Крак болка след Превключи на Clipless Педали
Пълна версия: Крак болка след Превключи на Clipless Педали
Купих си първата наем път преди няколко месеца и да поставят малко над 1000 мили го с маратонки и редовни ол "BMX стил педалите. Най-накрая имам някои Speedplays и след 4 вози на около 25 мили всеки, иска ми се е старият педалите обратно. По време на езда, левия крак чувства на огън и когато се събудя след това следващата сутрин Иска ми се да го отсече. Когато аз съм всъщност езда, че се чувства като дясната ми крак се прави цялата работа, и аз се чувствам като левия ми крак трябва да бъде още по-назад на педала. Единственият начин мога да обясня, че би било да си представим спринтьор (писта и поле) върху стартовата блокове (как те започват с единия крак пред другия). Знам, че това не е добра аналогия, но мисля, че би било по-удобно, ако сферата на дясната ми крак е подравнена върху педала (как е в момента) и на пръстите на левия ми крак са подредени над левия педал .
Има ли някой опит болка като това след преминаването към clipless?
Това ли е нещо, което може да коригира механично, или имам проблем с моята техника върти педалите, че имам нужда да се определи?
Благодаря за всички съвети.
Купих си първата наем път преди няколко месеца и да поставят малко над 1000 мили го с маратонки и редовни ол "BMX стил педалите. Най-накрая имам някои Speedplays и след 4 вози на около 25 мили всеки, иска ми се е старият педалите обратно. По време на езда, левия крак чувства на огън и когато се събудя след това следващата сутрин Иска ми се да го отсече. Когато аз съм всъщност езда, че се чувства като дясната ми крак се прави цялата работа, и аз се чувствам като левия ми крак трябва да бъде още по-назад на педала. Единственият начин мога да обясня, че би било да си представим спринтьор (писта и поле) върху стартовата блокове (как те започват с единия крак пред другия). Знам, че това не е добра аналогия, но мисля, че би било по-удобно, ако сферата на дясната ми крак е подравнена върху педала (как е в момента) и на пръстите на левия ми крак са подредени над левия педал .
Има ли някой опит болка като това след преминаването към clipless?
Това ли е нещо, което може да коригира механично, или имам проблем с моята техника върти педалите, че имам нужда да се определи?
Благодаря за всички съвети.
Аз не съм напълно сигурен какъв ти е проблема. В клин трябва да бъдат разположени почти под топката на крака си. Аз Ви предлагам да отидете до най-добрите под наем магазин във вашия район и има някой да настроите с правилно позициониране на колелото, педали и др Казахте, че си крака се чувства като това е в пламъци? Когато си в коляното, теле, и т.н. Също така, опитайте се да свържете Speedplay и explace това, което изпитват и помоли за помощ.
Въпреки че е основно предимство на clipless е фактът, можете да дръпнете и просто натиснете надолу върху педала, имам си чул, не трябваше да спра твърде силно. Чувал съм, че тя се влива в краката наистина лошо и се поставят на ненужно напрежение в мускулите. Сега, аз съм сигурен, че това зависи от ездача, някои предпочитат допълнително тегли, други може сега. Аз лично просто педал и прави каквото е, че аз правя. Така че това ново предимство на clipless педалите може да бъде част от причината за болката ти. Намирате се използва мускулите на различни гледни точки, отколкото са били преди. Така че пазете се има предвид, че ... и определено отида да си ключалки правилно разположени, че прави огромна разлика в ефективността.
-Бил
Благодаря за всички advice.It е със сигурност един механичен проблем. Знаете промените седло височина, когато сте включен педалите? Разстоянието от крака си до центъра на педала на шпиндела, ще бъдат различни с всеки от двата настройки и когато ви е включен вероятно сменили ефективната височина седло. Десния крак срещу левия крак проблем звучи като несъответствие крака дължина. Преминаване към clipless педалите може да направи нещо подобно, че много по-забележимо, тъй като на твърдите ограничения. Ако мислите, че може да бъде случаят, професионален монтаж-вероятно е в ред. Проблемът обикновено могат да бъдат определени чрез поставяне shims под една от вашите ключалки.
Аз не знам разликата в стека височина, но промяна в педала да променят ефективната височина на седалката. Тя може да бъде speedplays са по-ниски, отколкото на платформата педали, които сте използвали. Краката са използвани за позицията, която имаше. Можете промени педалите и обувки, промяна на крака си позиция. Сега сте страдание. Какво трябва да направите, е да се определи дали трябва да преместите мястото си определени леко, на няколко сантиметра, или така че може да направи света на разликата. Има също е възможно проблема с разликата крак дължина, изискващи различна позиция клин за всяка обувка да се компенсира.
Има и друг проблем. Той може да ви бъде въртене на педалите с clipless води до коляното си, за да завъртите неправилно (с наляво-надясно, движение). Да отида в добър магазин под наем, че ще провери годни позиция и анализирате въртене на педалите въз основа на вашия въпрос болки в крака.
Благодаря за помощта, аз ще взема своите съвети и да се прикрепят на LBS.
Един друг въпрос, който е почти винаги се пренебрегва привеждане в съответствие на крак по отношение на оста на педала. По-често, отколкото не, хора, привеждане в съответствие на крака, за да бъде добре площад на оста на педала. Това не е идеалното място за всеки човек. Много от нас са незначителни недостатъци в нашите стави, които причиняват подножието / фута да се превърне в или извън зависимост от индивида. Дори и с възможности за странично движение на педала на нови системи, все още можете да имате проблеми. Като треньор и консултант по физиотерапия колоездене, свързани с наранявания, винаги съм се създаде ключалки, така че средната точка на странично движение на клин места в подножието на един ъгъл на възможно най-близо до ъгълът, под който попада в подножието естествено, когато се разхождах. Чрез използването на този метод, са имали никакви оплаквания за проблеми, свързани с позиция. Най-общата позиция е с пръсти като припомня,. Ако това е прекалено дори може да е необходимо да се удължава педал оси, за да може глезена, за да изчистите манивела (абсолютно най-лошия сценарий). Ако този ротационен аспект не е вярно това може да предизвика aggrevation на нервите, които причиняват усещанията ви са описани. Аз също трябва да се отбележи, че огромното мнозинство СРЕЩА's, че са се занимавали с, са наблюдавани да пренебрегват физическите лица въртене и привеждане на всички въпроси, по същия начин, вероятно поради липса на специални знания или биомеханични може би защото по-лесно. Което някога да е, това не е правилния метод.
Благодаря за помощта, аз ще взема своите съвети и да се прикрепят на LBS.
Също така не забравяйте ви не премине към "Стандарт" clipless педал, но със свободен оборотен капитал. Когато се променя на Speedplays след езда Изглежда в продължение на много години, се чувствах като "въртене на педалите на icecubes" за първите няколко колесници. При фрий-флоут (без пружина центриране), вярват по-ниски мускулите крака трябва да се научат да stablize на крака.
В speedplay нули работа глоба за мен, но сте прочели, че някои хора не могат да се приспособят към фрий-флоута, а всъщност имат повече проблеми в коляното като резултат.
Имах подобен проблем през миналия сезон, и аз го решават с няколко LeWedges на нарушител обувки. Утре имам app't за да получите професионален монтаж клин, така че ние ще видите колко добре съм предположил.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0 -
TalkFinance.net