Бърли Softride Тандем - коментари, моля
Пълна версия: Бърли Softride Тандем - коментари, моля
Търся най-използван Бърлей в тандем. Румба softride модел. Всички коментари на велосипеди от Бърли? Предполагам, че те са само да ремаркета сега. Това е 2002 г. и те искат $ 1200. Не е груб, но ... Бърли!
Мисли?
Търся най-използван Бърлей в тандем. Румба softride модел. Всички коментари на велосипеди от Бърли? Предполагам, че те са само да ремаркета сега. Това е 2002 г. и те искат $ 1200. Не е груб, но ... Бърли!
Мисли?
Опитайте да публикувате в тандем @ Хобс списък.
Никога не Опитах softride себе си. Ние имаме съвместно предложение мока, които обичаме.
друг източник на голям източник на информация е www.thetandemlink.com
Наздравици
Джеф
Мисли?
Ние един път едър Softride и не го харесва.
Ние един път едър тандем с заглушителен седалка длъжност за огняр и хареса много.
Ние считаме, че получаване на работа в екип изисква известна адаптация, но не искам да страдат както чрез процеса. Жена ми и огняр просто не може да я педал инсулт гладко с Softride и беше дори по-лошо за нея работят с мен през завои.
Мисля, че трябва да яздя процес на bicyle, доколкото вие и вашия съотборник ... тандем и ще позволи на собственика. Само ти като екип знае какво ще работи за вас и какво не.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0