Търсена за една седмица на колоезденето в южната част на САЩ тази зима.
Пълна версия: Търсена за една седмица на колоезденето в южната част на САЩ тази зима.
Аз съм 50 нещо, което радва езда, са състезава за последните 3 години и се стреми да отнеме една седмица на разстояние от тази зима и главата надолу на юг за да получите някои зимни мили инча препоръки за редовни пътувания и такива? Миналата година аз отидох до Атина, Джорджия и се радва на 10 дни / 700 мили в Атина и северните райони Атланта. Голяма част от това все пак е соло и търсите нещо, където мога да споделя с други съмишленици лица. Чувствайте се свободни да мине покрай всички препоръки.
Аз съм 50 нещо, което радва езда, са състезава за последните 3 години и се стреми да отнеме една седмица на разстояние от тази зима и главата надолу на юг за да получите някои зимни мили инча препоръки за редовни пътувания и такива? Миналата година аз отидох до Атина, Джорджия и се радва на 10 дни / 700 мили в Атина и северните райони Атланта. Голяма част от това все пак е соло и търсите нещо, където мога да споделя с други съмишленици лица. Чувствайте се свободни да мине покрай всички recommendations.I бих казал, Сан Диего, аз открих, че пътищата в югоизточната част не са под наем приятелски ... не рамото.
Аз отивам в Испания Майорка края на ноември с някои хора, когато си на този. Джо мир
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0