PDA

Пълна версия: Fizik Arionne за някой, който се измерва като 143 мм?

wcngu1

Отидох да ми Местни СРЕЩА да се провери на toupe Специализирани Fizik Arionne и аз се измерва да бъде около 143 мм и член на персонала, веднага ми препоръча Fizik Arionne? Мислех, че arionne е 132 мм, и че ако аз бях 143 мм задника тогава то ще бъде unfortable и не се препоръчва? Аз "МА малко объркан: объркан: Може би трябва да отида за специализираните 143 мм toupe?

badkarma

Всичко, което мога да кажа е, че имам по-широк седя кости (не знам точното измерване), и аз не обичам моята Arione, че всички много. За съжаление, това е всичко за съвети мога да дам.

fauxpas

Те не се мярка sitbones по същия начин те тест за рак на простатата, нали? : Седмица:

Мощен Пит

Ами, единственият начин да се отговори, е да си вземете Arione и кола, и да видим дали ще го намерите удобно.

Не беше наясно, че магазините са негодници измерване и препоръчване седла ...

bobbyOCR

Ами, единственият начин да се отговори, е да си вземете Arione и кола, и да видим дали ще го намерите удобно.

Не беше наясно, че магазините са негодници измерване и препоръчване седла ... Специализирани имат тази пяна-гел нещо, което може да се измери sitbone ширина. Собственикът Магазинът ще отвори врати каквото прави най-$ $ $

Мощен Пит

Аха, и този гел, пяна, което се взема предвид позицията на вашия под наем? : и или:

Не е най-забавно изпълзяват ви Боби, но това псевдо-неща е да се измъкнем от страна ... те кара да се чудя как някой някога набрани по езда позицията си преди всичко това ...

wcngu1

Аха, и този гел, пяна, което се взема предвид позицията на вашия под наем? : и или:

Не е най-забавно изпълзяват ви Боби, но това псевдо-неща е да се измъкнем от страна ... те кара да се чудя как някой някога набрани по езда позицията си преди всичко това ...
Haha дяволите Аз предполагам, че подложка за измерване помогне нещо doesn't, че много след като всички: (

bobbyOCR

Не е най-забавно изпълзяват ви Боби, но това псевдо-неща е да се измъкнем от страна ... те кара да се чудя как някой някога набрани по езда позицията си преди всичко това ... Не се обиждай взети. Вярвам, че тя е специализирана влияя на пазара. Обичам Arione, и вярвам, че нищо не може да репликира позицията си на своя байк, с изключение на своя мотор. Sitbones промени значително, докато преобръщане напред и назад, плъзгане напред и назад, също. Взех един шанс с моето arione, но тя е добра и много удобен, дори и след 100 + км

wcngu1

не вземат престъпление. Вярвам, че тя е специализирана влияя на пазара. Обичам Arione, и вярвам, че нищо не може да репликира позицията си на своя байк, с изключение на своя мотор. Sitbones промени значително, докато преобръщане напред и назад, плъзгане напред и назад, също. Взех един шанс с моето arione, но тя е добра и много удобен, дори и след 100 + км
Какво аз "съм забелязал за fizik arione и speciazlied toupe е, че хората са се променили от fizik arionne на toupe винаги казват, че се вписва toupe тях по-добре. Никога не съм виждал един единствен човек, който каза, че Arionne е по-удобно, отколкото Toupe . съм виждал никакви оплаквания до момента за специализираните Toupe но съм виждал много се оплакват от Fizik. Това, разбира се може да се дължи на различни хора не разположението им седло правилно и какво сте, но настроението ви се положителна форма хора, които имат toupe е трудно да се игнорира: D проверите това http://cyclingforums.com/t296171.html: Седмица:

Мощен Пит

Е, повечето момчета знам, тук любовта си Arione. Не си виждал Toupe (не могат да ги продават в Италия?).

Във всеки случай, нека ми препоръча да се опитате да ги използва, така и този, който ви интересува от скитник по-добре.

Приятно пазаруване и езда!

fredf

Гелът пяна монтаж подложка от Специализирана е полезно. Вие седите върху него (ако в магазина не знае какво правят) се наведе в положението, в което сте каране. По този начин ти правя добивам правилното измерване.

Въпреки това, съществуват и други фактори, като най кривата (куполна или плоски).

Аз съм доста тънък и се опитах на Arione и беше ужасно за мен (макар, че всеки друг го интересува). Аз тогава си измерена на пяна Специализирани и предложиха 143 седалка, която поръчах.
Аз не съм много по-удобно.

fauxpas

Онзи ден мислех, че моята седло е твърде тесен за мен ... до разбрах някой го е откраднал ...

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish