PDA

Рамка размери.

Пълна версия: Рамка размери.

KellyT

Аз съм доста висок малко под 6'2 ", в крака ми е около 34", малко по-малко. Според обичайните формули оразмеряване, вероятно трябва да кара 58 рамката или приблизително толкова.

Аз всъщност имам няколко велосипеди и в няколко различни размери. А тези от вас, че аз като че ли най-добре на цикъл, с доста голям марж, са размер 63 Treks.

Това малко ме озадачава, че от моторите да получа най-енергия в и поддържане на най-добрите скорости на, са гранични (най-малко theoretcially) за това, че е твърде голям за мен.

Всички теории?

fauxpas

Плацебо? Може би се чувствате по-уверени езда по-голям наем причина за малък пенис? : Седмица:

Но сериозно, намерих височина и обичайната формула не работи за мен в обратна посока към вас. Намерих трябваше да отида по-малка от нормалната за да получите добър езда ...

Други от обикновените неща, като на ръката и крака разликите в дължината всички, аз също забелязах след гледане на Тур дьо Франс хиляди пъти, че подкрепя про ездачи "арх различно един към друг. Някои излезе направо от таза и леко крива напред като една четвърт от кръга. Други излезе напред с прав ъгъл с малък завой на всички. Така че за даденост, като общото им височина и измервания в крака са еднакви, на човек с широкообхватен назад не може да достигне същата като на другия и да изискват по-кратък горната тръба ...

peet9471

Също така можете да considder когато планирате да яздя. Талер мотори имат проблеми с кръст ветрове. Hillers са различни от плоските ездачи. Някои хора обичат да топката, а други искали да се протегна. Опитайте с толкова много различни форми и размери, както можете да просят, крадат или заем (може би не е добре крадат).

531Aussie

Талер мотори имат проблеми с кръст ветрове. Съжалявам, но аз просто не виждам как това е възможно. :) Долната скоба е една и съща височина от пътя, ездачът все още е една и съща височина (и все още на същото разстояние над пътя), и колелата са със същата височина, както и вилица остриета са с еднаква дължина

531Aussie

всички теории? евентуално по-голяма главата си пръти тръби е по-висока от разбираш, и да сте по-подходящи за изправено положение. Или, може да бъде по-подходящо да бъде издигната.

KellyT

вероятно по-голяма главата си пръти тръби е по-висока от разбираш, и да сте по-подходящи за изправено положение. Или, може да бъде по-подходящо да бъде издигната.
Мислех, че за тези фактори, както добре. Аз винаги се чувстват най-комфортно в капките и само в редки случаи на спирачката качулки. (Което мисля, че ще ми дадете някои проблеми, болки китката вероятно.) Но, да аз като че ли за да отговарят на доста простря позиция, която е може би най-ключ.

Определено не ми харесва заседание изправен много, тъй като аз също имам Кона Калдера и докато аз съм сигурен, че е хубаво МТВ, но мразеше езда позиция и решава да се концентрира върху подобряването пътят ми езда, след като притежаващи за около две седмици.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish