Пълна версия: Колела - какво да търсите?
Имам някои shimanno аз мисля, R500, на моя под наем в момента и аз имам модернизирани ми гуми да вози gp4000 за движение по пътищата, обаче аз също разчитам на някои велосипедни алеи, а някои са малко груб
Мислех, че ще напуснат старите си гуми на моята R500 колела за тези пътеки и на Turbo
и купуват втори комплект за движение по пътищата и състезания с моето хоби gp4000
Въпреки това, когато гледах "по-добро" джанти разбрах много бързо, нямам представа, защо те са по-добре, или това, което аз съм с цел да се измъкнем от тази втората група.
Аз не искате да прекарате куп! но ако те ще бъдат на същото ниво като моята текущата джанти тогава аз имам навик се занимавам с моите 2 колела опция.
Гледах на mavic колела, тъй като те изглеждат толкова популярен и аз мислех, че ще бъде един добър старт за да получите представа за това, което аз бях против.
Аз погледнах --
mavic Космическите Елит £ 240
mavic космос £ 158
Ksyrium Елит 2 £ 282
Това са само straigh от probikekit
Ли към постигане на светлина тегло, профил и сила?
Аз съм само 65 кг, така лека ездач - под наем е само OCR1 обаче бих искал да носят тези джанти с мен, ако ми ъпгрейд под наем на TCR Comp. или подобни.
Благодаря за всяка помощ и идеи
Достойни условия на колела и гуми, вероятно ще направи по-разлика от всичко друго, с начина на действие под наем чувства и дръжки. Звучи като не е нужно да се тревожи твърде много за чиста аеродинамика или ulrimate скованост, но трябва да се търси нещо леко, но трайно и с добро качество, езда (някои колела - като ми радиална spoked ОФН РД-400S - са толкова схванат, които предават всеки малко вибрации на бара, който е буквално болка). Ако имате пари в брой, бих казал, че отивам за Krysiums. Опитайте www.cyclingbargains.com за по-добра цена - под £ 260 и техните пощенски ставки са твърде много евтини (£ 3,95 единна ставка за поръчки Великобритания).
Имам някои shimanno аз мисля, R500, на моя под наем в момента и аз имам модернизирани ми гуми да вози gp4000 за движение по пътищата, обаче аз също разчитам на някои велосипедни алеи, а някои са малко груб
Мислех, че ще напуснат старите си гуми на моята R500 колела за тези пътеки и на Turbo
и купуват втори комплект за движение по пътищата и състезания с моето хоби gp4000
Въпреки това, когато гледах "по-добро" джанти разбрах много бързо, нямам представа, защо те са по-добре, или това, което аз съм с цел да се измъкнем от тази втората група.
Аз не искате да прекарате куп! но ако те ще бъдат на същото ниво като моята текущата джанти тогава аз имам навик се занимавам с моите 2 колела опция.
Гледах на mavic колела, тъй като те изглеждат толкова популярен и аз мислех, че ще бъде един добър старт за да получите представа за това, което аз бях против.
Аз погледнах --
mavic космос £ 158
Ksyrium Елит 2 £ 282
Аз съм само 65 кг, така лека ездач - под наем е само OCR1 обаче бих искал да носят тези джанти с мен, ако ми ъпгрейд под наем на TCR Comp. или подобни.
На 65 килограма сте сравнително лек, така че Ksyriums може да бъде добър вариант. Те са леки и са разумно хубаво спици Aero. Имам състезава в елита в миналото и е установено, те са много хубаво да кара колело.
Опитайте и да получите някои Neuvations. Името не ми звучи най-добрите, но те са reportidly много солидна и изключително добре цени. Големите тегло (спец. за цената) Aero, и от това, което съм виждал друг listers уебсайт те са твърде добри лагери.
Neuvations нямат Ендуро лагери, които се използват от един огромен процент от производството на велосипеди, както и те са ABEC 5, за да се търкалят добре. Обичам обичай построен DT джанти с много спици, много лек ръб, най-добрите центрове за качество и всичко коса по 1600 грама. Не може да изглеждат леки, но на джантата и зърната са по-леки от mavic, и че е мястото, където най-важното.
Това ли са Neuvations avalible в Обединеното кралство, и са направили някои търсения с Google, не много щастие, аз имам все пак намери някои хубаво отзива
Отличен въпрос! Какво прави един добър колело? Това, което прави по-добро колело?
Някои от параметрите които мислех, че на са: тегло, странични скованост, усукване скованост, инерционен момент, като качество, и аеродинамика. На моя сайт, аз се опитах да се измери някои от тези характеристики и след това ги поставя в перспектива според това как те наистина са важни.
Едно нещо, което тънък е важно, но съвсем не може да разбере как да се определи количествено издръжливост ... Предложения?
Джон Суонсън
www.bikephysics.com (http://www.bikephysics.com)
Аз погледнах --
mavic космос £ 158
Ksyrium Елит 2 £ 282
Отличен въпрос! Какво прави един добър колело? Това, което прави по-добро колело?
Някои от параметрите които мислех, че на са: тегло, странични скованост, усукване скованост, инерционен момент, като качество, и аеродинамика. На моя сайт, аз се опитах да се измери някои от тези характеристики и след това ги поставя в перспектива според това как те наистина са важни.
Едно нещо, което тънък е важно, но съвсем не може да разбере как да се определи количествено издръжливост ... Предложения?
Джон Суонсън
www.bikephysics.com (http://www.bikephysics.com) Също така, на лагер на качеството, то не е само качеството, но на годност. Трайност изглежда да е функция на ездача тегло, вид на езда и качество на повърхността. Жертвата е тегло / пари за трайност, с хитрост е намирането на най-добрата стойност. За съжаление, които влизат в уравнението на трайност взема решение значително по-сложни и различни за всеки ездач.
Може да се създаде само три или четири езда стилове (тегло, тип & качество) за сравнение.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0