, Sherwen. Освен това, Боб Roll, цветът коментатор, е да губите време обяснява
на основата на не-толкова-колоездене-разбирам си сътрудничество коментатор във всеки случай (чиято единствена роля изглежда е да поиска Боб
създаване софтбол тактически въпроси.) Днес, Боб обясни ешелони и pelotons. Надявам се г-н Sandomir
гледах.
Моето предложение на г-н Sandomir: Или гледате и да се насладите, учене в движение, или да научите първи, а след това
гледам и да се насладите, но не предполагат, че колоездене фенове седя до основни обяснения на правилата
когато Предпочитам Фил и Пол прекарват времето ни казва повече информация от голямата си колективни
познаване на велосипед.
Боб M
На 8-ми юли, 2003 год. 11:34:45 -0700, Трейси <lthirsch@worldnet.att.net> написа:
> Някой улов днешната статия в "Таймс", където Ричард Sandomir се оплаква, че обхватът OLN
> Не е "основни" достатъчно и "погрешно" грижи за колоездене ентусиасти? Той взривове Фил и Пол
> (Той наричаше и Павел "Джеф") за неизпълнение на задължението да се обясни как хората "се присъединят към" спринт. Как много досадно!
> Http://www.nytimes.com/2003/07/08/sports/tennis/08sandomir.html
>
>
Е, ако той ще гледам цялото състезание по дяволите, той щеше да разбера какво става. Как трудно е да разбера
как хора се присъединят към спринт? Нещо повече, говорителят ще ви кажа (поне те направиха за
Джиро) Защо има спринтьори, катерачи и обща лидери. Те ще ви кажа, когато едно лице е
нечие колело и защо.
-
Боб M в CT Премахване на "x." за отговор
Nev Шей
lthirsch@worldnet.att.net (Трейси) пише в новините: 9143c85e.0307081034.4bdbb95c @ posting.google.com:
> Някой улов днешната статия в "Таймс", където Ричард Sandomir се оплаква, че обхватът OLN
> Не е "основни" достатъчно и "погрешно" грижи за колоездене ентусиасти? Той взривове Фил и Пол
> (Той наричаше и Павел "Джеф") за неизпълнение на задължението да се обясни как хората "се присъединят към" спринт. Как много досадно!
Мисля, че от "основните" и "обслужваща колоездене ентусиасти", той означава, че те не разполагат с 3.4 на
Покажи посветени на тези очарователни теми като барети, вино, Бри, както и всички останали пух, че е попълнено
TDF показва предварително OLN. В копелета действително имат нерви да се покаже състезания!
Те може би просто нека този клоун Sandomir пиша като контрапункт на Abt.
НЧ
Брайън Филипс
Вашият сравнение с футбола е добър, въпреки че футболът е толкова основно, че това е очевидно,
Затова коментаторите не губите време, обяснява основите на спорта. По-добро сравнение може да се
Формула 1 с автомобилни състезания, където коментаторите не говорим до зрителите-вместо това те поемат
справедлива стойност на знания от страна на зрителите по отношение на технологията на автомобили,
правила, екипите и др F1 фенове без съмнение би се бесен, ако коментаторите приема никакви познания
на спорта и разговаря с публиката като че ли са всички зрители първи път.
Граблива птица
Трейси написа:
>
> Това беше достатъчно да ме накара огън на разстояние писмо до редактора. Нямам представа дали той ще бъде публикуван (I
> Не подозират):
>
> До редактора:
Да, точно за това, което каза. Аз бях забелязал усилия от страна OLN да предостави повече информация фон
по време на покритие. Те са dumbed определяне на коментар Тад този път. Това не е добра
достатъчно за невеж и нетърпелив. Ако тези нови зрители са нещо като мен, те ще бъдат още
по-любопитни да разберете това, което всички тези думи и въпроси, да кажа, и продължи да гледам. Аз не
мисля OLN трябва да се опита всичко, което трудно да кука тези нетърпеливи достатъчно, за да се откажат от гледане, само защото
всеки въпрос не е отговорено.
-
-
Лин Уолъс http://www.xmission.com/ ~ lawall "Аз не съм горд. Ние наистина не са направили всичко, което
може да защитим нашите клиенти. Нашите продукти просто не са създадени за сигурност. "- Microsoft вицепрезидент в
Зареждане на Windows OS развитие, Брайън Валентин.
Граблива птица
Теле-бързо решаване помощ ще бъде гладък, но моля, не на живо. Твърде разхвърлян и динамична да го пробвам
на живо. Мисля, че това изисква значителни скрити инфраструктура излъчване, така че може би през следващата година Bobke
могат да се направят някои нещо кратко повторения.
-
-
Лин Уолъс http://www.xmission.com/ ~ lawall "Аз не съм горд. Ние наистина не са направили всичко, което
може да защитим нашите клиенти. Нашите продукти просто не са създадени за сигурност. "- Microsoft вицепрезидент в
Зареждане на Windows OS развитие, Брайън Валентин.
Bikerecker
> До редактора:
Ница писмо, добре поставени. Може би времето ще ви наемат, чувам те търсят умни млади
писатели. Грег
Матю Mitchel
lthirsch@worldnet.att.net (Трейси) пише в съобщението
Новини: <9143c85e.0307081034.4bdbb95c @ posting.google.com> ...
>
> Това беше достатъчно да ме накара огън на разстояние писмо до редактора. Нямам представа дали той ще бъде публикуван (I
> Не подозират):
Тук е мое.
Относно: Знаете Ричард Sandomir действително гледате OLN на Тур обхват? До: sports@nytimes.com на
излъчване Ричард Sandomir прегледи през юли 8 пъти трябва да е различно от предаването I
гледане. Или това, или той не е разплащателната внимание на всички. Ако той беше се обръща внимание, той
ще са чули Павел Sherwen (не "Джеф Sherwen") доклад, в който екипите са организирането на конкурса на
спринт бонус време, за да дойде на километър, или надолу по пътя, и той би видял банери по-горе
на пътя и линията на рисувани по пътя към финала на спринт. Той не гледат
част от програмата, където е показано цялото трасе, включително и трите бонус спринтове,.
Ако Sandomir гледах за повече от минута-две по време на втория етап, той щеше да
изслушани всички коментатори обсъждаха дали или не на две ездачи, които са откъснали в много
началото на деня ще успеят да престои преди peloton целия път до финала, или дали
те ще бъдат уловени в последните километри. Той също така ще има повече от един път чух Ligget и
Sherwen, и колега Боб Roll, обясни тактиката на такива дълги breakaways, и как са
намерила напред, защото никой друг отбор почувствах необходимост да ги гонят, стига да останат достатъчно близки за
екипи на спринтьора да запълни празнотите преди финала.
Или Sandomir се обърнаха към историята с орисан заключението, че колоездене е твърде
объркващо за американските телевизионни зрители да разберат, или той не е направил никакви усилия на всички до
Слушай и се учи.
Имам етап на лента в случай, редактори искате да видите само излъчване.
Джоузеф Cipale
Raptor написа:
>
> Трейси написа:
>> Някой улов днешната статия в "Таймс", където Ричард Sandomir се оплаква, че OLN
>> Покритие не е "основни" достатъчно и "погрешно" грижи за колоездене ентусиасти? Той взривове Фил
>> И Павел (той наричаше и Павел "Джеф") за неизпълнение на задължението да се обясни как хората "се присъединят към" спринт. Как много
>> Досадно! http://www.nytimes.com/2003/07/08/sports/tennis/08sandomir.html
>>
>> Това беше достатъчно да ме накара огън на разстояние писмо до редактора. Нямам представа дали тя ще бъде публикувана
>> (Аз не подозират):
>>
>> До редактора:
>
> Да, точно за това, което каза. Аз бях забелязал усилия от страна OLN да предостави по-заден план
> Информация по време на покритие. Те са dumbed определяне на коментар Тад този път. Това не е
> Достатъчно добър за невеж и нетърпелив. Ако тези нови зрители са нещо като мен, те ще бъдат
> Още по-любопитни да разберете това, което всички тези думи и въпроси, да кажа, и продължи да гледам. Аз
> Не мисля, че OLN трябва да се опита всичко, което трудно да кука тези нетърпеливи достатъчно, за да гледат само
> Защото всеки въпрос не е отговорено.
>
Което, ако се замислиш по-горе stamtenet, е показателен за гледането на телевизия заедно с американския
Култура като цяло, не?
"Дай ми го бързо! Аз нямам време да се запознаят с него! Кажи ми всичко, което трябва да знаете !!!!"
Просто ... наблюдение от на запад ...
Джо
-
#------------------------------------------------- ---------# Penguinix Consulting #
#------------------------------------------------- ---------# Разработка на софтуер, QA и тестването. #
# Linux поддръжка и обучение. # "Не бой на пингвина!" #
#------------------------------------------------- ---------# Регистриран Linux потребител: # 309247
# Http://counter.li.org (http://counter.li.org/) # --------------------------- -------------------------------#
Едуард Waffle
Джоузеф Cipale пише в съобщението <3F0C36E4.74391A87 @ aracnet.com> ...
> Raptor написа:
>>
>> Трейси написа:
>>> Някой улов днешната статия в "Таймс", където Ричард Sandomir се оплаква, че OLN
>>> Покритие не е "основни" достатъчно и "погрешно" грижи за колоездене ентусиасти? Той взривове Фил
>>> И Павел (той наричаше и Павел "Джеф") за неизпълнение на задължението да се обясни как хората "се присъединят към" спринт. Как много
>>> Досадно!
http://www.nytimes.com/2003/07/08/sports/tennis/08sandomir.html
>>>
>>> Това беше достатъчно да ме накара огън на разстояние писмо до редактора. Нямам представа дали тя ще бъде публикувана
>>> (Аз не подозират):
>>>
>>> До редактора:
>>
>> Да, точно за това, което каза. Аз бях забелязал усилия от страна OLN да предостави по-заден план
>> Информация по време на покритие. Те са dumbed определяне на коментар Тад този път. Това не е
>> Достатъчно добър за невеж и нетърпелив. Ако тези нови зрители са нещо като мен, те ще бъдат
>> Още по-любопитни да разберете това, което всички тези думи и въпроси, да кажа, и продължи да гледам. Аз
>> Не мисля, че OLN трябва да се опита всичко, което трудно да кука тези нетърпеливи достатъчно, за да гледат само
>> Защото всеки въпрос не е отговорено.
>>
>
> Което, ако се замислиш по-горе stamtenet, е показателен за гледането на телевизия заедно с американския
> Култура по принцип, нали?
>
> "Дай ми го бързо! Аз нямам време да се запознаят с него! Кажи ми всичко, което трябва да знаете !!!!"
>
Обхватът OLN на TDF е концентрирана само гледането на телевизия прави през цялата година. Трябва да ъпгрейд ми
пакет кабел, за да OLN, което съм правил през юли за последните три години.
Аз не знам много за цикъл състезания - но аз знам, че TDF е невероятно събитие, което трябва да бъде
предмет на по-високо ниво да го направя правосъдието. Кои OLN прави.
Няма да има никакъв смисъл да гледате, ако се обърна към идиотизма на (например) на обхвата САЩ
на Олимпийските игри.
Това е първият ми пост на тази дискусионна група - аз съм го прочетете за няколко дни и съм изумен
как по темата, информационни и без пламък (относително), че е в сравнение с други, които чета или пост.
Джеф Потър
Тя изглежда като Санди можеше да отиде в друга стая и попита защо Сам предаването обхваща TDF
като го прави. Сам е бил писмен вид задълбочен, разбира доклади TDF за NYT в продължение на няколко десетилетия.
Има ли Дядо оплакват Само не кетъринг достатъчно за начинаещи?
-
Джеф Потър
* Out Your * таен http://www.outyourbackdoor.com (http://www.outyourbackdoor.com/) за модерни folkways и култура възраждане ...
... Предлагане "малък свят" виждания за велосипеди, лъкове, книги, филми ... ... Нови книги с участието на: XC ски
култура, Персийския залив крайбрежие трилър велосипеди сгъване ... с радикални романи идва! ... Оригинал
за сваляне музика ... и статии в изобилие! плюс национално "Зад пътя Поразени" пътуване форуми!
HOLY пуши!
Джон Spann
Трейси написа:
>
> Това беше достатъчно да ме накара огън на разстояние писмо до редактора. Аз не
<Парченце TDF неща)
> Моето предложение на г-н Sandomir: Или гледате и да се насладите, учене в движение, или да научите първи, а след това
> Гледам и да се насладите, но не предполагат, че колоездене фенове седя до основни обяснения на правилата
> Когато Предпочитам Фил и Пол прекарват времето ни казва повече информация от голямата си колективни
> Познаване на велосипед.
Това е наистина не се различава от глупости чух по NPR онзи ден с Франк Deford и
интервю с мама Тайлър Хамилтън и татко. Уау. Нека да Rush да купувате-късно Спорт
Илюстрирана и да гледате ESPN4 тази вечер.
Джон
Дейвид Райън
Трейси написа:
>
Не мисля, че той се е ползвал да бъдат принудени да гледат за статията.
Уейн Pein
Трейси написа:
>
Ироничен как Sandomir се оплаква, че покритието не е основен, но той получава името Павел не е наред. Не е ли
това достатъчно индикации, че той не обръща внимание? Или той е просто глупав? Или и двете?