PDA

Пълна версия: Италия колоездене пътуване, предложения?

хавлиени грънчар

Аз съм като се има предвид един велосипед почивка в Италия следващата пролет в продължение на седмица или така. Забелязал съм няколко реклами на хотели Италия Велосипедни и бихме оценили обратна информация или предложения относно местоположението и настаняване. Аз съм алчен ездач група 53 години на възраст, разположени в Канада пр. Хр. Наздраве Тери.

kspangler

Ето една връзка аз поддържаме тесни за бъдещата си рисков Италия. Може би те биха могли да ви помогнат.

http://www.cycleitalia.com - Цикъл Italia - страхотен сайт

Кен Робъртс

Мисля, че трябва да получите по-ясно за какви неща искате "под наем хотел" да направи за вас - (и колко сте готови да платите за различни нива на услуги).
Сходен. . .

хотел само предоставя карти + реплика листа на местните пътища (или планински път или и двете?)
хотел само предоставя специална стая в мазето на магазин велосипеди
хотел може да ви помогне да нареди да наема под наем, (сравнение)
велосипеди под наем включва в цената на пакета
може да ви помогне да нареди да наема местен екскурзовод колоездене, (сравнение)
екскурзоводско обслужване включва в цената на пакета
ще ви карам и велосипед си до началото на маршрутите от хотела

Ако повечето от маршрутите ще започне от хотела, тогава аз ще искам да се премести в различен хотел в различен регион след 3-4 дни.

Що се отнася до "къде?", Мисля, че сте се погрижили да предложат най-малко един намек за какъв вид каране, което търсите. Офроуд срещу път? хълмиста в сравнение с плосък? планини в сравнение с морето? без колоездене дейности на няколко дни? Да не се опитваш да се избегнат други туристи или се надявате да се свържете с не-италиански туристи?

Кен

giocaps

Аз съм като се има предвид един велосипед почивка в Италия следващата пролет в продължение на седмица или така. Забелязал съм няколко реклами на хотели Италия Велосипедни и бихме оценили обратна информация или предложения относно местоположението и настаняване. Аз съм алчен ездач група 53 години на възраст, разположени в Канада пр. Хр. Наздраве Тери. Скъпи приятели, аз съм италианец, живеещи в Италия сега. Имам само ляво Виктория, пр.н.е., където съм живял няколко години. Аз съм сега започва моята собствена компания, която ще осигури ръководят подкрепя напълно, предизвикателни и изключителен, турове в Венето и известната планината Доломити. Ние сме партньори с Pinarello, което ще осигури висок мотори края въглеродни влакна. Сега, тъй като нашата фирма ще се стартира в рамките на седмица ще haved да се свържем с вас с нашия уеб сайт.
За момента, ако може да бъде по-конкретен (и ти като свой собствен мотор, ви е нужен само настаняване, знаеш ли къде да отидете /, когато сте сами, колко искате да похарчите ????) Аз ще направя всичко възможно да ви помогне да намерите правилните настаняване, на точното място в точното цена.
Ciao Джовани

хавлиени грънчар

:) Джовани Здравейте, благодаря така много за отговор на моя конец, колко интересно да чуете живее във Виктория, сте запознат с велосипед зони около Виктория т.е. Централна Sannich, Сидни, Mill Bay и т.н.? Бях обмисля си под наем, (аз съм в момента кара Специализирани асфалтът Pro) че повече мисля за това идеята за отдаване под наем може да бъде начин да отида. Аз яздя с дъб група Бей под наем магазин в събота сутринта за моята основна група 100k езда, с 8 до 10 часа обучение средата на седмица, за да ви даде представа за настоящата ми езда. Жена ми ще ме придружаващи (без ездач) за това пътуване, така че посещението ще трябва да предоставят някои туристически елемент. Нашите престой ще бъде за около един месец общо.
Не сме се качват още едно място, предложения ще бъде приветствано. Настаняване ще бъдат необходими за нашия престой някъде хубаво, но не луд, селце настройка може би. Интересни да чуят за вашия велосипед предприятие, звучи страхотно, аз очаквам да чуя повече информация за вашите обиколки. Що се отнася до времева рамка, ние мислехме пролет или есен. Очаквам с нетърпение да чуем мнението на вас скоро, Ciao Тери. Potter1@shaw.ca
PS Успех с велотуризъм.

giocaps

Тери разбира се, че съм много запознат с областите, посочени и в събота сутринта с дъб вози залив. Бих предложил да дойде в Италия през април, май, юни или септември, октомври. Ако се избегне юли / август вече сте в добра форма. Областите, които ще бъдат езда Венето, Сардиния и Сицилия (две големи острови), Toscany, Умбрия, Пулия, Абруцо всичко зависи от това, което търсите за даден тип на машината. Ако решите да дойде да Венето ние ще бъдем в състояние да ви помогне да организирате цялата екскурзия за вас (имаме туристически агент) и намерете мотора за вас (какво ще кажеш за хола си хубаво Специализирани у дома си и се опитва една Pinarello вместо това?) . Pinarello фабрика е 20 км. далеч от Венеция и след това можете да отидете до Верона, Падуа, в Доломитите и т.н., и това би било достатъчно за един месец и за жена ти. Също така седмица в предвид, че ние знаем, че на 25 май от Giro D'Italia ще бъде в Доломитите за това, което се смята за най-твърдите езда на турне; може да искате да видите, че добре ....
Позволете ми да знам дали мога да ти помогна. Ciao

:) Джовани Здравейте, благодаря така много за отговор на моя конец, колко интересно да чуете живее във Виктория, сте запознат с велосипед зони около Виктория т.е. Централна Sannich, Сидни, Mill Bay и т.н.? Бях обмисля си под наем, (аз съм в момента кара Специализирани асфалтът Pro) че повече мисля за това идеята за отдаване под наем може да бъде начин да отида. Аз яздя с дъб група Бей под наем магазин в събота сутринта за моята основна група 100k езда, с 8 до 10 часа обучение средата на седмица, за да ви даде представа за настоящата ми езда. Жена ми ще ме придружаващи (без ездач) за това пътуване, така че посещението ще трябва да предоставят някои туристически елемент. Нашите престой ще бъде за около един месец общо.
Не сме се качват още едно място, предложения ще бъде приветствано. Настаняване ще бъдат необходими за нашия престой някъде хубаво, но не луд, селце настройка може би. Интересни да чуят за вашия велосипед предприятие, звучи страхотно, аз очаквам да чуя повече информация за вашите обиколки. Що се отнася до времева рамка, ние мислехме пролет или есен. Очаквам с нетърпение да чуем мнението на вас скоро, Ciao Тери. Potter1@shaw.ca
PS Успех с велотуризъм.

zkahlina

Аз наскоро посети Италия с група приятели. Ние изкачи Passo дело Стелвио и Passo дел Пасо ди. Аз организира това пътуване от себе си и спаси много пари. Можете да прочетете за него тук:

http://www.edmontonmasterscyclingclub.ca/

Ако се нуждаете от повече информация можете да ми пишете на: zkahlina@shaw.ca

Надявам се това да помогне.

Z.

Кен Робъртс

Аз наскоро посети Италия с група приятели. Ние изкачи Passo дело Стелвио и Passo дел Пасо ди. Аз организира това пътуване от себе си и спаси много пари. Можете да прочетете за него тук:
www.edmontonmasterscyclingclub.ca (http://www.edmontonmasterscyclingclub.ca/)
Виждам във вашата история, която ви наема кола. Това е, което аз винаги правя. Улеснява да стигнем до най-добрите езда. Лесно да се справи с лошото време. Много по-широк избор на хотели.

Ето някои снимки (http://www.roberts-1.com/t/b05/it/k/index.htm) от пътуването ми с Стелвио + Gavia и някои други хубаво вози.

Аз всъщност не съм сигурен какво е "под наем хотел" е. Тъй като имам кола и собствените си под наем, не се тревожи за това - просто изберете каквото хотела има смисъл, и винаги е имало един начин да съхранявате моя мотор.

Кен

vlaanderen2008

Аз съм като се има предвид един велосипед почивка в Италия следващата пролет в продължение на седмица или така. Забелязал съм няколко реклами на хотели Италия Велосипедни и бихме оценили обратна информация или предложения относно местоположението и настаняване. Аз съм алчен ездач група 53 години на възраст, разположени в Канада пр. Хр. Наздраве Тери.
Вижте този сайт:
www.veloclassic.com (http://www.veloclassic.com)
те са прави пътуване Джиро през май с бивш професионален Андреа Tafi.
Голям местоположение, велика компания. Аз бях пътувал с тях, всяка от последните 4 години.
Собствениците са фантастични, и са на всеки рейс. струва гледам!

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish