PDA

Боб-ремарке: Има ли различни торби (maby-с външни джобове?) На разположение?

Пълна версия: Боб-ремарке: Има ли различни торби (maby-с външни джобове?) На разположение?

Цикъл маниак

Здравейте хора,

Аз съм обмисля да закупи топка-трейлър. Има само едно нещо не ми харесва: Всички ми багаж изчезва в големия "сух Sak". Тъй като аз съм контрол изрод, бих искал да има една торба с някои функции, за организиране на моя багаж. Вътре в чантата, или извън чантата с външни-джобове.
Някой знае ли, ако е налице като торба, че за Боб-ремарке? Доколкото знам, за сега, там не е като торба.

Изключено Разбира се, че може да се пренесе багажа изложени в продължение на повече пластмасови чували вътре на сухо Sak. Независимо от това, контрол и изрод като мен, това не е достатъчно ... ;-)

Поздравявам от Холандия,

Марко

Aushiker

Здравейте хора,

Аз съм обмисля да закупи топка-трейлър. Има само едно нещо не ми харесва: Всички ми багаж изчезва в големия "сух Sak". Тъй като аз съм контрол изрод, бих искал да има една торба с някои функции, за организиране на моя багаж. Вътре в чантата, или извън чантата с външни-джобове. Здравейте Марко

Не мога да отговоря на въпроса ти директно, но имам някои предложения:

(а) Ако използвате торба BOB, можете да използвате неща чували или сухо чували (http://www.backpackgeartest.org/reviews/Stuff 20Sacks% /) да организира ваши устройства. Аз правя това Backpacking като норма.
(б) някои ездачи са използвали раници вместо на чантата Боб, това ви дава някои джобове и т.н., плюс възможността да отида Backpacking;
(в) да намеря Crazyguyonabike (http://www.crazyguyonabike.com) уебсайт голям ресурс за този вид въпрос. Може би искате да я проверим. Много tourers висящи там.

С уважение
Андрю

Цикъл маниак

О greath! Благодаря, изглежда, че раницата-върхът е това, което ми трябва.
Поздравявам,

Марко

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 3.2.2