Модернизиране на евтина Байк до нещо достойни?
Пълна версия: Модернизиране на евтина Байк до нещо достойни?
Аз се натъкнах на много евтини под наем, (прочети Walmart хибридни 26 "мъжки" Roadmaster млн. тона. Fury планината
) И се чудех дали тя би си струва да се пуснат на някои нови гуми, или надграждане на рамката? Не гледам за някакво сериозно конкурентна езда, все още, но просто не е толкова креп превключвател.
Един въпрос, три отговора ...
1) Ако ви харесва начина, по който вози и то просто трябва гуми, тогава отивам за него.
2) Ако имате нужда да промените гуми и няколко други компоненти, вие вероятно са по-добре, чакам за нещо, което е по-близо до своя идеал.
3) закупуване на евтини и се опитва да създаде държава на изкуството под наем чрез замяна на всичко, което определено не е рентабилно.
Ако искате да замените на гуми и рамката, вие вероятно са в # 3 област ... Компонентите са вероятно не си струва модернизация рамка ...
Тези неща са проклети със свободно движение "стил задните колела. Ако тежат повече от 150 паунда няма да получите повече от 5 или 6 сто мили се на задната ос.
Аз ще купя една и движение "както е", ако те са намирани някога решение за слабите задния мост, и ако все още евтини мотори дойде с lugged стоманена рамка. Това твърди, без butted алуминиева рамка с алуминиев вилици изглежда, че ще яздя брутално особено с 18 мм гуми.
Това е почти никога не си струва да се ъпгрейд срещу закупуването на нови, но усещам, че може да получите много за използване от един от тези мотори "както е", ако не и за точките съм споменато.
Аз се натъкнах на много евтини под наем, (прочети Walmart хибридни 26 "мъжки" Roadmaster млн. тона. Fury планината
) И се чудех дали тя би си струва да се пуснат на някои нови гуми, или надграждане на рамката? Не гледам за някакво сериозно конкурентна езда, все още, но просто не е толкова креп превключвател.
Автомобилни гуми е единственото нещо, което струва модернизацията. Така че сте да вземе $ 150 под наем, и ако ти слагам на стойност $ 75 на подобрения в него, просто изразходвани половината от стойността на наема за ъпгрейд.
Тези идват с недобре направени такива компоненти, че не си струва да ги пускат на по-добра рамка.
Честно казано, ако просто да продължите да следите Ebay или Craigslist, можете да получите много хубаво използва превключвател наем за ~ $ 300, но аз не съм сигурен какъв е бюджетът ви е.
Тези неща са проклети със свободно движение "стил задните колела. Ако тежат повече от 150 паунда няма да получите повече от 5 или 6 сто мили се на задната ос.
Аз ще купя една и движение "както е", ако те са намирани някога решение за слабите задния мост, и ако все още евтини мотори дойде с lugged стоманена рамка. Това твърди, без butted алуминиева рамка с алуминиев вилици изглежда, че ще яздя брутално особено с 18 мм гуми.
Това е почти никога не си струва да се ъпгрейд срещу закупуването на нови, но усещам, че може да получите много за използване от един от тези мотори "както е", ако не и за точките съм споменато.
Бях погрешно, Varsities са стоманени вилици и 25 мм гуми. Те могат в действителност да яздя ОК. На GMC Denali, все пак, има такива права, мазнини, вилица краката probabaly, че няма значение какво са направени.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0