PDA

Ню Джърси с Ма

Пълна версия: Ню Джърси с Ма

jimnich64

Аз съм планирате пътуване от Северна Ню Джърси да Greenfield, MA (роднини там). Идеята ми беше да се цикъл или през Bear Mountain мост и на запад през Уестчестър, или над GWB и на север през Бронкс в Уестчестър. Моята крайна цел е да го преодолееш за Кънектикът област река и на север цикъл от там.

Някакъв съвет за подготовка в Уестчестър и западната CT към Хартфорд? Какво е CT маршрут 6 искал да цикъл?

Алтернативна възможност е да се продължи до 9 и Път кръст Хъдзън в Нюбърг. Може би това може да бъде по-добре?

Благодаря за всички съвети,

Джим

Кен Робъртс

Какво съм действително е правено досега в GWB, а след това следвайте улиците на Ню Йорк Сити велосипеди картата, за да Cortlandt парк Ван в Бронкс, след езда на "Старата Сложете" релса пътека (с някои необходими отклонения върху пътища) нагоре през Westchester County в Кармил в графство Пътнам. Тогава по пътищата на Брюстер и на север през източната част на окръг през Pawling Dutchess - Wassaic - Millerton (близо до MA-CT-NY ъгъл). Доста земеделски земи на север от Pawling. Има три различни начина за преминаване по билото от Dutchess в CT. Като цяло мисля езда в долината Harlem от Източна окръг Dutchess е красива от CT, така че би могла да отиде по-далеч на север в Ню Йорк, преди да включите east.Alternate възможност е да се продължи до 9 и Път кръст Хъдзън в Newburgh.Between мечка MT + Нюбърг. на буря King млн. тона Hwy част от Rt 218 е ефектен. (Ако живеете в Ню Джърси и не са били до яздя, че все пак, че заслужава отделен рейс на собствените му - няма нужда да го добавите към това трасе УО.) Но аз никога не съм чувал за добър начин за преминаване на южната Dutchess County от Нюбърг-Beacon мост към CT.CT маршрут 6Don't знам нищо за него, но има една карта Кънектикът състояние велосипед в интернет, които етикети различни пътища, въз основа относно годността за колоездене.

Кен

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 3.2.2