не напрежение смяна кабел
Пълна версия: не напрежение смяна кабел
около половината път през 40 мили езда днес, след като всички ще е добре, аз отидох до смяна на касети и нищо не се случи. веригата и дерайльор се залепи на зъб 12 тона и има много малко напрежение в целия кабел, поне когато isn't в корпуса и аз го виждам. Погледнах в себе си лост, който е '07 105 модел, както и кабел изглежда се дърпа подходящ както аз използвайте лост (далеч от наем, както downshift I, както и обратното). Не знам много за преместване механизми, така че все още IM заседна. кабела може просто да се застреля? е аз да направя нещо, замяна лесно? parktool обяснение за замяна didn't изглежда много полезен.
около половината път през 40 мили езда днес, след като всички ще е добре, аз отидох до смяна на касети и нищо не се случи. веригата и дерайльор се залепи на зъб 12 тона и има много малко напрежение в целия кабел, поне когато isn't в корпуса и аз го виждам. Погледнах в себе си лост, който е '07 105 модел, както и кабел изглежда се дърпа подходящ както аз използвайте лост (далеч от наем, както downshift I, както и обратното). Не знам много за преместване механизми, така че все още IM заседна. кабела може просто да се застреля? е аз да направя нещо, замяна лесно? parktool обяснение за замяна didn't изглежда много полезен.
Дали кабел корпус завършва поставени правилно в рамките спира?
Ако дръпнем кабела на ръка, на задна дясна страна на велосипеда от веригата за престой, не в движение РД?
жилищния завършва изглежда да е добре, обаче ...
кога аз дърпам кабела от престоя, ДР не се движат и кабела ми изглежда да опъвам се остави по същество висящи от долната част на мотора.
Проверете вашите кабелни кутии за разделя или щети от отвътре навън. Същото нещо се случи с мен на предната ми derailer. Това е дълъг, бавен дома яздя, когато имате само по-ниската гама на наличните съоръжения. Аз бях в състояние да работя в моя ритъм все пак: Г. Ироничната нещо е, че аз винаги носите резервна кабел, но никога не кабел жилища.
жилищния завършва изглежда да е добре, обаче ...
кога аз дърпам кабела от престоя, ДР не се движат и кабела ми изглежда да опъвам се остави по същество висейки от дъното на bike.Sounds като Алън стяга ключ кабел на задната дерайльор е в насипно състояние, както и кабел е дърпа през него. Ако е така, след като го издърпате и чрез reclamping, най-вероятно ще трябва да имат съоръжения коригира отново.
Уверете се, че кабелът е правилно със седалище в скоростния лост, както и че лостът е в "щракване всички изход" позиция
Бъдете внимателни, затягане на кабелна скоба на задната дерайльор, те не се нуждаят от много напрежение, а това е възможно да се нишки или нещо бюст (Аз веднъж го направих преди години: ()
Аз не съм голям за извършване купчина от инструменти за езда, но винаги са с 5 мм и 4 мм Алън ключ в джоба ми, защото те покриват около 20 или 30 болтовете на мотор
всички добри съвети по-горе.
Ако все още се колебаете, годни нов вътрешен кабел, те струват около $ 1. ;)
Ако все още се колебаете, годни нов вътрешен кабел, те струват около $ 1. ;)
още по-добре, да получите от неръждаема стомана един за $ 3:)
Дори по-добре, да се опознаем следните две уеб сайтове.
http://www.sheldonbrown.com/
http://www.parktool.com/repair/
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0 -
TalkFinance.net