PDA

Пълна версия: Витория обувки ....... как бихте ги курс

Витория обувки ....... как бихте ги курс

Wino Райдър

Здрасти,

Аз си мислех за извира за обувки Зенит "на Витория" в червено от Nashbar. Всеки, който има опит с обувки Зенит, или Vittoria като цяло? Аз нося размер 10 1 / 2 САЩ и моите стари Diadoras са размер 45, който ми става добре. В Сиди обувки в 45 също ми става добре. Очевидно, Витория оразмеряване диаграми не съществува и би искал да получи колкото се може повече информация преди да дръпнете куплунга. Всяка помощ ще бъда много оценявам. Благодарности

schmuzzy

моя пост-вероятно няма да бъде от голяма полза ... но когато за пръв път започнах колоездене-Спомням си, Витория обувки да бъде най-добрият. но ум-това беше преди clipless педали (yeeeesh: Седмица:)

Сега, втори път и отиде да търси старите си любими и мисля, че върховенството е било взето от Shimano, "Найки", Сиди и др

много подобен Басо, Томазо, и т.н., използвани за малки, builts ръка ... и сега са само имена, които пуснати в масово производство рамки.

Аз наистина нямаше как намерите много информация за тях, всеки, който ги извършва, или стилове, които изглеждаха текущата ...

просто ми е $ .02

Wino Райдър

Благодаря Shmuzzy, не е много много ухапване на тази тема ... LOL: D

Аз съм най-вероятно ще се през пролетта, за тези така или иначе. Какво малко съм чувал за тях е доста добър, така че освен ако не страдат от момента Сиди аз ще отида за Vittorias. Най-голямата ми грижа е главно годни все пак.

Оценявам отговора си

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish