PDA

Пълна версия: Модернизиране Deraileurs, Shifters & касети

MVP

Аз съм съвсем нова за пътната колоездене, IM просто се чудех колко е трудно / лесно е да се подобрят касетофон, Shifters и deraileurs? Мога ли да ъпгрейд всяка от тези compoenents индивидуално или правя аз трябва да отговарят на всички тях и ги купуват заедно?

PeterF

Аз съм съвсем нова за пътната колоездене, IM просто се чудех колко е трудно / лесно е да се подобрят касетофон, Shifters и deraileurs? Мога ли да ъпгрейд всяка от тези compoenents индивидуално или правя аз трябва да отговарят на всички тях и ги купуват заедно? Зависи какво имате. Ако останеш с една и съща фирма, смяна на вън е достатъчно лесно, просто се уверете, че е 9 скорост за 9 скорост или 10 на 10. В първите три групи за Campy (запис, Chorus, Кентавър) и Shimano (Dura Ace, Ultegra и 105) са funtionally същото. и взаимозаменяеми. Имам под наем това е комбо Запис, Chorus и Centaur.

MVP

Зависи какво имате. Ако останеш с една и съща фирма, смяна на вън е достатъчно лесно, просто се уверете, че е 9 скорост за 9 скорост или 10 на 10. В първите три групи за Campy (запис, Chorus, Кентавър) и Shimano (Dura Ace, Ultegra и 105) са funtionally същото.
Добре, и аз имам Shimano Сора 8 SP casssette & отзад да доведат до провал, Сора Shifters & Sora часа провали с 3 SP манивела.

Мога ли да ъпгрейд някои отделни компоненти? Т.е.. ако искам да се подобри качеството на преместване, или да получите повече предавки, каква продължителност ще трябва да преминат към подмяна на елементи?

PeterF

Добре, и аз имам Shimano Сора 8 SP casssette & отзад да доведат до провал, Сора Shifters & Sora часа провали с 3 SP манивела.

Мога ли да ъпгрейд някои отделни компоненти? Т.е.. ако искам да се подобри качеството на преместване, или да получите повече предавки, каква продължителност ще трябва да преминат към подмяна на елементи?
И трите наведнъж (касетофон, Shifters и задните азбучен ред), ако искате да отидете с 9 или 10 на скоростта. Манивелата трябва да бъде добре, въпреки че на 9 и 10 скорости използват по-тесни верига. Имах по-стар 8 скорост създава и купи 9-комплект скорост ъпгрейд. Това е добра сделка и сега има още много Shimano 9 скоростта там, на дисконтирани цени.

Ретро лошо настроение

Това е добра сделка и сега има още много Shimano 9 скоростта там, на дисконтирани цени.
Всъщност, това е вид интересна точка. С Dura Ace, Ultegra и 105 сега в 10-скорост, колко дълго са на горната brifters ниво ще бъдат лесно достъпни? Аз наскоро купи чифт Ultegra 9-скорост brifters само за да пазят като резервни части.

capwater

Дръжте телефона .... Първо, трябва да отговорите на няколко въпроса предварителна проверка. 1) какво рамка се опитваш да се усъвършенстват и 2) Защо искаш да надстройка? В ,02 е, че модернизирането основни групи обикновено не правят нов смисъл, защото под наем често ще бъде по-евтино, а също и на рамката може да не е в МЕ клас като ъпгрейд. Всяко надграждане до DA е загуба на пари все пак. В други са споменати, пребиваващи в същата категория СПЕД позволява частично обновяване. Най-добрия резултат за парите си е колела, защото можете да ги преместите между рамките много лесно. Запомни $ 1000 стерео автомобил в Pinto '74 означава, че Вие все още управление на '74 Пинто.

MVP

И трите наведнъж (касетофон, Shifters и задните азбучен ред), ако искате да отидете с 9 или 10 на скоростта. Манивелата трябва да бъде добре, въпреки че на 9 и 10 скорости използват по-тесни верига. Имах по-стар 8 скорост създава и купи 9-комплект скорост ъпгрейд. Това е добра сделка и сега има още много Shimano 9 скоростта там, на дисконтирани цени.
Кои части нали се като част от 9-скорост комплект надстройка? Какво си направил комплект ли? Колко?

Мисля, че мога да сляза по този път ...

MVP

Дръжте телефона .... Първо, трябва да отговорите на няколко въпроса предварителна проверка. 1) какво рамка се опитваш да се усъвършенстват и 2) Защо искаш да надстройка?
Аз съм модернизация гигантски 06 'OCR3 рамка. Аз не съм сигурен, че ако искам да ъпгрейд все още, защото съм като някои проблеми с изместване на по-големи ми chainring, веригата продължава да идва на разстояние, но чух, това може да бъде определен с правилното настройвам така или иначе. Все пак аз забелязах някои хора казват, че качеството Сора е "боклук", така си мисля може би следва да актуализира, аз съвсем наскоро закупен наем, тя все още е в гаранция, но аз просто исках да се проучи дали мога да купят евтини части на EBay или нещо и ъпгрейд, защото аз съм знаят, че са скъпи да купя чисто нов.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish