PDA

Пълна версия: Кой направи най-добра спирачна & дерайльор

Tommasini53

Актуален въпрос за опит wrenchs:

Кой прави най-добре представящите спирачка и кабели дерайльор?

Струва си да се допълнителните $ $ за закупуване на неръждаема стомана, вместо от поцинкована? Дали тефлоново покритие кабели струва високата цена?

Бих Оценяваме помощта от опит wrenchs в публиката. Преди няколко ездачи твърдят, че тя не е от значение. Мисля, че го прави и аз мисля само за поръчване на кутия на кабели Jagwire.

Ако това помага, Аз съм с Campy оборудване с жилища Nokon.

Благодаря предварително:)

Мощен Пит

Аз яздя Campagnolo Chorus (пълен Gruppo) и винаги са използвани Campagnolo кабели. Никога не съм имал никакви проблеми. Те са разработени от хората, които са предназначени за останалата част от оборудването.

Прекарвайте повече от jagwires, nokons или каквото и ако вие IMVHO наистина се ползват извиване (няма да има проблеми, или поне да изглежда по този начин от повечето хора, които инсталират неща) и имат пари, за да изгорят. :)

Ретро лошо настроение

Тъй като вие използвате Campy компоненти Бих препоръчваме да използвате Campy кабели, защото ръководителите са teence по-малък. Generic глави кабел трябва да се подава малко да работят добре с неща Campy.

Освен, че не се тревожи за това твърде много. Използвам насипно състояние "хлъзгав поцинкована" кабели от QBP на моята лична велосипеди. Аз предпочитам повече от галванизирана неръждаема стомана, тъй като тя ми позволява да запоявам на краищата и аз мога да ги пързалка в и извън чрез кутии, ако е необходимо.

IEatRice4Dinner

аз употреба черно тефлоново покритие кабели, които скоро ще бъдат с nokon houseing. Shimano кабелите са по-големи, нищо не определя един файл жаргон:) (аз обичам черни кабели)

AngoXC

Аз тичам Jagwires (дойде с наем) на моята МТБ и пристанище наистина има проблем. Последно услуга въжето ми кабели са заменени за някои такива Dura Ace и аз трябва да призная, масивна разликата до Jagwires.

Xsmoker

Аз тичам Jagwires (дойде с наем) на моята МТБ и пристанище наистина има проблем. Последно услуга въжето ми кабели са заменени за някои такива Dura Ace и аз трябва да призная, масивна разликата до Jagwires.

Различни, как?

bobbyOCR

Да намеря, ако дърпам кабела от жилища, тичам то чрез една малка баня (няколко капки) на три-или светлинен поток масло, а след това отново да го инсталирате, тя работи изключително гладко и преместване става отчетливи и спирачки има порести се чувстват по-малко.

IEatRice4Dinner

nokons човек nokons ... ако искаш гладка. си; нощ и ден azteck powerlins смучат ...

AngoXC

Различни, как? Не съм сигурен точно. В jagwires са спокойни, но трябваше да въведат някои initally усилия, за да ги преместите. Това може да са били, защото наистина haddnt присъстваха да ги recontly но по това време, чувствах като масивна разлика.

Wino Райдър

Аз яздя по-стар Tommasini с Запис / Корус микс и ще използваме само Campy кабели и кутии за моя мотор. Точно сега съм използване на "Супер Запис кутии", защото те са в сивия цвят ми харесва, и те работят отлично.

HD Рейнолдс

Тефлоново покритие кабели (те са си заслужава и те не са толкова скъпи) на campy черни кутии за derailleurs и Campy кабели / кожуси за спирачки.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish