Пълна версия: Speedplay педал потребители
Здравейте IM гледам към промяна на моя педали от Shimano ultegras да speedplay. Им не недоволен с педали Shimano е налице фактът, те са добри. Единственото нещо, което ме botherd с тези педали е усещането, че е малко плаващо "blocky" какво искам да кажа е, че не е много течности и да намеря себе си като за корекция на краката ми в педали, за да откриете, че комфортно движение. Това е особено дълбоко, когато позволява кажа например аз имам е от седлото катерене или спринт заседание, когато отново на седлото краката са все още под ъгъл. Какво IM след като е набор от педалите с по-"естествени" поплавък, този защо IM търси в speedplay's. Дизайнът на кръглата педал ще ми подсказват, че тя ще се движат по-естествен и да се върнете към различни естествено педал предложение. Така че тези от вас, които са използвали тези педали, какво мислиш за тях, е плаващо по-естествено от голяма система клин като вид или shimanos. Nath1
Здравейте IM гледам към промяна на моя педали от Shimano ultegras да speedplay. Им не недоволен с педали Shimano е налице фактът, те са добри. Единственото нещо, което ме botherd с тези педали е усещането, че е малко плаващо "blocky" какво искам да кажа е, че не е много течности и да намеря себе си като за корекция на краката ми в педали, за да откриете, че комфортно движение. Това е особено дълбоко, когато позволява кажа например аз имам е от седлото катерене или спринт заседание, когато отново на седлото краката са все още под ъгъл. Какво IM след като е набор от педалите с по-"естествени" поплавък, този защо IM търси в speedplay's. Дизайнът на кръглата педал ще ми подсказват, че тя ще се движат по-естествен и да се върнете към различни естествено педал предложение. Така че тези от вас, които са използвали тези педали, какво мислиш за тях, е плаващо по-естествено от голяма система клин като вид или shimanos. Nath1
Speedplays имат фрий-флоута, без центриране на действията на всички. Филц като "въртене на педалите на icecubes" на първите няколко вози, но фрий-флоута скоро се превръща в естествено. Постоянният наистина почувствах непълен първоначално, като няма нищо стопанство краката ми към педалите. След около миля 12K сега, аз като freefloat и лекота на влизане / излизане срещу Виж.
Трябва да се спомене, че аз съм чел, че speedplays не отговарят всички;, че някои хора развиват болка в коляното, защото на допълнителни мускулно напрежение, за да остане на крака от yawing вход / изход, тъй като излизат около педала кръг.
Четох, че времето RXS въртене педалите са плюс странични поплавък, също така, че можете да промените фактор Q от смяна на ключалки от едната страна към другата. Както и един стек 8 mm височина, тези педали, трябва да имат най-корекция на пазара.
С нули можете да ограничите играта на педалите, навътре и навън.
Физически би било хубаво описание.
Аз силно ги препоръчвам.
Имам около 500 мили ми Speedplay нули. Аз никога не са били на "танци върху лед куб" нещо, но не мога да разбера защо някои pepole мощ. Те са най-"естествени" педал съм използвани.
Аз съм много се интересуват от Speedplay нула, но аз съм се опитва да намери най-добрата сделка.
Трябва да се спомене, че аз съм чел, че speedplays не отговарят всички;, че някои хора развиват болка в коляното, защото на допълнителни мускулно напрежение, за да остане на крака от yawing вход / изход, тъй като излизат около педала кръг.
Мислене на глас: Не е ли готовност да разсъждава, че хората, чиито фута естествено рискаене вход / изход, тъй като излизат около педала кръг * * не трябва да се борим, че наклон?
Целият смисъл на фрий-флоут педал / клин система е, че тя позволява на природен биомеханика да продължите без морални задръжки. Това е принуждавайки на коленете или глезените или краката, за да останат в неестествена позиция през целия педал удар, който причинява най-clipless свързани с тях. (Поне аз така го разбирам.)
Целият смисъл на фрий-флоут педал / клин система е, че тя позволява на природен биомеханика да продължите без морални задръжки. Това е принуждавайки на коленете или глезените или краката, за да останат в неестествена позиция през целия педал удар, който причинява най-clipless свързани с тях. (Поне аз така го разбирам.) Смятам, че е една от точките на продажба Speedplays, фактът, че краката си / глезените могат да висят свободно без съпротива с цел смекчаване на евентуални проблеми, свързани с други по-рестриктивни clipless педалите. Времето минава по-нататък с техните проекти, като позволява странично запас добре. Всеки принос от страна на водача да пази своите крака или глезена от въртящи се на Speedplays е грешка на водача, а не на педалите на ИМО.
Аз избрах Speedplay "Х" педали, като първата ми clipless педали. Четох цялата налична информация за поплавък и реши (въз основа на целта ми на каране за укрепване на проблема в коляното), за да отидат с Speedplay X2's. Аз не съм тегло кренвирш, но харесва идеята за неръждаема за устойчивост на корозия. Усещах "танци на кубчета лед" ефект на първо място, но бързо се адаптира и вече не го забеляза. Аз ли трябва да се промени на педала да се позволи по-рано съобщение и виждам нови Speedplay Х педалите имат подобен Министерството на отбраната, както и (трябва да се отговори на обратната връзка от потребителите).
Всичко на всичко, аз нямам нищо, но похвала за свободата, която предоставят на Speedplays и не са имали проблеми с тях на всички.
Смятам, че е една от точките на продажба Speedplays, фактът, че краката си / глезените могат да висят свободно без съпротива с цел смекчаване на евентуални проблеми, свързани с други по-рестриктивни clipless педалите. Времето минава по-нататък с техните проекти, като позволява странично запас добре. Всеки принос от страна на водача да пази своите крака или глезена от въртящи се на Speedplays е грешка на водача, а не на педалите IMO.I може да направи един коментар на този ...
С X2 педалите, не мога действително ми удари върха на chainstays. Краката ми са склонни да се пръст и от време на време да намеря себе си се опитват да компенсират за това. Четох, когато някои ездачи добавите за миене на педалите да го изнесат малко, далеч от манивела. Аз може да се опита, че ...
Всичко на всичко, аз ги харесвам много. Няма болка на всички въпроси.
Момчета, аз просто закупуване на втора Speedplay Нула. Сега имам нужда от ключалки и ако е възможно на ключалки капак.
В Bicyclebuys има кнехтове за USD $ 44, но това е сложна процедура за безопасност онлайн поръчки, докато онлайн под наем магазин в Обединеното кралство често такси около USD $ 70.
Не бяха открити никакви магазин в Австралия, които продават резервни ключалки, затова аз търся в чужбина.
Всякакви идеи и предложения са много много оценявам.:)
Момчета, аз просто закупуване на втора Speedplay Нула. Сега имам нужда от ключалки и ако е възможно на ключалки капак.
В Bicyclebuys има кнехтове за USD $ 44, но това е сложна процедура за безопасност онлайн поръчки, докато онлайн под наем магазин в Обединеното кралство често такси около USD $ 70.
Не бяха открити никакви магазин в Австралия, които продават резервни ключалки, затова аз търся в чужбина.
Всякакви идеи и предложения са много много оценявам.:) Да опитвам www.wiggle.co.uk (http://www.wiggle.co.uk). те са конкурентни и не в чужбина.
Да опитате www.wiggle.co.uk (http://www.wiggle.co.uk). те са конкурентни и не в чужбина. Според сайта Wiggle те изпращат само във Великобритания и някои страни в Европа, са те сега корабоплаването в Австралия, както и че ще бъде страхотно?.
Мога да направя един коментар на този ...
С X2 педалите, не мога действително ми удари върха на chainstays. Краката ми са склонни да се пръст и от време на време да намеря себе си се опитват да компенсират за това. Четох, когато някои ездачи добавите за миене на педалите да го изнесат малко, далеч от манивела. Аз може да се опита, че ...
Всичко на всичко, аз ги харесвам много. Няма болка на всички въпроси.
Използването на миене, не може да се наложи с Speedplays. Възможно е да се коригира клин за позициониране на повече вътрешно / извънбордови, странична позиция, когато е монтирана пластинка. Виж стр. 3, стъпка 7: http://speedplay.com/pubs/ZERO_Pedal_System_Instructions_1_27_06.pdf
Kleng, Wiggle не е по-евтино от всички други Великобритания онлайн магазин. Но excelpro.com.au (мисля, че това е името) е дистрибутор на speedplay в Австралия. Ако се свържете с тях, те могат да ви кажем къде можете да закупите в Мелбърн.
Двойка неща. Използвах Изглежда за около 10 години и да се премине през Speedplays за около 4 години. Отпускането на speedplay е толкова гладко. След като редува крак достатъчно, можете просто просто излез. С Изглежда ще трябва да си идиот крака, за да щракам от тях. Открих, че това е много неприятно за инат коляното. Ако отидете с Speedplays 3 неща бих препоръчал.
1. Уверете се, че обувката е твърда, тъй като единствената платформа е по-малък, отколкото изглеждат или време. Ако обувката е твърде гъвкав можете да получите горещи точки. Вие не се нуждаят от про въглероден обувки, чифт от $ 100 Pearl Izumi с една греда строителство аз ще работи добре.
2. Първата двойка Аз притежавах бяха X-3 и на лагери са глупости. Отидох чрез набор за по-малко от една година преди да започнат да плъзгащи се, магазина ми ги заменя безплатно, но аз преминали към X2 и изплаща разликата. Много по-добре, те продължило 3 години, никакви проблеми. Разбирам те заменя на лагерите на X-3 в по-новите им модел X-5, върви с една и съща лагери като X2. Стойте далеч от X3's.
3. Вземете клин обложки и ги носите със себе си. Този механизъм е в клин и е sensative за мръсотия и др пясък Плюс им да ходят по-трудно, отколкото изглежда. Замяната ключалки са $ 35-40 толкова евтин чифт на покрива е една добра инвестиция.
Аз никога няма да яздя друг педал. Аз ги обичам.
Kleng, Wiggle не е по-евтино от всички други Великобритания онлайн магазин. Но excelpro.com.au (мисля, че това е името) е дистрибутор на speedplay в Австралия. Ако се свържете с тях, те могат да ви кажем къде можете да закупите в Мелбърн.
Благодаря Mysrh
Аз просто имам известно време RXS Carbon Ти педали, ме интересуваше в Wiggle, защото те имат някои елементи на Великобритания други он-лайн магазини не са.
Двойка неща. Използвах Изглежда за около 10 години и да се премине през Speedplays за около 4 години. Отпускането на speedplay е толкова гладко. След като редува крак достатъчно, можете просто просто излез. С Изглежда ще трябва да си идиот крака, за да щракам от тях. Открих, че това е много неприятно за инат коляното. Ако отидете с Speedplays 3 неща бих препоръчал.
1. Уверете се, че обувката е твърда, тъй като единствената платформа е по-малък, отколкото изглеждат или време. Ако обувката е твърде гъвкав можете да получите горещи точки. Вие не се нуждаят от про въглероден обувки, чифт от $ 100 Pearl Izumi с една греда строителство аз ще работи добре.
2. Първата двойка Аз притежавах бяха X-3 и на лагери са глупости. Отидох чрез набор за по-малко от една година преди да започнат да плъзгащи се, магазина ми ги заменя безплатно, но аз преминали към X2 и изплаща разликата. Много по-добре, те продължило 3 години, никакви проблеми. Разбирам те заменя на лагерите на X-3 в по-новите им модел X-5, върви с една и съща лагери като X2. Стойте далеч от X3's.
3. Вземете клин обложки и ги носите със себе си. Този механизъм е в клин и е sensative за мръсотия и др пясък Плюс им да ходят по-трудно, отколкото изглежда. Замяната ключалки са $ 35-40 толкова евтин чифт на покрива е една добра инвестиция.
Аз никога няма да яздя друг педал. Аз ги обичам.
Велик съвет PeterF. "Кафе Магазин обхваща" са важни за speedplays тъй като ние сме ходене на движещите се части на системата. Аз размътена мина веднъж с мръсотия / пясък на един век и е загубил добър 5 минути ги почистване на отбивка преди можех клип инча Използване на покрива прави ключалки последно много повече време, както и, аз да мина през цялото време сега.
Също така ще спомена че е важно да смазка педалите поне веднъж на всеки 2K мили. Когато говорих с техническа поддръжка, speedplay предупредени, че на всеки 1000 мили е наистина по-добър интервал. Това отнема само няколко минути, ако имате Педро грес инжектор, така че наистина не бреме. Имам 12K мили за нулеви сега и лагери са добре.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0