Подземен ЖП Път Ky / О (САЩ)
Пълна версия: Подземен ЖП Път Ky / О (САЩ)
Ние се има предвид каране на някои от приключението-Колоездене Подземен ЖП Път в Кентъки и Охайо. Има ли някой тук яздени този раздел. Ако е така - какви са вашите мисли за това?
Благодарности,
Стив
Аз бях настройка на земя между protion езера от маршрута - на Трейс. Това е хубаво каране. Имам също и настройка около Owensboro, но не съм сигурен дали аз бях на път там.
Надявам се да направя на цялото пътуване, вероятно, но не и до 2009 година.
Благодаря за отговора.
Как беше движението по следата? По кое време на годината ти мина? Как е времето?
Благодаря за отговора.
Как беше движението по следата? По кое време на годината ти мина? Как е времето?
Аз живея в Hopkinsville, Ky, половин час от LBL, и имат настройка на Трейс през пролетта, лятото и есента. Ница цветове падат, но на всеки сезон е добро.
Трафикът е главно туристически на Трейс, а не е проблем. Бизнес трафик обикновено вземат магистралите и пътищата Безплатен върви на север / юг на няколко мили от LBL. Трябва да е най-малко опасни се излегнете на маршрута в тази област.
Благодаря за допълнителната информация. Обема на трафика звучи чудесно за каране на велосипед.
Чел съм доста за LBL и погледна към някои карти на района - защото моята жена би искала да отида в Paducah да посетите някои юрган, свързани с обекти.
Ние може да приключва къмпинг или оставане в Б & Б и след това като еднодневни екскурзии (което може да включва колоездене, туризъм и canoing).
Благодаря отново.
Стив & Linda
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0