PDA

Ново за турнета и гледам започнем с гръм и трясък.

Пълна версия: Ново за турнета и гледам започнем с гръм и трясък.

Биг Lowry

Аз попаднали в този форум, докато се опитва да изследвания турнета велосипеди. Аз съм нов за колоездене по принцип, но аз съм фитнес ентусиаст и реши колоездене ще бъде следващата ми голяма извършват дейност, фитнес вратата. Три от моите приятели и аз сме рендосване да направим турне от Ню Джърси в Калифорния, в участък от около 2 месеца. Моят проблем е, че аз не мога да преценя за какво Байк аз трябва да се хвърлят пари надолу.

Днес намерих една сделка на Секвоя '04 Специализирани Елит $ 675 за САЩ. След четене на броя на длъжностите, тук изглежда, че този мотор наистина не е подходящ за 2 месечно турне.

Аз съм 6 крак 4 инча и около 225 килограма и нямат реална представа какво правя, когато става въпрос за велосипеди. Ако някой може да ме насочи в правилната посока бих го оценявам.

Благодаря Ви предварително.

Cruisin

Проверете crazyguyonabike уеб сайт, може да ви даде някои идеи.
Аз лично се използва преобразува под наем постигането на тази планина, но не е за всеки.
Нещата, които сте прочели, че трябва да се обмисли дали вашето тегло е, че Трек и Fugi турнета мотори страдат от проблеми задните колела, един е слаб спици, а другата е слаб джанти (не мога да си спомня, които се кои).
В груб дълги разстояния шофьор на камион може да бъде място, където да започнете да търсите или ако искате алуминий, Cannondale има няколко възможности.
Как ви се ще да си съоръжение ще трябва да се следи (Panniers или стил Боб ремарке). Ако възнамерявате да използвате Боб не е нужно да се помисли за кринолин планини или пета оформяне.
Аз притежавам panniers, така и с Боб, но предпочитат panniers особено в планините и чакъл пътища, където обичам да турне.
От друга страна, повечето от моите турнета спътници използва само Боб ремаркета и се кълнат в тях, или не са опитвали нищо друго. Това им позволява да се направят някои тежки колоездене мито планината, след като ремаркето е откачам в къмпинга, докато си под наем е доста ограничен на трасета поради твърдите вилици и др стелажи

Биг Lowry

Проверете crazyguyonabike уеб сайт, може да ви даде някои идеи.
Аз лично се използва преобразува под наем постигането на тази планина, но не е за всеки.
Нещата, които сте прочели, че трябва да се обмисли дали вашето тегло е, че Трек и Fugi турнета мотори страдат от проблеми задните колела, един е слаб спици, а другата е слаб джанти (не мога да си спомня, които се кои).
В груб дълги разстояния шофьор на камион може да бъде място, където да започнете да търсите или ако искате алуминий, Cannondale има няколко възможности.
Как ви се ще да си съоръжение ще трябва да се следи (Panniers или стил Боб ремарке). Ако възнамерявате да използвате Боб не е нужно да се помисли за кринолин планини или пета оформяне.
Аз притежавам panniers, така и с Боб, но предпочитат panniers особено в планините и чакъл пътища, където обичам да турне.
От друга страна, повечето от моите турнета спътници използва само Боб ремаркета и се кълнат в тях, или не са опитвали нищо друго. Това им позволява да се направят някои тежки колоездене мито планината, след като ремаркето е откачам в къмпинга, докато си под наем е доста ограничен на трасета поради твърдите вилици и др стелажи

Отивам да се използва Panniers и ездитни торби за сигурен.
Аз бях четене повече и повече и изглежда, че ако аз замени почивките и колелата на Ю-то трябва да бъде в състояние да си свършат работата. Аз съм притеснен за мен тегло толкова много и с 50 + килограма съоръжения на колелото и като се справя. Има една стоманена рамка какво трябва наистина да се търси?

xilios

Здравейте, аз няма да взема под наем леки раса на пълно натоварване турне, може да се търси за проблеми, те просто не са построени да извършват много на тегло. Да не забравите, ще се каране на дълги разстояния всеки ден. В единствените, които съм чувал за използване на ремарке (по-малко стрес на рамката).
Бих помисли за получаване под наем с по-дълъг Междуосие (+ /-106 см), и по-широко гуми (35C) за beter комфорт. Можете да проверите на геометрията на Трек 520 (http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/2008/road/520/520/), за да получите представа beter. Сигурен съм, че груб дълъг тегля Шофьор на камион сайт също има геометрията очила.
Предавките също трябва да бъдат разглеждани, че никога няма да са достатъчно ниски предавки. Ние използваме 42/32/22 със задна скорост 11-32 осем. Повечето са до 46 часа.
Можете също така трябва да се търси добър седло, ще бъде върху него за много часове всеки ден. Жена ми и аз употреба Брукс шампион флаера и да седнете на тях за 8 часа всеки ден без проблем.
Що за алуминиеви колела, не се притеснявай те могат да се справят много.
Ако имате нужда от повече информация, не hasitate:)
наздравици

daveornee

Аз попаднали в този форум, докато се опитва да изследвания турнета велосипеди. Аз съм нов за колоездене по принцип, но аз съм фитнес ентусиаст и реши колоездене ще бъде следващата ми голяма извършват дейност, фитнес вратата. Три от моите приятели и аз сме рендосване да направим турне от Ню Джърси в Калифорния, в участък от около 2 месеца. Моят проблем е, че аз не мога да преценя за какво Байк аз трябва да се хвърлят пари надолу.

Днес намерих една сделка на Секвоя '04 Специализирани Елит $ 675 за САЩ. След четене на броя на длъжностите, тук изглежда, че този мотор наистина не е подходящ за 2 месечно турне.

Аз съм 6 крак 4 инча и около 225 килограма и нямат реална представа какво правя, когато става въпрос за велосипеди. Ако някой може да ме насочи в правилната посока бих го оценявам.

Навъсен дълъг тегля Шофьор на камион е колело "трябва да се хвърлят парите си надолу."
Това може да е добър момент да се магазин за един като "сезон" е намалял и пълния велосипеди могат да станат достъпни в магазин близо до вас. Вземи едно, че е правилния размер и се вози тя много за да се увери, че бар височина, да достигнат, ширина и т.н. е точно за вашия за натоварени турне. Един добър седло, че отговаря на вашите кости седя също е важно.
Силна тръбни стелажи стомана (използвам Tubus, но груб Ница Шкафовете са добри също) и добри panniers водоустойчив също са важни. Това е добра идея да получите на велосипеди и съоръжения скоро .... и след това направете опит някои писти с пълно съоръжение (или поне да симулира тегло и баланс), за да видите как ще стане по време на 2 месеца. Уикенд екскурзии ще ви помогне да подреди нещата.

daveornee

Две други мисли дойде при мен след изпратих моята първа реакция:
1. Някой, който е на 6 '4 "висока вероятност е значително краката и трябва да бъдат особено бдителни за пета разрешение за panniers. Дълъг престой верига, по-дълъг багажник и panniers, които имат" рязани-далеч ", за да помогне с клирингова петите помагат. Има някои допълнителни инсталации, които са направени за да помогне в това усилие, но ако може да се избегне "добавки" за планиране и избор на оборудване, от което най-вероятно ще бъде по-добре.
2. Калници са заслужава да бъде разгледан за себе си и другарите си пътуване. Дъжд и други неща, плаващи на разстояние от пътя просто се случва. Добър калници с добро покритие помага за защитата ви, вашето оборудване и вашите спътници езда. Когато изберете своя велосипед, се уверете, че има място за калници, така и на най-големите гуми, че някога може да се използва.

Биг Lowry

Благодаря на всички ви за цялата информация и помощ.

Отидох в 4 отделни магазини под наем и задават много на едни и същи въпроси на много различни хора и някои от нещата, разбрах, е:

Намиране на Трек 520 действително заседание в под наем магазин е невъзможно.
Намиране на Трек 520 с 25 "рамка, че мога да се поберат на acutally да поръчате е невъзможно, а аз не искам да трябва да плащат, за да разберете frieght Аз наистина не искам мотор.
Не място в рамките на 100 мили сделки невъзпитан велосипеди.

Ето какво си мисля. Върнах се и даде '04 sequia елит друг езда и аз наистина харесвам наем, аз се поберат на него и цената е определено правото на 600 долара.

Отивам да се замени в паузите по него преди да се излезе на вратата на магазина и те имат някои наистина хубаво говори 36 ръчно изработени джанти, които могат да се справят дълго езда за 350.

Ако сложа нови джанти и почивки за наем не мога да го видя, не е в състояние да го рана за дълги разстояния и с тежки колела акциза, който трябва да бъде в състояние да се справят с wieght на мен и добра сума на предавките.

Този какво си мисля. Аз определено ще гледам в лекува clearence по-рано след това по-късно, когато се върна в магазина все пак, отколкото за това до главите.

Има ли някакъв сериозен недостатък в моя план?

daveornee

Благодаря на всички ви за цялата информация и помощ.

Отидох в 4 отделни магазини под наем и задават много на едни и същи въпроси на много различни хора и някои от нещата, разбрах, е:

Намиране на Трек 520 действително заседание в под наем магазин е невъзможно.
Намиране на Трек 520 с 25 "рамка, че мога да се поберат на acutally да поръчате е невъзможно, а аз не искам да трябва да плащат, за да разберете frieght Аз наистина не искам мотор.
Не място в рамките на 100 мили сделки невъзпитан велосипеди.

Ето какво си мисля. Върнах се и даде '04 sequia елит друг езда и аз наистина харесвам наем, аз се поберат на него и цената е определено правото на 600 долара.

Отивам да се замени в паузите по него преди да се излезе на вратата на магазина и те имат някои наистина хубаво говори 36 ръчно изработени джанти, които могат да се справят дълго езда за 350.

Ако сложа нови джанти и почивки за наем не мога да го видя, не е в състояние да го рана за дълги разстояния и с тежки колела акциза, който трябва да бъде в състояние да се справят с wieght на мен и добра сума на предавките.

Този какво си мисля. Аз определено ще гледам в лекува clearence по-рано след това по-късно, когато се върна в магазина все пак, отколкото за това до главите.

Има ли някакъв сериозен недостатък в моя план?
Специализирана Секвоя елит не е добър велосипед турнета, особено за големи ездач. Веригата Стоят са твърде кратки, наред с други неща. Велосипедът, че вози много добре и в ненатоварен dlesn't състояние го правят подходящ за задачата на 2 месечно турне, освен ако не се носи товара.
Невъзпитан велосипеди са достъпни за всички магазини, които се занимават с QBP. QBP е най-големият дистрибутор на САЩ, така повечето магазини ги дръжка. Въпреки това, намирането на магазин, който се занимава с "истинския велосипеди турне" не е лесно в повечето части на страната. Не е прищявка или пръщене в them.I не знаят къде се намирате в щата Ню Джърси:
Град Магазин
Чери Хил ERLTON BICYCLE МАГАЗИН
1011 WEST ПЪТ 70
Cherry Hill, NJ 08002
(856) 428-2344

Lambertville WHEELFINE / Майкъл Джонсън
639 БРАУНШВАЙГ щука
Lambertville, NJ 08530
(609) 397-3403
www.wheelfinebikeshop.com

Monmouth Junction оглавник'S велосипеди
4095 САЩ Highway # 1 апартамент 2
Monmouth Junction, NJ 08852

Parsippany ЦИКЪЛ CRAFT
99 Route 46
Parsippany, NH 07054
(973) 227-4462

Том река BEACON ПУЛСИРАЩО & ФИТНЕС
575 FISHER БУЛ.
ТОМ НА РЕКА, NJ 08753

Wenonah ДЕЙСТВИЕ КОЛЕЛА
1066 RR 45
Wenonah, NJ 08090
(856) 468-5115

са някои от магазините, Ню Джърси, изброени в груб уеб сайт. Ако сте в близост до друга държавна граница може да се намери по-близо магазин там. Знам, че "Bikeman" в Мейн ще изпратим пълен велосипеди от Мейн и тя трябва да ви след няколко дни. Аз предполагам, че ви кара и да се справят донякъде локално, ако можете, колкото да неща "вълната" на тялото си е много по-лесно за един търговец, който може да коригира неща като стъбло, барове, както и седалката (позиция и да седне годни костта). Вие ще бъдете в една и съща марка с $ 1,000 този велосипед, както бихте на Секвоя + $ 350 колела ... и са по-висш разтвор.
Знам, че звучи като имам нещо да спечелят от "бутане" груб, но нямам връзка с тях. Аз пътя на далечни разстояния Шофьор на камион за само 1 седмица и са открили, че е най-добрият от всички велосипеди за задачата.

Биг Lowry

Специализирана Секвоя елит не е добър велосипед турнета, особено за големи ездач. Веригата Стоят са твърде кратки, наред с други неща. Велосипедът, че вози много добре и в ненатоварен dlesn't състояние го правят подходящ за задачата на 2 месечно турне, освен ако не се носи товара.
Невъзпитан велосипеди са достъпни за всички магазини, които се занимават с QBP. QBP е най-големият дистрибутор на САЩ, така повечето магазини ги дръжка. Въпреки това, намирането на магазин, който се занимава с "истинския велосипеди турне" не е лесно в повечето части на страната. Не е прищявка или пръщене в them.I не знаят къде се намирате в щата Ню Джърси:
Град Магазин
Чери Хил ERLTON BICYCLE МАГАЗИН
1011 WEST ПЪТ 70
Cherry Hill, NJ 08002
(856) 428-2344

Lambertville WHEELFINE / Майкъл Джонсън
639 БРАУНШВАЙГ щука
Lambertville, NJ 08530
(609) 397-3403
www.wheelfinebikeshop.com

Monmouth Junction оглавник'S велосипеди
4095 САЩ Highway # 1 апартамент 2
Monmouth Junction, NJ 08852

Parsippany ЦИКЪЛ CRAFT
99 Route 46
Parsippany, NH 07054
(973) 227-4462

Том река BEACON ПУЛСИРАЩО & ФИТНЕС
575 FISHER БУЛ.
ТОМ НА РЕКА, NJ 08753

Wenonah ДЕЙСТВИЕ КОЛЕЛА
1066 RR 45
Wenonah, NJ 08090
(856) 468-5115

са някои от магазините, Ню Джърси, изброени в груб уеб сайт. Ако сте в близост до друга държавна граница може да се намери по-близо магазин там. Знам, че "Bikeman" в Мейн ще изпратим пълен велосипеди от Мейн и тя трябва да ви след няколко дни. Аз предполагам, че ви кара и да се справят донякъде локално, ако можете, колкото да неща "вълната" на тялото си е много по-лесно за един търговец, който може да коригира неща като стъбло, барове, както и седалката (позиция и да седне годни костта). Вие ще бъдете в една и съща марка с $ 1,000 този велосипед, както бихте на Секвоя + $ 350 колела ... и са по-висш разтвор.
Знам, че звучи като имам нещо да спечелят от "бутане" груб, но нямам връзка с тях. Аз пътя на далечни разстояния Шофьор на камион за само 1 седмица и са открили, че е най-добрият от всички велосипеди за задачата.

WOW! Повярвай ми, когато казвам, аз оценявам всичко това помогна. Аз съм действително в Орландо в един момент ще бъде за следващите 7 или 8 месеца. Проверих всеки магазин във Флорида на груб сайта и няма нищо с на 100 мили.

Аз съм за да отида да сърфирате в интернет, за да разберете защо кратък престой верига е лошо нещо, но ако можете да разработи на тази за мен, аз ще го оценявам.

EDIT: Добре, така че основно за какво кратък престой верига означава, че колелата са твърде близо един до друг да се осигури наистина стабилна езда?

daveornee

WOW! Повярвай ми, когато казвам, аз оценявам всичко това помогна. Аз съм действително в Орландо в един момент ще бъде за следващите 7 или 8 месеца. Проверих всеки магазин във Флорида на груб сайта и няма нищо с на 100 мили.

Аз съм за да отида да сърфирате в интернет, за да разберете защо кратък престой верига е лошо нещо, но ако можете да разработи на тази за мен, аз ще го оценявам.

EDIT: Добре, така че основно за какво кратък престой верига означава, че колелата са твърде близо един до друг да се осигури наистина стабилна езда?
Heel клирънс, гума клирънс, калниците клирънс, езда стабилност, а дори и в много малка степен на промените в верига ъгъл както ти мине през съоръжения.
Първите 3 са това, което повечето хора, страдащи от до края, и 4-ти е от голямо значение.
ОК върху Orlando, FL място. Съжалявам за поемането на мястото Ню Джърси. Вашето място е да имат предимство за получаване на много добро каране време през цялата година. Надявам се да получиш неща подбран и да започнете да се ползват с "практика" пътувания преди голямата. Направих много уикенд езда да се подготви, практика, влак, и да оправи нещата, преди първото ми трансконтиненталния пътуване. Започнах турне преди 48 години, така че да знаете, че това, което е на разположение днес е далеч по-добри от това, което е на разположение след това. Можете да работят нещо. Моят първи трансконтиненталния натоварени обиколка беше на моя Schwinn 2 скорости, че съм се използват за доставка на вестници. Моят багажник е една и съща багажник, че е носител на платното чанти вестник доставка. Аз започнах пътуването с помпа и не само дрехи и хранителни продукти и вода в торби + & палатка, спален чувал Roped върху горната част на багажник. Heel клирънс е проблем дори и след като разбрах, когато загубих част от моята храна и облекло се на върха на моите отворени торби, когато ми петите "ножици" торбичките .... Той също така ми се е случвало много пъти, когато бях на предоставяне на вестниците.

Cruisin

Предния край геометрия също така е важно за стабилността на натоварен Tourer, особено ако смятате да използвате panniers часа.

Биг Lowry

Добре, утре се обаждам под наем магазин в Тампа около 100 километра, и ако те имат LHT в най-големия си размер IM шофиране там и IM вероятно ходене вън с проклетото нещо.

Аз ще ви позволи да знаете как става.

Биг Lowry

Добре, утре се обаждам под наем магазин в Тампа около 100 километра, и ако те имат LHT в най-големия си размер IM шофиране там и IM вероятно ходене вън с проклетото нещо.

Аз ще ви позволи да знаете как става.
Изглежда, че няма начин мога да яздя този мотор с дяволите се купуват за първи път, защото, когато не е с 62 см един склад, или към някоя от останалите размери или този въпрос ... Аз съм объркана.

xilios

Можете също да отидете за хибрид. Много хора включително и аз да ги използва за много дълги обиколки разстояние без проблем.
Единственият проблем, трябва да wory за е, че ако се вписва правото. Вижте този сайт (http://sheldonbrown.com/frames/index.html) за информация за годни, преди да отидете на Д-така ще имате една идея.
Хибриди имат някои предимства, те са lighweight и ако е откраднат или повреден просто отидете и да получите друга, и то имам навик ограбят "Банката".
Но ако наистина искаш истинска проверка Tourer се SJS цикъла (http://www.sjscycles.co.uk/) те са идеални за допълнително опознаване на дълги разстояния и са построени за цял живот. Чух, хората там са допълнителни полезни и ще ви преведе през fiting процес.
Още по темата за вида на велосипеди проверка на тази страница (http://www.bikeforums.net/).
наздравици

xilios

Почти забравих шах вън този сайт>>> fullyloadedtouring.com (http://www.fullyloadedtouring.com/ )<<<, има veriaty на (при пълно натоварване) мотори.
Тя трябва да ви даде beter представа за това какво да се получат.
Наздраве:)

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations made by vBET Translator 3.2.2