PDA

не напрежение смяна кабел

Пълна версия: не напрежение смяна кабел

LewisBricktop

около половината път през 40 мили езда днес, след като всички ще е добре, аз отидох до смяна на касети и нищо не се случи. веригата и дерайльор се залепи на зъб 12 тона и има много малко напрежение в целия кабел, поне когато isn't в корпуса и аз го виждам. Погледнах в себе си лост, който е '07 105 модел, както и кабел изглежда се дърпа подходящ както аз използвайте лост (далеч от наем, както downshift I, както и обратното). Не знам много за преместване механизми, така че все още IM заседна. кабела може просто да се застреля? е аз да направя нещо, замяна лесно? parktool обяснение за замяна didn't изглежда много полезен.

daveornee

около половината път през 40 мили езда днес, след като всички ще е добре, аз отидох до смяна на касети и нищо не се случи. веригата и дерайльор се залепи на зъб 12 тона и има много малко напрежение в целия кабел, поне когато isn't в корпуса и аз го виждам. Погледнах в себе си лост, който е '07 105 модел, както и кабел изглежда се дърпа подходящ както аз използвайте лост (далеч от наем, както downshift I, както и обратното). Не знам много за преместване механизми, така че все още IM заседна. кабела може просто да се застреля? е аз да направя нещо, замяна лесно? parktool обяснение за замяна didn't изглежда много полезен.
Дали кабел корпус завършва поставени правилно в рамките спира?
Ако дръпнем кабела на ръка, на задна дясна страна на велосипеда от веригата за престой, не в движение РД?

LewisBricktop

жилищния завършва изглежда да е добре, обаче ...

кога аз дърпам кабела от престоя, ДР не се движат и кабела ми изглежда да опъвам се остави по същество висящи от долната част на мотора.

kdelong

Проверете вашите кабелни кутии за разделя или щети от отвътре навън. Същото нещо се случи с мен на предната ми derailer. Това е дълъг, бавен дома яздя, когато имате само по-ниската гама на наличните съоръжения. Аз бях в състояние да работя в моя ритъм все пак: Г. Ироничната нещо е, че аз винаги носите резервна кабел, но никога не кабел жилища.

531Aussie

жилищния завършва изглежда да е добре, обаче ...

кога аз дърпам кабела от престоя, ДР не се движат и кабела ми изглежда да опъвам се остави по същество висейки от дъното на bike.Sounds като Алън стяга ключ кабел на задната дерайльор е в насипно състояние, както и кабел е дърпа през него. Ако е така, след като го издърпате и чрез reclamping, най-вероятно ще трябва да имат съоръжения коригира отново.

Уверете се, че кабелът е правилно със седалище в скоростния лост, както и че лостът е в "щракване всички изход" позиция

Бъдете внимателни, затягане на кабелна скоба на задната дерайльор, те не се нуждаят от много напрежение, а това е възможно да се нишки или нещо бюст (Аз веднъж го направих преди години: ()

Аз не съм голям за извършване купчина от инструменти за езда, но винаги са с 5 мм и 4 мм Алън ключ в джоба ми, защото те покриват около 20 или 30 болтовете на мотор

gclark8

всички добри съвети по-горе.

Ако все още се колебаете, годни нов вътрешен кабел, те струват около $ 1. ;)

531Aussie

Ако все още се колебаете, годни нов вътрешен кабел, те струват около $ 1. ;)
още по-добре, да получите от неръждаема стомана един за $ 3:)

sogood

Дори по-добре, да се опознаем следните две уеб сайтове.

http://www.sheldonbrown.com/

http://www.parktool.com/repair/

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations by vBET Translator 3.3.1