Рамка размери.
Пълна версия: Рамка размери.
Аз съм доста висок малко под 6'2 ", в крака ми е около 34", малко по-малко. Според обичайните формули оразмеряване, вероятно трябва да кара 58 рамката или приблизително толкова.
Аз всъщност имам няколко велосипеди и в няколко различни размери. А тези от вас, че аз като че ли най-добре на цикъл, с доста голям марж, са размер 63 Treks.
Това малко ме озадачава, че от моторите да получа най-енергия в и поддържане на най-добрите скорости на, са гранични (най-малко theoretcially) за това, че е твърде голям за мен.
Всички теории?
Плацебо? Може би се чувствате по-уверени езда по-голям наем причина за малък пенис? : Седмица:
Но сериозно, намерих височина и обичайната формула не работи за мен в обратна посока към вас. Намерих трябваше да отида по-малка от нормалната за да получите добър езда ...
Други от обикновените неща, като на ръката и крака разликите в дължината всички, аз също забелязах след гледане на Тур дьо Франс хиляди пъти, че подкрепя про ездачи "арх различно един към друг. Някои излезе направо от таза и леко крива напред като една четвърт от кръга. Други излезе напред с прав ъгъл с малък завой на всички. Така че за даденост, като общото им височина и измервания в крака са еднакви, на човек с широкообхватен назад не може да достигне същата като на другия и да изискват по-кратък горната тръба ...
Също така можете да considder когато планирате да яздя. Талер мотори имат проблеми с кръст ветрове. Hillers са различни от плоските ездачи. Някои хора обичат да топката, а други искали да се протегна. Опитайте с толкова много различни форми и размери, както можете да просят, крадат или заем (може би не е добре крадат).
Талер мотори имат проблеми с кръст ветрове. Съжалявам, но аз просто не виждам как това е възможно. :) Долната скоба е една и съща височина от пътя, ездачът все още е една и съща височина (и все още на същото разстояние над пътя), и колелата са със същата височина, както и вилица остриета са с еднаква дължина
всички теории? евентуално по-голяма главата си пръти тръби е по-висока от разбираш, и да сте по-подходящи за изправено положение. Или, може да бъде по-подходящо да бъде издигната.
вероятно по-голяма главата си пръти тръби е по-висока от разбираш, и да сте по-подходящи за изправено положение. Или, може да бъде по-подходящо да бъде издигната.
Мислех, че за тези фактори, както добре. Аз винаги се чувстват най-комфортно в капките и само в редки случаи на спирачката качулки. (Което мисля, че ще ми дадете някои проблеми, болки китката вероятно.) Но, да аз като че ли за да отговарят на доста простря позиция, която е може би най-ключ.
Определено не ми харесва заседание изправен много, тъй като аз също имам Кона Калдера и докато аз съм сигурен, че е хубаво МТВ, но мразеше езда позиция и решава да се концентрира върху подобряването пътят ми езда, след като притежаващи за около две седмици.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0