Парцел Край на Джон О булгур турне Първа
Пълна версия: Парцел Край на Джон О булгур турне Първа
Аз съм планирал да прави соло земи Край на Джон O'Groats през април 08 и съм малко загрижен, че няма да могат да завършат това, че би било хубаво да го пълен в 16 дни и това е моята цел, по същество Това е моята цел да се пълни в 16 дни, имам маршрут планирана и от моите изчисления на голям ден ще трябва да направите, 90 мили и за краткия си 42 мили. Моят обучение в момента е нито съществува и аз съм цяло добре, моите най-дългата езда преди това е било само 100KM и най-голямата ми седмица е 370KM's-ако се сравни това на събитието изглежда така, сякаш 1600KM през две седмици, е на място. Аз наистина никога не са опитвали или са се опитали да направят повече от 4 часа на колелото, просто защото на съвети да не се увеличава пробег с повече от 10% всяка седмица.
Имам е от седлото сериозно сега за около два месеца и планират да се върнем на по нова година, която ми дава 4 месеца preperation, знам, че мога да получа колоездене крака обратно в рамките на две седмици и да започне сериозно обучение след това.
Всички съвети ще бъдат оценени за обучение и храненето (Предполагам, че трябва да се яде повече от кон) какво да се яде в preperation и докато аз съм в седлото.
Ако това турне е успешна, това е моето намерение да турне Оз следващата зима 08/09, но това е далеч все още
Тя изглежда е повече от една раса от турнето. 1600kms в 16 дни = 100kms на ден. Това изглежда да е стегнат график.
Трябва да се помисли за по хълмовете, и време на годината, април ще бъде студено и влажно. На всичко отгоре на това не изглежда да има някакви рендосан дни почивка. Успех.
Можете да опитате и да поиска тези хора тук (http://www.cyclechat.co.uk/forums/forumdisplay.php?f=13) или тук (http://www.bikeradar.com/forums/viewforum.php? F = 40003) някои от тези момчета са направили това преди да яздя.
наздравици
Благодаря за вашия отговор, почивни дни винаги ме knacker вън и краката ми започват да се възползват, ако го направя-този защо аз не решите да ги правя, ако тя стане твърде трудно след това може да намали два крака и ги разделя на кратки дни, но аз съм сигурен, че моята глупост и наивност турне ще отида чрез.
Може би ще дойде да ми чувство и се опитват да само моя опит първия тур, отколкото да го получите по-големи с риска и го мразех
Наздравици
[QUOTE = onelonerider] Благодаря за вашия отговор, почивни дни винаги ме knacker вън и краката ми започват да се възползват, ако го направя-този защо аз не решите да ги правя, ако тя стане твърде трудно след това могат да намалят на няколко краката и ги разделя на по-кратък дни, но аз съм сигурен, че моята глупост и наивност турне ще отида чрез.
Може би ще дойде да ми чувство и се опитват да само моя опит първия тур, отколкото да го получите по-големи с риска и го мразех
Наистина мисля, че трябва останалите дни, ще свърши го мразеха и ще получите dissapointed ако поставите този вид натиск върху you.Before отидох на 1-ви тур си мисля, че направи много за планиране / worrying.As докато имате добра карта и план и обучени, преди да го направя, защото се радвате на пристрастяване.
Здрасти. Ако това е вашето първо турне ще се изненадате как мили часовник се! На първото си турне в Барселона през 2006 г. бях планирани 70 мили на ден, но скоро намерени бях средно 85-90 на ден, това е като си почти "избута" напред през цялото време и от несигурността, от това, което определя напред, какви нови града Вие ще видите & на декори и т.н., може би това е различно като бях във Франция / Испания, но го направи ", като умът & воля да се направи нещо за първи път е половината битка. Никога съмнение способността Ви.
Аз яздя 7-8 часа, в aprox 14 mph. Само яде добре, плодове (банани за мен!) & Пие добре, да планират маршрута си достатъчно добре, за да избегнете да спре през цялото време или си средна скорост капки за определяне & тогава има по-малко време в края на деня.
Хилс? Как върви нагоре слиза! Може би ще бъде половината от скоростта върви нагоре, но ще бъде два пъти скоростта слиза ... хълмове има само тест за способността си като колоездач, да ги видите като предизвикателство, а не пречка!
Марк. МК
Много благодаря за този съвет, аз съм на това турне след две седмици време и аз да си резервира билет влак от Джон О булгур-вече това може да е най-глупавото нещо, което можех да направя, защото тя ми позволява само 12 дни, за да направи 950 мили . Това което знам е, ще бъде най-труден физически нещо, което някога съм имала да направя, но аз с нетърпение да видим Великобритания от долу на горе.
Имам планирани толкова, колкото бих могъл да планира и само намерение за езда, езда на кон, не става прекалено бързо, но яде много и просто спират на моите цели, всеки ден.
Му ще бъде болезнено
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0