9 скорост до 10 скорост ъпгрейд
Пълна версия: 9 скорост до 10 скорост ъпгрейд
Малко помощ нужда - Искам да надстройвате 9 скорост до 10 скорост Campagnolo Centaur / Veloce - Чувал съм, че на 9 скорост съоръжения лостове могат да работят с всички останали скорост 10 бита и фигура - Някой знае ли дали това е вярно?
: и или:
Малко помощ нужда - Искам да надстройвате 9 скорост до 10 скорост Campagnolo Centaur / Veloce - Чувал съм, че на 9 скорост съоръжения лостове могат да работят с всички останали скорост 10 бита и фигура - Някой знае ли дали това е вярно?
: и или: Да, по-голямата част ...
Други от индекса на колело работник, само на касета (разбира се) + веригата & дерайльор часа са специфични и не толкова с предния дерайльор.
Вие със сигурност може да използвате сегашния си 9-степенна дерайльор часа с 10-степенна Задвижване. Използвам Shimano Ultegra часа derailleurs защото тя е това, което бях, когато се приемат Campagnolo ERGO Shifters ... и работят. Някои казват, че Shimano часа derailleurs работят по-добре, отколкото Campagnolo ... Ако е така, мога само да предполагам, че суинг ръка е малко по-малко податливи на огъване ...
В SRAM 89R верига е популярна заместител на Campagnolo 10-скорост верига.
Има някои задните колела, когато съществуващите си заден дерайльор не може да работи както-се дължи на конфликти с вътрешната клетка ролка колело & на спици! Така че, някои трябва да се внимава, когато сте първоначално изпитване за оформяне.
: и или:
А campag 10spd касета се изстисква в едно и също място като 9spd, така че индексирането е различно. Ако се опитате и да използвате 9spd лостове, отпред ще работи добре, но отзад няма да индексира правилно. И дори ако го направи, той все пак ще използва само 9 от 10 sprockets, така че няма да има никакъв смисъл. Така че да отида 10spd ви е необходим касета (която ще се побере съществуващите си колела няма проблем), подходяща верига и право работник ръка (на разположение отделно) или съответните части да възстановят съществуващите си като работник 10spd (възможно само след 2002 лостове мисля). Campagnolo кажа има разлика в успоредник геометрия между 9spd и 10spd задна mechs и че 9spd Mech няма да работи в системата 10spd (цитат: Абсолютно не "- са налице сериозни проблеми"). Не знам - не съм опитвал лично - може да работи добре.
Те също така казват, че трябва да промените chainset или да го променят, но много хора не си правете труда и нямат проблеми. Вашият РР ще работа глоба - отново Campag казвам отпреди 2001 г. FDS трябва промяна, но те все пак ще работи без.
И така: минимум за надграждане до 10spd е касетофон / верига / RH Ergo. После пак може да имате нужда от промяна на заден дер. Или можете да изразходват парите на колела и гуми, а и се чувстват наистина .. :-)
А campag 10spd касета се изстисква в едно и също място като 9spd, така че индексирането е различно. Ако се опитате и да използвате 9spd лостове, отпред ще работи добре, но отзад няма да индексира правилно. И дори ако го направи, той все пак ще използва само 9 от 10 sprockets, така че няма да има никакъв смисъл. Така че да отида 10spd ви е необходим касета (която ще се побере съществуващите си колела няма проблем), подходяща верига и право работник ръка (на разположение отделно) или съответните части да възстановят съществуващите си като работник 10spd (възможно само след 2002 лостове мисля). Campagnolo кажа има разлика в успоредник геометрия между 9spd и 10spd задна mechs и че 9spd Mech няма да работи в системата 10spd (цитат: Абсолютно не "- са налице сериозни проблеми"). Не знам - не съм опитвал лично - може да работи добре.
Те също така казват, че трябва да промените chainset или да го променят, но много хора не си правете труда и нямат проблеми. Вашият РР ще работа глоба - отново Campag казвам отпреди 2001 г. FDS трябва промяна, но те все пак ще работи без.
И така: минимум за надграждане до 10spd е касетофон / верига / RH Ergo. После пак може да имате нужда от промяна на заден дер. Или можете да изразходват парите на колела и гуми, а и се чувстват наистина .. :-) Hmmmmm. Е, може да имате право (на базата на това, което Campagnolo's "повторения" се каже), но аз бях МОИТЕ базира на наблюдение върху чифтосването на 10-степенна Кентавър ERGO работник с около 2000-9-скорост / (стар стил) Chorus заден дерайльор и 12-23 10-рекордна скорост касета ... микс-и-мач на тото степен!
По индексирането е глоба ... най-малко, в съзнанието ми - на ролка джанти приведени в съответствие с зъбите на касета с всяка смяна на мотора, когато е била в workstand - но, както се посочва, вътрешната клетка бе (потенциални) "изтривам" (така да се каже !) ... вътрешната клетка са могли да бъдат променени лесно с помощта на фиксирана файл за премахване на излишния материал на водещите / горния край на клетката ... най-малко, в съзнанието ми!
Вашите резултати може да се различават ...
NB. OY! Аз съм в момента използва моите 10-Shifters скорост ERGO със задна derailleurs Shimano ... 9-скорост drivetrains! Така че, ...
Очевидно (!?!), Аз не вярвам нито Campagnolo или Shimano's "търговия" отдел ... или, който и да е в техните съответни корпорации, които предоставя на клиента информация.
Така че, опитайте текущата си заден дерайльор преди извира за нов ... може би той ще работи ... и, може би няма.
BTW. Моите извинения, ако съм неясен за необходимостта от по 10-степенна работник или заместващо 10-скорост индексиране зъб за работник ...
Hmmmmm. Е, може да имате право (на базата на това, което Campagnolo's "повторения" се каже), но аз бях МОИТЕ базира на наблюдение върху чифтосването на 10-степенна Кентавър ERGO работник с около 2000-9-скорост / (стар стил) Chorus заден дерайльор и 12-23 10-рекордна скорост касета ... микс-и-мач на тото степен!
По индексирането е глоба ... най-малко, в съзнанието ми - на ролка джанти приведени в съответствие с зъбите на касета с всяка смяна на мотора, когато е била в workstand - но, както се посочва, вътрешната клетка бе (потенциални) "изтривам" (така да се каже !) ... вътрешната клетка са могли да бъдат променени лесно с помощта на фиксирана файл за премахване на излишния материал на водещите / горния край на клетката ... най-малко, в съзнанието ми!
Вашите резултати може да се различават ...
NB. OY! Аз съм в момента използва моите 10-Shifters скорост ERGO със задна derailleurs Shimano ... 9-скорост drivetrains! Така че, ...
Очевидно (!?!), Аз не вярвам нито Campagnolo или Shimano's "търговия" отдел ... или, който и да е в техните съответни корпорации, които предоставя на клиента информация.
Така че, опитайте текущата си заден дерайльор преди извира за нов ... може би той ще работи ... и, може би няма.
BTW. Моите извинения, ако съм неясен за необходимостта от по 10-степенна работник или заместващо 10-скорост индексиране зъб за работник ...
Да, аз не мисля, че ние сме несъгласен :-)
Ако вашият 10sp настройка работи със задно 9sp дер тогава вероятно така ще оригинала на потребителя - Мисля, че въпреки че преди 2000 campag 9spd ване имали различен коефициент отбият късно, така че може би това има ефект върху съвместимостта също. Като теб, бих казал, че се опитам да видя преди да извира за нов.
Това е очевидно в Campag (и Shimano's) интереси, за да казвам на хората, те трябва да се промени всичко наведнъж, макар и да бъде справедлив Campag обикновено са доста добри в посочва, където нещата могат да се има кръг (т.е. промяна индекс на зъбите да се смесват и мач или надстройка) .
: и или: FWIW, само надграждане, което съм сторил, че ще Shimano от 105 downtube 8 скорост до 9 скорост STI. Аз закупили надграждане комплект (Shifters, заден дерайльор, касети и верига) и с комплект от производителя препоръчва chainging на ринга iner верига от моите crankset, както добре. Аз се е преместил от фиксираната езда на града към хълмисти "burbs, така че аз търсех да hange ми 42 тона вътрешната пръстен за 39 тона или иначе, но аз съм се познае, че по-тясната верига може да заседна между халките. Склонен съм да мисля, че промяна от 9-10 ще бъде малко по-фини (ако съм научил нещо в математиката High School). Аз не съм толкова сигурен с Campy, защото всички campy моите неща (две колела) е 10 на скоростта. Просто мнение (не, че те е питал, и Аз по принцип мразя, когато хората освободи съвети, но не отговори на въпроса на ръка), 9 скорост campy е много достъпни, касети, вериги за резервни части, така че аз не бих се притеснил с остаряване . Също така съм забелязал, че макар и Campy неща е rebuildable, частите са доста цената. И така, какво е наистина да се превърне разходите за 9 скорост в сравнение със скорост 10 просто закупуване на Кентавър 10 10 скорост ъпгрейд комплект?
Благодаря на всички, за вземането на неприятности и време за отговор на моя въпрос - затова мога да ъпгрейд е, че си купих нови джанти (Eurus 2006 clinchers) за новия ми 10 скорост под наем (Tifosi CK5), но аз също имам запалка Трек 5500 (построена с части Campagnolo 9 скорост; tought, че ще swopping помощ колела и т.н., ако всички системи са съвместими скорост 10.
Всъщност не може да надстрои като Shemals на Трек изглежда да е по-светло или като светлина, като че Eurus но аз не ги претегля още - благодаря пак за всички отговори.
Благодаря на всички, за вземането на неприятности и време за отговор на моя въпрос - затова мога да ъпгрейд е, че си купих нови джанти (Eurus 2006 clinchers) за новия ми 10 скорост под наем (Tifosi CK5), но аз също имам запалка Трек 5500 (построена с части Campagnolo 9 скорост; tought, че ще swopping помощ колела и т.н., ако всички системи са съвместими скорост 10.
Всъщност не може да надстрои като Shemals на Трек изглежда да е по-светло или като светлина, като че Eurus но аз не ги претегля още - благодаря пак за всички отговори.
Става мнение, че би помощ колело да има смяна на двете колела на една и съща - Имам един 9spd (плюс жена двете 9spd) и един 10spd също, и това е малко болка, ако искам да суап колела между двете (или като миналия уикенд когато имах нужда от резервни 10spd отзад да се придържаме в подкрепа на автомобил за състезанието (виж: www.duonormand.com и въведете следващата година, ако можете да получите във Франция - Ще се видим там!) и трябваше да се промени от едната касети на 9spd колела. излекувани, че сега, като закупуване на задната ОФН RD200 и 10spd campag касетофон от френски Ebay за 46 евро на много!
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0