The Little Things
Пълна версия: The Little Things
Само една дума за друга малка откритие направих ... всеки малко един просто продължава да увеличава езда ми удоволствие и повечето от вас опит ездачи ще знаят всички тези открития Аз съм като ...
Чорапи!
Най-накрая малко от куршум и купих колоездене чорапи ... Човече, аз ги обичам ...
Аз никога не оцениха инженерство в обикновен чифт чорапи ...
Моят крак чувства толкова по-добре в моя Carnacs ...
Предполагам, аз ще AVG друг 0.002745 км / ч. Причината за тези чорапи ... : D
Ех, съжалявам да каже, но аз смятам хубаво "чорапи запазят яребица чувствам за около 2 седмици: P
Ех, съжалявам да каже, но аз смятам хубаво "чорапи запазят яребица чувствам за около 2 седмици: P
Hehe Поръчах чифт чорапи Сиди просто да се види, ако си по-различно. Аз "Ще те знаят как да отида: D
Ех, съжалявам да каже, но аз смятам хубаво "чорапи запазят яребица чувствам за около 2 седмици: pHey Оз ..... sposta капитан измийте ги .... orfullee stif afta coupla седмица riden: D: D
Ха! :) Купих някои "еластичен", супер-Duper чорапи, които са гумирани, или нещо подобно, и те бяха фантастични ........ за около 5 вози! :)
Аз яздя с швейцарски чорапи DT, които имам да съответстват на моите колела. Аз се използва специална смес от неща, които да мия съоръжения колоездене, и всичко приключва до меки и удобни. Аз не мога да понасям схванат чорапи (такива са ми Гигантски като този)
Ами тези колоездене чорапи са безброй пъти по-добре направени от моя GL-ето 3 за $ 5 jobbies ... Така че аз съм вид очакват те ще последно време ...
Когато отидох през Европа, аз носеше дупки в чорапите като луди, а след това купи 3 комплекта Povo чорапи разстояние улица продавач в Париж ... Аз все още ги има, те изглеждат като нови след 2,5 години ...
Чорапи са различни предполагам. Някои колоездене чорапи I място на Ebay аз would't докосване защото те визуално не изглежда като те ще последно. Тези едно съм се правят като облекло болница клас ...
Ами, аз имам "smartsocks" и са ги използват през цялата година. Те не показват никакви износване. Не втвърдявам се в измиване. Те също имат добри wicking действие. Не се оставяйте някое от моите дрехи колоездене отида в сушилнята. Аз hang'em до сухо. те са само около 3 чифт.
Сиди или Campagnolo чорапи. Велики, удобен, и ви правят да изглеждате като професионалист ...;)
Сиди или Campagnolo чорапи. Велики, удобен, и ви правят да изглеждате като професионалист ...;)
Wooo Предполагам, че аз избрах правото чорапи: готино:
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0