PDA

нестопанска цел обиколки тук във Франция

Пълна версия: нестопанска цел обиколки тук във Франция

rouleur23

Здравейте, аз ще държа това кратко описание. Аз съм организиране на няколко обиколки по цена на придобиване да ви roadie. Защо? Аз живея тук и да имат време, за да карам и аз да отида безплатно.
Първо пътуване вече са планирани. Пресичане на Пиренеите и 14 Cols от 4 май до 9-2008. Ако 10 отида то би следвало да струва не повече от £ 280 (лири) п. Ако 18 отида то ще бъде около £ 230. Включва летище взема в Биариц и закарам до Перпинян летището, 5 нощувки в хотели accomm, 5 закуски, 5 х обеди шведска маса в крайпътна живописно място, 2 подкрепа ездачи и подкрепа превозно средство с водача да преместите торби.
Там ще бъде около 3 годишно. Нестопански всеки път, когато beause мога да!

Вземи в моя списък на gorman.p @ wanadoo.fr.

Докато аз взех колоездене, мислех, че vo2max е лак за коса! Ами, аз съм си заслужава!

Сейф Ridin 'хора

Паскал

davidrayson

Здравейте Паскал, че звучи фантастично пътуване и бих искал да се присъедините, но аз не мога да направя такава единица пътуване около 20 юли. Аз съм, идващи от Австралия, така че организацията не е гъвкав. Ако имате някакви предложения, които ще бъдат много полезни. Давид - електронна поща david@rayson.cc

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish