PDA

Две години по колоездене и преподаване чрез Северна и Южна Америка и Африка! Woohoo!

Пълна версия: Две години по колоездене и преподаване чрез Северна и Южна Америка и Африка! Woohoo!

andrewjet1

Преди две седмици тръгнах на пътешествие две години колоездене през Северна / Южна Америка и Африка. Ще ходя да прекарат една година каране от Ню Джърси, Америка до Буенос Айрес, Аржентина. Аз ще направя път до Южна Африка и да прекара една година каране от Кейптаун до Кайро. Аз съм преподавател по английски език и на всеки три до четири месеца, аз ще спре да се доброволец да преподава английски език за един месец в местното училище. Когато спра да доброволец, аз ще се работи по проекти с четири училища обратно в Америка. Проектите са предназначени да помогнат на връзката ми студенти по пътищата с ученици обратно в Щатите.

Имам уебсайт, който обяснява на пътуването по-подробно с публикации в блога, маршрут карта, съоръжения списъка, както и някои други страници. Проверете го, ако се интересувате:

www.teacherontwowheels.com (http://www.teacherontwowheels.com)

Надявам се всеки се развива добре!

Андрю

Кирчево

Добър на ти другар, се ползва с историята си досега. Всичко най-хубаво. Може би ви може да включва посещение Downunder, докато сте в южното полукълбо?

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish