Трябва ли да си продам 1994 LiteSpeed Последен?
Пълна версия: Трябва ли да си продам 1994 LiteSpeed Последен?
Аз карам LiteSpeed Ultimate, че съм направил компонент подобрения през годините, но рамката е от 1994. АЗ използван към раса Кат. 3, но не са в продължение на няколко години така че аз наистина не следват съвременната технология. Ще нова рамка, въглероден или титан, прави много разлика в сравнение с 1994 технология. Забелязах на екипите в обиколка не яздя титан. Изглежда като карбон е изборът - Специализирани асфалтът, Скот CR1 ...
Благодарности
Аз карам LiteSpeed Ultimate, че съм направил компонент подобрения през годините, но рамката е от 1994. АЗ използван към раса Кат. 3, но не са в продължение на няколко години така че аз наистина не следват съвременната технология. Ще нова рамка, въглероден или титан, прави много разлика в сравнение с 1994 технология. Забелязах на екипите в обиколка не яздя титан. Изглежда като карбон е изборът - Специализирани асфалтът, Скот CR1 ...
ThanksAn Алфа В прав крак вилица + A група Campagnolo 2007 + стволови & пръти на предпочитанията си и всичко ще бъде добре да отида за още 12 години.
О, може, както и добавяне на нов набор от колелата на вашия избор, също.
Е, какво предлага Alfeng е абсолютно прав, но защо да притеснява ли те? Дръжте го начина, по който е (какви са компонентите на вашия Последен все пак?).
Ако наистина ви се прииска да ъпгрейд на изцяло нов велосипед, отиде за CF с всички възможни средства (КФ рамки днес се различават значително по отношение на качеството и характеристиките езда ... аз и повечето други биха предпочели да яздя Титанов по всяко време, ако не беше за досаден, че нещо пари).
Благодарности
Не, нова рамка няма да направи много от нещата. А горната част на рамката CF като CR1 ще бъде малко по-лек от вашия LiteSpeed, но какво от това? В един килограм тегло на рамата не е нещо, професионалист или се стремят Кат. 3 би искате да подарявам, но за повечето от нас не са състезатели това ще е трудно да се открие.
За мен първоначално предимство на ДФ Ти повече за универсални езда е издръжливост на това е финал. А рамката CF взима драскотини и ожулвания доста лесно в малки капки или катастрофи, докато небоядисана Ти просто изглежда да изглежда добре, независимо. Няколко ездачи ветеран тук предпочитат Ти за общата здравина и устойчивост срещу на "пластмаса" мотори.
А 900 грама CF wonderbike ще бъде глобата допълнение към вашия под наем Ти ако можеш да си го позволят, но са съгласни с Пит .... не бързат да се отърват от LiteSpeed.
Благодарности
Моят приятел вози на Тоскана y2k реколта, и аз просто си купих една Сиена. Има голяма разлика в рамката геометрия в тези две колела, както и някои тегло разлика, моето е по-лек и компактен, Гео. Моя е по-бързо и вероятно няма да бъде по-добър катерач. Му е по-Laid Back геометрия и ще бъде по-добре от един век. Той има сериозни наем страст за новия вид охра, но тя е ирационална похот.
Въглеродът е чудесно за един сезон на състезателни като професионалисти направя. Но ако вие сте човекът, който държи на наем за дванадесет години, тогава как да победи на трайност и crashworthiness на ти колелото. За удобство, дълготрайност и сладко усещане, ти е реалната сделка, и никой не е ли по-добре, отколкото LiteSpeed.
Трактор LiteSpeed новите модели и да видим, ако се чувствате никаква разлика. Ако не, надграждане Последен с компактен crankset, ако живеете в хълмистите места, тъй като има още няколко години от вас и че по-ниските баба е страхотно. В противен случай, ако усетите разликата, след това през пролетта, за новия мотор. Така или иначе, съхранява под наем за дванадесет години, или така, че е трудно да се мисли, че всяко колело дължи повече.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0