PDA

Panniers VS Ремаркета

Пълна версия: Panniers VS Ремаркета

imagesinthewind

За тези, които са използвали panniers както и ремаркета, които ви хареса най-много?
Кой работи по-добре за вас?

Благодаря за инфо!

stokell

За тези, които са използвали panniers както и ремаркета, които ви хареса най-много?

Благодаря за инфо! Дори не искаме!

Изглежда има два лагера и не конвертира.

Аз никога няма да помисли за ремарке за опознаване. Нежелана запълва пространството, които имате. Ако имате допълнително пространство, не, ти ще си помислят внимателно за изпълнението около този удар до плувен басейн може да се използва, ако времето е добро.

Това е много по-Зен да пътуват минимално. Също така, по-малко хора ще точка към вас и се смеете натоварване.

daveornee

Благодаря за инфо!
Съм направил както и да видите предимства / недостатъци и с двете.
Panniers са по-леки и изискват повече дисциплина в опаковка / организация.
Ремаркета са по-тежки / бавно, но ви позволи да хвърля позиции в огромен сак и го яздя.
Аз се върнах на стомана Tubus рафтове и Ortlieb panniers. По-леки и по-добре организиран е предимство за мен. Всеки тур ли да ми контролен лист и се опитайте да мислите за позиции мога да мине без.

stokell

Аз се върнах на стомана Tubus рафтове и Ortlieb panniers. По-леки и по-добре организиран е предимство за мен. Всеки тур ли да ми контролен лист и се опитайте да мислите за позиции мога да мине без. Това е моята мантра. А преди няколко години си купих на хай-енд Arkel (http://www.arkel-od.com/panniers/gt54/overview.asp?fl=1&site=cdn) panniers. Те действително ви позволи да не са дисциплинирани, защото можете да вземете нещата от дъното, без да се налага да дърпам всичко. Те също имат много джобове, така че можете да поддържате инструменти и прибори за готвене и подправки, отделно от вашето облекло и палатка (в моя случай; хамак). Обичам ги!

philso

Тръгнах с ремарке на първото ми турне. Аз все още е в гимназия и дори ням, отколкото съм аз сега. Разбира се, че затрупани по всякакви неща Мислех, че е необходимо. веднага след като се върнах от това турне, аз го продаде.

Днес се използват два panniers и стойка опаковка или просто камшик палатката и спални тампон на задния багажник. светлина, не особено обемисти и Споменах ли светлина?

това може да звучи като аз съм против ремаркета, но аз не съм. тя просто зависи от това какъв опит на турне, което искате, просто като къмпинг. Искате ли да спиш в натура, на края, вари до някои реални кафе, може би се пекат хляб царевица, изпържи до някои бекон и да се установят определени от потока с хубава книга, преди да излязат лагер, или се изправи и да се движи.

по същество, аз мисля, че се свежда до това, и то не е един или / или ситуация; повече като скала. Искате ли да се насладите на вашето време под наем или изключване на мотора? Ако просто трябва да има тази екстра подложка с дебелина спални, просторна шатра, холандски фурна, и нямате нищо против изтеглянето тежко ремарке, защото нямате нищо против, като много от паузи, ето какво трябва да направя. Ако искате да покрие някои сериозни разстояние, не искам да скъсам задника преминаване планините, и нямате нищо против да правиш без няколко удобства създание, придържайте се с panniers. http://www.cyclingforums.com/images/icons/icon12.gif

blackbird05

Лично аз съм в полза на panniers. Докато ремаркето е по-лесно да се опаковат в, тя може да бъде сериозна болка да теглят, ако пътувате един-тесни пътища песен. Вие сте също плащат за допълнително пространство за съхранение, като до гъвкавост, когато сте транспортиране на оборудването си. С panniers, можете да ги откачам и да ги хвърля заедно с наем на кола, автобус, влак или кутия за велосипеди за самолета. Ремаркето се нуждае от повече пространство и става още една "голяма работа" да се зареди.
Най-доброто от късмет с вашето решение!

imagesinthewind

Благодаря за отговорите.

В ЦО и аз ще около езерото Ери. В ЦО panniers казва, че ще бъде начин да отида. Аз съм добър начин да било, но аз съм вид страх, че на мотора ще приключи до нестабилна и трудно да се контролира.
Но ние ще видим, мисля, че започваш да се пробвате и двете през следващото лято и отивам за Weekenders и виждам кой ни харесва най-добрите.
Благодаря отново!

хавлиени prowse

Благодаря за инфо! G'day другар, аз използвам и двете. понякога на пътешествие от над 500k в храст и използването на предните и задните panniers и моята топка ремарке, основно за превоз на вода, тъй като няма много в моята област на света. Аз просто си купих нов наем път и първото нещо, което е монтирано и Боб шиш, така че сега мога да използвам моята топка зад наем път, когато искам. Харесва ми избор на метеорологични аз вземам panniers или Боб. любов и двете. но за смяна между мотори, (без кринолин стелажи за новия ми състезание под наем) на Боб е патици червата. отношение на Тери tmprowse@bigpond.com.au

Velotour

Аз винаги се използва panniers. Аз прочетох няколко цикъла турнета списания, в които някои tourers използвани panniers и други използвани ремаркета. В велосипедисти Четох всички са доволни от техните ремаркета, но доста малко като че ли са повтарящи се проблеми с местата, където ремаркето атакува с мотор.

В собствения ми мнение, а аз никога не са използвали ремарке, ремарке е по-голяма тежест и повече движещи се части, за почивка, и по-гуми да бъде прободен. Поддържане на турне възможно най-прости по моя начин. Добавяне на ремаркето и добавите проблеми, но подобно на други казваха, който се е възползвал от ремаркета, те изпълниха доста добре.

хавлиени prowse

Аз винаги се използва panniers. Аз прочетох няколко цикъла турнета списания, в които някои tourers използвани panniers и други използвани ремаркета. В велосипедисти Четох всички са доволни от техните ремаркета, но доста малко като че ли са повтарящи се проблеми с местата, където ремаркето атакува с мотор.

В собствения ми мнение, а аз никога не са използвали ремарке, ремарке е по-голяма тежест и повече движещи се части, за почивка, и по-гуми да бъде прободен. Поддържане на турне възможно най-прости по моя начин. Добавяне на ремаркето и добавите проблеми, но подобно на други казваха, който се е възползвал от ремаркета, те изпълниха доста добре.
АЗ употреба на ремарке BOB, едно колело, добро закрепване точки на собствен шиш Боб. Никога не купуват ремарке с две колела. на Боб ви followes точно. мой шок система и се знае като IBES. никога не са имали каубой в него във всички хиляди kollometers си направи никога, разделени едно говори, никога не е трябвало да regrease колелото лагери. Звучи като добавка за Боб. tai'nt. Аз treid повечето други марки и none.repeat, никой не влизаше в рамките на бикове, рев на Боб. Искам да знам повече ми пишете на tmprowse@bigpond.com.au отношение на Тери

mcr2c384

Какво за наем постно с кринолин и монтира? Може ли по-трудно да имат контрол над наем си с всички, че теглото директно върху наем? Дали усилия, за да използва тези корекции по-голяма от усилия, за да дръпнем ремаркета някои планински склонове убиец? А какво ще кажеш за допълнителен натиск върху съответната колоос с всички теглото на върха на мотора?: Объркан:

хавлиени prowse

Какво за наем постно с кринолин и монтира? Може ли по-трудно да имат контрол над наем си с всички, че теглото директно върху наем? Дали усилия, за да използва тези корекции по-голяма от усилия, за да дръпнем ремаркета някои планински склонове убиец? А какво ще кажеш за допълнителен натиск върху съответната колоос с всички теглото на върха на мотора?: Объркан: Може да бъде около persionel preferance! той би могъл, но това не е така. с равно тегло на борда, на мотора е eiser да се вози с Боб, отколкото с една и съща тежест в panniers на колелото. Aspecially ще се хълм. ТИС "много по-трудно peddeling до хълм с теглото на колелото, отколкото върху ремаркето. Защо / Не знам. Това, което знам е, че с ниско тегло на ремаркето е много по-стабилна undering cornerng и ако позволите още няколко крака, за да спре, общата handlering е много по-добре. Много лесно да свикне. Защо пристанище отговорих по-рано --- съм бил на разходка 1100k, и да го gessed, с Боб.
отношение на Тери: P;):)

mcr2c384

Да би било по-лесно за мен да дръпнем тегло, вместо просто да добавите тон на тегло, за да си под наем.

Специализирана рид

Аз определено смятам, че е въпрос на теглото и какъв терен искате да покрие. Panniers са блестящи в топъл климат, където да не са много за извършване на сравнително равен терен. Ремаркето, открих най-полезно, когато като грапава пътеки, в които не трябва да балансират всичко това допълнително тегло и можете да ги прикачите към пълен наем спиране, ако сте след пикник в планината и или: Има много на добри отговорите ви помогне да направите вашия ум. Успех

islandboy

Обичам използвайки моя Боб ремарке за хранителни стоки, като инструменти за работа и кратки пътувания. Моят партньор колоездене мрази BOB, тя е по-лек и то в повечето случаи причина тя да загуби равновесие при по-високи скорости: объркан: 20 до 40 км. И двамата сме съгласни, че за продължителни пътувания на предните и задните panniers са начин да отида. Направихме пр.н.е.'s Arrow езера с Боб и се прекалено много неща: Седмица:. Направихме Нова Зеландия Южна Айлънд с panniers - голямо пътуване: готино:. вижте моя сайт ....

И автомобилите са склонни да ви даде по-широко легло, когато Боб е Swinging хубав знаме размер: P

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Languages translations made by vBET Translator 3.3.1