PDA

Помогнете ми да купя нов под наем:)

Пълна версия: Помогнете ми да купя нов под наем:)

GVB

Хей момчета ... Ползвал съм една $ 400 Роли планинско колоездене, като всички цел под наем, в продължение на години на 50 + вози мили път, кратки пътувания до местния магазин, както и ски, писти и технически камък. Уморен съм от всички гледат пътя мотори цип миналото ми на улицата, така че е време да си купя една цел построен под наем за улицата (и ново под наем планината, за да замени един АЗ сгънат наполовина последния рейс си):)

Имам arthritus в по-ниски гърба ми, така че удобно е безпокойство (чувал съм, стоманени рамки, стойки окачване на седалката, и flatbar / главите горе под наем). Смятам за езда по-дълги разстояния, така че аз не искам да израствам нещо веднага, както добре.

Аз бях препоръчва Бианки Страда и специализираните Sirrius от един или двама души ... Просто исках да се получи друг вход.

Много оценявам!

xxamr_corpxx

Преди да се казва Георги, на великана CRX серия?

Артемидор

Вие не показаха ясно, дали искате плоски или капка бар? За плоски бар, също така и Аванти Блейд. За капка бар, голям обхват, но на великана TCR / OCR обхват, са еталон за стойност.

GVB

Не забравяйте, че аз не знам нищо за пътя велосипеди.

Предполагам, че искате фиксирана лента за комфорт и бар края, за да простре в по-дългосрочен вози?

Артемидор

Не забравяйте, че аз не знам нищо за пътя велосипеди.

Предполагам, че искате фиксирана лента за комфорт и бар края, за да простре в по-дългосрочен вози?
Мисля капка барове са по-удобни от шини. Ако не ви харесва в дългосрочен достигне до качулки се по-кратък стволови или дори по-кратък рамка, но държат на капки. Ако не ви харесва достига до бара, вземи си рамка с по-дълъг главата тръба и uptilted стъбло, но държат на капки. Капка барове ви даде най-малко 5 полезен позиции (върхове, най-крива, абсорбатори, предни крива високо, пред долната част на кривата / фиксирана част). Шини наистина ще ви даде 1 или 2 с бар свършва.
Има причина за класически наем турнета като капки, и това не е скоростта.

GVB

Аз не яздени двата стила успоредно за сравнение, но бих си представим, че плоският лента ще бъде по-добре за градско каране? Това е най-на това, което ще се прави ...

Също така, мисля, че напред, главите позиция ще правя лоши неща на гърба си и след дълги колесници. Това прави ли смисъл?

Артемидор

Аз не яздени двата стила успоредно за сравнение, но бих си представим, че плоският лента ще бъде по-добре за градско каране? Това е най-на това, което ще се прави ...
Аз пътуват на мотор капка бар - както и като добър контрол, спадът барове годни чрез тесен пропуски. Ръцете ми са допълнително с изключение на моя качулки, отколкото те са на плоски лента на превключвател под наем, че съм резерва за мокри дни. Можете биче с бедрата си, така или иначе.

CSpeedster

Мисля, че зависи от това доколко тя планира да отиде, мога да отида на 6 часа, високоскоростен на чакъл с моя планински велосипед и съм наистина ме притеснява изобщо .. Аз ще движа ръцете за хващане на краищата на фиксираната-бар за малко все пак, когато улов си поема дъх.

Ще предам, опитайте ги и двамата и да видим какво се чувствате най-добре с.

Edit: Чувствам се фиксираната бар е по-добре за градско каране, както и .. Опитах с помощта на спад под наем-бар и dident се чувства като в контрола, с плосък-бар мисля, че ще трябва по-бързо, ако рефлекси, че ще се удари .. също така по-добър контрол, ако ви удари една малка скала от страна на пътя. въпреки че никога не съм наистина даде капка барове голям шанс проблемите си нещо, което да свикна.

GVB

Вие като че ли имат предпочитание към спад бар:)

Предполагам, че ще трябва да удари моите местни магазина и демо няколко мотори, преди да вземе решение.

Артемидор

Вие като че ли имат предпочитание към спад бар:)

Предполагам, че ще трябва да удари моите местни магазина и демо няколко мотори, преди да вземе решение.
Аз съм силно пристрастни;), но мисля, че това е оправдано пристрастия. Купи, което ви харесва най-добре. Вие не искате под наем, че започваш да се плаши да се вози в движение, които по някаква причина.

CSpeedster

Можете биче с бедрата си, така или иначе. Вярно .. капка барове са проблемите, по-отпускащо / твърде удобно, по-лесно на ръката си мускули. :)

Алберт 50

Апартамент V пътя барове е друга "не може наистина да се отговори за вас" въпроси.
Имате право да тежи на вашите нужди, тъй като вашата конкретна ситуация & вземат под внимание на народите съвет & преживявания. Нейната си типичен "информирано решение."
Аз бях наскоро купи автомобилен под наем [500ks само] & това е само, защото исках да състезанието. Ръцете ми, независимо от броя на така наречената страна позиции, се чувствате по-уморени, отколкото те са, когато карам flatbar наем. Същността на плоски бар езда е езда плосък ръка само почивка на дланите на ръцете на барове, съвети пръст докосва спирачни лостове без "потъването" на китките. Като теглото си разпределят правилно [необходимо, независимо от наем тип] между седловината & барове. За голяма тежест върху ръцете ще направи всички по-изморителна под наем на по-дълги разстояния.
При претоварване на трафика фиксирана бар ще има в ръцете на спирачките & съоръжения на промяната на всички времена. Това е друго нещо, което незабавно реализира, когато започнах да пътувам с roadie:)

Артемидор

При претоварване на трафика фиксирана бар ще има в ръцете на спирачките & съоръжения на промяната на всички времена.
Както ще спад бар.

Алберт 50

Както ще bar.Gee една капка, трябва да имате дълъг разгъната пръсти.
Мога само да достигне моите briftres от качулки или капки. Невъзможно [мен] от плоски или на завоя.:)

Артемидор

Боже, ти трябва да имат дълги разгъната пръсти.
Мога само да достигне моите briftres от качулки или капки. Невъзможно [мен] от плоски или на завоя.:)
Аз не използват всички тези позиции в трафика. : D

xxamr_corpxx

За пътуване цели, следете за пръсти се припокриват. Това е, когато пръстите на краката и на предните колела се припокриват, когато правите здраво се превръща т.е. движат между стационарни автомобили. Може да се помисли за получаване рафтове и кринолин чанти за пътуване, както и така си ризата бизнес не получи потни обратно.

Може би някой може ли да ми препоръчате Tourer? Те имат по-малко агресивната езда поза от пътния състезатели. Тя може да бъде по-добре на гърба си.

Артемидор

Може би някой може ли да ми препоръчате Tourer? Те имат по-малко агресивната езда поза от пътния състезатели. Тя може да бъде по-добре на гърба си.
1 .. Трудно е да намерите някой тези дни, все пак.

Mike1970

Хей момчета ... Ползвал съм една $ 400 Роли планинско колоездене, като всички цел под наем, в продължение на години на 50 + вози мили път, кратки пътувания до местния магазин, както и ски, писти и технически камък. Уморен съм от всички гледат пътя мотори цип миналото ми на улицата, така че е време да си купя една цел построен под наем за улицата (и ново под наем планината, за да замени един АЗ сгънат наполовина последния рейс си):)

Имам arthritus в по-ниски гърба ми, така че удобно е безпокойство (чувал съм, стоманени рамки, стойки окачване на седалката, и flatbar / главите горе под наем). Смятам за езда по-дълги разстояния, така че аз не искам да израствам нещо веднага, както добре.

Аз бях препоръчва Бианки Страда и специализираните Sirrius от един или двама души ... Просто исках да се получи друг вход.

Много оценявам! Здрасти,

Има възможност за опознаване под наем. Един мой приятел скамейка в Канада от едната да съберат пари за рак. Той намира за наем да бъде много удобно. Той имаше Cannondale. Аз ще ви дам няколко връзки към няколко места. Трек, (http://www2.trekbikes.com/bikes/bike.php?bikeid=1432000&f=6) Cannondale, (http://www.cannondale.com/bikes/07/cusa/specialty/touring/index. HTML) Роки планина. (http://www.bikes.com/bikes/2007/touring/sherpa-30.aspx #)

Д-добра репутация не трябва да издава по поръчка на наем, за да пробвате. Ако приемем, че те носят марката на мотора. Прекарах близо 3 месеца преди една Купих си каране.

Успех с покупката!!

Майк

PS
Харесва ми Cannondale най-добрите.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 3.3.1