PDA

Пълна версия: Всяко Всекидневни гащета, които са алтернатива на обичайните шорти колоездене?

Всяко Всекидневни гащета, които са алтернатива на обичайните шорти колоездене?

wcngu1

Аз "МА малко hesistant във връзка с носенето лигавник шорти навън и се чудех, ако имаше вид на кратко изглеждаше, че случайни / нормална, но е все още сравнително удобен за наем. Нещо, което, когато хората ме видя woudln't те веднага се сещат" Това са някои проклинам здраво шорти колоездене! "и нещо, което никой не би да вземе втори поглед към вас, ако вие мак в супермаркета, за да взема нещо за ядене и е на опашката Express.

Така Да Искам нещо, което е доста много анонимни, но все още е добре в комфорт, но изглежда добре Haha: D Ако мога да се избегне лигавник шорти и все още да могат да нося бельо I "Ще бъдем щастливи приятелю: готино:. Защото знае ми, че "г-вероятно все още носят бельо с лигавник гащета!!

DiabloScott

Аз "МА малко hesistant във връзка с носенето лигавник шорти навън и се чудех, ако имаше вид на кратко изглеждаше, че случайни / нормална, но е все още сравнително удобен за наем. Нещо, което, когато хората ме видя woudln't те веднага се сещат" Това са някои проклинам здраво шорти колоездене! "и нещо, което никой не би да вземе втори поглед към вас, ако вие мак в супермаркета, за да взема нещо за ядене и е на опашката Express.

Така Да Искам нещо, което е доста много анонимни, но все още е добре в комфорт, но изглежда добре Haha: D Ако мога да се избегне лигавник шорти и все още да могат да нося бельо I "Ще бъдем щастливи приятелю: готино:. Защото знае ми, че "г-вероятно все още носят бельо с лигавник гащета!!

Съществуват две възможности: провиснал шорти МТБ с много джобове ... склонни да изглежда като туризъм шорти, не е лошо, но аз не ги намерите особено удобно, или раздути колоездене бельо по някакъв друг вид шорти бихте нормално износване - невидим за наблюдатели в Quickie Mart

wcngu1

Съществуват две възможности: провиснал шорти МТБ с много джобове ... склонни да изглежда като туризъм шорти, не е лошо, но аз не ги намерите особено удобно, или раздути колоездене бельо по някакъв друг вид шорти бихте нормално износване - невидим за наблюдатели в Quickie Mart
Kleng ми показа, че тези втулки http://www.probikekit.com/display.php?code\u003dC1308, които са доста добри. Но е там кой да goodlooking облекло планински велосипед, че е известно, че са много удобни? Има ли на Assos на облекло планинско колоездене? : D

531Aussie

можете да получите провиснал шорти МТБ с подплата ****

те може да са дори някои цикли в действие

was7g

Така Да Искам нещо, което е доста много анонимни, но все още е добре в комфорт, но изглежда добре Haha: D Ако мога да се избегне лигавник шорти и все още да могат да нося бельо I "Ще бъдем щастливи приятелю: готино:. Защото знае ми, че "г-вероятно все още носят бельо с лигавник гащета!! аз бях като теб-малко склонни да носят къси панталони ... Аз първоначално закупени гащета планинско колоездене (макар че марката бягството ми в момента) ... но след като си купих някои престилки, благодарение на информацията, която прочетох тук във форума, аз никога не съм се връщам към тези шорти МТБ отново. Лигавници са многократно по-удобно, отколкото на шорти МТБ, ESP. на дълги колесници.

След като имам комфортно се в общественото облечен престилки, аз започнах да купуват "Про годни" потници (прочети по-строги), тъй като фитил пот далеч по-ефективно. Моят съсед каза: "Човече, ти наистина сте придобили в настоящия колоездене нещо ... здраво с къси панталони, ризи на строгата ..." и аз казах, че те имат значение, когато сте колоездене 100 + мили седмично.

Уроци съм научил от четене на табла и от моя собствен опит и грешка -
-Лигавници над шорти МТВ или дори ликра шорти
Нося-Дон "бельо с шорти
-Хората не им пука, че сте облечен форма-прилепнали дрехи-те виждат като колоездач, и велосипедисти носят тесни дрехи
-Ако ще да се вози на дълги разстояния, Get Some велур крем-то прави огромна разлика

Just My 2 цента. Имам добър сезон-вероятно това е само за да отида там в Южното полукълбо.

wcngu1

Аз бях като теб-малко склонни да носят къси панталони ... Аз първоначално закупени гащета планинско колоездене (макар че марката бягството ми в момента) ... но след като си купих някои престилки, благодарение на информацията, която прочетох тук във форума, аз никога не съм се връщам към тези шорти МТБ отново. Лигавници са многократно по-удобно, отколкото на шорти МТБ, ESP. на дълги колесници.

След като имам комфортно се в общественото облечен престилки, аз започнах да купуват "Про годни" потници (прочети по-строги), тъй като фитил пот далеч по-ефективно. Моят съсед каза: "Човече, ти наистина сте придобили в настоящия колоездене нещо ... здраво с къси панталони, ризи на строгата ..." и аз казах, че те имат значение, когато сте колоездене 100 + мили седмично.

Уроци съм научил от четене на табла и от моя собствен опит и грешка -
-Лигавници над шорти МТВ или дори ликра шорти
Нося-Дон "бельо с шорти
-Хората не им пука, че сте облечен форма-прилепнали дрехи-те виждат като колоездач, и велосипедисти носят тесни дрехи
-Ако ще да се вози на дълги разстояния, Get Some велур крем-то прави огромна разлика

Just My 2 цента. Имам добър сезон-вероятно това е само за да отида там в Южна hemisphere.Haha Този голям съвети! Аз определено ще преминем към Лигавници шорти крайна сметка, но "просто се връща в колоездене и отивам да изгори първият ми излишната мазнина първо като съм натрупала доста тегло е заседнал за последните две години. Използвах да бъде лека атлетика размер 30 инча кръста, но сега "м 34! I Dont 'Искам да купя здраво шорти пия сега, защото те ще приключи до прекалено голям за мен и аз "Ще трябва да купя друг чифт така веднъж да удари около 31-32 инча пак" Ще отида за лигавник шорти и имат компактен магаре да се покаже на момичетата с: D Hehe

Това е моята колоездене Джърси, аз се надявах да намеря нещо толкова хубаво да го гледам мач: готино:.
http://www.campagnolo.com/pics/C600.jpg

wcngu1

Това изглежда доста добре Подробности са:
Тъкани МТБ кратко окото с подвижни линейни и велур, с цип отвори окото носител, с цип джобове и лога.

Какво мислите вие? неговото малко expenseive все пак (както обикновено от Oakley ...) вероятно не си струва, но си време на проекта Haha soemthing да се намери евтино и други подобни ... Това са $ 200 Aussie долара ... малко много за шорти-_ -

http://mi.oakley.com/site/media/cache/44b7e061949f2.png_0_0_0.jpg

Това е много по-евтин Оукли (http://www.freeborn.co.uk/shop/oakley/) плочата шорти / £ 30.00 (£ 45.00 SRP)
http://www.freeborn.co.uk/_gfx/products/000177/main/Slab% 20a.jpg

dgregory57

Аз нося престилки и тежи малко под 320 килограма ...

Колоездене шорти са за ефективност и физически комфорт. Не губете парите си за нещо, което компромиси, или на тези, за външен вид.

Най-лошото, че може да се случи, е че човек тормоз, и след това можете да използвате това като мотивация за да намалите теглото си по-бързо.

allgoo19

Използвам Sportif Оригинален товари късометражни филма, да го използвам по-често, отколкото ми лигавник шорти.

http://www.sportif.com/images/us/local/products/detail/670170_01_v12.jpg

Предлага в много цветове (http://www.sportif.com/jump.jsp?itemID\u003d25&itemType\u003dPRODUCT&RS\u003d1&keyword\u003dStretch+shorts #).

Вече inseam версия (7.5 "), наречена Hattera.

http://www.sportif.com/images/us/local/products/detail/618162_56_v12.jpg

И двете версии се предлагат в два различни материали тегло, един 5.4oz. 8oz друг.

Те носят като желязо, аз ги е в продължение на много години и показва никакви признаци на износване (все още). Той не казва, че е за каране на велосипеди, но тя е двуслоен част на седалката, така че те могат да са предназначени за него. Материалът stretchs и много unrestrictive, тя не ви дава усещането за дърпа краката си като другите корави материали, шорти.

Мислех, че те са скъпи, но най-под $ 50 .-, че звучи като сделка тези дни. Ако нямате нищо против за ограничен избор на цвят, те често имат продажба, да ги продава по около $ 30 .-.

cheapie

Предполагам, че не разбирам. Ако сте езда пътна наем имате вече признава, че сте готови да се примири с малко неудобство да се вози нещо, което е бързо и ефективно (срещу един МТБ наем или хибридна). Затова компромис на скоростта и ефективността, като се притеснявате за това, което другите хора мислят по време на 1% от колата, че трябва да сляза и отидете в магазина? ако сте притеснен, че за това, спрете езда път под наем и да получите нещо с голям подплатени седалка, звънец, както и кошница.

Не се обиждай на тези от вас, които имат по-горе под наем, това е просто, че ако ти започваш да се караш пътя под наем, да го направя. не жертва на скоростта и комфорт, само защото момичето зад Старбъкс брояч бръчки носа си в изпъкнали вашия пакет.

fabiosav

Мисля, че това е, което искате, и то е за продан ... Имам някои спам по нея, но тя работи!
http://www.longscycle.com/webstore/shopping.asp?productID\u003d2759

Rockslayer

Звучи като теб малко срамежлив, аз уж наистина се интересуват твърде много за това какво мислят другите, но след това отново, когато отида на кон, аз просто да не езда мак в магазини наистина. Аз нося цялата си храна и вода.
Просто това, което носят се чувствате комфортно в това, ако сте просто лов на патици по пътя нагоре се носят само нормалните си шорти.
Ако правиш на автостоп за 1 час или 3 до 4 часа плюс тогава бих казал, тогава престилки или убождания са важни за комфорт.
Що се отнася до scareing на местните жители и дивата природа, защо притеснява се грижат не ги знам от един сапун и не е една получаване на обрив възпалено задника.
Що се отнася до коментара "оставят нещо за въображението" той не взема едно въображение, за да знае какво е 99,9% от нормалните хора в опаковката им shorts.Like ало? И ги сървър право за perving! http://www.cycling.net.au/images/smilies/biggrin.gif
По принцип никога не намерих е проблем дори на МТБ / Офроуд. МТБ провиснал кратко култура ли, но после пак се набира на хълма не само надолу.
Само купя Лигавници / шорти и хвърля някои boardies или обикновени гащета над върха, докато не се чувстват комфортно или автомонтьор търсите. Аз обикновено носят само boardies за кратко половин час въртене да отида somewear.
Никой не се интересува толкова, колкото си мислиш. Може би си помислете колко сериозно сте за езда в комфорт?

МИР! http://www.cycling.net.au/images/smilies/smile.gifhttp://www.cycling.net.au/images/smilies/smile.gifhttp://www.cycling.net.au/images/ усмивки / smile.gif

mysrh

Предполагам, че не разбирам. Ако сте езда пътна наем имате вече признава, че сте готови да се примири с малко неудобство да се вози нещо, което е бързо и ефективно (срещу един МТБ наем или хибридна). Затова компромис на скоростта и ефективността, като се притеснявате за това, което другите хора мислят по време на 1% от колата, че трябва да сляза и отидете в магазина? ако сте притеснен, че за това, спрете езда път под наем и да получите нещо с голям подплатени седалка, звънец, както и кошница.

Не се обиждай на тези от вас, които имат по-горе под наем, това е просто, че ако ти започваш да се караш пътя под наем, да го направя. не жертва на скоростта и комфорт, само защото момичето зад Старбъкс брояч бръчки носа си в изпъкнали вашия пакет.: D: D: D LOL Обичам ви коментар, Cheapie.

Anyhoo, аз просто намери това и може би този продукт, свързани с вашата ситуация: P:
http://www.phantomcycles.com.au/product.php?productid\u003d3263&cat\u003d201&page\u003d1

GT гараж продажба

Съгласен съм с Rockslayer, наем шорти направи добро бельо, ако не искате да се разхождате в чорапогащи.

Не носете бельо редовни, ако трябва да излизат напред и да получите МТБ шорти. Ще се ядосвам и те ще бъдат домакини на пот инча Ако сте абсолютно трябва, след това да получите някои wicking бельо не, памук.

Ако не яздя всичко, което досега, като мен, повечето дни, просто носят някои спортни гащета като за баскетбол или джогинг. Техните плат фитили пот, както и под наем неща, и те няма да губя търпение, ако колата е в рамките на час, или така. Най-добрата част е, че могат да се купят струва една седмица евтино, така че да могат да носят прясно тези от пътуват всеки ден.

Wino Райдър

Ако не яздя всичко, което досега, като мен, повечето дни, просто носят някои спортни гащета като за баскетбол или джогинг. Техен.

Аз съм малко от нечетен топката по този въпрос. Имам много колоездене шорти, и да ги използвате за дълго вози, но на 14 мили ми ежедневно пътуват до работа, или на моя редовен 20 milers, аз просто носят редовно найлон спортни гащета, че са малко по-кратък (от средата на бедрото дължина). Те могат да бъдат малко по старото училище в сравнение с днешния предпочитание в тези дълги (и грозни) Детски баскетбол носят къси панталони, но аз съм след вентилация на стари години. Бедрата ми пот кофи и твърд карам, и не мога да щанд тези дълги шорти, които излизат почти до коленете, които ограничават ми вентилация, винт ми тен, и ме карат да се чувстват запушен когато яздя.

I Dont носят чорапи, или, по същата причина, така че предполагам, аз съм "Изгубени през седемдесетте" с моите стари Diadoras, къси шорти и езда от двадесет години Tommasini Колумб SL мотор.

~ Освен това, пилета, изглежда да копаят на "старите про" изглеждат по някаква причина. : объркан:

1id10t

Аз съм с Garagesale GT; ако аз съм само колоездене на къси разстояния или дори често при пътуване, аз нося шорти здраво ликра фитнес редовно по шорти. Когато ходя за правилното езда в почивните дни след това ще носят доброто съоръжение колоездене. Надяваме се това означава, въжето ми колоездене ще продължи, че малко по-дълго.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish