PDA

различни размери на crankarms

Пълна версия: различни размери на crankarms

vuce

Чудех се дали е възможно да се използват различни crankarms в размер на лявата и дясната страна (например 172,5 mm и 175 мм) ... Имам несъразмерни крака поради което един крак 2 cm-къс от другия, и аз мисля, различни crankarms може да помогне малко ... Има ли някой някога са опитвали подобно нещо?

fauxpas

Ако използвате по-кратък ръка на по-късия крак, трябва да се оправи ...

nerdag

Ако използвате по-кратък ръка на по-късия крак, трябва да се оправи ...
По-добро решение е да се получи една шайба orthotic остана под клин на крака по-кратък - 2 см е доста голяма разлика, а аз не мисля, че разликата в 2,5 мм дължина (диаметър 5 мм) ще се чувствате много удобно да се вози.

Силата ви ще трябва да се изнеса с по-кратки крака Wil да бъде малко по-високи, както и, което може да доведе до много неуравновесен да върти педалите.

HTH,

N

531Aussie

Чудех се това е по-малко от перфектни soltution, защото, докато по-кратък коляно ще бъде по-лесно да достигне най-долната част на инсулт, че би било по-далеч в горната част на инсулт. С други думи, докато на 2 см разлика може да бъдат отстранени чрез дъното на педала инсулт, че ще се удвои до (около) 4 см едно разминаване през върха

.... но, предполагам, че имат по-слабо педал през горната част на педала кръг ....... аз не съм сигурен, че

bobbyOCR

Може би някой трябва да се измисли една по електронен път или механично съкращаване съчленени плъзгащи / удължаване crankarm да се компенсира чрез всички сектори на педала инсулт: D

Да отидем по целия път до "патент окачване crankarms" до

Лаймска

Ползвал съм допълнително табани в обувки с по-късия крак.

dgregory57

Изглежда не мога да се припомни, четене някъде някога популярното "зависи" в отговор на подобен въпрос. Може би тук или в BikeForums.net

Можете да стартирате различни колена дължина, както и някои правя.

Аз няма да се тревожи за силата въпрос ... не е важно да се упражнява повече с по-късия крак, освен ако основната ви грижа е, че си ускорението е изключително гладка. Някои хора яздя липсва един крак, и подозирам, те ще получат много малък въртящ момент от крак, че не е там ... ;)

Но обратно към моята точка. Забравя специфика, но Четох някъде, че има разлика в това как да се справят с дължина въпрос в зависимост от това дали е по-къс крак над или под коляното. Твърдението е, че при едно условие се поддава на една шайба, а другата за по-кратък манивела.

Може би трябва да направя за търсене, или да поиска ръководството на лекар или друг медицински специалист ...

Има решение някъде ... Можете да се намери начин да се чувстваш удобно в колата! : D

Успех!

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations supported by vBET 3.2.2