Седалки
Пълна версия: Седалки
Аз съм просто в езда и открият, че седлата са доста неудобно. Моят нов под наем е добър седлото и да не е прекалено тесен, но аз отивам вцепенен всяко каране. Искам да има "cushier" седло, но винаги се чувствам като това е против правилата.
то е "против правилата" или аз съм просто е параноик? Също така, има ли някаква причина защо трябва да се примири с езда на седлото, че боли?
Благодаря за търпението си с моето невежество, а също и за вашата помощ.
Карл
Добре дошли в спорта. :)
1. Ако сте нови за езда, седло ще ви боли ... има най-малко привикване към езда, че ще трябва да се примири с.
2. Cushier седлата са по-удобни, ако яздя сериозно.
3. Моля, за търсене на този форум и вие ще намерите подробна информация за седло въпроси. Не забравяйте, че съчетаването на седла и негодници е силно ненаучно процес. Това, което работи за мен не е задължително да работят за вас.
4. Във всеки случай, да ни кажете какво седло сте с езда в момента.
5. Кажете ни какъв вид езда и да правите, разстояния, време за наем, вид на наем (планински път?).
Аз съм просто в езда и открият, че седлата са доста неудобно. Моят нов под наем е добър седлото и да не е прекалено тесен, но аз отивам вцепенен всяко каране. Искам да има "cushier" седло, но винаги се чувствам като това е против правилата.
то е "против правилата" или аз съм просто е параноик? Също така, има ли някаква причина защо трябва да се примири с езда на седлото, че боли?
Карл
Настройте позицията на седловината е също много важно. Целта е да си тегло на вашата "sitzbones", като в най-широката част на седло. Ако ще вцепенен, бихте могли да опитате накланяне на носа на седло за определяне на няколко градуса, като движите напред седло малко, или просто заседание по-назад в седлото.
Като цяло, монтаж на мотора влияе как да се свържете със седло, както добре. Ако бихте могли да имат опит проверите колоездач се позицията си, че би било добро място за старт.
Един от моите мотори дойде с елегантен седло, но е много по-неприятно от моя минималистичен Сан Марко. Уверете се, че седи на седлото правилно.
Също така проверете последното видео на тази страница, че ездач, претърпени изтръпване.
http://www.velonews.com/news/fea/10206.0.html
Карл
Карл
Wer'e всичко, което поема носите велосипеди Никс / къси панталони, с някаква форма на дива коза подплата.
любимите ми седло е специализирана линия. Имам Toupe на един наем и Псевдоним от друга. голям седлата!
Дори и про колоездачи страдат от седлото проблеми.
Софт седла общи линии са не, не, ако се правят много каране. Причината за това е, че си седя кости мивка в пролома, което създава натиск върху околните райони. Ако сте с много проблеми, предлагам ви да погледнете Selle ОМП седла. Те изглеждат малко страшничко на първо място, но могат да решат много от медицински оплаквания, свързани с заседание на седло за продължително време.
Някои от анатомично проектиран седлата са много удобни в днешно време
Харесва ми Selle SMP (http://www.sellesmp.com) обхват, особено на ОМП Пропорционално (http://www.bicyclerubber.com/acatalog/Selle_SMP_PRO.html)
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0